Starenios Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Η καλή οθόνη είναι το παν, αν δουλεύουμε πολλές ώρες σε Η/Υ και οι σωστές ρυθμίσεις. Οθόνες υπάρχουν από 150-600 ευρώ (για μια 20' wide) ,λογικά θα είναι το ίδιο σε ποιότητα (και ρυθμίσεις ;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Η καλή οθόνη είναι το παν, αν δουλεύουμε πολλές ώρες σε Η/Υ και οι σωστές ρυθμίσεις. Οθόνες υπάρχουν από 150-600 ευρώ (για μια 20' wide) ,λογικά θα είναι το ίδιο σε ποιότητα (και ρυθμίσεις ;;) απο οτι ξερω ναι...εγω που καθομαι πολλες ωρες επαθα προβλημα...τωρα φοραω γυαλια..δεν πειραζει...παθημα αμα δεν θες να κουραζεις τα ματια σου βαλε κανενα φιλτρο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Καμιά φορά με πονάνε τα χέρια μου στο ύψος των καρπών.Ίσως λόγο δουλειάς που απαιτεί πολλές ώρες στο πληκτρολόγιο ή επειδή δεν έχω πάρει από αυτά τα μαξιλαράκια που τα βάζουν κάτω από τους καρπούς. Κάποτε με έπιανε ο σβέρκος μου για αυτό φρόντησα να έχω την οθόνη ποιο ψηλά βάζοντας κανένα μικρό κουτί από κάτω ή 1-2 πακέτα Α4 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Αρκετές φορές τσούζουν τα μάτια μου. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 εμένα καμιά φορά θολώνουν τα μάτια μου, αλλά με λίγο νερό είμαι εντάξει. έχω προσπαθήσει να περιορίσω τις ώρες που κάθομαι στον υπολογιστή, αλλά τον χρειάζομαι σχεδόν καθημερινά. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 εμένα καμιά φορά θολώνουν τα μάτια μου, αλλά με λίγο νερό είμαι εντάξει. έχω προσπαθήσει να περιορίσω τις ώρες που κάθομαι στον υπολογιστή, αλλά τον χρειάζομαι σχεδόν καθημερινά. :X Πόσο κοντά είσαι στην οθόνη και για ποιά οθόνη πρόκειται ; Καλό είναι να μην είμαστε κοντά στην οθόνη και να προσπαθούμε να έχουμε μια οθόνη καλής ποιότητας.Αν τώρα το πρόβλημα το εχεις στη δουλειά όπως φαντάζομαι τότε προσπάθησε να την έχεις οσο ποιο μακριά γίνεται και να ζητήσεις να σου την αλλάξουν.Δες και τα setting της οθόνης μήπως μπορείς να τα αλλάξεις λίγο.Ποιο πολύ τη φωτινότητα και τα χρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 δε νομιζω οτι ο υπολογιστης προκαλει προβληματα!απλα ρε παιδια ειναι φυσιολογικο οταν καθεσαι 10 ωρες στον υπολογιστη να πονεσει το κεφαλι σου,να πονανε τα ματια σου κλπ...οταν κανεις κατι συνεχως προφανως κουραζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 δε νομιζω οτι ο υπολογιστης προκαλει προβληματα!απλα ρε παιδια ειναι φυσιολογικο οταν καθεσαι 10 ωρες στον υπολογιστη να πονεσει το κεφαλι σου,να πονανε τα ματια σου κλπ...οταν κανεις κατι συνεχως προφανως κουραζει εμενα το netbook μου μου προκαλεσε μειοπεια Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Γνωρίζω και άλλον με προβλήματα όρασης από laptop. Φαίνεται λόγω μεγάλης παραγωγής και πτώσης τιμών,οι οθόνες που βάζουν οι εταιρίες πλέον, παρά την διαφήμιση...... είναι για :shoot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Προσφατα απεκτησα μειοπια.Πολυ πιθανον να ευθυνονται οι πολλες ωρες μπροστα στον υπολογιστη.Ιδιαιτερα την χρονια που μας περασε κουρασα αρκετα τα ματια μου γιατι αμεσως μετα απο διαρκες διαβασμα με θολωμενα ματια πηγαινα κατευθειαν στον υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Προσφατα απεκτησα μειοπια.Πολυ πιθανον να ευθυνονται οι πολλες ωρες μπροστα στον υπολογιστη.Ιδιαιτερα την χρονια που μας περασε κουρασα αρκετα τα ματια μου γιατι αμεσως μετα απο διαρκες διαβασμα με θολωμενα ματια πηγαινα κατευθειαν στον υπολογιστη. και εγω τα ιδια...παλιοτερα οταν καθομουν πολλες ωρες ποναγαν τα ματια μου και ειχα βαλει φιλτρο στην οθονη....στο λαπτοπ γινεται αυτοο????αμα γινοταν θα γλιτωσω την αυξηση αν και δεν νομιζω... εχω ακουσει οτι περισσοτερη ακτινοβολια εχουν τα λαπτοπ παρα οι επιτραπεζιες οθονες Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Οι επίπεδες οθόνες δεν έχουν ακτινοβολία,αλλά έχουν πρόβλημα με σωστή απεικόνιση χρωμάτων και τις ρυθμίσεις. Οταν βλέπει κανείς έντονα χρώματα για λόγους marketing ,και επιτραπέζιες οθόνες με 150 ευρώ,τι να περιμένεις ; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Οι επίπεδες οθόνες δεν έχουν ακτινοβολία,αλλά έχουν πρόβλημα με σωστή απεικόνιση χρωμάτων και τις ρυθμίσεις. Οταν βλέπει κανείς έντονα χρώματα για λόγους marketing ,και επιτραπέζιες οθόνες με 150 ευρώ,τι να περιμένεις ; :cry: ναι αλλα αμα εφαρμοσεις τις σωστες ρυθμισεις εισαι μια χαρα...εγω με την επιτραπεζια μου την philips και την lg τα παω πολυ καλα...δεν εχω συναντισει κανενα προβλημα...και στο netbook τωρα με τα γυαλια ειμαι μια χαρα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Μερικές εξαιρέσεις δεν αποτελούν παράδειγμα τι ποιότητα υπάρχει.Oι κατασκευαστές στηρίζονται ότι θα συνηθίσει το μάτι σου :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Θέλει λίγη προσοχή με τις ρυθμίσεις μίας οθόνης. Σε πολλές οθόνες παρατηρώ αυξημένη gamma, φωτεινότητα, αντίθεση. Ειδικά με κάποιες προρυθμισμένες επιλογές που έχουν οι οθόνες, το αποτέλεσμα είναι τραγικό. Παίζοντας κάποιος με τις ρυθμίσεις μπορεί να φέρει την οθόνη στα μέτρα του και να μην κουράζεται τόσο εύκολα. Στην παρακάτω σελίδα μπορείτε να δείτε πόσο καλή είναι η οθόνη σας, αλλά και να την ρυθμίσετε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται! http://www.lagom.nl/lcd-test/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone365 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Προσφατα απεκτησα μειοπια.Πολυ πιθανον να ευθυνονται οι πολλες ωρες μπροστα στον υπολογιστη.Ιδιαιτερα την χρονια που μας περασε κουρασα αρκετα τα ματια μου γιατι αμεσως μετα απο διαρκες διαβασμα με θολωμενα ματια πηγαινα κατευθειαν στον υπολογιστη. Σίγουρα φταίει η πολύωρη χρήση υπολογιστή... Όλη την έχουμε πατήσει κάπως έτσι. Το καλό είναι ότι πλέον η μυωπία διορθώνεται εύκολα με laser. To κακό είναι το κόστος της επέμβασης, που είναι τσιμπημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Προσφατα απεκτησα μειοπια.Πολυ πιθανον να ευθυνονται οι πολλες ωρες μπροστα στον υπολογιστη. Το θεωρω λιγακι μυθο αυτο, νομιζω κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ειναι γονιδιακο, αν ειναι να κανεις θα κανεις, ξερω ατομο που ειναι πανω απο 10 ωρες τη μερα στο πισι για πολλα χρονια και δεν εχει την παραμικρη μυωπια. Εμενα αν κατσω πολλες ωρες με τσουζουν λιγακι τα ματια μου και ποναει η πλατη μου, σ'αυτο φταιει μαλλον η τελειως λαθος σταση που εχω στην καρεκλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Το θεωρω λιγακι μυθο αυτο, νομιζω κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ειναι γονιδιακο, αν ειναι να κανεις θα κανεις, ξερω ατομο που ειναι πανω απο 10 ωρες τη μερα στο πισι για πολλα χρονια και δεν εχει την παραμικρη μυωπια. Εμενα αν κατσω πολλες ωρες με τσουζουν λιγακι τα ματια μου και ποναει η πλατη μου, σ'αυτο φταιει μαλλον η τελειως λαθος σταση που εχω στην καρεκλα. Μισό βαθμό είχα στο ένα μάτι και 1 στο άλλο από 8-9 χρονών που πήγα στο γιατρό, τόσο έχω και τώρα, με 12ώρα κάθε μέρα στην καλύτερη περίπτωση... Με την μέση και την πλάτη έχω πάντως τεράστιο πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Τα τελευταία 3 χρόνια που πραγματικά περνάω πολλές ώρες μπροστά στο pc, έχω αποκτήσει πρόβλημα με την μέση. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts