varaderos13 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Sorry παιδιά, μια διευκρίνηση μόνο. Για τους 160 χαρακτήρες των sms στα Ελληνικά, εννοείται με το πληκτρολόγιο οθόνης και όχι με το hardware keyboard φαντάζομαι, ε; Γιατί με το δεύτερο, από ότι ξέρω, δε γίνεται μέχρι στιγμής τουλάχιστον...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisC Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Παιδιά θέλω να εγκαταστήσω την RomeOS rom αφού ακούω πολύ καλά σχόλια για την V1.11 & v1.12. To pro είναι το πρώτο μου ppc και δεν έχω ιδέα πως να το κάνω. Διαβάζω για Hard-SPL και CustomRUU αλλά δεν ξέρω απο πού να ξεκινήσω. Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει στο σωστό δρόμο για να κάνω install την rom? Διάβασα αυτό στο site των xda-developers για HardSPL "NOTE 4: do not use this RUU for anything other than SPL flashing (i.e. hardspl or stock spl restore)!!! if you want to flash some other rom, then use customruu" Μετά πήγα να δω τι είναι αυτό το customruu αλλά δεν έβγαλα άκρη. :wacko: Τελικά ποιό απο τα 2 χρειάζομαι και πώς περνάω την rom που κατέβασα στο κινητό? Και κάτι τελευταίο, η rom αν την αλλάξω πρέπει να περάσω και άλλο radio ή υπάρχει ένα περασμένο ήδη? Ευχαριστώ πολύ και sorry για τις noob ερωτήσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Sorry παιδιά, μια διευκρίνηση μόνο. Για τους 160 χαρακτήρες των sms στα Ελληνικά, εννοείται με το πληκτρολόγιο οθόνης και όχι με το hardware keyboard φαντάζομαι, ε; Γιατί με το δεύτερο, από ότι ξέρω, δε γίνεται μέχρι στιγμής τουλάχιστον...:worry: Kai me ta dyo ginetai. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Διαβάζω για Hard-SPL και CustomRUU αλλά δεν ξέρω απο πού να ξεκινήσω. Prin prospathiseis na peraseis alli ROM sti syskevi sou prepei opwsdipote na tin exeis kaneis Hard-SPL. Analytikes odigies edw. Τελικά ποιό απο τα 2 χρειάζομαι και πώς περνάω την rom που κατέβασα στο κινητό? Afou pragmatopoiithei to Hard-SPL kai to eksakribwseis (opws to perigrafei sto link pou edwsa) katebazeis ti ROM kai tin kaneis extract se ena fakelo. Se afton tha sou bgoun 2 arxeia. Enw exeis ti syskevi sou syndedemeni me ton ypologisti sou kai exeis kanei sygxronismo me to ActiveSync trexeis to .exe arxeio kai akoloutheis ti diadikasia. Και κάτι τελευταίο, η rom αν την αλλάξω πρέπει να περάσω και άλλο radio ή υπάρχει ένα περασμένο ήδη? Den xreiazetai na kaneis kati gia afto. H syskevi sou exei idi Radio kai i cooked ROM den to peirazei. PROSOXH: Den peirazoume tipota ean den eimaste sigouroi gia to ti kanoume. H efthini einai apokleistika diki mas kai me opoiadipote prospatheia ksekleidwmatos tis syskevis xanoume tin eggyisi (mexri ti stigmi bebaia pou tha tin ksanakleiswsoume). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisC Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 @athanaso77 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ακολούθησα τις οδηγίες σου και όλα πήγανε τέλεια. Τώρα θα δοκιμάσω την καινούργια rom και θα σας πώ και εγώ τις εντυπώσεις μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 @athanaso77 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Ακολούθησα τις οδηγίες σου και όλα πήγανε τέλεια. Τώρα θα δοκιμάσω την καινούργια rom και θα σας πώ και εγώ τις εντυπώσεις μου. Athanaso77 είσαι λεβεντιά. Περιμένω να το πάρω αγγλικό γιατί βαρέθηκα να περιμένω την Ace. Θα ακολουθήσω πιστά και εγώ τις οδηγίες και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Υπάρχει καμιά εφαρμογή για το PC για να γράφεις τα SMS στο PC αντί στη συσκευή όταν την έχεις συνδεδεμένη με το καλώδιο συγχρονισμού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Υπάρχει καμιά εφαρμογή για το PC για να γράφεις τα SMS στο PC αντί στη συσκευή όταν την έχεις συνδεδεμένη με το καλώδιο συγχρονισμού? Απο δωρεαν υπαρχει αυτο αλλα δεν το εχω δοκιμασει: http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=212 Απο κανονικα ειχα δει καποια στο handango και στο pocketgear αλλα δεν θυμαμαι διευθυνσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Υπάρχει καμιά εφαρμογή για το PC για να γράφεις τα SMS στο PC αντί στη συσκευή όταν την έχεις συνδεδεμένη με το καλώδιο συγχρονισμού? Mipws ennoeis kati tetoio? http://www.jeyo.com/companion.asp http://www.jeyo.com/extender.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Απο δωρεαν υπαρχει αυτο αλλα δεν το εχω δοκιμασει: http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=212 Afto einai kalytero... http://www.mtux.com/ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό (freeware) http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=1866 http://www.pocketpcfreewares.com/en/ss/1866/MyMobilier.jpg Όχι μόνο για SMS αλλά και πλήρη διαχείρηση του PPC από το PC. EDIT. Χαχαχαχα με διαφορά δευτερολέπτου. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 θα έλεγα να μη πλησιάσετε την Jeyo! εκτός του ότι εμένα δεν δούλεψε (που μπορεί να φταίω αν και αμφιβάλλω), δεν υπάρχει στην πράξη Jeyo μου φαίνεται... μάλλον το έχουν εγκαταλείψει το πλοίο, αν διαβάσετε το φόρουμ τους θα καταλάβετε (σπαμ για τσόντες, κόσμος που πλήρωσε και ψάχνει να βρει κάποιον να του δώσει license κλπ.) αν και δεν νομίζω να έχει φτιαχτεί αντίστοιχο από άλλους (και δεν καταλαβαίνω γιατί), εκεί "μην πάτε" Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Afto einai kalytero... http://www.mtux.com/ :rolleyes: αλλά απείρως καλύτερο Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 παιδιά καλημέρα. έχω στα χέρια μου ένα touch pro από γνωστό που το πουλάει. είναι αγγλικό (επιβεβαίωσα το imei από ace). Φαινομενικά είναι σε άριστη κατάσταση.:happy: Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να κοιτάξω πριν προχωρήσω σε αγορά εξωτερικά και σε λογισμικό; Πως μπορώ να δω αν έχει πειραγμένη rom ή που είναι η αρχική ώστε να την επαναφέρω σε περίπτωση εγγύησης; Δεν έχει ούτε ελληνικό touch flo, ούτε sms. Αλλά από ότι μου έχετε πει μπορώ να τα περάσω. Το κακό είναι ότι δεν χρησιμοποιούσε screen protector αλλά δεν φαινεται κάτι κακό. Καμμένο pixel δεν βλέπω. Συγνώμη αν κούρασα αλλά φοβάμαι μην την πατήσω και είναι πολλά τα λεφτά (Άρη).:O Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 ανάλογα με τα λεφτά ΠΑΡ'ΤΟ Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Afto einai kalytero... http://www.mtux.com/ :rolleyes: Εγώ χρησιμοποιώ αυτό (freeware) http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=1866 ... αλλά απείρως καλύτερο Ευχαριστώ παιδιά Να ρωτήσω και κάτι άλλο, μπορώ να απενεργοποιήσω το STK message που εμφανίζεται κατά την εκκίνηση του τηλεφώνου? Επίσης βάζει κάθε φορά ένα λινκ για το Vodafone services το οποίο το σβήνω και κάθε φορά εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 παιδιά καλημέρα. έχω στα χέρια μου ένα touch pro από γνωστό που το πουλάει. είναι αγγλικό (επιβεβαίωσα το imei από ace). Φαινομενικά είναι σε άριστη κατάσταση.:happy: Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να κοιτάξω πριν προχωρήσω σε αγορά εξωτερικά και σε λογισμικό; Πως μπορώ να δω αν έχει πειραγμένη rom ή που είναι η αρχική ώστε να την επαναφέρω σε περίπτωση εγγύησης; Δεν έχει ούτε ελληνικό touch flo, ούτε sms. Αλλά από ότι μου έχετε πει μπορώ να τα περάσω. Το κακό είναι ότι δεν χρησιμοποιούσε screen protector αλλά δεν φαινεται κάτι κακό. Καμμένο pixel δεν βλέπω. Συγνώμη αν κούρασα αλλά φοβάμαι μην την πατήσω και είναι πολλά τα λεφτά (Άρη).:O Ευχαριστώ Εφόσον δείχνει οκ στη λειτουργία και εξωτερικά δεν δείχνει να έχει πρόβλημα, πάρτο. Εννοείται ότι η τιμή θα είναι με έκπτωση από την τιμή που μπορείς να το βρεις καινούργιο (με 590 συμπεριλαμβανομένων των ταχυδρομικών το βρίσκεις). ROM θα περάσεις όποια θες, αφού περάσεις πρώτα το hard SPL. Αν τυχόν εντός της εγγύησης χρειαστεί επισκευή, θα κατεβάσεις μια original rom και θα την περάσεις για να μην μπορούν να πουν τίποτα. Όλα εννοείται ότι έχουν ρίσκο, αλλά για την κατάλληλη τιμή, το αναλαμβάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisC Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Πέρασα χθές την ROMeOS rom και μπορώ να πώ ότι εντυπωσιάστηκα. Φυσικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά cooked rom αλλά εγώ προσωπικά είδα μεγάλη διαφορά στο pro μου. Τα προβλήματα που είχα με την χαμηλή ένταση του ηχείου κατα την διάρκεια μιας κλήσης έχουν εξαφανιστεί και το pro συμπεριφέρεται πολύ πιο γρήγορα. Γενικά μου φαίνεται να συμπεριφέρεται και να είναι και πιο σταθερό. Αναμένω να δώ τι άλλα tweaks θα κυκλοφορίσουν σε μεταγενέστερες rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisC Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Επίσης βάζει κάθε φορά ένα λινκ για το Vodafone services το οποίο το σβήνω και κάθε φορά εμφανίζεται. Έχω και εγώ ακριβώς την ίδια απορία. Υπάρχει τρόπος να το σβήσουμε μια και καλή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Εφόσον δείχνει οκ στη λειτουργία και εξωτερικά δεν δείχνει να έχει πρόβλημα, πάρτο. Symfwnw... ean ekswterika einai apsogo, i othoni den exei kamena pixels alla oute kai ekswterikes gratsounies kai to sliding keyboard den eixei idiaitero tzogo... ansizei na to pareis arkei na einai i timi ontws antagwnistiki. Ola ta ypoloipa (software themata) lynontai. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Πέρασα χθές την ROMeOS rom και μπορώ να πώ ότι εντυπωσιάστηκα. Φυσικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά cooked rom αλλά εγώ προσωπικά είδα μεγάλη διαφορά στο pro μου. Τα προβλήματα που είχα με την χαμηλή ένταση του ηχείου κατα την διάρκεια μιας κλήσης έχουν εξαφανιστεί και το pro συμπεριφέρεται πολύ πιο γρήγορα. Γενικά μου φαίνεται να συμπεριφέρεται και να είναι και πιο σταθερό. Αναμένω να δώ τι άλλα tweaks θα κυκλοφορίσουν σε μεταγενέστερες rom. Einai ontws poly aksiologi. To build 20755 deixnei na ta pigainei poly kala genikotera. Sto mellon tha doume akoma kalyteres epidoseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 άραγε πότε η HTC θα μας τιμήσει με κάποιο official update; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 άραγε πότε η HTC θα μας τιμήσει με κάποιο official update; H alitheia einai oti egw proswpika den stirizomai kai toso stis official kiniseis tis HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 Paides exo mia vasiki aporia.Me to perasma mias cooked rom, exontas kanei back up ola ta dedomena tou tilefonou plin tou registry apo tin official, tha exo meta provlima sto na ta dextei to kinito ksana??I stisimo apo tin arxi?? Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 tha exo meta provlima sto na ta dextei to kinito ksana??I stisimo apo tin arxi?? Emmesa i amesa, arga i grigora tha exeis problima. Den endeiknytai na pername backup apo alli ROM, ektos tis PIM pliroforias diladi, epafes, sms, calendar, ktl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts