iosif_dig Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Για να περνά και ο καιρός, γιατι μεχρι Σεπτεμβρη ειναι πολυυυυ μακρια... Για micro sd ποια προτεινετε και ποσο μεγαλη. Tο ποσο βεβαια εξαρταται απο τον χρηστη αλλα εγω θελω να ρωτησω απο θεμα ταχυτητας μια 4αρα με μια 8αρα ιδιας κλασης ειναι και οι δυο το ιδιο γρηγορες? Σκεφτομαι να παρω δυο 4αρες HC Kingston - κλαση 4 ή και παραπανω αν υπαρχουν- ή sandisk αν βρω μεγαλυτερης κλασης. Kαποια αλλη προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 γιατί το Σεπτέμβρη; το πόσο μεγάλη εμείς θα το προτείνουμε; υπάρχουν και 8άρες ενώ σύντομα θα υπάρξουν και 16 και 32 ναι η κλάση σημαίνει την ίδια ταχύτητα άσχετα με το μέγεθος Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Yπαρχει περιπτωση να ερθει πιο συντομα απο Σεπτεμβρη ελληνικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 μπορεί και ναι μπορεί και όχι ... αυτό δεν εξαρτάτε από εμάς ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Σκεφτομαι να παρω δυο 4αρες HC Kingston - Dne briskw to logo alla esy profanws tha exeis tous dikous sou. Egw tha koitousa gia mia 8GB class 6 kai tha petaei! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Yπαρχει περιπτωση να ερθει πιο συντομα απο Σεπτεμβρη ελληνικο? Ypothetiki erwtisi pou epidexetai ypothetiki apantisi. Me kalypse o prolalisas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Oταν λες χαλια σε ποσοστο επι τις εκατο ποσο χαλια ειναι? Σε χρονους φανταζομαι οτι μιλας. Kαι τους διπλασιους χρονους απόκρισης και να εχουμε, εμενα με βολευει και παλι! Γιατι, με τα ολίγα αγγλικα που γνωριζω, οι χρονοι απόκρισης μου στην χρηση της ξενης συσκευής σιγουρα θα ειναι πενταπλάσιοι :lol: Tote me ta ellinika tha eisai mia xara! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Dne briskw to logo alla esy profanws tha exeis tous dikous sou. Egw tha koitousa gia mia 8GB class 6 kai tha petaei! ;) Kαμιά αντιρηση για την 8αρα! Aλλα λεω ακομα μια, γιατι ποτε δεν ξερεις αν θα μεινεις λογο καποιας βλαβης...:cry: Kαι επειδη λογο της δουλειας μου ειμαι απομακρυσμένος απο τον υπολογιστή μου, τα back up μου θα τα εχω στην δευτερη καρτα μου. Προγράμματα, φωτο, video κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Dekto... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 η 8 αρα παντως ειναι αλλη φαση. εχω πανω τους χαρτες ολης της ευρωπης για τομτομ,igo συν τον ελληνικο του dest7,συν φωτο,συν κατι mp3,και περισσευουν και 3 gb. και με τιμες που ξεκιναν απο 31 ευρα νομιζω εχει θεση σε καθε ppc με micro-sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgerinosmd Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Το καισερ και γενικα τα htc ειχαν θηκη μεσα στη συσκευασια. Τι εγινε τώρα πρεπει να τιν παρουμε εχτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Για τη καρτα πιστευω οτι η 8αρα ειναι πλεον must με τα λεφτα που εχει ,τωρα αμα ειναι αργη αυτη που πηρα με το πακετο απο expansys θα δωσουμε κανα ευρω παραπανω later για μια καλυτερη :) οσο αφορα το backup τα εχει ολα τα βασικα και το μικρο μου asus eee ;) που εχω παντα μαζι μου ,μαζι με τον 40αρη εξωτερικο του αρα ειμαι κομπλε και ασφαλης και κανω και τα παντα!! αντε κατι λιγοτερο απο 3 βδομαδες μεινανε !!!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 ? όχι δυο; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Εάν παραγγείλετε αυτό το προϊόν πριν από τις 16.00 σήμερα, GR η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί σε 12 εργάσιμες ημέρες :(:( αρα μιλαμε για 11/08 να το εχουμε στα χερια μας (εαν ειμαστε στη 1η φουρνια) ετσι δεν ειναι ? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arty Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 απο 1 αυγούστου θα είναι διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 απο 1 αυγούστου θα είναι διαθέσιμο. που δηλαδή; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif_dig Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 απο 1 αυγούστου θα είναι διαθέσιμο. πολυ καλο νεο!!! αν μιλας για της ACE!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 ναι ας μας πει τι εννοεί Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 απο 1 αυγούστου θα είναι διαθέσιμο. η ace ειπε μεσα Σεπτεμβρη θα ειναι στην ελληνικη αγορα.λετε να το δουμε τοσο συντομα??:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Συνηθως δεν αργουν οταν λενε κατι για διαθεση συσκευης,το προβλημα υπαρχει στις ανακοινωσεις του δεκεμβριου συνηθως(4 τριμηνο),αυτο εχω δει μεχρι τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Συνηθως δεν αργουν οταν λενε κατι για διαθεση συσκευης,το προβλημα υπαρχει στις ανακοινωσεις του δεκεμβριου συνηθως(4 τριμηνο),αυτο εχω δει μεχρι τωρα Δικιο εχεις και επισης ειναι HTC δεν ειναι sonyericsson να λεει Σεπτεμβρη και να ενοει του χρονου το Σεπτεμβρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 @Arty λεγε που και ποτε!! μη μας σκας.....(και οχι τπτ αλλο αμα ειναι με ελληνικα θα ψαχνω για την original En rom χαχα) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 μάλλον πέταξε κάτι έτσι και έφυγε Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 μην αγχωνοσαστε ρε παιδια...χαρειτε το καλοκαιρι και την θαλασσα(και οχι μονο αυτα :lol:) και θα ερθουν αυτα μετα :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 μην αγχωνοσαστε ρε παιδια...χαρειτε το καλοκαιρι και την θαλασσα(και οχι μονο αυτα :lol:) και θα ερθουν αυτα μετα :p 'Ετσι ρε Δημητρη.. εχουμε ενα μακρυ κρυο χειμωνα να περασουμε.. μη τα καιμε απο τωρα τα καλυτερα χαρτια .. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts