Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα!!!

σκεφτομαι να βαλω την καινουργια ρομ του energy... μεχρι στιγμης εχω την τελευταια ρομ της htc.

πολλοι μου ειπαν να μη βαλω coocked rom γιατι με τον καιρο θα μου εμφανιζει προβληματα, ωστοσο, πιστευω οτι πρεπει να δωσω κ μια ευκαιρια στις coocked...

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης : εχετε προβλημα με την μπαταρια?εχει κολληματα???

αα και μια ακομα ερωτηση... τι μου προτεινετε να βαλω?igo ή destinator??

δεν εχω δοκιμασει ακομα το gps στο touch pro μου :P χρεωνομαι με την χρηση του destinator ή igo?αυτα τα "ολιγα" ηθελα να ρωτησω...

edit: η ρομ του energy δεχεται ελληνικους χαρακτηρες κ μενου?

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

όποιος σου είπε ότι με τις cooked θα έχεις προβλήματα με τον καιρό, τότε πολύ απλά μην τον ακούς. η συγκεκριμένη ρομ που συζητάμε τραβάει περισσότερη μπαταρία απο τις άλλες που έχω δοκιμάσει, αλλά είναι και η καλύτερη ρομ που έχω δοκιμάσει ποτέ μου στο Touch Pro. (και έχω δοκιμάσει πολλές)

κολλήματα δεν έχει ούτε μισό! είναι πολύ αξιόπιστη και μέχρι στιγμής ότι καλύτερο κυκλοφορεί πάντα κατα την ταπεινή μου γνώμη η οποία μετράει :D

τέλος βάλε Destinator 6. το iGo απο ότι ακούω είναι καλό αλλά όχι πολύ καλό στους χάρτες

http://www.nuerom.com/BlogEngine/page/nueUSBKeyboard.aspx

με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να έχετε το πληκτρολόγιο του Touch Pro σαν κανονικό πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας.

το δοκίμασα έχει πολύ πλάκα. έξυπνη ιδέα

χιλια thanks για την απαντηση σου!!!! παω να κατεβασω την rom τωρα!!!

για τη χρηση του destinator χρεωνομαι???

θελει και τιποτα ρυθμισεις???

εχω τοσο καιρο το τηλεφωνο κ δεν του εχω βαλει τπτ... λογω ελλειψης χρονου..:(

όχι δεν χρεώνεσαι. θεωρητικά δεν θες ρυθμίσεις ούτε

Τι εννοείς?

Κάθε φορά που βγάζει καινούρια έκδοση το γράφει από κάτω τι διορθώνει ή τι προσθέτει.....

Αν λες για τη σειρά 1 και τη σειρά 2, νομίζω πως απλώς η σειρά 2 έχει το tf3d2 ενώ η 1 το απλό tf3d.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόγραμμα που να ρυθμίζει πόσο δυνατά να χτυπά η δόνηση όταν σε παίρνουν τηλέφωνο ή όταν έρχεται μήνυμα?

Ενοω τι διαφορα εχει η regular απο την msvc...

Παιδια, εχασα την θηκη που ειχε το προ και με ειχε βολεψει παρα πολυ.

Ξερει κανεις που μπορω να βρω μια ιδια ή υπαρχει καποιος που να μην θελει τη δικια του και να θελει να μου την πουλησει;

εχει κανεις να μου στειλει το hardspl για να φλαραρω την energy?

γτ μου βγαζει error 262:update error

the rom update utility has encountered communication errors during the update process.

The program will guide you step-by-step to recover from the errors so you can continue with the update..

ρε παιδια, παιδευομαι εδω κ τοσες ωρες κ συνεχεια μου βγαζει error 262...

δεν μπορω να κανω upgrade rom ουτε να περασω hardspl...

Αφού πρώτα πρέπει να περάσεις το Hard SPL. Απλά κατεβάζεις το RaphaelHardSPL-Unsigned_1_90_3.zip, κάνεις unzip-extract και τρέχεις το .exe (εφόσον το κινητό είναι συνδεδεμένο με active sync ή Windows Mobile Device Center). Ακολούθα τις οδηγίες και άστο μέχρι να κάνει. Όταν τελειώσει δες αν περάστηκε άλλο SPL, και ένωσε πάλι την συσκευή με υπολογιστή και τρέξε το .exe της ROM
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Yeah, error [202] is a connection error. Please make sure....

• Go to activesync on pc...

(on XP) File>Connection Settings...and Uncheck the "Allow USB Connections"

Then try flashing Hard SPL again!

If this doesn't solve your problem then just simply try flashing another Hardspl.

Σύμφωνα με το XDA.

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

ρε παιδια, παιδευομαι εδω κ τοσες ωρες κ συνεχεια μου βγαζει error 262...

δεν μπορω να κανω upgrade rom ουτε να περασω hardspl...

Για hardspl

1.Κατέβασε το αρχείο RaphaelHardSPL-Unsigned_1_90_3.zip από το link που έδωσα πιο πάνω και κάνε extract σε ένα άδειο φάκελο

2. σύνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή και κάνε sync ( με activesync αν έχεις xp και το mobile divice center αν έχεις vista)

3.τρέξε το αρχείο RaphaelHardSPL-Unsigned_190_1_3.exe και ακολούθησε τις οδηγίες που σου λέει

Κάποια στιγμή θα μαυρίσει η οθόνη και θα κάνει restart.

Για να δεις αν όλα έχουν πάει καλάκάνε το εξής:

Με ανοιχτό το κινητό κράτα πατημένο το κουμπί που χαμηλώνει την ένταση και με τη γραφίδα πάτα το reset button. Θα κάνει επανεκίνηση και θα σου βγάλει μια οθόνη με χρωματιστές ζώνες. Αν στην κόκκινη ζώνη λέει SPL-1.90. OliNex τότε είναι OK!!

Μετά για να περάσεις τη ρομ, κατέβασε τη καντη excract σε ένα φάκελο, κανε ένα sync με τον υπολογιστή και τρέξε το αρχείο RaphaelWrapper.exe

SiMoSsid error 202 νόμιζα ότι είπες!! Μην πάρεις την πιο πανω απάντηση μου.

edit: -> ERROR [262] : UPDATE ERROR

This error occurs during the CE ROM code upgrade process.

Solution: If this happens, you can just soft-reset the device and run RUU again. The update process will then continue.

Note: At this stage, the Wince is destroyed; instead, it is in upgrade mode.

Για hardspl

1.Κατέβασε το αρχείο RaphaelHardSPL-Unsigned_1_90_3.zip από το link που έδωσα πιο πάνω και κάνε extract σε ένα άδειο φάκελο

2. σύνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή και κάνε sync ( με activesync αν έχεις xp και το mobile divice center αν έχεις vista)

3.τρέξε το αρχείο RaphaelHardSPL-Unsigned_190_1_3.exe και ακολούθησε τις οδηγίες που σου λέει

Κάποια στιγμή θα μαυρίσει η οθόνη και θα κάνει restart.

Για να δεις αν όλα έχουν πάει καλάκάνε το εξής:

Με ανοιχτό το κινητό κράτα πατημένο το κουμπί που χαμηλώνει την ένταση και με τη γραφίδα πάτα το reset button. Θα κάνει επανεκίνηση και θα σου βγάλει μια οθόνη με χρωματιστές ζώνες. Αν στην κόκκινη ζώνη λέει SPL-1.90. OliNex τότε είναι OK!!

Μετά για να περάσεις τη ρομ, κατέβασε τη καντη excract σε ένα φάκελο, κανε ένα sync με τον υπολογιστή και τρέξε το αρχείο RaphaelWrapper.exe

εκανα οτι ειπες αλλα και παλι

error 202...

ειναι να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο... απο εχθες το βραδυ προσπαθω...

Κανε ενα hard reset και ξαναδοκιμασε......

Αυτο που λεει στο note 2 στο link που σου εδωσα το δοκιμασες?

εκανα οτι ειπες αλλα και παλι

error 202...

ειναι να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο... απο εχθες το βραδυ προσπαθω...

Δοκίμασες να κλείσεις firewall ( όχι allow all, να το κλείσεις τελείως)?

Κλέισε το firewall και για καλο και για κακο το antivirus και ξαναδοκιμασε.

Άσχετο, αλλά για όσους ενδιαφέρονται να έχουν διαφορετικά profiles έχοντας παράλληλά το tf3d,

βρήκα στους xda το G-profile. (δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν).

http://www.ageye.de/index.php?s=gprofile/about

καλημερα!

εβαλα την ρομ του Energy την τελευταια την 32609. πρωτες εντυπωσεις καλες.

ελληνικα ομως ΔΕΝ... γνωριζει κανεις πως μπορω να φορτωσω το πακετακι τις ACE Hellas? επειδη πηγα να το κανω install μεσω active sync και μου ελεγε :

Package GUID is not match with the one in your device

"kicked by console"