bomber21 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 δεν έχω πρόβλημα με κανένα άλλο site,μόνο αυτό φορτώνει ώρες και δεν ανοίγει ποτέ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 δεν έχω πρόβλημα με κανένα άλλο site,μόνο αυτό φορτώνει ώρες και δεν ανοίγει ποτέ.. Εμένα αργεί μερικά δευτερόλεπτα και ανοίγει μετά. Περιμένω όμως καμιά 20-30 δευτερόλεπτα πριν ανοίξει. Μετά ό,τι link ανοίξω μέσα στο vodafone.gr ανοίγει γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Μπήκα τελικά. Υπάρχει ένα μπανεράκι που λέει ότι αν κάνεις νέα σύνδεση από το site,θα έχεις εύκολα νούμερα κτλ Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι,γίνεται να δω ποιά νούμερα είναι διαθέσιμα πριν οριστικοποιήσω τη σύνδεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Μπήκα τελικά. Υπάρχει ένα μπανεράκι που λέει ότι αν κάνεις νέα σύνδεση από το site,θα έχεις εύκολα νούμερα κτλ Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι,γίνεται να δω ποιά νούμερα είναι διαθέσιμα πριν οριστικοποιήσω τη σύνδεση; Nαι, νομίζω θα σου βγάλει κάποια διαθέσιμα νούμερα ώστε να επιλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Μπήκα τελικά. Υπάρχει ένα μπανεράκι που λέει ότι αν κάνεις νέα σύνδεση από το site,θα έχεις εύκολα νούμερα κτλ Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι,γίνεται να δω ποιά νούμερα είναι διαθέσιμα πριν οριστικοποιήσω τη σύνδεση; Επιλέγεις "Αγορά" και σου βγάζει μία φόρμα να βάλεις τα στοιχεία σου εκεί επιλέγεις και νούμερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Δηλαδή πρέπει πρώτα να οριστικοποιήσεις τη σύνδεση για να δεις τα διαθέσιμα νούμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Δηλαδή πρέπει πρώτα να οριστικοποιήσεις τη σύνδεση για να δεις τα διαθέσιμα νούμερα; Μα είναι δυνατόν να έχεις οριστικοποιήσει τη σύνδεση χωρίς να έχεις επιλέξει νούμερο?:O Πώς θα γίνει η σύνδεση χωρίς νούμερο? Κατα τη συμπλήρωση των στοιχείων επιλέγεις και νούμερο. Μην ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Και εαν δεις οτι δεν σου άρεσει το νούμερο και δεν θέλεις να κάνεις την σύνδεση πατάς την επιλογή "back/πίσω" του browser σου και επιστρέφεις στο προηγούμενο βήμα και διαγράφεις την αγορά από το καλάθι σου και είναι σαν να μην έκανες τίποτα ποτέ. Έχουν καιρό να βάλουν νέα νουμεράκια πάντως :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Ευχαριστώ πολύ κύριοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Υπάρχει κάποιος λόγος που τα firewall κόβουν το vodafone.gr? Το kasperski δεν το αφήνει να μπει, πρέπει να βάλω ρυθμίσεις, ενώ και στη δουλειά που έχουμε proxy δε μπαίνει με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 αυτο θα πει ''με καθε νεα συνδεση εχεις και επιδοτηση!'':lol: το site τωρα τελευταια ειναι εξαιρετικα αργο! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 μήπως κάποιος Χριστιανός έχει βρεί τους όρους του διαγωνσιμού για τα DELL με την εγγραφή στο My Account και τα αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας? Αν πατήσεις το banner απλά σε πάει στη σελίδα που περιγράφει το My Account... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 μήπως κάποιος Χριστιανός έχει βρεί τους όρους του διαγωνσιμού για τα DELL με την εγγραφή στο My Account και τα αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας? Αν πατήσεις το banner απλά σε πάει στη σελίδα που περιγράφει το My Account... http://www.vodafone.gr/portal/client/competitions/loadCompetition!loadCondition.action?competitionId=717 Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Φανταζομαι οτι εφοσον ειμαι γραμμενος στο myaccount απο τον περασμενο χρονο και ειμαι με συμβολαιο λαμβανω συμμετοχη στον διαγωνισμο ετσι?Δεν ισχυει μονο για αυτους που θα γραφτουν τωρα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 απο τους ορους:# Κάθε συνδρομητής με πρόγραμμα συμβολαίου ή καρτοκινητής μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό με την εγγραφή του στο My Account. Έγκυρες θεωρούνται όλες οι ολοκληρωμένες εγγραφές στο My Account που υποβάλλονται εντός των χρονικών ορίων του διαγωνισμού (δηλ. από 00:00:00 της 09/03/09 μέχρι τις 23:59:59 της 03/05/09) και ειδικότερα ως χρονικό σημείο της έγκυρης συμμετοχής θεωρείται η ημερομηνία και η ώρα υποβολής της εγγραφής ηλεκτρονικά από τον συμμετέχοντα κι εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία επιτυχώς. # Κάθε συνδρομητής μπορεί να συμμετέχει μία μόνο φορά στο διαγωνισμό. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Υπάρχει καμια εσωτερική ενημέρωση για αυτούς που ξέρουν σχετικά με το αν προκειται να αναβαθμιστεί κάπως το myaccount για τα καρτοκινητά? Επειδή εχω το αντίστοιχο της cosmote για μια cosmokarta που διατηρώ, μπορώ να κάνω τη σύγκριση και της vodafone είναι ελλιπές... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peri Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 "μπορώ να κάνω τη σύγκριση και της vodafone είναι ελλιπές" Mporeis na gineis ligaki pio sygkekrimenos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 "μπορώ να κάνω τη σύγκριση και της vodafone είναι ελλιπές" Mporeis na gineis ligaki pio sygkekrimenos? Είναι μεγάλη η διαφορά στις δύο υπηρεσίες. Πρώτα πρώτα στην κοσμοτε έχεις την δυνατότητα online ενημέρωσης για τις κλήσεις του κινητού σου. Έπειτα έχεις την δυνατότητα μεταφοράς ποσού σε άλλο καρτοκινητό, ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης υπηρεσιών, ενημέρωση για τα puk της κάρτας σου και πολλά αλλά. Ακόμη στην κοσμοτε έχεις την δυνατότητα να διαχειρίζεσαι τον λογαριασμό σου και από to κινητό σου τηλέφωνο δωρεάν αρκεί μόνο για πρόσβαση στο ίντερνετ να κανείς χρήση των wap settings της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasis4ever Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 στο myaccount σου ζηταει ΑΦΜ υπαρχει κινδυνος υποκλοπής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catfish Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 στο myaccount σου ζηταει ΑΦΜ υπαρχει κινδυνος υποκλοπής? εδώ μιλάμε για μια εταιρεία κολοσσό, όχι για το μπακάλικο της γειτονιάς, είναι δυνατόν να υποκλέψουν το ΑΦΜ; Ήμαρτον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 παιδια το site ειναι λιγο αργο η μου φαινεται; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 παιδια το site ειναι λιγο αργο η μου φαινεται; Μάλλον σου φαίνεται. Παλιά απλώς αργούσε να μου ανοίξει τη κεντρική σελίδα, μετά όλα o.k. Πλέον ανοίγουν όλες αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Παιδιά,παλιά -αν θυμάμαι καλά- όταν έβαζες τα στοιχεία σου στη φόρμα του MyAccount σε "έβγαζε" στη σελίδα του MyAccount ενώ τώρα όταν βάζεις τα στοιχεία σου πρέπει να επιλέξεις το "MyAccount" από το μενού επιλογών που βρίσκεται στη σελίδα της Vodafone :down:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Παιδιά,παλιά -αν θυμάμαι καλά- όταν έβαζες τα στοιχεία σου στη φόρμα του MyAccount σε "έβγαζε" στη σελίδα του MyAccount ενώ τώρα όταν βάζεις τα στοιχεία σου πρέπει να επιλέξεις το "MyAccount" από το μενού επιλογών που βρίσκεται στη σελίδα της Vodafone :down:. Πολύ μεγάλο πρόβλημα το ένα κλικ παραπάνω.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Πολύ μεγάλο πρόβλημα το ένα κλικ παραπάνω.:p Δεν είναι πρόβλημα,απλώς ήταν βολικό.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts