Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για εμένα οι Sandisk είναι οι καλύτερες ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ δυο sandisk έχω, μια 8 και η άλλη 4 giga και λειτουργούν μια χαρά με όποια rom και αν έχω φλασάρει...

Εγω εχω αυτη:

http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=5971&osCsid=772fbab68392d61f11c4e0c0a1752147

και δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα.

Είδα ότι σχεδόν όλες οι Sandisk είναι class 2. Από πραγματική ταχύτητα πως πάνε? Ο μόνος λόγος που πήρα την transcend ήταν ότι είναι class 6 και είδα κανονικά ταχύτητες 10+ΜΒ/s σε μεταφορά δεδομένων.

Το ξαναλέω ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ TRANSCEND 8 GB CLASS 6, όπως δεν δουλεύει και με κάρτες της Adata...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ το touch pro (κάποια υλοποίηση του driver με τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά της Transcend), μην παραπληρφορούμε τον κόσμο...

Δουλεύει απροβλημάτιστα με την κάρτα Toshiba 8 GB Class 4 που έβαλα τώρα.

Για περισσότερο reference για το συγκεκριμένο πρόβλημα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=562317

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=525445

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=509081

Γεια σας και χαρά σας. Εχω μπερδευτεί με τα αρχεία στο Download Center της htc.com.gr. Ποιο είναι το αρχείo της τελευταίας ROM για το touch pro?

Δεδομένου οτι χρησιμομποιώ αγγλική γλώσσα στα win mobile, στα contacts και στα sms, μήπως καλύτερα να κατέβαζα τη ROM από support τοu htc.com (αυτή δεν είναι WWE?) αντε και τα hotfix?

Το ελληνικό patch σε τι χρειάζεται σε ένα greeklish fan οπως εγώ?

Παρακαλώ την γνώμη σας

Χριστόφορος :music:

Απο όπου και να την κατεβάσεις είναι το ίδιο. Το patch για τα ελληνικά μπορείς να το κατεβάσεις μόνο απο το htc.com.gr και μπαίνει μόνο σε ελληνικές συσκεύες της ACE.... και το μόνο που κάνει είναι να εξελληνίζει το μενού, αντι για αγγλικά θα έχεις ελληνικά. Αν έχεις ελληνική συσκευή και δεν σε νοιάζει το ελληνικό μενού, τότε δεν είναι απαραίτητο να κατεβάσεις το patch...

• Administrators
Ποιο είναι το αρχείo της τελευταίας ROM για το touch pro?

http://www.htc.com/www/SupportViewNews.aspx?dl_id=501&news_id=64

ή για άμεσο download... http://www.megaupload.com/?d=0F50UM5K

Modpic.gif

Ενημερωτικά... η Silicon Power Micro SD 8GB Class 6 μνήμη δέν δουλεύει στο Pro...

Εβαλα μια sandisk 4gb class 6 που είχα, παίζει οκ

Το pro μου στο device info λέει:

ROM Version: 1.90.401.1 WWE

Radio Version 1.02.25.19

Χρειάζεται να κάνω αναβάθμιση ή αυτή είναι η τελευταία version?

Με νοιάζει κυρίως για το σήμα που δεν το βλέπω και πολύ ισχυρό.

Χριστόφορος :music:

Το pro μου στο device info λέει:

ROM Version: 1.90.401.1 WWE

Radio Version 1.02.25.19

Χρειάζεται να κάνω αναβάθμιση ή αυτή είναι η τελευταία version?

Με νοιάζει κυρίως για το σήμα που δεν το βλέπω και πολύ ισχυρό.

Αυτή είναι η πρώτη που βγήκε τότε που κυκλοφόρησε. Η τελευταία είναι η 5.05.401.1.

Δες εδώ: http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=12643

Εναλλακτικά μπορείς να την κατεβάσεις από εδώ (αγγλική): http://www.genghis.be/_HTC%20Touch%20Pro_RUU_Raphael_HTC_Europe_5.05.401.1_R_Radio_Signed_Raphael_52.58.25.30_1.11.25.01_Ship.rar

Κωνσταντίνος

ειμαι αναμεσα σε Νοκια Ν86 και το Pro, εχω εμπειρια απο symbian και απο wm5. εχω καποιες αποριες για το Pro:

Επειδη διαβαζω για αεκμαπ κτλ, δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο? οταν το παρεις απο ελλαδα, ειναι αγγλικο και πρεπει να περασεις ελληνικα?

H αντιπροσωπια ειναι καλη?

Εχει βγει 6.5 εκδοση ή εχει παραμεινει 6.1?

Το GPS πως τα παει? εχει προγραμμα μεσα?

Παιρνει κανονικα τα προγραματα του wm6? H' ειναι τροποποιημενο και θελει δικες του εκδοσεις...

Τα wm6 εχουν αλλαξει καθολου απο το 5 ή υπαρχουν ακομα απουσια αναφορων παραδοσης και τα αλλα σπαστικα πραματακια...

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη...

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Επειδη διαβαζω για αεκμαπ κτλ, δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο? οταν το παρεις απο ελλαδα, ειναι αγγλικο και πρεπει να περασεις ελληνικα?

Αν το πάρεις από Ελλάδα έχεις κανονικά ελληνικό πληκτρολόγιο τόσο στο software keyboard όσο και στο qwerty (κάτι που ερχόμενος από το Universal με εξέπληξε αρκετά!)

Εχει βγει 6.5 εκδοση ή εχει παραμεινει 6.1?

Το Pro φοράει τα 6.1 και (επίσημα τουλάχιστον) δεν θα αναβαθμιστεί στα 6.5. Ανεπίσημα υπάρχουν μαγειρεμένες ρομ που μπορείς να περάσεις, τσέκαρε εδώ.

Το GPS πως τα παει? εχει προγραμμα μεσα?

Ενσωματωμένο δεν έχει κάποιο πρόγραμμα, αλλά μπορείς να περάσεις όποιο θέλεις. Έχω δοκιμάσει τόσο το igo8 όσο και το destinator7, και τα δυο τρέχουν άριστα. Περνώντας ένα επίσημο fix για το GPS μάλιστα εξαφανίζονται κάποια μικροπροβλήματα που είχε (αδυναμία κλειδώματος, καθυστέρηση στίγματος στον χάρτη κ.λπ.)

Παιρνει κανονικα τα προγραματα του wm6? H' ειναι τροποποιημενο και θελει δικες του εκδοσεις...

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, τρέχει κανονικά όλα τα προγράμματα γραμμένα για wm6 (και για wm5, και πολλά παλιότερα) ;)

Αν πέταξα καμιά πατάτα παρακαλώ διορθώστε με :cool:

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Ευχαριστω πολυ, οπως τα φανταζομουν, παω για HTC με επιδοτηση απο κοσμοτε αλλα υπαρχει περιπτωση να εχει αποσυρθει, οποτε παμε για Ν86.
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

• 2 weeks later...

Καλησπερα παιδια!

Εχω ενα θεμα με τη μπαταρια και θα ηθελα την εκτιμηση σας!

Εχω την επισημη εκδοση της ACE με τα 6.1, μιλαω ελαχιστα (2-5 λεπτα την ημερα) και ως TODAY Program εχω το SPB Mobile Shell 3.5. Αυτο παρατηρω πλεον ειναι οτι οταν χρησιμοποιω τα Bluetoοth ακουστικα μου η μπαταρια ΞΕΛΙΓΩΝΕΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ. Ξεφορτιζεται ΠΛΗΡΩΣ μεσα σε 10 ωρες...

Τι μπορει να φταιει; Ειναι δυνατον μεσα σε ενα χρονο (ακριβως) να ηρθε το τελος της; Ποια μπαταρια και απο που μου προτεινεται για αντικατασταση;

Σας ευχαριστω!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Καλησπερα παιδια!

Εχω ενα θεμα με τη μπαταρια και θα ηθελα την εκτιμηση σας!

Εχω την επισημη εκδοση της ACE με τα 6.1, μιλαω ελαχιστα (2-5 λεπτα την ημερα) και ως TODAY Program εχω το SPB Phone Suite 3.5. Αυτο παρατηρω πλεον ειναι οτι οταν χρησιμοποιω τα Bluetoοth ακουστικα μου η μπαταρια ΞΕΛΙΓΩΝΕΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ. Ξεφορτιζεται ΠΛΗΡΩΣ μεσα σε 10 ωρες...

Τι μπορει να φταιει; Ειναι δυνατον μεσα σε ενα χρονο (ακριβως) να ηρθε το τελος της; Ποια μπαταρια και απο που μου προτεινεται για αντικατασταση;

Σας ευχαριστω!

Εγω φιλε μου το εχω 1μισυ χρονο, με την αυθεντικη ρομ (οχι ομως Ace) και το εχω μονιμως συνδεδεμενο σε bluetooth ακουστικα και μου κραταει η μπαταρια τουλαχιστον μιαμιση μερα. Για κανε κανα hard reset μηπως στην κανει τη δουλεια καποιο προγραμμα...

• Administrators

@gnikolai:

Το Spb Mobile Shell είναι ούτως ή άλλως ενεργοβόρο.

Επίσης... να θυμίσω ότι για την καλύτερη δυνατή συντήρηση της μπαταρίας, σε αυτές τις συσκευές δεν αφήνουμε την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10% και δεν ακολουθούμε τη λογική των απλών κινητών όπου περιμένουμε να αδειάσει για να τα ξαναφορτίσουμε.

Modpic.gif

Δε νομιζω οτι φταiει το SPB Mobile Shell (εκανα λαθος πριν που εγραψα για το Phone Suite). Οταν ΔΕΝ χρησιμοποιω το Bluetooth τοτε μου βγαζει σχεδον ανετα 2 μερες... πραγμα που ΔΕΝ συγκρινεται με 10!!! ωρες οταν ειναι ανοικτο :(

Εν παση περιπτωση θα ηθελα να ξερω την αξιποιηστια των μπαταριων με 1800mAh ειτε ακομα κι αυτόν με 2700 κλπ κλπ...

Αυξανουν την ζωη του κινητου ή παιζουμε με εκπληξεις-εκρηξεις;

Σας ευχαριστω εκ νεου...

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

• Administrators
Σε γενικές γραμμές δεν έχουν ακουστεί προβλήματα από χρήση τέτοιων μπαταριών, απεναντίας μάλιστα, έχουν αναφερθεί περιπτώσεις για καλύτερη λειτουργία και από την επίσημη.

Modpic.gif

Δε νομιζω οτι φταiει το SPB Mobile Shell (εκανα λαθος πριν που εγραψα για το Phone Suite). Οταν ΔΕΝ χρησιμοποιω το Bluetooth τοτε μου βγαζει σχεδον ανετα 2 μερες... πραγμα που ΔΕΝ συγκρινεται με 10!!! ωρες οταν ειναι ανοικτο :(

Εν παση περιπτωση θα ηθελα να ξερω την αξιποιηστια των μπαταριων με 1800mAh ειτε ακομα κι αυτόν με 2700 κλπ κλπ...

Αυξανουν την ζωη του κινητου ή παιζουμε με εκπληξεις-εκρηξεις;

Σας ευχαριστω εκ νεου...

Αμα θες να κάνεις δοκιμές με τη ποιότητα του bluetooth, μπας και στρώσει, κατέβασε το diamond tweak και δοκίμασε να αλλάζεις πραγματάκια εκεί.

Επίσης θα πρότεινα κανένα πρόγραμμα σαν το tbattery για να καταγράψεις τη κατανάλωση και να δεις ποιο πρόγραμμα ακριβώς φταίει.

Αφού κανένας δεν μιλάει να αναφέρω ακόμα ότι το htc sence (touchflo 3d του HD2) έγινε port στο ταπεινό μηχανάκι μας και πλησιάζει στη final. O NRG έχει ήδη βγάλει ROMS η οποίες αν και με προβλήματα δείχνουν Promising

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=580293

α ρε pro ακόμα κοιτάει στα μάτια όλες τις μεταγενέστερες συσκευές

Kill with Power !!!

Αμα θες να κάνεις δοκιμές με τη ποιότητα του bluetooth, μπας και στρώσει, κατέβασε το diamond tweak και δοκίμασε να αλλάζεις πραγματάκια εκεί.

Επίσης θα πρότεινα κανένα πρόγραμμα σαν το tbattery για να καταγράψεις τη κατανάλωση και να δεις ποιο πρόγραμμα ακριβώς φταίει.

Αφού κανένας δεν μιλάει να αναφέρω ακόμα ότι το htc sence (touchflo 3d του HD2) έγινε port στο ταπεινό μηχανάκι μας και πλησιάζει στη final. O NRG έχει ήδη βγάλει ROMS η οποίες αν και με προβλήματα δείχνουν Promising

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=580293

α ρε pro ακόμα κοιτάει στα μάτια όλες τις μεταγενέστερες συσκευές

Όντος με προβλήματα αλλά :wacko: :wacko:

Πολύ καλή δουλειά ο NRG!!!

Αλήθεια το sms reply το λύσανε???