Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για πέστε λίγο εμπειρίες από wm6.5 όσοι τα έχετε βάλει.

Δοκίμασα την Mystic RC1 και φαινόταν πολύ καλή αλλά με κρέμασε, γιατί με έπαιρναν τηλ και αυτό έμεινε μουγκό δεν χτύπησε ήχος αλλά δεν άναψε ούτε η οθόνη. Είχατε καμία παρόμια εμπειρία οι έχοντες δοκιμάσει τα 6,5. Από μπαταρία πως σας πήγε μιας και ακούγονται πολλά και οι γνώμες διίστανται.

Επίσης πολύ ωραίο το Titanium αλλά το νέο TF3D έχει πιο πολλές λειτουργιές ενσωματωμένες που το κάνουν να δείχνει γυμνό.

Κατά τα άλλα μια χαρά δεν υπήρξαν άλλα σοβαρά προβλήματα (σε σχέση με άλλη ROM 6.5 που είχα δοκιμάσει παλιότερα) αλλά άμα είναι να μείνω στο TF3D τότε το κάνω με 6.1 που είναι και δοκιμασμένα.

Εγώ έχω δοκιμάσει όλες τις Mystic. Η μόνη που είχα προβλήματα είναι η RC1. Πολλά προβλήματα. Με το GPS, με τη μπαταρία (ένας από αυτούς που το αναφέρουν στους XDA είμαι εγώ), με την εμφάνιση των επαφών κλπ.

Πράγματα που πριν στην 7a δούλευαν άψογα. Δεν ξέρω τι φταίει. Μάλλον το νέο build 21500.

Τώρα έχω του Shep (νέο build 21500) αλλά κάτι μου λέει ότι θα πάρει πόδι σύντομα. Κάτι δεν μου κολάει. Και το GPS βλέπει 7 δορυφόρους ταχύτατα αλλά δεν κάνει fix !!!

Με βλέπω να γυρνάω στην 7 lite.

να ρωτησω κατι..δεν έχω καλό σήμα στο σπίτι μου και πάνω στην ένδειξη του δικτύου πολλές φορές από G αλλάζει σε E. Τι ακριβώς είναι αυτό ρε παιδιά?Δεν πιστέυω να μιλάω μέσω 3G και να χρεώνομαι διαφορετικα??

H χρέωση για ομιλία είναι ίδια σε κάθε περίπτωση.

Κωνσταντίνος

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
να ρωτησω κατι..δεν έχω καλό σήμα στο σπίτι μου και πάνω στην ένδειξη του δικτύου πολλές φορές από G αλλάζει σε E. Τι ακριβώς είναι αυτό ρε παιδιά?Δεν πιστέυω να μιλάω μέσω 3G και να χρεώνομαι διαφορετικα??

Η αλλαγή του G σε E σημαίνει απλά ένδειξη ότι υπάρχει υποστήριξη για 3G στην περιοχή που βρίσκεσαι και τίποτε άλλο. Εάν δεν χρησιμοποιείς το 3G θα συνιστούσα να πας στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και να το απενεργοποιήσεις γιατί όταν βρίσκεσαι σε περιοχή που δεν έχει κάλυψη είναι συνέχεια σε αναζήτηση και αυτό επηρεάζει αρνητικά την απόδοση της μπαταρίας. Θέμα χρέωσης όμως δεν υπάρχει εκτός και αν κάνεις βιντεοκλήση.

Modpic.gif

Αυτό φίλε μου μόνο "απροβλημάτιστα" δεν θα το χαρακτήριζα! :confused:

Ενοω οτι δεν εχει bugs που να κινδυνευεις να χασεις δεδομενα η να παθεις καμια χοντρη...

Για καθημερινη χρηση μπορεις να τα υπομεινεις...

Παντως πιστευω οτι αν χρησιμοποιησετε λιγο τα 6.5 και τους δωσετε μια δικαιη ευκαιρια (δηλαδη να τα χρησιμοποιησετε για 2-3 μερες) θα κολλησετε οπως βλεπω να κολλανε ολοι (ακομα και οι cookers)

• Administrators
Αυτό είναι το θέμα με τα 6.5, εάν τα δουλέψεις για λίγο και επιστρέψεις στα 6.1 έχεις την αίσθηση ότι κάνεις πισωγύρισμα σε κάτι παλιό.

Modpic.gif

Τώρα έχω του Shep (νέο build 21500) αλλά κάτι μου λέει ότι θα πάρει πόδι σύντομα. Κάτι δεν μου κολάει. Και το GPS βλέπει 7 δορυφόρους ταχύτατα αλλά δεν κάνει fix !!!

Τελικά μόλις έριξα το baud rate έκανε fix αμέσως.

Όλα καλά. Το φόρτωσα το μηχανάκι και είναι full operative :lol:

6.5 δαγκωτό πλέον.

Κωνσταντίνος

Επισης κυκλοφορησε στα γνωστα μαγαζακια το spb mobile shell 3.0 (μαλιστα στο site της spb δεν υπαρχει ακομα).

Πιστεψτε με πρεπει οπωσδηποτε να το δοκιμασετε...

• Administrators
Η αλήθεια είναι ότι είναι πλέον εντυπωσιακό και σίγουρα πιο πλήρες απ' ότι αντίστοιχο κυκλοφορεί σήμερα!

Modpic.gif

Εντοπισα το touch pro σε προσφορα στα 499 για οποιον ενδιαφερεται

εδω

αν το post μου θεωρειται διαφημιση,παρακαλω ας τροποποιηθει

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Εντοπισα το touch pro σε προσφορα στα 499 για οποιον ενδιαφερεται

εδω

αν το post μου θεωρειται διαφημιση,παρακαλω ας τροποποιηθει

δεν ειναι και καμια σουπερ προσφορα μην τρελενεσαι...

Προσωπικα δεν τρελαινομαι για το συγκεκριμενο οσο και να κοστιζε

Και τζαμπα παντως,θα δυσκολευτει να το βρει καποιος

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Τι εννοείς με αυτό ; Μια χαρά διαθέσιμο το βλέπω, και δεν ακούω και τέτοια παράπονα ώστε να πει κανείς ότι δεν το παίρνει ούτε τζάμπα !

Για οσους χρησιμοποιουν wm 6.5 ας ριξουν μια ματια εδω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=504716

Ειναι ενα theme για 6.5 που τα κανει σαν wm 7...

• Administrators

Βρίσκω λίγο υπερβολική τη συγκεκριμένη τοποθέτηση. Σίγουρα δεν είναι από τις πιο εμπορικές συσκευές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και αξιόλογη. :rolleyes:

Modpic.gif

Μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα.Εννοουσα πως η τιμη της συγκεκριμενης προσφορας ειναι γενικα καλη αν λαβουμε υποψη την MSRP της συσκευης,διοτι δυσκολα καποιος θα βρει καλυτερη τιμη για τη συσκευη,ποσο μαλλον να τη βρει τζαμπα...

Το αν ειναι αξιολογη θα πρεπει να απασχολει αυτον που προτιθεται να δωσει το ποσο.

Τελικα ετυχε να δω ενα αλλο pro και συνειδιτοποιησα οτι το δικο μου εχει αρκετο τζογο, αλλα ετσι ηταν απο την αρχη!!! Εκεινο δεν ειχε τον παραμικρο. Επισης σημερα ανακαληψα και μια γρατζουνια γερη στο σημειο που λεει htc innovation. Θελω να το στηλω για service και για τα δυο αλλα ace hellas δεν εχω πουθενα κοντα. Αν το παω σε κανενα γερμανο, vodafone η κατι τετοιο θα εχω τιποτα προβληματα με την εγγυηση η κατι αλλο? Ποσο ειναι περιπου το κοστος, ξερει κανεις ποσο να υπολογιζω περιπου?

καλύτερα να το πας στην ACE ή στείλτο γιατί έτσι θα πληρώσεις και τον Γερμανό απο πάνω.

εγώ στο είπα ότι είχε πρόβλημα η συσκευή σου :) το Touch Pro είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο. καλύτερο σε αρκετά πράγματα απο το αγαπημένο Kaiser. το καθένα βέβαια με το δικό του τρόπο.

μια παρένθεση :) το Touch Pro έκανε και εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο των Heroes :D

• Administrators
Θελω να το στηλω για service και για τα δυο αλλα ace hellas δεν εχω πουθενα κοντα.

Επικοινώνησε μαζί τους τηλεφωνικά και θα σε κατευθύνουν αυτοί.

Modpic.gif

Θα δω τι θα κανω.....

Κριμα παντως γιατι ο τζογος ειναι το μονο πραγμα που με ξενερωνει αυτη τη στιγμη πλεον, ολα τα αλλα προβληματα που ειχα εξαφανιστηκαν με την proven 3.2 rom. Μπανταρια ανετα 2 μερες με αρκετη χρηση και σκαλισμα, με το gps ολα ενταξει και γενικα εχω βρει την ησυχια μου!!!!

Υπαρχει κανενα screen protector που να μη λερωνει τοσο πολυ? Εχω ενα της brando και καθε φορα που το ακουμπαω θελει καθαρισμα με πανακι.

Φιλε webvirus diamond 2 τελικα ε? Προσωπικα δεν θα εδινα το pro για αυτο...... αλλα οταν το παραλαβεις δοσε ενα μικρο συγκριτικο γιατι ποτε δεν ξερεις....!!!!

Θα δω τι θα κανω.....

Κριμα παντως γιατι ο τζογος ειναι το μονο πραγμα που με ξενερωνει αυτη τη στιγμη πλεον, ολα τα αλλα προβληματα που ειχα εξαφανιστηκαν με την proven 3.2 rom. Μπανταρια ανετα 2 μερες με αρκετη χρηση και σκαλισμα, με το gps ολα ενταξει και γενικα εχω βρει την ησυχια μου!!!!

Υπαρχει κανενα screen protector που να μη λερωνει τοσο πολυ? Εχω ενα της brando και καθε φορα που το ακουμπαω θελει καθαρισμα με πανακι.

Φιλε webvirus diamond 2 τελικα ε? Προσωπικα δεν θα εδινα το pro για αυτο...... αλλα οταν το παραλαβεις δοσε ενα μικρο συγκριτικο γιατι ποτε δεν ξερεις....!!!!

σου είπα ότι όλα όσα ήταν θέμα χρήσης θα λύνονταν με μία καλή ρομ :) Screen protector τέτοιο δύσκολα θα βρεις.

όσο αφορά το διαμάντι ναι, αν όλα πάνε καλά μετακομίζω. το Touch Pro θα παραμείνει η απλή αγάπη μου, μιας και το θεωρώ πολύ καλό pda (μόλις το στρώσεις) αλλά καλό είναι να υπάρχει και καμιά αλλαγή που και πού. την μεγαλύτερη οθόνη την ήθελα, γιατί μόλις συνηθίσεις στο Touch Pro σου φαίνεται μικρή. θα δείξει... όσο αφορά για το review πάντα σας δίνω ένα καλό σε όλες τις συσκευές μου :)

Καλησπέρα παιδιά...

έχω κάνει αρκετές βόλτες στο forum προσπαθώντας να βρω τη λύση στο ερώτημά μου και όλο μπερδεύομαι και πιο πολύ, καθώς το Pro είναι το πρώτο PDA τηλέφωνο που παίρνω...

Ο αδελφός μου έχει το Kaiser II και μου είπε πως εδω μέσα θα βρω σίγουρα απάντηση..!!!

Στην αρχική οθόνη (σήμερα-today) δεν μου βγάζει τα ραντεβού μου και τις γιορτές μου...

πέρασα το eortologio... αλλά και πάλι τίποτα...

ενεργοποιώ το ημερολόγιο και το eortologio από τις ρυθμίσεις, αλλά και πάλι τίποτα...

μόλις επιστρέφω στις ρυθμίσεις δεν είναι τσεκαρισμένα...

Κάπου εδώ να πω οτι το Pro είναι αγορασμένο από Ελλάδα και την Ace...

Αυτό που ουσιαστικά θέλω είναι στην κλασική οθόνη του TouchFlo να εμφανίζονται τα γενέθλια που έχω περασμένα στις επαφές μου...γίνεται καπως αυτό???

Thanks in Advance...!!!!

όχι δεν γίνεται. μόνο το επόμενο ραντεβού που έχεις. το TF3D είναι ωραίο, είναι καλή προσπάθεια της HTC να βελτιώσει τα χάλια UI της Microsoft, αλλά δεν είναι λειτουργικό όσο θα έπρεπε.