Jump to content

Αυτοκίνητα που έχετε δει στο δρόμο (Supercars κ.α.)

omikrone3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κοιταχτε τι "εντοπισε" ενα παιδι απο αλλο forum.... McLaren Mercedes SLR!

Προσεξτε καλυτερα και θα δειτε και τις Ελληνικες πινακιδες! Ο Ελληνας πειναει παιδες...

:w00t: :blink: ασχημο....και απληρωτες πινακιδες 1313:lol: :lol:

τι ειναι αυτο φιλε μου; θελει log in.

πριν μιση ωρα στην Ηλιουπολεως σε φαναρι, απιστευτος ηχος μολις ξεκινησε :D

http://www.sachat.net/m6.jpg

πειναει ο ατιμος

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Σημερα (οταν σχολουσα) εξω απο το σχολειο μου μια Lotus Elite του 1973!!!!!!! Θεωριτε αντικα η οχι ακομα; Φανταστικο αμαξι, και απο πισω μιαζει και με νεκροφορα... :lol: Τραβιξα φοτο αλλα δεν δουλευουν οι υπεριθρες του pc και δεν ξερω πως να της κανω να δουλεψουν

mipos me ta idia lefta pairneis dio murcielago kai mia galardo se diaforetika xromata kai me apistefta kaliteres prodiagrafes/epidoseis klp klp... kai oxi apla mercedes... alla TREIS Lamborghini?...

leo ego tora eee...

Μηπως επειδη ειναι Mercedes και συμφερρει να την εχουν σε αυτα τα λευτα επειδη οι κολλιμενοι θα παρουν αυτοιν ητε ειναι στα 200 η στα 300 η στα 400 χιλιαρικα, ενω αυτοι που θελουν ενα μαματο αμαξι θα παρουν ουτος η αλλος μια Ferrari η μια Lambourgini;

Βασικα τα εχουμε ξανα πει...

Στην κατηγορια που παιζει η SLR ειναι αρκετα πισω απο τον ανταγωνισμο! Δηλαδη σε σχεση με τις Enzo, Carrera GT, Murcielago, Zonta κλπ ειναι σταθερα πιο αργη...(και ενιοτε πιο ακριβη αδικαιολογητα!)

Δεν ξερω αν ειναι ολη απο καρμπον η οχι αλλα το βαρος της ειναι απαραδεκτα υψηλο (κοντα στους 2 τονους!)

Τοσα λεφτα δεν θα εδινα σε καμια περιπτωση για το συγκεκριμενο αυτοκινητο! O ανταγωνισμος του ειναι σαφως ανωτερος! ;)

Εγώ παιδιά πάντως με 580.000 ευρά θα έπαιρνα ένα διαμέρισμα στην Θ. Σοφούλη και με τα ρέστα μια Μ3. Μου φτάνει, ειληκρινά! :p

Εγώ παιδιά πάντως με 580.000 ευρά θα έπαιρνα ένα διαμέρισμα στην Θ. Σοφούλη και με τα ρέστα μια Μ3. Μου φτάνει, ειληκρινά! :p

Θα γινομασταν και γειτονες.... ;)

Την Μ3 θα μου την εδινες για καμια βολτα?!?!

η SLR μπορει να χαρακτηριστει οριακα sports car , στην ουσια ειναι το απολυτο GRAND TOURISMO

να μην ξεχναμε οτι ειναι ενα hand made αυτοκινητο και κατασκευαζεται απο την mclaren με οτι αυτο συνεπαγεται.....

επιχειριματα του στυλ , ξερεις μπορω να παρω και το αλλο γιατι ειναι καλυτερο δεν χωρανε... αυτα τα αυτοκινητα ειναι μια κατηγορια μονα του και δεν καθεσαι να την ψαξεις την δουλεια για την λεπτομερεια...... εχεις τα φραγκα??? το παιρνεις και ηρεμεις.... δεν τα εχεις??? μεινε με το ονειρο.....

αν θελω driver's car παιρνω lotus ή noble ή κατι τελως παντων αγγλικο.......απο εκει και μετα ολα τα αλλα ειναι προσμηξεις..........

και κατι αλλο : αλεξανδρε οχι η SLR δεν ειναι πισω απο τον ανταγωνισμο, οσο και αν σου φαινεται παραξενο ειναι μπροστα απο αυτον ασχετα αν η αποτελεσματικοτητα της δεν το αντικατοπτριζει........ ολα τα αυτοκινητα οπως εχουμε πει εχουν τον σκοπο τους και τον λογο για τον οποιο κατασκευαστηκαν........

οσο αναφορα για την αλλη ερωτηση : σιγα μην στην δωσεις την Μ3 :P :P :P

Αν και θιασώτης της MB, δεν νομίζω ότι αξίζει 580.000 ευρώ. Γύρω στα 300 χιλιάρικα θα ήταν πολύ καλύτερη τιμή με αυτά που προσφέρει. Φυσικά ο λόγος που την έχουν εκεί πάνω είναι για να είναι πιο "επίλεκτη" η πελατεία. Πάντως amelidis μας έστειλες κανονικά, νομίζω ο άνθρωπος κυκλοφοράει το ακριβότερο αμάξι στην Ελλάδα, εκτός κι αν έχει κανείς Rolls Royce/Maybach...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Δεν ομιζω να υκλοφορει το πιο ακριβο αμαξι της χωρας... υπαρχουν και οι λιμο... Ασε που εχει και μια στην Ροδο ( η οπια αγοραστικε απο εναν και μετα την πουλισε σε εναν αλλον :p ) και νομιζω εχει και μια ιδικη παραγκελια απο την ΜΒ ενας στην Ροδο

πριν μιση ωρα στην Ηλιουπολεως σε φαναρι, απιστευτος ηχος μολις ξεκινησε :D

http://www.sachat.net/m6.jpg

πειναει ο ατιμος

Την ίδια ακριβώς (θυμάμαι και τις πινακίδες), την είδα απόψε κατά τις 12 στην παραλιακή :X :!:

Λοιπον για να σε στειλω ακομα πιο μακρυα στην Ελλαδα υπαρχει μια Enzo Ferrari (660.000€ στο εξωτερικο) η οποια ομως δεν κυκλοφορει σχεδον καθολου... Ειναι γνωστου (ζαπλουτου) Ελληνα επιχειρηματια!

Το συγκεκριμενο SLR απ'οτι εμαθα ανηκει στον γενικο αντιπροσωπο Κια-Hyundai! Αλλα υπαρχουν αλλες 4 SLR ταξινομημενες με Ελληνικες πινακιδες!

Εγω εχω ακουσει για 5 ταξινομημενες με ελληνικες πινακιδες, εσυ που το ακουσες/διαβασες για της 4;

το εχω αναφερει και πιο πριν στο τοπικ, εχω μπει σε Rolls Royce γνωστου του πατερα μου, εδω στην Ελλαδα, ο οποιος ειναι σεφ...

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Amelidis με έστειλες ξανά... Πάντως πληροφοριακά τα ακριβότερα αμάξια είναι ως εξής:

Ferrari FXX 700.000

Ferrari Enzo 660.000

Rolls Royce Phantom 600.000 +

Bentley Flying Spur 600.000+

Maybach 62 600.000+

Mercedes Benz SLR McLaren+

Maybach 57 500.000+

Porsche Carrera GT 400.000

Lamborghini Murcielago 325.000

Ferrari 612 Scaglietti 300.000+

Από κει και πέρα συναντάμε Ferrari 430, Ferrari 575, Mercedes Benz SL65 AMG - CL65 AMG - S65 AMG, κλπ.

Όσες έχουν + είναι τιμές που διαμορφώνονται με την παραγγελία και ειδικά για Bentley, Rolls, Maybach, μπορεί άνετα να ξεπεράσει τα 1.000.000 ευρώ, εκτός κι αν χρησιμοποιηθούν "ειδικά" υλικά (χρυσός, πλατίνα, ακριβά ξύλα), που μπορούν να ανεβάσουν την τιμή στα ουράνια.

Τελευταίο και καλύτερο το επισήμως γρηγορότερο αμάξι στον πλανήτη, Bugatti Veyron 16.4, της οποίας η τιμή ξεπερνάει χαλαρά το 1.000.000 ευρώ.

Αυτα ειναι τα ακριβοτερα αμαξια παραγογης, μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και "ιδικα" μοντελα που υπαρχουν ελαχιστα (3-4 αμαξια) Αυτα και αν εχουν τρελες τιμες...

Αυτα ειναι τα ακριβοτερα αμαξια παραγογης, μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και "ιδικα" μοντελα που υπαρχουν ελαχιστα (3-4 αμαξια) Αυτα και αν εχουν τρελες τιμες...

Σαφέστατα. Μιλάμε πάντα για αμάξια παραγωγής... Όπως επίσης δεν υπάρχουν στη λίστα και αντίκες οι οποίες μπορούν να κοστίζουν πολλά εκατομμύρια. Είναι καθαρά για αμάξια παραγωγής.

sas etoimazo ekpliksi...

Ζήλεψες τον amelidis; :p

Περιμένουμε με αγωνία!