Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλα αυτο ειναι πραγματικα πολυ τραγικο....ετσι ειχα πετυχει μια στον κορυδαλλο και ειμασταν διπλα διπλα στο φαναρι. οποτε βλεπω το σηματακι Μ πισω και ταμπουρα. λεω η 16αρα θα ειναι και με 16αρες ζαντες οπως φοραει, 100 αλογα 1400κιλα δεν παει βημα και του κανα ξερογκαζα!ε ξεκινησαμε και αφου εφυγε σαν σιφουνας, μολις τον εφτασα σε επομενο φαναρι γυριζει και με λεει, τροπετο απο Μ3 ειναι...:cry: :cry: :cry:

κατι τετοιοι τυποι ειναι που σε μαμανε την ψυχολογια..που πα ρε ετσι με το καμουφλαρισμενο μαμωτο μου!!!!

Τροπετο Μ3 με ταμπουρα πισω δυσκολευομαι να το διανοηθω....

Δεν εχω ξανασυναντησει κατι αντιστοιχο πουθενα! Ειναι απιστευτα επικυνδυνο αυτο!

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Maserati Mc12.... ΚΟΛΑΣΗ! Θα την προτιμουσα απο την Enzo ακριβως επειδη ενω εχει τα ιδια μηχανικα μερη αυτη ειναι και πολυ ομορφη! Και φανταστικος συνδιασμος των χρωματων...

Ισως το ομορφοτερο supercar!

Δεν εχω ξανασυναντησει κατι αντιστοιχο πουθενα! Ειναι απιστευτα επικυνδυνο αυτο!

απο οτι με ειπε ο τυπος ηταν φρεσκο φρεσκο ακομα το τροπετο, και δεν ειχε προλαβει ακομα να ριξει αξονα απο Μ3 πισω..παντως ημουν γκαβακας και καλα να παθω γιατι δεν ειχα προσεξει τις 4πιστονες (μαλλον) με τους τρυπητους Galfer μπροστα...μετα τα ειδα αυτα...

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

mhpos k apisteuta mousantenio????!?!?!?!?!...ean kapios bei sthn diadikasia na paixei tropetaki alagh sto caro tu....xoris na psaxtei k sta alla merh tu autkinitu ktl...(frena,''anapnoes'' autokinitu,kibotia ktl)..tote mallon dne exei synesh k syneidisi sto ti mporei na pa8ei k na pai8ei genikotera:mad: !!!

mises doulies sta koutourou pu lene k sto xorio mu!!!!!

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

δεν αμφιβαλλω γεομιιι, αν δεις στο ποστ μου ομως φοραγε 4πιστονα μπροστα..απο στησιμο δεν ξερω τι ειχε, δεν τον ρωτησα..γεγονος ειναι ομως οτι εναν πισω αξονα απο Μ3 θα τον χρειαζοτανε

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

Ρε παιδια μηπως παρεξηγουμε καποια πραγματα ??? Επειδη ενας βλακας πηγε και αγορασε αμαξι 10ετιας+ και εχωσε πανω ενα μεταχειρισμενο μοτερ παει να πει πως αξιζει τον κοπο να τον ζηλεψει καποιος ??? Συγνωμη αλλα τετοιες καγκουριες ποτε δεν τις πηγαινα....Οπως βλεπω γενικα πολλα παλια αμαξια που δεν εχουν καν τις βασικες απαιτησεις ασφαλειας και ομως τους ριχουν πανω οτι μοτερ βρουν με σκοπο να τρεχουν χωρις να σκεφτουν πως το εν λογω αμαξι εκτος του οτι εχει κλεισει 10 χρονια δεν ηταν σχεδιασμενο για τοσα αλλογα και οπως και να το κανουμε το να βαλεις αλλες αναρτησεις δεν σημαινει πως το αμαξωμα δεν παιζει ρολο.

Βγηκα λιγο OFF-TOPIC αλλα αναφερθηκε πολυ η καγκουρια του BMWδακια...

Α και για να είμαστε ον-τόπικ δείτε μια Maserati που συνάντησα σε έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους του Παρισιού ανάμεσα σε 645, S500 και Ρολς Ρόις:

http://img372.imageshack.us/img372/3856/maserati6qv.jpg

Re Ilia mila noritera oti exeis tetoies foto.....

PORSCHE BoxsterS 3.2

Mini CooperS

KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N

Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D

Re Ilia mila noritera oti exeis tetoies foto.....

Καλα ρε δεν την είχες δει; Και στο κινητό (SDA Music) το είχα...

Οταν το είδα αυτό έξω απ' το ξενοδοχείο δίστασα αρχικά να πάω να το βγάλω φωτογραφία με τη μηχανή γιατί πίστευα πως γι αυτούς είναι καθημερηνότητα και θα με κορόιδευαν αλλά τελικά μόλις άρχισα να βγάζω φωτογραφίες άρχισε να βγαίνει κόσμος απ' το ξενοδοχείο με φωτογραφικές, κάμερες, κινητά και να απαθανατίζει τη "στιγμή". :D

Kostakiss το συνειδητοποίησα αυτό που λες για την 645 απλά την ανέφερα. Εκεί καθημερινό αμάξι είναι η Porsche Carrera... Είδα πάρα πολλές. Την πρώτη (ήταν και GT) την έβγαλα φωτογραφία με το κινητό αλλά από κάποιο σημείο και μετά ούτε να τις φτύσω...:D :rolleyes: :p

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

το αμαξι ειναι θεικο..ισως το πιο ωραιο που εχω δει μεχρι τωρα στη ζωη μου..:love:

τιμουλα δεν ξερουμε??

porsche gt(ποιο μοντελο δεν θυμαμαι 911-νομιζω) ειχε και ο μπαμπας ενος σημαθητη μου..αλλα τωρα πηρε την 745..;)

Οπως βλεπω γενικα πολλα παλια αμαξια που δεν εχουν καν τις βασικες απαιτησεις ασφαλειας και ομως τους ριχουν πανω οτι μοτερ βρουν με σκοπο να τρεχουν χωρις να σκεφτουν πως το εν λογω αμαξι εκτος του οτι εχει κλεισει 10 χρονια δεν ηταν σχεδιασμενο για τοσα αλλογα και οπως και να το κανουμε το να βαλεις αλλες αναρτησεις δεν σημαινει πως το αμαξωμα δεν παιζει ρολο.

Εγώ διαφωνώ μαζί σου. Συμφωνώ φυσικά σε αυτά που είπες για ότι αφορά την ασφάλεια(ότι τα παλιά αμάξια δεν είναι ασφαλή), αλλά για τα υπόλοιπα διαφωνώ(δεν συμφωνώ πάντως να 'φτιάχνεις' αυτοκίνητα που δεν αξίζουν όπως ο τύπος με την BMW). Σκέψου Mustang, Dodge κλπ αμερικάνικα... Όπως και κάποια ιαπωνικά δεκαετίας 90 200sx, 3000gt, όπως και παλιά γερμανικά, παλιά ιταλικά και γενικά αυτοκίνητα που αξίζει να δώσεις χρήμα.

RX7 FD....

BMW M3 E36.....

Civic Si (το παλιο, το καλο, το κουπε..)

το αμαξι ειναι θεικο..ισως το πιο ωραιο που εχω δει μεχρι τωρα στη ζωη μου..:love:

τιμουλα δεν ξερουμε??

porsche gt(ποιο μοντελο δεν θυμαμαι 911-νομιζω) ειχε και ο μπαμπας ενος σημαθητη μου..αλλα τωρα πηρε την 745..;)

Σε ποιο αναφέρεσαι;

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

http://img143.imageshack.us/img143/3435/917953954972957945533wr.jpg

http://img212.imageshack.us/img212/5914/917953954972957945526pm.jpg

http://img528.imageshack.us/img528/4411/917953954972957945541em.jpg

http://img212.imageshack.us/img212/7189/917953954972957945518cb.jpg

ενα αμαξι σπανιου στην ελλαδα πρεπει να ειναι απο τα πρωτα διοτι εκανε πολυ μα παρα πολυ θορυβο σε σημειο που απορω πως το αφησαν να βγει στο δρομο:p

oraiossssssssssss!!!..na mhn eixe k auth thn asprh lourida akoma kalitero 8a htan....

τι λες ρε?:p αυτη ηταν η chalange stradale δεν γινεται να μην εχει λωριδα αυτο το αμαξι απλα δεν του παει σωρις λωριδα...:happy:

Σήμερα εθεάθει στον Ασπρόπυργο η Μ6. Δυστυχώς δεν έχω φωτο αφου οδηγούσα. Ισως πάω πάλι πιο μετά και βγάλω...

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

oraiossssssssssss!!!..na mhn eixe k auth thn asprh lourida akoma kalitero 8a htan....

Η οποία είναι το σήμα κατατεθέν της εν λόγω έκδοσης του αυτοκινήτου... Όπως είπε και ο hydro, δεν παίζει Challenge Stradale χωρίς τη λωρίδα πράσινο - άσπρο - κόκκινο...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Η οποία είναι το σήμα κατατεθέν της εν λόγω έκδοσης του αυτοκινήτου... Όπως είπε και ο hydro, δεν παίζει Challenge Stradale χωρίς τη λωρίδα πράσινο - άσπρο - κόκκινο...

re paidia amesos me paisate apton laimo na me fate:p :p ...den antilego apla 8a h8ela ego prosopika na mhn thn eixe....tora ama einia shma katate8en,8a thn anexto...pou an trexo tora ama thn paro na thn bgazo k alles tetoies istoriesssssss:lol: :lol: :lol: :p :ninja: :blink:

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

re paidia amesos me paisate apton laimo na me fate:p :p ...den antilego apla 8a h8ela ego prosopika na mhn thn eixe....tora ama einia shma katate8en,8a thn anexto...pou an trexo tora ama thn paro na thn bgazo k alles tetoies istoriesssssss:lol: :lol: :lol: :p :ninja: :blink:

Μπορείς κάλλιστα να πάρεις την σκέτη (Spyder - Modena) έκδοση της 360... :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Μπορείς κάλλιστα να πάρεις την σκέτη (Spyder - Modena) έκδοση της 360... :p

δεν νομιζω οτι μπορουμε να πουμε οτι ειναι αλλη μια εκδοση της 360 καθως της εχουν αλλαξει τα φωτα σε ολους τους τομεις και οπως λενε κανονικα αλλη ονομασια επρεπν ατης δωσουν:happy: