gmac Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=15534&highlight=%C1%D3%C5%D0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=15534&highlight=%C1%D3%C5%D0 Συνενώθηκαν τα 2 θέματα. Thanks! (once again ;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Το τεστ δεξιοτήτων είναι μια γραπτή εξέταση, η οποία : 1) Κάνει ερωτήσεις γενικού περιεχομένου, χωρίς να απαιτείται κάποια εξειδίκευση και οι οποίες αν στο σύνολο τους ξεπερνάνε το 60% παίρνεις κάποια μόρια. Αυτό για το 60% που αναγράφεται? Από μια γρήγορη ματιά στην προκήρυξη δεν το είδα. Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Outsider Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Εκτος αν εχεις μεγάλο βύσμα οποτε όλα μπορει να τα περιμένεις φίλε μου.. Οχι ρε.... Στην Ελλαδα βυσματα, κονε κλπ δεν μετρανε! Ποιος σου τα ειπε αυτα?... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoxen Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Καλησπέρα! Μήπως κάποιος / κάποια γνωρίζει εάν υπάρχει βιβλίο του ΑΣΕΠ σχετικά με τις εξετάσεις για Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας? Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Εμαθε κανεις για τις νεες αλλαγες του ΑΣΕΠ; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Ποιες αλλαγες? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 που δεν θα μετραει η προυπηρεσία, που θα ειναι μονο γραπτος διαγωνισμος κλπ Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrak Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Kalispera paidia, exeis kaneis mipos simeioseis se opoiodipote kommati gia PE19? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Παιδιά για όσους είχαν δηλώσει συμμετοχη στο Τεστ Δεξιοτητων του ΑΣΕΠ ,έχουν βγει τα ονόματα των ατόμων που απορρίφθηκαν. Δυστηχώς δεν τα έχουν βγάλει σε ηλεκτρονικη μορφη ,δεν ξερω και αν θα το κανουν δηλαση, παρα μόνο θα τα αναρτήσουν στις Νομαρχίες. δαβάστε το σχετικό λινκ : http://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Menu/ENHMEROSI/deltia+tipou/2008/11/03_11_2008_1_1.csp -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Εκδόθηκαν οι Πίνακες Αποκλειομένων υποψηφίων της Ειδικής Γραπτής Δοκιμασίας (Τεστ Γενικών Γνώσεων & Δεξιοτήτων) [Προκήρυξη 1Τ/2007 - ΦΕΚ 522/31.12.2007, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ]. Οι σχετικοί πίνακες απεστάλησαν για ανάρτηση σε όλες τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και τα Επαρχεία της χώρας, αναρτήθηκαν στο Κεντρικό κατάστημα του ΑΣΕΠ στην Αθήνα, καθώς και στο Παράρτημα του ΑΣΕΠ στη Θεσσαλονίκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Στην Νομαρχια που πηγα εγω δεν τα είχαν ακομη. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 σημερα μαζεψα ολα τα πιστοποιητικα για να παω κανω την αιτηση στον ασεπ εκπαιδευτικων.... και ενω ολα ηταν μια χαρα, διαπιστωνω στην εφορια οτι ειχαν τελειωσει τα παραβολα και μου ειπαν να περασω απο βδομαδα!!! τραγικο;; τελικα βρηκα ακρη σε ενα Κεπ το οποιο μου πουλησε το παραβολο... πηγαινοντας στην δευτεροβαθμια να καταθεσω την αιτηση, μου ειπαν οτι σημερα και αυριο θα ειναι κλειστα λογω...συνελευσης και εκλογων. και ολα αυτα ενω καταληκτικη ημερομηνια ειναι η 11 νοεμβρη. αρα... πεμπτη και παρασκευη φανταστειτε τι εχει να γινει στισ δευτεροβαθμιες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Ο μπαμπάς μου περιμένει στην ουρά από τις 7:30 για να τα καταθέσει! Χαμός γίνεται λέει... Ούτε στις 2 δεν θα έχει τελειώσει! Και είναι και στην επαρχία! Φαντάζομαι τι θα γίνεται στην Αθήνα :wacko: Δευτέρα και Τρίτη που θα είναι η τελευταία μέρα θα πρέπει να έχουν αρκετή υπομονή!!! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Παρατείνεται για ένα ακόμα έτος η ισχύς των πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ 13/11/2008 Για ένα (1) ακόμα έτος παρατείνεται, σύμφωνα με την με αριθμό πρωτοκόλλου Γ/27767/13-11-2008 Απόφαση του Δ.Σ. του Ο.Ε.Ε.Κ., η ισχύς: 1. των πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ που εκδόθηκαν από τον Ο.Ε.Ε.Κ. μέσα στο έτος 2006. 2. των πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ των φορέων ECDL Ελλάς, Vellum Global Educational Services, Infotest και ICT Hellas, τα οποία εκδόθηκαν μέχρι και την ημερομηνία πιστοποίησής τους από τον Ο.Ε.Ε.Κ. και αρχικά είχε παραταθεί η ισχύς τους μέχρι 31-12-2007 και κατόπιν μέχρι 31-12-2008. δηλ. μέχρι 31-12-2009 3. των πιστοποιητικών Γνώσης Χειρισμού Η/Υ των φορέων ECDL Ελλάς, Vellum Global Educational Services, Infotest, ICT Hellas, Key-Cert και Acta, που εκδόθηκαν μετά από την ημερομηνία πιστοποίησής τους και μέχρι 31.12.2006. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Παιδιά μήπως έχει πάρει το αυτί σας πότε θα βγει η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τα ΕΛΤΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pete_pan Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Γειά σας, να κάνω μια ερώτηση μήπως και ξέρει κάποιος να μου απαντήσει; Οι σχολές ΜΜΕ σε ποιό ΠΕ ανήκουν; Ρωτάω για τουσ διαγωνισμους του ΑΣΕΠ. Ψάχνω, αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 Μήπως γνωριζει κανείς ολες τις κατηγορίες (ΑΣΕΠεκπαιδευτικων) ΠΕ,ΤΕ,ΔΕ,ΥΕ (π.χ. ΠΕ05 ΓΑΛΛΙΚΩΝ,ΚΛΠ) και ποια η διαφορα με τις αλλες του ΑΣΕΠ με προτεραιότητα. (δεν ξερω αν διαχορίζονται ετσι) π.χ στον ΑΣΕΠ εκπαιδ. ΠΕ3 Πολιτικων μηχανικων και στον ΑΣΕΠ αλλο ΠΕ12 πολιτικων μηχανικων:blink: Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2009 ΠΕ : Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ΤΕ : Τεχνικής (ή Τεχνολογικής λογικά ) Εκπαίδευσης ΔΕ : Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΥΕ : Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Τώρα δίπλα τους έχουν νουμεράκια .. όπως είπες κι εσύ ΠΕ 04 - Φυσικών, κτλ Τώρα για το δεύτερο που ρωτάς .. δεν ξέρω να σου απαντήσω .. αλλά υποθέτω ότι όπως γράφεις κι εσύ άλλο κωδικό έχουν για εκπαιδευτικά οι πολ.μηχανικοί και άλλο για άλλες θέσεις (διοικητικές να υποθέσω;;); Μην σε πάρω κ στο λαιμό μου, βέβαια .. υπόθεση κάνω ... !! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 ΠΕ : Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ΤΕ : Τεχνικής (ή Τεχνολογικής λογικά ) Εκπαίδευσης ΔΕ : Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΥΕ : Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Τώρα δίπλα τους έχουν νουμεράκια .. όπως είπες κι εσύ ΠΕ 04 - Φυσικών, κτλ Τώρα για το δεύτερο που ρωτάς .. δεν ξέρω να σου απαντήσω .. αλλά υποθέτω ότι όπως γράφεις κι εσύ άλλο κωδικό έχουν για εκπαιδευτικά οι πολ.μηχανικοί και άλλο για άλλες θέσεις (διοικητικές να υποθέσω;;); Μην σε πάρω κ στο λαιμό μου, βέβαια .. υπόθεση κάνω ... !! για το πρωτο: Αυτο λεω....η αριθμηση πως εγινε; ποια ειναι και που αντιστοιχει; ΠΕ1...Διοικητικός;, ΠΕ2...οικονομολόγός;,.....ΔΕ1...εργατης!!! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eri_87 Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Γειά σας! Θα ήθελα να μου προτείνετε βιβλίο για να διαβάσω στο σπίτι (και να μην πληρώσω τσάμπα φροντιστήριο) ώστε να δώσω εξετάσεις για τις 3 απαραίτητες ενότητες για ΑΣΕΠ (word, excel, internet). Με ενδιαφέρουν βιβλία μόνο για το πιστοποιητικό του cambridge! Περιμένω απόψεις από άτομα που έχουν δώσει πρόσφατα... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 για το πρωτο: Αυτο λεω....η αριθμηση πως εγινε; ποια ειναι και που αντιστοιχει; ΠΕ1...Διοικητικός;, ΠΕ2...οικονομολόγός;,.....ΔΕ1...εργατης!!! απλη κωδικοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει αν μπορώ να δώσω εξετάσεις στον ΑΣΕΠ ενώ διανύω την στρατιωτική θητεία μου??? Αν είμαι ενεργό φανταράκι δηλαδή. Όποιος ξέρει σίγουρα ας μου απαντήσει παρακαλώ.:) Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 φυσικα και μπορεις φιλε μου αρκει να σου δωσει αδεια εκεινες τις ημερες ο στρατος Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Είσαι σίγουρος φίλε μου??? σήμερα τηλεφώνησα στην Στρατολογία και μου είπαν πως πρέπει να έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις για να δώσω εξετάσεις. Παρουσιάζομαι σε 2 βδομάδες και είχα στο μυαλό μου να πάω δόκιμος (14μηνο) αλλά αν δεν μπορώ να δώσω εξετάσεις θα πάω κανονική θητεία (9μηνο) για να προλάβω! Έχω μπερδευτεί...!:wacko: Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytonass Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Παιδια κατι ασχετο..Ξερει κανεις ποτε θα διωριστουν οι επιτροπες επιλογεις προσωπικου (ή οπως αλλιως λεγονται)?.Για να σας δοσω να καταλαβετε ειμαι 16 χρονων και εκανα μια ετιση για το 303 ΠΕΒ ως μαθητευομενος (την εκανα τον Οκτωμβριο) αλλα επιδει ηταν οι εκλογες και αυτα ακυροθηκαν ολα, και μετα ξαναεκανα την ετιση τον Νοεμβριο και απο τοτε δεν εχω ιδοποιηθει για την προσληψη μου (ολους τους μαθητευομενους προσλαμβανουν στην δεουλεια).Λοιπον ξερει καποιος να μου πει αν γνωριζει ποτε θα διοριστουν αυτες οι παλιοεπιτροπες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts