boltsis Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Coolgreek said: Είναι ίδια με του V98, δυνατά με καλό ήχο. Μπάσο μην περιμένεις απο ηχεία κινητού αλλά πάντως καλύτερο ήχο απο τα περισσότερα "γνωστά" τηλέφωνα (Sony-Ericsson, Nokia κλπ). -Με το δείκτη SAR έχουμε κανα νέο;; -2: Τελικά με το μικρόφωνο υπάρχει καμία λύση να ακούγομαι δυνατότερα; Όλοι λένε οτι δεν με ακούνε και πρέπει να φωνάζω... ΥΓ: Κοιτάξτε το καινούργιο κινέζικο "3.0" TFT Twins Sim 5.0MP AF camera MP3 PDA TV Phone D95" http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260251252142 > 5.0MP AF camera > 320χ240 βίντεο > TV > Battery Pack: Rechargeable Li-ion battery 6000mAh (!!!) >Game: NES game simulator, can loading more than 2000 games on internet Δεν έχει Ελληνικά όμως... Αν βγει με Ελληνικά θα τρέξω για αναβάθμιση Έχει όντως 5mpixels?Μου φαίνεται καλύτερο απο το V98.Το έχει παραγγείλει κανείς αυτό? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 boltsis said: Έχει όντως 5mpixels?Μου φαίνεται καλύτερο απο το V98.Το έχει παραγγείλει κανείς αυτό? grafei to exis "5.0 mega pixel; the max output is 1600*1200, support auto focus with flashlight support to shoot MP4(320*240) with sound, the time depends on storage. mallon 2 mp einai:):D:):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixgrg Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 παιδια το εχει παρει ενας φιλος και το εδωσε στην πρωτη εβδομαδα εχει χαλια φωτογραφικη 2mp το φλας σχεδον δεν υπαρχει την νυχτα δεν φαινεται τιποτα χωρια οτι το βιντεο που τραβαει παει σπαστα α και δεν εχει ελληνικα δηλαδη οταν παιρνει μηνυμα δεν διαβαζει κανενα ελληνικο χαρακτηρα και εχει κενο στη θεση τους :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRISCHAT Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 phoenixgrg said: παιδια το εχει παρει ενας φιλος και το εδωσε στην πρωτη εβδομαδα εχει χαλια φωτογραφικη 2mp το φλας σχεδον δεν υπαρχει την νυχτα δεν φαινεται τιποτα χωρια οτι το βιντεο που τραβαει παει σπαστα α και δεν εχει ελληνικα δηλαδη οταν παιρνει μηνυμα δεν διαβαζει κανενα ελληνικο χαρακτηρα και εχει κενο στη θεση τους :cry: Ελα βρε....μια χαρα ειναι!!!! :dash: :dash: :dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Εχω ενα παρομοιο ,Ktech T200+ 5.0MP CCD TV Dual Sim NES Game PDA Phone μια χαρα φωτο βγαζει, και με φως ημερας και με λαμπα, το φλας δεν ειιναι δυνατο οντως αλλα παιδια κινητο ειναι αν βαλεις και tvκαι τα υπολοιπα ειναι τελειο και απο εμφανιση σκιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 πωπω τελικά έχουν κυκλοφορήσει πολλά τέτοιου στύλ κινητά....Κορέστηκε η αγορά απο δαύτα,και όλοι έχουμε πέσει σαν τρελλόι και τα αγοράζουμε...Χαμός γίνεται με τα Κινέζικα σε πολλές Χώρες... Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Έχουμε χάσει το μπούσουλα με αυτά τα κινέζικα.Έχουνε βγει τόσα πολλά που μπερδεύομαστε πλέον... Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 kai erxontai kai alla apo ioulio-septembrio, emena basika me endiaferoun auta me ellhniko menou mono. kai nomizo tous perissoterous ektos apo tpt eksairetiko p.x roloi-kinito adiabroxo pou idi exei kikloforisei....:):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 droulis said: kai erxontai kai alla apo ioulio-septembrio, emena basika me endiaferoun auta me ellhniko menou mono. kai nomizo tous perissoterous ektos apo tpt eksairetiko p.x roloi-kinito adiabroxo pou idi exei kikloforisei....:):):):) Auti ti stigmi pia rologia-kinita pou lamvanoun ellinikous xaraktires sta SMS iparxoun stin agora ? Aksizoun katholou ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Και εμεις που να ξέρουμε ρε φίλε? Τι είμαστε, οι beta testers ή αυτοί που ανοίγουμε τα μάτια αλλονών? (Φιλε droulis αν πήρες μάτι ήδη 3 shop βάλανε την συσκευή στα ραφια τους:) ) Ανοιξε νεο θέμα και κανε εκει την ερωτηση σου! Εδω μιλάμε για αυτην την συσκευή: http://i260.photobucket.com/albums/ii14/droulis/15042008159.jpg Για τους φίλους του N96 συντομα review:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 kale xalaroste ligo, lipon distixos file alki den ksero na apantiso sto erotima sou 100% opote tin apofeugo. file pompodektakia tha zitiso pososta lol:):):), alla an psakseis kala tha deis kai alla eshop.;);) (p.s mporeite na me lete kai kosta) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimHellas Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 ΓΙΑ ΣΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ V98,ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΕΔΩ.ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ Κ ΕΓΩ ΟΠΩΣ Κ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ.ΚΟΙΤΑΩ Κ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ: http://cgi.ebay.co.uk/5-0MP-CCD-Camera-NES-Game-TV-Dual-SIM-PDA-Phone-T200_W0QQitemZ180255221522QQihZ008QQcategoryZ3312QQtcZphotoQQcmdZViewItem http://www.phonesreview.co.uk/2008/05/29/t200-dual-sim-50mp-camera-tv-mp3-mp4-mobile-phone-only-103/ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ "VAIO" (ΟΠΩΣ SONY). ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ? ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ (DROULIS) ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimHellas Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 AKOMA ENA LINK http://www.made-in-china.com/showroom/szwellcch/product-detailVeWnpwoJbuck/China-5-0MP-CCD-TV-Dual-Sim-NES-Game-PDA-Phone-T200-.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 http://www.made-in-china.com/image/2f0j00kvoQrJeaCDcqM/5-0MP-CCD-TV-Dual-Sim-NES-Game-PDA-Phone-T200-.jpg ποιο πολύ με φωτογραφική μηχανή της sony μου κάνει παρά με κινητό....:wacko: Ωστόσο Ελληνικά δεν έχει.....:X Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 υπαρχει κανενα απο αυτα τα 2 sim που να ειναι κομψο και μικρο ? γιατι ειδα απο κοντα σημερα το ν98 και τρομαξα. Ειναι τεραστιο! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRISCHAT Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Φιλε Κωστα (drouli) θα ηθελα να ρωτησω κατι, αν μπορεις βεβαια. Την αναβαθμιση με ποιο μηχανημα την περνας? Με MC TOOL BOX, με infinity box? Τα ελληνικο menu το εχεις φτιαξει εσυ ή το στειλανε απο Κινα (σαν αναβαθμιση)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsdj_george7 Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Γειά σας παιδιά!!! Το συγκεκριμένο κινητό το έχω εδώ και μία εβδομάδα. 'Εχω μείνει ευχαριστημένος απο τη συσκευή. Πολύ καλός ήχος, η τηλεόραση και το ραδιόφωνο επίσης καλα, μεγάλη οθόνη... Τα ελαττώματά του είναι οτι δεν παίρνει MMS και δεν μπαίνει στο INTERNET. Πάντως για τα λεφτά του είναι πολύ καλό Το αγόρασα απο εδώ: http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=10450&catid=76 Παράθεση gsdj_george7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 DIMITRISCHAT said: Φιλε Κωστα (drouli) θα ηθελα να ρωτησω κατι, αν μπορεις βεβαια. Την αναβαθμιση με ποιο μηχανημα την περνας? Με MC TOOL BOX, με infinity box? Τα ελληνικο menu το εχεις φτιαξει εσυ ή το στειλανε απο Κινα (σαν αναβαθμιση)? infinity box me lp editor kai auto pinout finder mazi me cables gia kinezika mobiles.... 400 eura dld:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 mplip^ said: υπαρχει κανενα απο αυτα τα 2 sim που να ειναι κομψο και μικρο ? γιατι ειδα απο κοντα σημερα το ν98 και τρομαξα. Ειναι τεραστιο! meine sintonismenos file thn alli ebdomada tha exo isos kati kalo:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRISCHAT Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 droulis said: infinity box me lp editor kai auto pinout finder mazi me cables gia kinezika mobiles.... 400 eura dld:) Καλη επένδυση! Εγω νομιζα οτι μπορεις να προσθεσεις με αυτο το πακετο, οτι γλωσσα θελεις στο κινητο. Καταλογο σε αλφαβητικη σειρα δεν μπορεις να βάλεις? Στο jc777 μπορεις να φτιάξεις το ελληνικο π και σε κεφαλαιο (το εχει μονο μικρο)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. June 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 DIMITRISCHAT said: Καλη επένδυση! Εγω νομιζα οτι μπορεις να προσθεσεις με αυτο το πακετο, οτι γλωσσα θελεις στο κινητο. Καταλογο σε αλφαβητικη σειρα δεν μπορεις να βάλεις? Στο jc777 μπορεις να φτιάξεις το ελληνικο π και σε κεφαλαιο (το εχει μονο μικρο)? douleuei me oti fonts exei mesa to firmware tou kinitou, elpizo :) kapoia stigmi na mporoyme na baloyme kai greek fonts sto firmware etsi tha ksekolisoume apo ta yparxonta montela:) (file dimitri hobbistas eimai isos kai na mou diafeugei kati sto programa) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 gsdj_george7 said: Γειά σας παιδιά!!! Το συγκεκριμένο κινητό το έχω εδώ και μία εβδομάδα. 'Εχω μείνει ευχαριστημένος απο τη συσκευή. Πολύ καλός ήχος, η τηλεόραση και το ραδιόφωνο επίσης καλα, μεγάλη οθόνη... Τα ελαττώματά του είναι οτι δεν παίρνει MMS και δεν μπαίνει στο INTERNET. Πάντως για τα λεφτά του είναι πολύ καλό Το αγόρασα απο εδώ: http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=10450&catid=76 Episis sta elatomata na prostheso merika akoma : 1) Ta onomata ton epafon exoun periorismo 16 xaraktires max ! 2) Den kanei anazitisi stis epafes me kefalaia ellinika.. Etsi an thes anazitisi prepei na exeis ta onomata ton epafon me mikra ellinika ! Akoma kai to proto grama... 3) Oi photos ton epafon exoun periorismo 20 kb xoris automato resize 4) Den exei fonitiki klisi 5) Den sigxronizei sosta me kanena programa me Outlook.. Gia na peraseis polapla pedia stis epafes prepei na to kaneis xeirokinita mia mia kathe epafi 6) Sta pollapla pedia exei mono ta vasika.. px den exei 2o stathero,2o kinito,Dieuthinseis ktl 7) To radiofono den exei RDS (mikro to kako..) auta mou erxontai tora sto mialo...tha grapso kai alla.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 παιδιά ξέρει κανένας τι format βίντεο παίζει το κινητό; γιατί 3 avi που του έβαλα δεν έπαιζε κανένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Συνηθως ολα αυτα παιζουν 3GP/MP4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Δηλαδή αν πάρουμε μια ταινία Dvix 700mb περίπου και τη μετατρέψουμε σε MP4 θα το παίξει?'Εχει κατορθώσει κανείς κάτι τέτοιο η δεν γίνεται? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts