Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@lalakis77

Από προσωπική άποψη είμαι ευχαριστημένος. Δεν είχα κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα. Αλλά και από τα υπόλοιπα παιδιά εδώ μέσα δεν θυμάμαι να υπάρχουν (αντικειμενικά) προβλήματα άξια λόγου πλην ίσως εξαιρέσεων.

Είναι και θέμα τύχης καμιά φορά τι συσκευή θα πέσει στα χέρια σου.

Δεν βλέπω τον λόγο να γυρίσεις σε smartphone παντως άσχετα αν αγοράσεις το pro ή κάποιο άλλο ppc.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Master1706 σ ευχαριστώ για την απάντηση. Ουτε εγώ θέλω να γυρίσω σε smartphone απλά είχα θορυβηθεί με τα διάφορα που άκουγα-διαβαζα. Με τις απαντήσεις σας όμως κατέληξα και θα πάω να το πάρω λογικά γιατί το Trinity έχει αρχίσει και μου κάνει τα δικά του το τελευταίο καιρό και είναι καιρός να το αλλάξω. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις

Καλημερα σε ολους,

θα ήθελα λίγη βοήθεια. Σκέφτομαι να αλλάξω το P3600 που έχω και το οποίο με έχει αφήσει αρκετα ευχαριστημένο και να αγοράσω το Touch Pro. Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το thread καθώς και άλλα φορουμ και θα ήθελα να ρωτήσω αν όλα αυτα που ακούω και διαβάζω για τα προβλήματα που εμφανίζει σχετικά με τη μπαταρία, οθόνη, κολλήματα, υπερθέρμανση, "σπασμένη" οθόνη και γενικά αν όλα αυτα που έχω διαβάσει στα διάφορα φορουμ ισχύουν στους περισσότερους. Ο λόγος που το ρωτάω είναι γιατί δεν θέλω να δώσω τόσα χρήματα και να πάρω μια προβληματική συσκευή, διαφορετικά θα κατευθυνθώ στο E71 και δεν το θέλω καθώς συνήθισα στα HTC αλλά με τόσα που έχω διαβάσει έχω προβληματιστεί για το κατα πόσο αξίζει το Touch pro ή είναι γεμάτο προβληματα. Θέλω ενα business phone να αντικαταστήσω το παλιό μου άλλα να μην έχω προβλήματα ιδιαίτερα αν σκεφτώ και το κόστος του.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας εκ των προτέρων.

Ούτε εμένα έχει παρουσιάσει κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα.

Τα προβλήματα "οθόνη" και "σπασμένη οθόνη" που έχεις διαβάσει, σε τι αναφέρονταν?

τα εχω διαβάσει τόσο στο xda forum όσο και στο επίσημο της htc hellas ότι εχει παρουσιάσει το φαινομενο να μην ανάβει η οθόνη μετά απο φόρτιση ή να ανάβει κ να φαίνονται τα γραφικά σα σπασμένα δηλ με ρωγμές...

επίσης αυτο που αναφέρουν αρκετοί είναι υπερθέρμανση της μπαταρίας με αποτέλεσμα μικρότερη διάρκεια καθώς κ κολλήματα, είτε στη φόρτιση είτε κατα τη χρήση.

τα εχω διαβάσει τόσο στο xda forum όσο και στο επίσημο της htc hellas ότι εχει παρουσιάσει το φαινομενο να μην ανάβει η οθόνη μετά απο φόρτιση ή να ανάβει κ να φαίνονται τα γραφικά σα σπασμένα δηλ με ρωγμές...

επίσης αυτο που αναφέρουν αρκετοί είναι υπερθέρμανση της μπαταρίας με αποτέλεσμα μικρότερη διάρκεια καθώς κ κολλήματα, είτε στη φόρτιση είτε κατα τη χρήση.

Εγώ δεν έχω παρατηρήσει ποτέ τίποτα από τα παραπάνω στην οθόνη. Εννοείται ότι αν παρουσιάσει κάτι τέτοιο το πας κατευθείαν στην ACE. Αν το παρουσιάζει με το που το πήρες, το στέλνεις πίσω.

Ως προς τα κολλήματα, είναι εξαιρετικά σταθερό. Κολλήματα που να χρειάζονται soft reset σε μένα άντε να έχουν γίνει 1-2 φορές σε 3 μήνες.

Ως προς την μπαταρία δεν έχω παρατηρήσει τίποτα. Τώρα αν μετά από 1-2 χρόνια παρουσιάσει πτώση απόδοσης, παίρνεις μια καινούργια. Η γνήσια έχει 40 ευρώ και μια no name έχει 7 ευρώ.

παιδιά που μπορώ να βρώ ενα gps test γιατι στο destinator 7 Που έχω δεν μου βρίσκει gps ευχαριστώ

GPS Test v1.04

exo to destinator 7.0.0.463 kai eno vriskei to gps sto com4 rate 115200 den mou kleidonei mipos prepei na to afiso perisotero ?

Θα τρέξεις πρώτα το GPS TEST και μόλις βρεί τους δορυφόρους το κλείνεις και ανοίγεις το Destinator...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425650

εδώ είσαι. Ακριβώς ότι ψάχνεις

Να είσαι καλα !!!!

:thanks: :thanks: :thanks:

Θα το δοκιμάσω και θα σου πω!!!! ;)

Παιδια δυο ερωτησουλες επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το θεμα απο την αρχη και μπορει να εχουν απαντηθει.....ολες οι ερωτησεις ....

1)Το Αγγικο της vodafone μπορει να παρει Ελληνικη ρομ και εαν οχι τωρα καποια στιγμη μπορει να την παρει ή μενει οπως εχει για παντα?

2)Τι δεικτη SAR εχει?

Παιδια δυο ερωτησουλες επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το θεμα απο την αρχη και μπορει να εχουν απαντηθει.....ολες οι ερωτησεις ....

1)Το Αγγικο της vodafone μπορει να παρει Ελληνικη ρομ και εαν οχι τωρα καποια στιγμη μπορει να την παρει ή μενει οπως εχει για παντα?

2)Τι δεικτη SAR εχει?

1) Όχι. Δεν υπάρχει ελληνική ρομ, αλλά ένα πρόγραμμα που προσθέτει ελληνικά μενού που ελέγχει το IMEI, άρα δεν μπορεί να μπει σε συσκευές που δεν έχουν έρθει από την ACE.

Ανεξάρτητα ελληνικού μενού ή όχι, αν εγκαταστήσεις πρώτα το HardSPL, μπορείς να εγκαταστήσεις οποιαδήποτε ρομ.

2) SAR Information: 0.462 w/kg @10g (Head) ; 1.31 w/kg @10g (Body)

Αναλυτικά εδώ: Specific Absorption Rate (SAR) Test Report

1) Όχι. Δεν υπάρχει ελληνική ρομ, αλλά ένα πρόγραμμα που προσθέτει ελληνικά μενού που ελέγχει το IMEI, άρα δεν μπορεί να μπει σε συσκευές που δεν έχουν έρθει από την ACE.

Ανεξάρτητα ελληνικού μενού ή όχι, αν εγκαταστήσεις πρώτα το HardSPL, μπορείς να εγκαταστήσεις οποιαδήποτε ρομ.

2) SAR Information: 0.462 w/kg @10g (Head) ; 1.31 w/kg @10g (Body)

Αναλυτικά εδώ: Specific Absorption Rate (SAR) Test Report

Δεν γινεται να παρει Ελληνικη rom επειδη ερχεται απο εξω αλλα (γινεται)με το hardSPL?:p Υπαρχει πιθανοτητα?

Δεν γινεται να παρει Ελληνικη rom επειδη ερχεται απο εξω αλλα (γινεται)με το hardSPL?:p Υπαρχει πιθανοτητα?

Μέσω HardSPL, οποιαδήποτε συσκευή θα μπορούσε να πάρει την Ελληνική ρομ, αν υπήρχε. Αλλά δεν υπάρχει Ελληνική ρομ (κατά την έννοια που υπάρχει Γερμανική, Γαλλική, Ολλανδική κλπ)

Μέσω HardSPL, οποιαδήποτε συσκευή θα μπορούσε να πάρει την Ελληνική ρομ, αν υπήρχε. Αλλά δεν υπάρχει Ελληνική ρομ (κατά την έννοια που υπάρχει Γερμανική, Γαλλική, Ολλανδική κλπ)

Και πως βγαινει στα μαγαζια με ελληνικη αφου δεν υπαρχει?Ειναι τιποτα αλλο...με ενδιαφερει γιατι ειμαι σχεδον ετοιμος να το παρω και γμτο μου δεν ξερω καθολου σχεδον αγγλικα(μονο τα πολυ βασικα.....I'am,you are ktl:p

Θα δυσκολευτω πολυ?

Γεια το diamond βλεπω οτι εχει ελληνικη rom... για το pro δεν εχει καθολου ή δεν εχει βγει ακομα?

Και πως βγαινει στα μαγαζια με ελληνικη αφου δεν υπαρχει?Ειναι τιποτα αλλο...με ενδιαφερει γιατι ειμαι σχεδον ετοιμος να το παρω και γμτο μου δεν ξερω καθολου σχεδον αγγλικα(μονο τα πολυ βασικα.....I'am,you are ktl:p

Θα δυσκολευτω πολυ?

Γεια το diamond βλεπω οτι εχει ελληνικη rom... για το pro δεν εχει καθολου ή δεν εχει βγει ακομα?

Ναι υπάρχει εξελληνισμένο και το Diamond και το Touch Pro, απλά δεν είναι μια ολοκληρωμένη ρομ όπως υπάρχει στις άλλες γλώσσες. Είναι ένα πρόσθετο πρόγραμμα που εξελληνίζει τα μενού μιας αγγλικής ρομ. Αυτό το πρόσθετο πρόγραμμα δεν εγκαθίσταται σε αγγλική συσκευή (που δεν έχει σειριακό αριθμό της ACE δηλαδή).

Αν τα καταφέρνεις σε αγγλικό περιβάλλον windows στο PC σου, μάλλον δεν θα δυσκολευτείς. Αλλά πάρε καλύτερα το ελληνικό να είσαι σίγουρος.

Παιδες, σημερα μου εμφανίζει τα νουμερα, στο ιστορικο και κατά την κλήση, αντί για 6978440748 σε (697) 844-0748 πως μπορω να το αλλάξω?

Ακομα, μετα την ενεργοποίηση του gps tuner 5.3c ενω το κλεινω κανονικα μετα απο λιγο ακουω την κυρα να λεει διαφορα... Δηλ. δεν κλείνει με τίποτα το προγραμμα τελείως παρα μονο με softreset. Εχει κανεις καμια ιδέα?

Καλησπερα παιδια!

Μηπως εχει χρησιμοποιησει κανεις απο εσεας το εν λογο προγραμμαSBP Mobile shell. Πως ειναι σε σχεση με το TF3D; Φαινεται να ειναι πιο πρακτικο και πιο ολοκληρωμενο... Πιθανον και πιο γρηγορο... Που μπορω να το "βρω"; Μπορει κανεις να μου στειλει ΡΜ σχετικα...;

Σας ευχαριστω!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Kalhspera

Eho to kinito giro sto mhna kai akoma tora to strono (h mpataria molis arhise na diarki perisotero apo to 2etias 9100).Opote molis diepisteso merika mikroprovlimatakia,kai thathela na 3ero,mhpos gnorizi kapoios na mou pei gia tin simperifora tou Divx player,to egkatestisa ptohtes kai den mou pezi hxo sta video pou ekana convert apo to Youtube downloader se .avi.

Episis tha dehomoun se pm plirofories gia to pou mporo na "agoraso" to Core player

Kai to site apo to magazaki episis (eho Kaiiiro na to hrisimopoiiso)

Euharisto ek ton proteron

Καλησπερα σας!

Ηθελα να μοιραστω μαζι σας το σεταρισμα που εχω τις τελευταιες ωρες:

SPB Mobile

SPB Phone

SPB Weather

ο συνδυασμος αυτος μου εχει δωσει ενα interface απιστευτα πρακτικο, ευκολο και γρηγορο. Δινει προσβαση και εικονα σε ολες τις λειτουργιες του κινητου χωρις πολλα κλικς...

Σας το συνηστω ανεπιφυλακτα. Να δουμε ποτε με το καλο θα στρωσει η μπαταρια τωρα...

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Άλο μάγκεσ.. για το tv-out ήθελε να ρωτήσω, πόσο καλά δουλευει? Βλέπεις άνετα?

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

Άλο μάγκεσ.. για το tv-out ήθελε να ρωτήσω, πόσο καλά δουλευει? Βλέπεις άνετα?

Βλεπεις μια χαρα αλλα μην φανταστεις οτι βλεπεις και καλυτερα απο το dvd player σου...

Σε φοτο και powerpoint ειναι αψογο αλλα σε video κανει καποια μικροαλλοιωση στα χρωματα (το framerate ειναι μια χαρα)...

Σε projector που το ειχα συνδεσει παντως ειδαμε ταινια μια χαρα...

Παιδια, εχει βρει κανεις ενσυρματα in ear ακουστικα για το pro;

Θελω να ακουω ραδιοφωνο αλλα αυτα που εχει δεν χωρανε στο αυτι μου και στο λεοφωρειο δεν ακουω τιποτα...

Παιδια, εχει βρει κανεις ενσυρματα in ear ακουστικα για το pro;

Θελω να ακουω ραδιοφωνο αλλα αυτα που εχει δεν χωρανε στο αυτι μου και στο λεοφωρειο δεν ακουω τιποτα...

Αν λέγοντας "για το pro" εννοείς με βύσμα ExtUSB, αν δεν βρεις μπορείς να πάρεις έναν αντάπτορα από ExtUSB σε 3.5mm και να χρησιμοποιήσεις ένα κοινό in ear ακουστικό:

http://www.netimes.com/shop/bmz_cache/3/3bdc62fb966696227805510957154ff1.image.300x200.jpg

Stereo Audio Adapter For HTC ExtUSB™ (11 pin to 3.5mm) EUR €2.67