MASTER1706 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Φιλε σε περίπτωση που κάνεις παραγγία απο την αρχή και έχεις την δυνατότητα , μπορεις ενα ακόμη για μενα; έγινε υποτίθεται αυτόματα από εκείνους πριν 2 μέρες που τους μίλησα. οπότε είναι αργά. αν με το καλό έρθουν και μου περισσεύουν σου δίνω μία δική μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Υπάρχει πρόγραμμα που να μας δίνει δυνατότητα δημιουργίας προφίλ; Τα 2 που έχει από μόνο του δεν αρκούν. Polla... px. SPB Phone Suite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 έγινε υποτίθεται αυτόματα από εκείνους πριν 2 μέρες που τους μίλησα. οπότε είναι αργά. αν με το καλό έρθουν και μου περισσεύουν σου δίνω μία δική μου. Να είσαι καλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Polla... px. SPB Phone Suite. ευχαριστώ athanaso. το δοκιμάζω και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Φιλε σε περίπτωση που κάνεις παραγγία απο την αρχή και έχεις την δυνατότητα , μπορεις ενα ακόμη για μενα; Το κόστος αποστολής είναι μικρό ($3) οπότε δεν αξίζει τον κόπο μαζική παραγγελία. Έρχεται μέσω ΕΛΤΑ σε έναν απλό μικρό φάκελο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Μεγάλο λειτουργικό λάθος, το callendar είναι η σημαντικότερη λειτουργία σε ένα pda μετά το τηλέφωνο.. ... συμφωνώ απόλυτα. Θα έπρεπε να γίνεται περισσότερο customize με την μαμα rom. ... Είναι όντως αξιοπερίεργο πώς άφησαν στο TF3D τέτοια έλλειψη (και δεν φαίνεται να χρειάζεται επιπλέον σχεδίαση, με το swipe δημιουργείται χώρος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Το κόστος αποστολής είναι μικρό ($3) οπότε δεν αξίζει τον κόπο μαζική παραγγελία. Έρχεται μέσω ΕΛΤΑ σε έναν απλό μικρό φάκελο . το πρόβλημα μου είναι οτι το διαστημα αυτο δεν έχω πιστωτική και εως τέλος του χρόνου δεν θέλω να αποκτήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 το πρόβλημα μου είναι οτι το διαστημα αυτο δεν έχω πιστωτική και εως τέλος του χρόνου δεν θέλω να αποκτήσω Ma poios eipe oti xreiazetai pistwtiki? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Ma poios eipe oti xreiazetai pistwtiki? :confused: Για λέγε, για λέγε...:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Για λέγε, για λέγε...:):):) Gia synnallages mesw internet (px. ebay) pou i apoplirwmi apaitei tin xrisi Paypal kai kata synepeia karta, proteinw tis Pre-paid card tis trapezas Kyprou. Tin fortizeis me to xrimatiko poso pou xreiazesai na metafereis kai eisai asfalis. To Paypal einai aksiopisto outws i allws. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Είναι όντως αξιοπερίεργο πώς άφησαν στο TF3D τέτοια έλλειψη (και δεν φαίνεται να χρειάζεται επιπλέον σχεδίαση, με το swipe δημιουργείται χώρος) αρα δηλαδη με κανενα τροπο δεν γινεται στο touchflo να βλεπουμε ολα τα ραντεβου της ημερας. Δεν θελω να μπλεξω με second today kai spb diarY.(τα εβαλα και δεν μου αρεσε τι αποτελεσμα) Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opetran Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Καλησπέρα σε όλους Μετα απο 24 ωρες (μειον 4 για υπνο) εχω το εξης θέμα (για μένα πολύ σοβαρό) Στο S710 μπορουσα να καλέσω ενα τηλέφωνο που έβαζα σε ενα ραντεβου κατευθειαν μέσα απο το ημερολογιο. Στο PRO δεν τα κατάφερα να το κάνω ακόμη. Αν δεν γίνεται μάλλον πρέπει να πάω σε κάποιο άλλο ημερ/γιο ετσι δεν είναι? στο s710 ειχα το agenda one αλλα και με το μανισιο ημερολογιο γινοταν κλησεις κατευθειαν απο το ραντεβου. to TF3D εφυγε ήδη. μου λείπει το facade που τα είχα όλα (πολλά ραντεβου, εργασίες, σμσ, αναπάντητες) σε μία οθόνη. Τι θα κάνω??? (Τι να δοκιμάσω??) ΟΕΟ? Απο το πρωί με το ντεστ 6 εκανα μερικές διαδρομές, πήγε καλά, εκτος απο το ξεκίνημα (πχ φανάρι) οπου επιεικώς κοιμόταν. (θα ασχοληθώ αργότερα). thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 αρα δηλαδη με κανενα τροπο δεν γινεται στο touchflo να βλεπουμε ολα τα ραντεβου της ημερας. Δεν θελω να μπλεξω με second today kai spb diarY.(τα εβαλα και δεν μου αρεσε τι αποτελεσμα) Απ'ότι φαίνεται, δεν γίνεται στο home screen του TF3D by default. Βέβαια αν πατήσεις το πρώτο ραντεβού που δείχνει στο home screen και έχεις ορίσει Start in "Agenda view" στο Calendar (Menu, Tools, Options), σου τα δείχνει τα ραντεβού της μέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Απ'ότι φαίνεται, δεν γίνεται στο home screen του TF3D by default. Βέβαια αν πατήσεις το πρώτο ραντεβού που δείχνει στο home screen και έχεις ορίσει Start in "Agenda view" στο Calendar (Menu, Tools, Options), σου τα δείχνει τα ραντεβού της μέρας. Παντως εμενα η ολη υποθεση μαλλον για bug μου κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Παντως εμενα η ολη υποθεση μαλλον για bug μου κανει... Ναι αλλά φαίνεται να λειτουργεί έτσι σε όλες τις εκδόσεις του TF3D, και σε άλλες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Ναι αλλά φαίνεται να λειτουργεί έτσι σε όλες τις εκδόσεις του TF3D, και σε άλλες συσκευές. Ναι δεν εχεις αδικο... Οποτε μαλλον επιτηδες το κανουν (αλλα γιατι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Ναι δεν εχεις αδικο... Οποτε μαλλον επιτηδες το κανουν (αλλα γιατι;) Ναι το να τους ξέφυγε ή να μην το σκέφτηκαν είναι μάλλον δύσκολο :-) Μάλλον υπάρχει κάποια τεχνική δυσκολία, ίσως να παίρνει κάποιο χρόνο να διαβαστούν οι εγγραφές από τη βάση δεδομένων του calendar. Ας ελπίσουμε ότι σε επόμενη έκδοση θα το διορθώσουν. Πάντως και στο HD υποτίθεται ότι δουλεύει με τον ίδιο τρόπο. Να σε ρωτήσω, όταν κάνεις swipe (και μικραίνει το ρολόι), σου δείχνει ένα ή δύο ραντεβού? Εμένα δείχνει μόνο ένα, αλλά σύμφωνα με τις οδηγίες θα έπρεπε να δείχνει άλλο ένα: One all-day appointment and up to two timed appointments can be displayed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Έχω ξανά πρόβλημα με την συσκευή , αυτή τη φορά με το σήμα και μου έχουν μπει ιδέες.. Να υπενθυμίσω ότι 2 μέρες μετ την αγορά (από Ελληνικό κατάστημα) το έστειλα σε αντιπροσωπία και μου το επέστρεψαν μια βδομάδα μετά. Το πρόβλημα ηταν ότι δεν λειτουργούσε το ‘κουμπί’ κάτω αριστερά,αποδοχής κλήσης και του άλλαξαν πλακέτα. Λοιπόν με το kaizer (το έχω κρατήσει ακόμη μεχρί να σιγουρευτώ για το pro και να το δώσω) στο σπίτι μου, πάνω Πετρούπολη, )cosmote σήμα πιάνω απλά υποφερτά, μου δείχνει 1-2 γραμμές . Με το pro σπίτι μου , ανάβω λαμπάδα αν ολοκληρώσω συνομιλία. Έχω 0-1 το πολύ γραμμές . Παιδιά πείτε μου σας παρακαλώ , τα δικά σας pro είναι οκ από σήμα , υπάρχει όντος πρόβλημα ασθενικότητας σηματος από τα όλα τα pro ή μήπως η δική μου συσκευή ήταν προβληματική και σε αυτό το θέμα, και να τους το πάω πίσω για αντικατάσταση βάζοντας τις φωνές ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Έχω ξανά πρόβλημα με την συσκευή , αυτή τη φορά με το σήμα και μου έχουν μπει ιδέες.. Να υπενθυμίσω ότι 2 μέρες μετ την αγορά (από Ελληνικό κατάστημα) το έστειλα σε αντιπροσωπία και μου το επέστρεψαν μια βδομάδα μετά. Το πρόβλημα ηταν ότι δεν λειτουργούσε το ‘κουμπί’ κάτω αριστερά,αποδοχής κλήσης και του άλλαξαν πλακέτα. Λοιπόν με το kaizer (το έχω κρατήσει ακόμη μεχρί να σιγουρευτώ για το pro και να το δώσω) στο σπίτι μου, πάνω Πετρούπολη, )cosmote σήμα πιάνω απλά υποφερτά, μου δείχνει 1-2 γραμμές . Με το pro σπίτι μου , ανάβω λαμπάδα αν ολοκληρώσω συνομιλία. Έχω 0-1 το πολύ γραμμές . Παιδιά πείτε μου σας παρακαλώ , τα δικά σας pro είναι οκ από σήμα , υπάρχει όντος πρόβλημα ασθενικότητας σηματος από τα όλα τα pro ή μήπως η δική μου συσκευή ήταν προβληματική και σε αυτό το θέμα, και να τους το πάω πίσω για αντικατάσταση βάζοντας τις φωνές ; Εμένα πιάνει μια χαρά, αλλά δεν έχω Kaiser για να το συγκρίνω. Είχα διαβάσει για χειρότερη λήψη του Pro σε σχέση με το Kaiser, αλλά μόνο στην αγγλία, και με ένα μόνο συγκεκριμένο δίκτυο. Άρα ναι, ίσως είναι προβληματική η συγκεκριμένη συσκευή. Αλλά και 1-2 γραμμές δεν είναι καλές, γιατί δεν αλλάζεις δίκτυο αφού η κοσμοτέ δεν είναι καλή στην περιοχή σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Παιδιά πείτε μου σας παρακαλώ , τα δικά σας pro είναι οκ από σήμα , υπάρχει όντος πρόβλημα ασθενικότητας σηματος από τα όλα τα pro ή μήπως η δική μου συσκευή ήταν προβληματική και σε αυτό το θέμα, και να τους το πάω πίσω για αντικατάσταση βάζοντας τις φωνές ; Είμαι πεπεισμένος ότι η συσκευή δεν σου έκατσε καλά από την αρχή. :O Έχουν περάσει οι περισσότερες συσκευές του είδους από τα χέρια μου (και το Kaiser) και μπορώ να πω ότι το σήμα του Pro είναι πάνω από το μέσο όρο. Μήπως να δοκιμάσεις να αλλάξεις Radio; Το .28 έχω την εντύπωση δουλεύει καλύτερα στη συσκευή και είναι κάτι από το οποίο εξαρτάται άμεσα η απόδοση του σήματος της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Είμαι πεπεισμένος ότι η συσκευή δεν σου έκατσε καλά από την αρχή. :O Έχουν περάσει οι περισσότερες συσκευές του είδους από τα χέρια μου (και το Kaiser) και μπορώ να πω ότι το σήμα του Pro είναι πάνω από το μέσο όρο. Μήπως να δοκιμάσεις να αλλάξεις Radio; Το .28 έχω την εντύπωση δουλεύει καλύτερα στη συσκευή και είναι κάτι από το οποίο εξαρτάται άμεσα η απόδοση του σήματος της συσκευής. Ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον σας παιδια, και σένα και τον Νίκο. Δεν ξέρω πια radio εχω (πως μπορω να το δω? ) αλλα στην ace που το πήγα μου κάναν αναβάθμιση λογισμικού , οπότε...:(:( το θέμα είναι οτι με όλα αυτά με έχουν ξενερώσει και το ακκό είναι πως δεν πρόσεξα την εγγύηση ποτυ έδινε το πλασιο για αλλαγη της συσκευης μεσα σε 17 μερες απο την αγορα και το πηγα αντιπροσωπια για την αλλαγη πλακετας , οπότε λογικά θα το δούν και δεν θα μου αλλαξουν την συσκευή για το θέμα σήματος. Νομίζω πως πρέπει να πάω ξανά ace και να απαιτήσω από αυτούς αντικατάσταση? Κρίμα γιατί είχα μεγάλους ενδοιασμούς να εγκαταλείψω τα hard buttons του kaizer και όχι μόνο προσαρμόστηκα αλλα η συσκευή είναι κατα πολύ καλύτερη για τις δικές μου απαιτήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Δεν ξέρω πια radio εχω (πως μπορω να το δω? ) αλλα στην ace που το πήγα μου κάναν αναβάθμιση λογισμικού , οπότε...:(:( Start -> Settings -> System (tab) -> Device Information Για να περάσεις το εν λόγω Radio πρέπει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αλλά έχεις ήδη έχεις αρκετά προβλήματα για να προβείς σε τέτοιες δοκιμές. Το αφήνω σε σένα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 παιδια... η μπαταρια ποσο σας κραταει?? με normal χρηση??:blink::blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 παιδια... η μπαταρια ποσο σας κραταει?? με normal χρηση??:blink::blink: 2 με 3 μέρες τις βγάζει. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Έχω ξανά πρόβλημα με την συσκευή , αυτή τη φορά με το σήμα και μου έχουν μπει ιδέες.. Να υπενθυμίσω ότι 2 μέρες μετ την αγορά (από Ελληνικό κατάστημα) το έστειλα σε αντιπροσωπία και μου το επέστρεψαν μια βδομάδα μετά. Το πρόβλημα ηταν ότι δεν λειτουργούσε το ‘κουμπί’ κάτω αριστερά,αποδοχής κλήσης και του άλλαξαν πλακέτα. Λοιπόν με το kaizer (το έχω κρατήσει ακόμη μεχρί να σιγουρευτώ για το pro και να το δώσω) στο σπίτι μου, πάνω Πετρούπολη, )cosmote σήμα πιάνω απλά υποφερτά, μου δείχνει 1-2 γραμμές . Με το pro σπίτι μου , ανάβω λαμπάδα αν ολοκληρώσω συνομιλία. Έχω 0-1 το πολύ γραμμές . Παιδιά πείτε μου σας παρακαλώ , τα δικά σας pro είναι οκ από σήμα , υπάρχει όντος πρόβλημα ασθενικότητας σηματος από τα όλα τα pro ή μήπως η δική μου συσκευή ήταν προβληματική και σε αυτό το θέμα, και να τους το πάω πίσω για αντικατάσταση βάζοντας τις φωνές ; έχεις ανοιχτό το 3G και το HSDPA? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts