Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

sv2 εσυ που ξερεις τα πολλα να μας εξηγησεις επισης γιατι οι ferrari πιανουν φωτια και γινονται καρβουνο κατα την διαρκεια της διαδρομης....μιλουνια τα παραδειγματα στο http://www.wreckedexotics.com

σε ποιο τομεα εχουν προβληματα αξιοπιστιας?!!!

Ηλεκτρικά,μπροστινό σύστημα (υπάρχουν και διάφορα σάιτ στο ίντερνετ για ανεξήγητα ατυχήματα-δυστυχήματα).

Αν τις ψάξεις από κοντά θα δείς λεπτομέρειες που θα σε απογοητεύσουν.:(

sv2 εσυ που ξερεις τα πολλα να μας εξηγησεις επισης γιατι οι ferrari πιανουν φωτια και γινονται καρβουνο κατα την διαρκεια της διαδρομης....μιλουνια τα παραδειγματα στο www.wreckedexotics.com

Ολα τα κεντρομήχανα αυτής της κατηγορίας έχουν αυτό το πρόβλημα.Αν σκεφτείς ότι στον ίδιο χώρο συμβιώνουν μαζί δύο ρεζερβουάρ,κινητήρας,δύο πολλαπλές εξαγωγής,δύο καταλύτες και τα τελικά καζανάκια των εξατμίσεων συν όλα αυτά τα σωληνάκια καλώδια δεν θέλει πολύ να γίνει το κακό.Ξέρεις ότι δεν μπορείς ν ακουμπήσεις το καπό ενός τέτοιου αυτοκινήτου διότι θα καείς?

Ετσι και φύγει κανά σωληνάκι....το κακό δεν θέλει πολύ να γίνει.....

Μπορείς να βρείς στο ίντερνετ πολλά βίντεο με Φερραρι ,Λαμπο και R8 να καίγονται....

η δικαιολογια λογω υπερθερμανσης των δισκοφρενων ευσταθει?και αυτη εχω διαβασει να επικαλουνται

πρώτη φορά το ακούω...

Συνήθως παίρνουν φωτιά πίσω.Αν υπερθερμανθούν τα δισκόφρενα αυτά θα είναι τα μπροστινά που σηκώνουν το 70-80% της πέδησης..........

Δεν μου ακούγεται λογικό.

Και τα δύο εξαιρετικά είναι.Αλλά το πρόβλημα με τις Λάμπο είναι η αξιοπιστία τους και η άθλια ποιότητα κατασκευής (κυρίως η Murcielago).Γι αυτό και πολλοί ιδιοκτήτες Λάμπο είναι στα δικαστήρια με το εργοστάσιο.....:(

Άθλια ποιότητα κατασκευής; Αφού πολλά υλικά στο εσωτερικό τους είναι ίδια με των Audi, πως έχουν άθλια ποιότητα;

Μα για τα δεδομενα ενος σουπερκαρ οπως ειναι μια λαμποργκινι τα δεδομενα της αουντι ειναι κατωτερα των προσδοκιων...

Παλιές οι φωτογραφίες...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Μα για τα δεδομενα ενος σουπερκαρ οπως ειναι μια λαμποργκινι τα δεδομενα της αουντι ειναι κατωτερα των προσδοκιων...

Διαφωνώ. Πιστεύω ότι η ποιότητα του εσωτερικού(ταμλπό κτλ.) ενός supercar είναι αρκετά κατώτερη από αυτή ενός audi. Με αυτό το σκεπτικό πιστεύω ότι οι Lamborghini είναι από τα ποιοτικότερα supercars.

Διαφωνώ. Πιστεύω ότι η ποιότητα του εσωτερικού(ταμλπό κτλ.) ενός supercar είναι αρκετά κατώτερη από αυτή ενός audi. Με αυτό το σκεπτικό πιστεύω ότι οι Lamborghini είναι από τα ποιοτικότερα supercars.

Γιατί το πιστεύεις αυτό;

Γιατί το πιστεύεις αυτό;

Γιατί στα supercars κοιτάνε περισσότερο άλλα πράγματα, στήσιμο, πλαίσιο, κινητήρες, επιδόσεις κ.α. Το εσωτερικό συνήθως είναι λιτό και δεν μου γεμίζει το μάτι ποιοτικά. Βέβαια δεν είμαι απόλυτος, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτή η εικόνα μου σχηματίζεται.

Γιατί στα supercars κοιτάνε περισσότερο άλλα πράγματα, στήσιμο, πλαίσιο, κινητήρες, επιδόσεις κ.α. Το εσωτερικό συνήθως είναι λιτό και δεν μου γεμίζει το μάτι ποιοτικά. Βέβαια δεν είμαι απόλυτος, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτή η εικόνα μου σχηματίζεται.

Μάλλον λάθος κάνεις. Ελάχιστα πλέον supercars (ίσως και κανένα), δεν έχουν και καλή ποιότητα στο εσωτερικό...

Μηπως εννοει λιτο εσωτερικο με την εννοια πιο αγωνιστικο?

Και πάλι. Λίγοι πλέον αποδέχονται να πληρώσουν 200.000+ ευρώ μονάχα για τις επιδόσεις ενός αυτοκινήτου, όσο καλές κι αν είναι αυτές...

Τι εννοεις παλιες? Πριν 2 μερες τις εβγαλα!!!!!!!

Εσύ τις έβγαλες;

Ναι την πετυχα προχτες στο mall of the emirates!!:)

Μάλιστα. Λέγοντας παλιές, εννοώ ότι η συγκεκριμένη έχει κυκλοφορήσει πολύ στο διαδίκτυο, καθώς δεν είναι και συνηθισμένη...

Ωραίος!:respect: Βέβαια αν πω ότι βρίσκω πολύ πιο όμορφη την απλή την gallardo θα θεωρηθώ ιερόσυλος?:lol:

Θέμα γούστο είναι βεβαίως αλλά, θεωρώ πως η LP560 είναι η ομορφότερη λαμπο που έχει βγει ποτέ. Και γενικά η Gallardo είναι πολύ ομορφότερη απο την Murg.