funkosgr Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Αυτό όχι... δεν έχει βρεθεί κάποια λύση για να αλλάξουν σε ελληνικά τα γράμματα της μπάρας και κατά τη γνώμη μου πάντα γιατί απλά δεν είναι τόσο απαραίτητο. Εάν με το πληκτρολόγιο σου πληκτρολογείς το όνομα της επαφής που ψάχνεις... στην βρίσκει αμέσως. Καλα δεν εχεις αδικο απλα ηθελα να το διερευνησω... Στην καθημερινη ζωη ενοειται οτι θα ψαχνω με το πληκτρολογιο αφου ειναι πολυ πιο ευκολο αλλα οταν θελω να εντυπωσιασω τους αλλους;;;;;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 οταν θελω να εντυπωσιασω τους αλλους;;;;;:D Γιαυτό δεν έχεις το TouchFlo 3D; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ρε παιδια SΟS!!! Ειμαι στην δουλεια κ δεν εχω το manual μπροστα μου.. Δεν μπορω να το κανω να γραψει ελληνικα. Εχω βαλει στο regional ελληνικα κ εκανα επανεκκινηση. Χρειαζεται κατι αλλο? Επισης δεν μπορω να μπω με τιποτα μεσω wind plus. Εχω βαλει χειροκινητα τα proxies αλλα μου βγαζει xml error. Στο google μπαινει αλλα οχι στο myphone. Καλα που εφερα κ το Ν82 μαζι. Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 tsekare sto navimania.gr De thimamai akrivos pou einai alla tha to vreis sigoura... Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ρε παιδια τι εγινε;;;;;;; Ολοι το παραγγειλατε; Το πρωι που μπηκα στο expansys ειχε 100+ κοματια και τωρα εχει 68: http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=169420 Η αποθήκη του http://www.expansys.com.gr είναι στη Γαλλία (Μονπελλιέ μάλλον) και είναι κοινή με του http://www.expansys.fr . Βέβαια όσο δημοφιλές και να είναι το Touch Pro και πάλι δεν δικαιολογούνται 35 τεμάχια σε 2-3 ώρες. Ίσως απλά να επεξεργάστηκαν τις παραγγελίες του Σαββατοκύριακου και να μειώθηκαν τα διαθέσιμα τεμάχια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ρε παιδια SΟS!!! Ειμαι στην δουλεια κ δεν εχω το manual μπροστα μου.. Δεν μπορω να το κανω να γραψει ελληνικα. Εχω βαλει στο regional ελληνικα κ εκανα επανεκκινηση. Χρειαζεται κατι αλλο? Μιας και έχεις πάρει αγγλική συσκευή λογικό είναι να μην μπορείς να γράψει ελληνικά. Για το hardware πληκτρολόγιο θα σε παραπέμψω στις οδηγίες εγκατάστασης του AEK Map για το Kaiser. Λογικά κάτι παρόμοιο θα κάνεις και εσύ. Για το software / on-screen πληκτρολόγιο θα σε παραπέμψω στις λύσεις που έχουν δοθεί μέχρι τώρα για το Diamond. Δεν ξέρω εάν κάνουν όλες και για σένα. Κάποιες πάντως κάνουν σίγουρα. Ρίξε μια ματιά εδώ και θα τη βρεις την άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ρε παιδια SΟS!!! Ειμαι στην δουλεια κ δεν εχω το manual μπροστα μου.. Δεν μπορω να το κανω να γραψει ελληνικα. Εχω βαλει στο regional ελληνικα κ εκανα επανεκκινηση. Χρειαζεται κατι αλλο? Επισης δεν μπορω να μπω με τιποτα μεσω wind plus. Εχω βαλει χειροκινητα τα proxies αλλα μου βγαζει xml error. Στο google μπαινει αλλα οχι στο myphone. Καλα που εφερα κ το Ν82 μαζι. To εγχειρίδιο οδηγιών είναι εδώ. Για τα ελληνικά, δεν χρειάζεται το ΑΕΚmap ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Μπορει καποιος να δοκιμασει αυτο το κολπακι να μου πει αν δουλευει στο pro; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=401966 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Για τα ελληνικά, δεν χρειάζεται το ΑΕΚmap ? Στις αγγλικές συσκευές απαραίτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Μόλις το φόρτισα. Πρώτες εντυπώσεις: Η οθόνη είναι όλα τα λεφτα. Απίστευτη ευκρίνεια. Μπηκα κατευθείαν στο ιντερνετ και η vga οθόνη είναι αυτό που περιμένετε. Σαν να σερφαρετε από τον υπολογιστή σας. Το touch flo θέλει οπωσδηποτε συνήθεια. Μεχρι να το συνηθίσω (ή να το απενεργοποιήσω) δε μου πολυαρέσει σε ευχρηστία. συνεχεια σε λίγο... Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Το touch flo θέλει οπωσδηποτε συνήθεια. Μεχρι να το συνηθίσω (ή να το απενεργοποιήσω) δε μου πολυαρέσει σε ευχρηστία. Είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της συσκευής. Μόλις εξοικειωθείς μαζί του, δε θα μπορείς χωρίς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ρε παιδια επειδη εγω ο κακομοιρης δεν εχω παραγγειλει ποτε απο expansys.com.gr και λεω να το δοκιμασω μπορειτε να μου πειτε αν πχ λεει +56 διαθεσιμα κομματια και το παραγγειλω ποτε θα ειναι στα χερια μου;και με τα εξοδα αποστολης τι γινεται;Μην ξεχνατε οτι μενω κρητη... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 μπορειτε να μου πειτε αν πχ λεει +56 διαθεσιμα κομματια και το παραγγειλω ποτε θα ειναι στα χερια μου;και με τα εξοδα αποστολης τι γινεται;Μην ξεχνατε οτι μενω κρητη... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2452079#post2452079 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ειχα στειλει και γω mail σε εκεινη την διευθηνση αλλα με κλασανε:P. Τελος παντων! Παιδια! Μην ξεχασετε να του κανετε και μια συκριση με το diamond. Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ειχα στειλει και γω mail σε εκεινη την διευθηνση αλλα με κλασανε:P. Τελος παντων! Παιδια! Μην ξεχασετε να του κανετε και μια συκριση με το diamond. Αυτό όμως ισχύει και για σένα... Εάν πληρώσετε με πιστωτική ή paypal, θα μπορέσει να σταλεί σήμερα για να τη λάβετε σε 1-2 εργάσιμες. Με αντικαταβολή σε 6-7 εργάσιμες και με κατάθεση σε 3-4 εργάσιμες ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ρε παιδια επειδη εγω ο κακομοιρης δεν εχω παραγγειλει ποτε απο expansys.com.gr και λεω να το δοκιμασω μπορειτε να μου πειτε αν πχ λεει +56 διαθεσιμα κομματια και το παραγγειλω ποτε θα ειναι στα χερια μου;και με τα εξοδα αποστολης τι γινεται;Μην ξεχνατε οτι μενω κρητη... To Touch Pro είναι άμεσα διαθέσιμο. Σύμφωνα με όσα λένε, αν κάνεις παραγγελία μέχρι τις 4 το απόγευμα μιας μέρας, την επόμενη μέρα το πακέτο φεύγει. Για Αθήνα θέλει 1-2 εργάσιμες, θα έλεγα υπολόγισε άλλη μια μέρα για Κρήτη. Χρησιμοποίησε και τον κωδικό FRX4548 στο πεδίο "Κωδικός Κουπονιού" για έκπτωση 28 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ok gia ta ellinika. apla nomiza oti den tha stelnei 160 grammata alla nomiza oti tha grafei ellinika. to thema einai me to wind plus. twra eimai mesa me ton opera mini kai bainei kanonika alla me ton opera pou exei mesa den bainei. sorry gia ta greeklish alla tha pedeftw ligo mexri na ta ftiaksw Y.G. gia na voithisw mou vgazei to eksis "XML parsing failed" kai exw thn edipwsi oti to vgazei se sites pou exoun flash Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 καλορίζικο παιδιά και απο μένα :) (βλέπετε στο Touch Pro άχνα δεν έβγαλα σε σχέση με το Kaiser!! :D) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ανακεφαλαιώνοντας έχω να πω τα εξής. Με Wi-fi και opera μπαίνει κανονικά στο myphone.gr, Με wind plus μπαίνει κανονικά με internet explorer και opera mini αλλά όχι με τον ενσωματωμένο opera. Το μήνυμα που μου πετάει είναι το εξής: [ATTACH]12168[/ATTACH] Τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 καλοριζικο και απο μενα παιδια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Μια ερώτηση στους κατόχους... με πόση ελεύθερη RAM δουλεύει η συσκευή μετά από soft reset και φορτωμένα όλα τα start-up προγράμματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 καλοριζικο και απο μενα παιδια ... Για να το γυροφέρνεις Βασίλη μου φαίνεται ότι το γλυκοκοιτάς. Εάν το πάρεις πάντως... σε εμένα να το πουλήσεις μετά. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Για να το γυροφέρνεις Βασίλη μου φαίνεται ότι το γλυκοκοιτάς. Εάν το πάρεις πάντως... σε εμένα να το πουλήσεις μετά. :p :lol::lol: καλο καλο :lol: λες να το χτυπησω εχω ξεμεινει με ενα palm centro και το 7510 :ninja: παντως αν το παρω και θελω να το δωσω θα σε παρω τηλ αμεσως :D να ακουσω μερικες γνωμες ακομα, και εντυπωσεις απο τ παιδια εδω μεσα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 παντως αν το παρω και θελω να το δωσω θα σε παρω τηλ αμεσως :D Εννοείται... μην ξεχνάς ότι είμαι ήδη πελάτης σου! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ανακεφαλαιώνοντας έχω να πω τα εξής. Με Wi-fi και opera μπαίνει κανονικά στο myphone.gr, Με wind plus μπαίνει κανονικά με internet explorer και opera mini αλλά όχι με τον ενσωματωμένο opera. Το μήνυμα που μου πετάει είναι το εξής: [ATTACH]12168[/ATTACH] Τι μπορεί να συμβαίνει? Δεν υπαρχει προβλημα, αν ησουν με wind internet θα σου ανοιγε τις σελιδες κανονικα, να σε ευχαριστημενος που σερφαρεις παντου με opera mini, IE. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts