Jump to content

Απενεργοποίηση (shut-down) συσκευής μέσω εφαρμογής;

j_Silver
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να έχει την λειτουργία να κλείνει το PPC ή το SmartPhone μέσο της εφαρμογής και όχι με το να πατάς παρατεταμένα το κουμπάκι που το ανοίγει??

Εχω ψάξει παντού και το μόνο που βρήκα και νόμιζα πως θα την κάνει αυτή την δουλειά ήταν το "Pocket Power Management" το οποίο όμως δεν σου ΚΛΕΙΝΕΙ το PPC αλλά απλά σου σβήνει την οθόνη (αναμονή) το οποίο είναι και εύκολο να κάνεις μέσο των πλήκτρων του.

Το χρειάζομαι λόγω ζωής της μπαταρίας επειδή δεν μπορώ να το φορτίζω κάθε βράδυ και δεν δύναμαι να αγοράσω 2η μπαταρία για την χρήση που του κάνω..:)

Αν έχετε κάτι υπ'οψην σας κάθε βοήθεια δεκτή!

-- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p

• Administrators
  j_Silver said:
Καλησπέρα,

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να έχει την λειτουργία να κλείνει το PPC ή το SmartPhone μέσο της εφαρμογής και όχι με το να πατάς παρατεταμένα το κουμπάκι που το ανοίγει??

Oxi. Yparxoun mono efarmoges pou sou anoigokleinoun opote thes leitourgia tilefwnou, bluetooth, wifi.

Modpic.gif

Αν και δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα τι ακριβώς ζητάς, ρίξε μια ματιά στο ShutXP, ίσως κάνει αυτό που θες, όπως και το ελαφρά πιο "φορτωμένο" WkTask.

Και τα δύο δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις shut down, soft reset κλπ μέσα από την εφαρμογή.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν θες να πατάς το κουμπί του Power... :confused:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!

Geoponer θα τα δοκιμάσω τα προγραμματάκια αν και φαίνεται να κατάλαβες τι εννοώ!;)

Κοίτα, το κουμπί του Power τελευταία μου κάνει νερά και πρέπει να το κρατήσω πατημένο κανα 3-4΄ για να κλείσει, δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό, οπότε σκέφτικα να χρησημοποιήσω την λύση Software για να το κλείνω!;)

Thanks πάντως παίδες

-- Την υπογραφή σου και το.. LIKE σου πρέπει να πεοσέχεις που τα βάζεις μας έλεγαν οι προΓιαγίαδες μας!! -- :p

Τα δοκίμασα στο Mio A501 που έχω και δεν έπιασε κανένα από τα 2!!!

Αν και το Shut XP μου φάνηκε να είναι ακριβώς αυτό που ήθελα δεν έκανε δουλειά.. στην επιλογή να κλείσει το SM απλά μου κλείνει την οθόνη!:(

Τέλος πάντων, δεν πειράζει θα το κλείνω από το κουμπάκι τι να κάνω..

Θενκς και πάλι παιδιά

το wktask απλά τέλειο και θα δοκιμάσω και το άλλο!!!!Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!:D

edit:το άλλο πράγματι όπως είπε και ο φίλος του απενεργοποιεί την οθόνη...

Hip Hop.

Παιδιά,εγώ χρησιμοποιώ το shutXp και είμαι πολύ ικανοποιημένος,αν και το έχω λίγες μόνο μέρες.Σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις απλά την οθόνη,να κάνεις σοφτ ρεσέτ,χαρντ ρεσέτ,σατ ντάουν αλλά και κάποιες επιλογές.Μου φαίνεται πολύ καλό!

melampous said:
Παιδιά,εγώ χρησιμοποιώ το shutXp και είμαι πολύ ικανοποιημένος,αν και το έχω λίγες μόνο μέρες.Σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις απλά την οθόνη,να κάνεις σοφτ ρεσέτ,χαρντ ρεσέτ,σατ ντάουν αλλά και κάποιες επιλογές.Μου φαίνεται πολύ καλό!

στο σατ ντάουν δε στο κλείνει τελείως το πρόβλημα αλλά κατά τα άλλα πολύ καλό προγραμματάκι!!!;)

Hip Hop.

Στις ρυθμίσεις του σατ ντάουν έχει 1 επιλογή να ρυθμίσεις σε πόση ώρα θέλεις να απενεργοποιήσης τη συσκευή αλλά μόλης το έκανα με έκπληξη είδα πως είχε βγεί το τετραγωνο που σου λέει 'θες να σβήσεις τη συσκευή, αλλά μπορεί να χάσεις τις ρυθμίσεις κτλ' οπότε, αναγκαστικά έπρεπε να πατήσω και το 'Ναι' για να απενεργοποιηθεί. :blink:

Πως και δεν έχουν βγάλει ακόμα 1 πρόγραμμα ώστε να απενεργοποιήτε με τη μία η συσκευή, αξιοπερίεργο :worry: