sv2 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Τι το ιδιαίτερο έχει το Q7? Eγω λεω να ανοιξουμε ενα παρομοιο threat με αυτο δηλαδη αυτοκινητα που εχουμε δει στο δρομο καγκουρικα και αλλα για να δουμε που μπορει να φτασει η μ@@@@α μερικων που δεν ξερουν τι θα πει αυτοκινητο και τα καταστρεφουν. Eχω πολύ υλικό από καγκουρμένα και άθλια αυτοκίνητα....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 ο καθε ανθρωπος δινει τα λεφτα του για κατι που του αρεσει και ας το βλεπεις εσυ και γω σαν καρναβαλο.......αληθεια εχεις δει φουσκωμενο σιερα με 500 αλογατα;;; Φιλε μου δεν λεω το αντιθετο και εγω στο αμαξι μου και ζαντουλα θα βαλω και ηχοσυστημα αλλα μεχρι εκει.Το να κοτσαρω μια πλαστικουρα για προφυλακτιρα και να βγαλω τον μαμισιο για να δειχνει και καλα σπορ το αυτοκινητο η να κολλησω decals ΗΚS,MOMO,NOS κλπ τα οποια δεν εχει το αμαξι και τα οποια ουτε ξερουν τι ειναι ε ειναι καγκουρια και οχι μονο αυτο αλλα απο οπου περναν με αυτα τα αυτοκινητσα κανουν σαματα και το χειροτερο ειναι οτι γινονται και επικυνδινοι.Οσο για το sierra που λες με τα 500 εχω δει ενα μαυρο συγκεκριμενα με τις εξατμησεις στα πλαγια αλλα αυτο δεν μου λεει τιποτα. Τι το ιδιαίτερο έχει το Q7? Ειναι ενα ογκοδες οχημα αλλα ειναι ωραιο ειδικα απο πισω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Τι το ιδιαίτερο έχει το Q7? τιποτα απλα ειναι Q7 :lol::lol: Φιλε μου δεν λεω το αντιθετο και εγω στο αμαξι μου και ζαντουλα θα βαλω και ηχοσυστημα αλλα μεχρι εκει.Το να κοτσαρω μια πλαστικουρα για προφυλακτιρα και να βγαλω τον μαμισιο για να δειχνει και καλα σπορ το αυτοκινητο η να κολλησω decals ΗΚS,MOMO,NOS κλπ τα οποια δεν εχει το αμαξι και τα οποια ουτε ξερουν τι ειναι ε ειναι καγκουρια και οχι μονο αυτο αλλα απο οπου περναν με αυτα τα αυτοκινητσα κανουν σαματα και το χειροτερο ειναι οτι γινονται και επικυνδινοι.Οσο για το sierra που λες με τα 500 εχω δει ενα μαυρο συγκεκριμενα με τις εξατμησεις στα πλαγια αλλα αυτο δεν μου λεει τιποτα. Και το Q7 στη φωτο ειναι ενα ΤΕΡΑΣ αυτο το σιερα που λες προφανως ειναι κοσγουορθ,δε μου λες εσυ αυτο το αυτοκινητο το βλεπεις αηδιαστικο;;αυτο που ειναι φουσκωμενο απο τα πλαγια καταλαβες;ειναι τουμπανο αυτο το μαυρο;η απλα εχει τις εξατμισεις στα πλαγια και αυτο ειναι ολο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 αυτο το σιερα που λες προφανως ειναι κοσγουορθ,δε μου λες εσυ αυτο το αυτοκινητο το βλεπεις αηδιαστικο;;αυτο που ειναι φουσκωμενο απο τα πλαγια καταλαβες;ειναι τουμπανο αυτο το μαυρο;η απλα εχει τις εξατμισεις στα πλαγια και αυτο ειναι ολο; στη θεσσαλονικη το ειδα το cosworth ηταν μαυρο και ειχε και bodykit.Aπ οτι εμαθα ειχε καπου στα 520+ αλογα και ναι το συγκεκριμενο ηταν λιγο αηδιαστικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Τι το ιδιαίτερο έχει το Q7? ειναι μια ιδιαιτερη "νεκροφορα"... αθλιO οπως σχεδον ολα τα SUV TO roz fokus στο βιντεο του καγκουρα ειναι τουρμπατο και το οδηγει γκομενα.... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 παρε μια... http://a332.g.akamai.net/f/332/936/12h/www.edmunds.com//media/il/features/driving/ferrari.f40.vs.mclaren.f1/f1.f40.03.500.jpg τετοιες εχω ή σου βρισκω οσες θες..εννοουσα στον δρομο:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Πάρτε και μια φωτό στην Ελλάδα (Λαύριο).. http://img146.imageshack.us/img146/1963/cimg1097cv9.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Εχω δει μια,δεν ξερω αν ειναι αυτη,στην Παργα.Ισως η πιο εντυπωσιακη κι απο τις πιο καθαροαιμες Ferrari.. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Ακόμhttp://img165.imageshack.us/img165/6296/cimg109400ai8.jpgα μία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Ακόμα μία.... τι μου κανεις βραδιατικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Εχω δει μια,δεν ξερω αν ειναι αυτη,στην Παργα.Ισως η πιο εντυπωσιακη κι απο τις πιο καθαροαιμες Ferrari.. Δεν είναι αυτή.Το μόνο ταξίδι που έχει κάνει η συγκεκριμένη είναι μέχρι την Τρίπολη.Το αυτοκίνητο είναι καινούργιο.Είκοσι ετών με 3.000χλμ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Eγω λεω να ανοιξουμε ενα παρομοιο threat με αυτο δηλαδη αυτοκινητα που εχουμε δει στο δρομο καγκουρικα και αλλα για να δουμε που μπορει να φτασει η μ@@@@α μερικων που δεν ξερουν τι θα πει αυτοκινητο και τα καταστρεφουν. Μεσα φιλε! Ας το ξεκινησει καποιος που εχει τετοιες φωτογραφιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Δεν είναι αυτή.Το μόνο ταξίδι που έχει κάνει η συγκεκριμένη είναι μέχρι την Τρίπολη.Το αυτοκίνητο είναι καινούργιο.Είκοσι ετών με 3.000χλμ:) Χαρα στο κουραγιο του κατοχου,που το αντεχει αυτο το πραγμα. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Χαρα στο κουραγιο του κατοχου,που το αντεχει αυτο το πραγμα. Είναι απίστευτα δυσκολοοδήγητη..... Δεν έχει υδραυλικό τιμόνι,στον συμπλέκτη πρέπει ν ανέβεις επάνω για να πατηθεί (δεν έχει σέρβο) ,οι ταχύτητες είναι σκληρές και έχει έντονο turbo-lag........ Καμμία σχέση με τις σημερινές.....:mad: Η Enzo είναι πανεύκολη......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Μεσα φιλε! Ας το ξεκινησει καποιος που εχει τετοιες φωτογραφιες. O sv2 ειπε οτι εχει πολλες,παντως φωτογραφιες βρισκουμε ανετα με μια βολτα στους δρομους,βλεπεις ποσα supercars εχουν ποσταριστει στα καγκουρικα θα δυσκολευτουμε. Είναι απίστευτα δυσκολοοδήγητη..... Δεν έχει υδραυλικό τιμόνι,στον συμπλέκτη πρέπει ν ανέβεις επάνω για να πατηθεί (δεν έχει σέρβο) ,οι ταχύτητες είναι σκληρές και έχει έντονο turbo-lag........ Καμμία σχέση με τις σημερινές.....:mad: Η Enzo είναι πανεύκολη......:) Εδω ομως καταλαβαινεις οδηγηση ετσι δεν ειναι????Εισαι εσυ και το αυτοκινητο ουτε συστηματα ουτε τιποτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linker_loader Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Κατά τις 11 παρά στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας είδα μια "πομπή" απο 3 αυτοκίνητα με αυτοκολλητάκια που δεν κατάλαβα τι ήταν..το θέμα είναι βέβαια τα αυτοκίνητα αυτης της "πομπής"...Μπροστά Cayenne, πίσω Cayenne...και στη μέση μια μαύρη Bentley Arnage...Τι θωρηκτό είναι αυτό βρε παιδιά;;; Φωτογραφίες δεν έχω, ήμουν 40 μέτρα μακριά. Πάντως φαινόταν πως κατευθύνονταν προς το Electra... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 πριν 45λεπτα περιπου βυσσινη bmw m6 με 20αρα(νομιζω..) νικελ ζαντα&αλλαγμενες εξατμισεις,στο ιλιον! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Κίτρινι Ferrari Testarossa (:blink:) στη Λεμεσό... Δεν πρόλαβα φωτογραφία... :( Α, και μαύρη BMW M6 στη Λάρνακα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 πριν 45λεπτα περιπου βυσσινη bmw m6 με 20αρα(νομιζω..) νικελ ζαντα&αλλαγμενες εξατμισεις,στο ιλιον! Λογικά είναι αυτή που είχα δει και εγώ. Μπροστά δεν είχε πινακίδα και πίσω είχε πινακίδα ΔΟΚ. Την έχω δει 3 φορές, μία στο Καματερό, μία στα Άνω Λιόσια και μία στην Θηβών στο Περιστέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Λογικά είναι αυτή που είχα δει και εγώ. Μπροστά δεν είχε πινακίδα και πίσω είχε πινακίδα ΔΟΚ. Την έχω δει 3 φορές, μία στο Καματερό, μία στα Άνω Λιόσια και μία στην Θηβών στο Περιστέρι. οντως μπροστα νομιζω δεν ειχε πινακιδα!πισω δεν προσεξα!..ωραια αυτο σημαινει οτι καπου θα την ξαναπετυχω..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 http://img181.imageshack.us/img181/5809/dsc0104yu9.th.jpg Kαι πριν από λίγο στη Βουλιαγμένη: http://img444.imageshack.us/img444/9835/dsc0105wa2.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 πριν καμμια ωριτσα κιτρινη μουρθιελαγκο στην αλεξανδρουπολη... δευτερη φορα που τη βλεπω! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Μου άρεσε πάρα πολύ σ αυτό το χρώμα... http://img339.imageshack.us/img339/5852/cimg329400bk7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Μου άρεσε πάρα πολύ σ αυτό το χρώμα... http://img339.imageshack.us/img339/5852/cimg329400bk7.jpg http://img217.imageshack.us/img217/5781/dsc00708wq0.jpg http://img225.imageshack.us/img225/1376/dsc00709xh5.jpg να τη και στη μαρτιου,εχει καιρο που την εβγαλα αλλα πρεπει να ειναι η ιδια,ξενες πινακιδες δεν ειχε?????(sorry για το ξεχειλωμα πριν) tedaros μη μου στεναχωριεσαι θα φτιαξουμε αλλο θεμα εμεις με πολυ καλυτερα εργαλεια.....στυλ sx200 με καρναβαλικο καπο :lol::lol::lol: αντε ρε παιδια ας το ανοιξει καποιος που να εχει μερικες φωτο,εγω εχω καπου μερικες με καρναβαλακια(καγκουρικα) αλλα δεν τις βρισκω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Bentley Continental GT, BMW 8-Series στη Λεμεσό... Υ.Γ. zyp3r, κάνε μία τροποποίηση στο μήνυμα σου και βάλε ένα enter μεταξύ των φωτογραφιών γιατί μας ξεχείλωσες! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts