kostakis_7 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Ο ήχος είναι unpektable!:D:respect: Ο οδηγός είχε λίγο πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων ή μου φάνηκε;:rolleyes: εσυ κοιταγες το βιντεο;;;;εγω εβαλα τερμα την ενταση του ηχειου και ακουγα......το βιντεο το κατεβασα απο αυτο http://www.auto24.gr/html/ent/724/ent.24724.asp εχει και αλλα βιντεακια,οσοι πιστοι προσελθετε θα μαθετε λιγο απο την ιστορια της f40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Porsche πήρε άλλα απότι φαίνεται να παρκάρει ακόμα δεν έμαθε.:pΟντως ξεχωριστό το χρώμα,ωραία είναι. xaxaxa.οντως.:lol::lol: προσωπικα το χρωμα δε μου αρεσει καθολου...χαλαει ολο το αμαξι...(γουστα ειναι αυτα) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 xaxaxa.οντως.:lol::lol: προσωπικα το χρωμα δε μου αρεσει καθολου...χαλαει ολο το αμαξι...(γουστα ειναι αυτα) +1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 xaxaxa.οντως.:lol::lol: προσωπικα το χρωμα δε μου αρεσει καθολου...χαλαει ολο το αμαξι...(γουστα ειναι αυτα) simfono kai ego mazi sou ka8olou oreo xroma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 xaxaxa.οντως.:lol::lol: προσωπικα το χρωμα δε μου αρεσει καθολου...χαλαει ολο το αμαξι...(γουστα ειναι αυτα) οντως το χρωμα ηταν απαισιο.αν το βλεπατε απο κοντα θα το καταλαβαινατε περισσοτερο.το συγκεκριμενο χρωμα μου αρεσει μονο στο 350Ζ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 οντως το χρωμα ηταν απαισιο.αν το βλεπατε απο κοντα θα το καταλαβαινατε περισσοτερο.το συγκεκριμενο χρωμα μου αρεσει μονο στο 350Ζ Περί ορέξεως! :)Εμένα μου αρέσει σε άλλους όχι και απολύτως σεβαστό. Το βασικό βέβαια είναι ότι αρέσει (προφανώς) στον ιδιοκτήτη του. Είναι ένα χρώμα πάντως που κάνει το αμάξι να μην δείχνει σαν ξεχειλωμένος σκαραβαίος όπως το συνηθισμένο μαύρο.:cool: Όπως και να'χει εμένα αν μου το δίναν ροζ με μοβ βούλες ...θα το έπαιρνα!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Περί ορέξεως! :)Εμένα μου αρέσει σε άλλους όχι και απολύτως σεβαστό. Το βασικό βέβαια είναι ότι αρέσει (προφανώς) στον ιδιοκτήτη του. Είναι ένα χρώμα πάντως που κάνει το αμάξι να μην δείχνει σαν ξεχειλωμένος σκαραβαίος όπως το συνηθισμένο μαύρο.:cool: Όπως και να'χει εμένα αν μου το δίναν ροζ με μοβ βούλες ...θα το έπαιρνα!:lol: ωραιο ειναι το χρωμα...νταξ 911 turbo, δε μας χαλαει κιολας. που να το δειτε σε μπλε ηλεκτρι πως ειναι το ατιμο, οσοι δεν το εχετε δει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros511 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Πριν απο μιση ωρα στην λεωφορο καβαλας προς ελευσινα καινουρια BMW M3 ασπρη.... Δυστηχως δεν υπαρχει φωτο γιατι ημουν στο αντιθετο ρευμα και εβρεχε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 ωραιο ειναι το χρωμα...νταξ 911 turbo, δε μας χαλαει κιολας. που να το δειτε σε μπλε ηλεκτρι πως ειναι το ατιμο, οσοι δεν το εχετε δει.... Τώρα που είπες μπλε, 2-3 χρόνια πριν κοντά στο Πασαλιμάνι: http://img146.imageshack.us/img146/9018/041222144811ep3.th.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 http://img142.imageshack.us/img142/7449/32uf8.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Ο,τι και να πω ειναι λιγο... Μονο μια απορια. Που ειναι τραβηγμενη η φωτο (και μην πεις Μουδανια/Πολυγυρο:p)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 ρε συ που το βρηκες αυτο????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Φοβερή φωτογραφία. Πάντως αποκλείεται να είναι από Ελλάδα. Το γύρω περιβάλλον είναι πολύ προσεγμένο για να είναι ελληνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 υπαρχει λογος να βαζουμε φωτο απο αλλες χωρες ή απο αντι/πιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Ναι, γιατι ο τιτλος του θεματος αναφερει χαρακτηριστικα: "Αυτοκινητα που εχετε δει στο δρομο"! Οχι αυτοκινητα που εχετε δει στην Ελλαδα... Το που τα ειδε ο καθενας δεν νομιζω οτι εχει ιδιαιτερη σημασια... Ασε που τα καλυτερα αυτοκινητα τα βλεπεις στα ταξιδια στο εξωτερικο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 αυτος που το εχει πρεπει να ειναι επιοικως καγκουρας, εχει βαλει ψευτοφλασακι ή και αληθινο κατω απο το κανονικο το οποιο ειναι τουλαχιστον 20 εκ. και επισης εβαλε και δευτερο καθρεφτακι στου συνοδηγου..αλλα ξεχασα, η enzo συνηθιζεται για σχολες οδηγων :p ps: αυτο δεν εχει να κανει προφανως με τον sv2 που εχει ανεβασει πολυ καλες φωτος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viper_gts_gr Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Δες το ετσι: Με το φλασακι εχουν οι αλλοι μεγαλυτερη πιθανοτητα να τον δουν και με τον καθρεφτη εχει αυτος μεγαλυτερη πιθανοτητα να βλεπει τους αλλους. Ετσι μειωνεται η πιθανοτητα να κανει ζημια στο αμαξι. Ειναι γελειο το ξερω. Εχουν δικιο στο top gear που λενε: "Supercars are uncool because not enough cool people can afford them". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 αυτος που το εχει πρεπει να ειναι επιοικως καγκουρας, εχει βαλει ψευτοφλασακι ή και αληθινο κατω απο το κανονικο το οποιο ειναι τουλαχιστον 20 εκ. και επισης εβαλε και δευτερο καθρεφτακι στου συνοδηγου..αλλα ξεχασα, η enzo συνηθιζεται για σχολες οδηγων :p ps: αυτο δεν εχει να κανει προφανως με τον sv2 που εχει ανεβασει πολυ καλες φωτος :) Το φλασάκι δεν ειναι φλασακι. Ειναι φως όγκου. Προφανως η enzo είναι Αμερικάνικων προδιαγραφών. Το περιβαλλον μου θυμιζει Λας βεγκας. Το δευτερο καθρεπτάκι ( αν δεν με απατά η μνημη μου) ειναι "αξεσουαρ" για να δεις προς το κατω μερος του αυτοκινητου για να μην "βρεις " σε κανα πεζοδρόμιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Το φλασάκι δεν ειναι φλασακι. Ειναι φως όγκου. Προφανως η enzo είναι Αμερικάνικων προδιαγραφών. Το περιβαλλον μου θυμιζει Λας βεγκας. Το δευτερο καθρεπτάκι ( αν δεν με απατά η μνημη μου) ειναι "αξεσουαρ" για να δεις προς το κατω μερος του αυτοκινητου για να μην "βρεις " σε κανα πεζοδρόμιο. τι εννοεις φως ογκου; ηλεκτρικους καθρεφτες δεν εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 καλα τα λεει ο eyzhn...τα αμερικανικα αυτοκινητα ειναι υποχρεωμενα να εχουν αυτα τα πορτοκαλι κομματια στα πλαγια του αυτοκινητου για να ειναι ορατα ......δεν ειναι φλασακι που αναβοσβηνει αλλα οπως πολλα απο τα ευρωπαικα δικα μας εχουν κοκκινα κομματια στο πισω μερος του προφυλακτηρα ετσι και αυτα τα εχουν και στα πλαγια..τωρα σε οτι αφορα την ενζο εψαξα και ειδα οτι και στην ευρωπη εχουν αυτο το κομματι το μακροστενο αλλα και το μικρο στρογγυλο... τωρα για το καθρεπτακι δεν γνωριζω.....καλα καλα δεν το ειχα προσεξει κιολας..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Ferrari 360 Spider και μια λιμουζίνα στο Χαιδάρι: http://img46.imageshack.us/img46/3791/1strl9.th.jpg http://img46.imageshack.us/img46/1145/2ndoi8.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros511 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Τα εχω δει και εγω αυτα στο παλατακι στο χαιδαρι... Σημερα δεν ηταν εκει η λιμουζινα αλλα μονο η Ferrari... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Να τα και απόψε: http://img220.imageshack.us/img220/397/dsc00850hi1.th.jpg και μια Bmw M3 που την γκάζωσε μόλις πέρασε το φανάρι και εκτός από το ότι χάθηκε στο βάθος έβγαζε και έναν καταπληκτικό μεταλλικό ήχο: http://img88.imageshack.us/img88/9035/bmwkr8.th.jpg *στα προσκέφαλα έχει τηλεοράσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Mercedes CL63 AMG και Aston Martin DB9 στη Λεμεσό... Δυστυχώς ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο και δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία... Υ.Γ. Την Aston Martin την έχω βγάλει στο παρελθόν νομίζω... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Μαύρη Jaguar XK cabrio μπροστά από το Neocleous House, ασημένια Maserati Quattroporte στα φανάρια του Εναερίου, κίτρινο Hummer H3 στα φώτα της Κολωνακίου και χθες βράδυ μπροστά από τα Haagen Dazs, brand new BMW 3-series cabrio... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts