Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παράξενο...!

Εάν τα πετάξεις χύμα στον φάκελο /Storage Card/My Documents;

(Υποθέτω ότι έχεις φτιάξει τον φάκελο όπως τον ονομάζω παραπάνω ακριβώς με τα κεφαλαία και τα μικρά γράμματα)

οταν συνδεω το κινητο με το pc για να βρω τα τραγουδια παω My Windows Mobile-Based Device ->Storage Card->My Documents-> και μετα δημιουργησα εναν φακελο με ονομα Music που εχω ολα τα κομματια...

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας παίδες,

Χρειάζομαι τα φώτα & τη συμβουλή σας... Έχω καιρό να περάσω από αυτά τα λημέρια (χαιρετίσματα στις "παλιοσειρές" ;)). Είμαι ακόμα με το παλιό ηρωικό μου TyTN και εδώ και λίγο καιρό σκέφτομαι να το αλλάξω με το Touch Pro.

Όμως για να πάρω την απόφαση, χρειάζεται έρευνα. Όμως, όπως πολλοί, δυστυχώς δεν έχω χρόνο να ψάξω στις εκατοντάδες σελίδες του thread (αν και το προσπάθησα) ! Από την άλλη όμως, δεν ζητάω και "μασημένη τροφή". Το μόνο που χρειάζομαι είναι μερικές γρήγορες απαντήσεις, επιγραμματικά, για να έχω μια γενική ιδέα.

Στα γρήγορα ξεφυλλίσματα εδώ αλλά και σε ξένα forum διαβάζω ανάμεικτες εντυπώσεις - άλλοι μιλάνε για φοβερή συσκευή, άλλοι για εκνευριστικά προβλήματα και απογοήτευση. Αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι το εξής : Υπάρχουν σοβαρά, άλυτα προβλήματα με τη συσκευή ; Π.χ. συνεχή κολλήματα / άθλια μπαταρία / αργή απόκριση / άθλιοι 2D/3D drivers / ασυμβατότητες / κλπ... (μερικά από αυτά που έχει πάρει το μάτι μου).

Αν τα όποια προβλήματα λύνονται, θα ψάξω να βρω τις λύσεις - είπαμε δεν τα ζητάω όλα έτοιμα, απλά να ξέρω ότι δεν είναι "χαμένη υπόθεση" !

Υπ' όψη ότι μιλάω πάντα (για αρχή τουλάχιστον) για original ROMs, και πραγματικές επιδόσεις σε σχέση με τις δυνατότητές του "στα χαρτιά". Και κυρίως, σε σύγκριση με το παλαίμαχο TyTN (μη γελάτε ρε, δεν αλλάζω συχνά κινητά :p)

Εν ολίγοις, υπάρχει κάτι που στο τέλος θα με κάνει να πω "τι βλακεία έκανα" ; Όπως είπα, δεν αλλάζω συχνά κινητά (το TyTN είναι το 3ο μου σε 11 χρόνια !), και την ψάχνω αρκετά κάθε φορά. Είδα και τα HD, Touch Pro 2, κλπ αλλά δεν με τράβηξαν ιδιαίτερα, κυρίως λόγω σχεδιασμού και μεγέθους.

Ελπίζω να μη ζητάω πολλά :). Θενκς παίδες !

nixx

• Administrators

Αφού ζητάς τη γνώμη μας εγώ θα σε συμβούλευα να ξανακοιτούσες προς Pro 2 μεριά. Αναμένεται να είναι σαφώς ανώτερη από το απλό Pro αν και καταλαβαίνω τους ενδοιασμούς σου λόγω εμφάνισης μιας και αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό κριτήριο.

Κατά τα άλλα με την καινούργια ROM στο Pro έχουν λυθεί κάποια (softwarικά) προβλήματα του παρελθόντος που πραγματικά αδικούσαν τις δυνατότητες της συσκευής.

Modpic.gif

nixx μιας και έχω το pda να σε ενημερώσω.

η ποιο σημαντική απάντηση είναι ότι μπροστά στο TyTN σου, θα δείς απίστευτη διαφορά σε ταχύτητα και ευχρηστία. το τηλέφωνο είναι καλό μην λέμε ότι θέλουμε. δεν κολλάει σχεδόν ποτέ σαν συσκευή. σοβαρό άλυτο πρόβλημα δεν υπάρχει κανένα, η μπαταρία του μου κρατάει 3-4-5 μέρες απο την πολύ βαριά χρήση μέχρι την πολύ ελαφριά. ασυμβατότητα δεν μου έρχεται τίποτα, όσο για τους 3D drivers μην φαντάζεσαι τρελά και απίστευτα πράγματα, καμία συσκευή δεν έχει έτσι. το μόνο που σε νοιάζει είναι η αναπαραγωγή βίντεο η οποία είναι οκ, αρκεί βέβαια να μην προσπαθήσεις να παίξεις κανά μεγάλο αρχείο.

έχεις και pm

η μπαταρία του μου κρατάει 3-4-5 μέρες απο την πολύ βαριά χρήση μέχρι την πολύ ελαφριά

:blink::blink::blink:

Εμένα γιατί τότε κρατάει μετά βίας 1,5 μέρα ??? ΟΕΟΟΟΟ

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος

:blink::blink::blink:

Εμένα γιατί τότε κρατάει μετά βίας 1,5 μέρα ??? ΟΕΟΟΟΟ

Και εμένα τόσο κρατάει!!!!!!!!(μη πω και λιγότερο:()

Ποιό είναι το μυστικό σου?:blink:

Αφού ζητάς τη γνώμη μας εγώ θα σε συμβούλευα να ξανακοιτούσες προς Pro 2 μεριά. Αναμένεται να είναι σαφώς ανώτερη από το απλό Pro αν και καταλαβαίνω τους ενδοιασμούς σου λόγω εμφάνισης μιας και αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό κριτήριο.

Δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης... Ωραίο είναι και το Pro 2 (αν και μου αρέσει περισσότερο το Pro), αλλά είναι αισθητά μεγαλύτερο, και δεν καίγομαι ιδιαίτερα για τόσο μεγάλη οθόνη. Το άλλο που με ενοχλεί είναι η πλήρης κατάργηση οποιουδήποτε είδους D-pad, πράγμα που στο Touch Pro υπάρχει ακόμα...

[...]δεν κολλάει σχεδόν ποτέ σαν συσκευή. σοβαρό άλυτο πρόβλημα δεν υπάρχει κανένα, η μπαταρία του μου κρατάει 3-4-5 μέρες απο την πολύ βαριά χρήση μέχρι την πολύ ελαφριά. ασυμβατότητα δεν μου έρχεται τίποτα

Τέλεια ! Αυτά ήθελα να ξέρω, πολύ καλά μου ακούγονται :)

όσο για τους 3D drivers μην φαντάζεσαι τρελά και απίστευτα πράγματα, καμία συσκευή δεν έχει έτσι. το μόνο που σε νοιάζει είναι η αναπαραγωγή βίντεο η οποία είναι οκ, αρκεί βέβαια να μην προσπαθήσεις να παίξεις κανά μεγάλο αρχείο.

Ναι εννοείται ότι δεν έχω και τρελές απαιτήσεις από το όποιο "3D" ενός κινητού. Αλλά επειδή και για αυτό έχω διαβάσει διάφορα, γι' αυτό ρώτησα. Για τα μεγάλα αρχεία, τι εννοείς ; Γιατί ακόμα και στο TyTN, έχω παίξει (με CorePlayer) ολόκληρες ταινίες (προσαρμοσμένες φυσικά για τη συσκευή) χωρίς προβλήματα.

Θοδωρή το προτείνεις ακόμα και στην αναμονή του Pro 2; Εγώ πάντως όχι.

Από τη στιγμή που έχει το ίδιο βασικό hardware (CPU, RAM, chipset κλπ), και δεδομένου του ότι δεν καίγομαι για τη μεγαλύτερη/καλύτερη οθόνη (και τις δυνατότητες conferencing και τα συναφή), θα εξακολουθούσες να μη μου το προτείνεις ;

Ευχαριστώ πολύ παίδες, οι γνώμες σας βοηθάνε πολύ ! Αν έχετε να προσθέσετε και τίποτα άλλο είμαι όλος αυτιά...

θενκς :)

nixx

Το άλλο που με ενοχλεί είναι η πλήρης κατάργηση οποιουδήποτε είδους D-pad, πράγμα που στο Touch Pro υπάρχει ακόμα...

nixx

Μην καίγεσαι και τόσο γι αυτό, εγώ δεν το βρίσκω και τόσο βολικό σε σχέση με του απλού “touch” που είχα πριν. Ζεις άνετα και χωρίς αυτό.

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

• Administrators
Από τη στιγμή που έχει το ίδιο βασικό hardware (CPU, RAM, chipset κλπ), και δεδομένου του ότι δεν καίγομαι για τη μεγαλύτερη/καλύτερη οθόνη (και τις δυνατότητες conferencing και τα συναφή), θα εξακολουθούσες να μη μου το προτείνεις ;

Εάν κάποιος κάτοχος έχει δοκιμάσει την τελευταία ROM (μιας και δεν έχω πια τη συσκευή) και μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με το κλείδωμα των δορυφόρων του GPS αλλά και τα μικρο-κολλήματα της προηγούμενης έκδοσης, δεν βρίσκω άλλο λόγο να σου πω να μην το πάρεις.

Modpic.gif

Εάν κάποιος κάτοχος έχει δοκιμάσει την τελευταία ROM (μιας και δεν έχω πια τη συσκευή) και μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με το κλείδωμα των δορυφόρων του GPS αλλά και τα μικρο-κολλήματα της προηγούμενης έκδοσης, δεν βρίσκω άλλο λόγο να σου πω να μην το πάρεις.

Χμμμ... πρόβλημα κλειδώματος GPS ; Μικρο-κολλήματα ; Σαν τι ; Γιατί ο WebViRuS είπε παραπάνω ότι δεν υπάρχουν σοβαρά, άλυτα προβλήματα, και ότι δεν κολλάει σχεδόν ποτέ σαν συσκευή...

Ελπίζω να μην ακούγομαι εντελώς παρανοϊκός !

Πάντως ευχαριστώ για την υπομονή και τις συμβουλές - ξέρω ότι μπορεί να γίνομαι λίγο κουραστικός, αλλά η βοήθειά σας μου είναι πολύτιμη !

nixx

Χμμμ... πρόβλημα κλειδώματος GPS ; Μικρο-κολλήματα ; Σαν τι ; Γιατί ο WebViRuS είπε παραπάνω ότι δεν υπάρχουν σοβαρά, άλυτα προβλήματα, και ότι δεν κολλάει σχεδόν ποτέ σαν συσκευή...

nixx

Μικροκολήματα ΜΗΔΕΝ ( με cooked rom αλλά και με την καινούργια μαμίσια).

Το GPS είναι ένα θέμα. Με το 1.11.25.01 radio δεν είχα πρόβλημα lag αλλά κλειδώματος (10- 15 sec). Τώρα με το 1.12.25.19 κλειδώνει γρήγορα αλλά ξαναπαρουσιάστηκε το lag.

Μπαταρία 3-4-5 μέρες ανάλογα τη χρήση. Συμφωνώ απόλυτα με τον WebViRuS.

Κωνσταντίνος

Lantis. Δες στην υπογραφή μου.

Μαζί με το Lumos για καλύτερη διαχείρηση της φωτεινότητας της οθόνης. Έκανα και την ελληνική μετάφραση γι αυτό.

Κωνσταντίνος

εγώ είχα μία πριν που δεν θυμάμαι ποια ήταν αλλά ήμουν ευχαριστημένος, και τώρα έχω την Project που είναι sticky μέσα στους xda. η ρομ του Energy είναι για φάπες, όπως και κάποιες άλλες. ακόμα και αυτή που έχω τώρα δεν με συγκινεί. πιστεύω πως κανείς δεν έχει φτιάξει καλή ρομ για το Touch Pro ακόμα. ίσως αν ασχοληθεί ο dutty να γίνει τίποτα.

η συσκευή δεν κολλάει ποτέ. το gps έχει θέμα με το να gps, το θέμα "δεν δουλεύει όταν καίγομαι!", αλλά όλα είναι θέμα radio.

• Administrators
το θέμα "δεν δουλεύει όταν καίγομαι!", αλλά όλα είναι θέμα radio.

Το θέμα είναι ότι αυτό το πρόβλημα υπάρχει από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε η συσκευή και εξακολουθεί ακόμα μέχρι και πριν λίγο βγει ο αντικαταστάτης.

Modpic.gif

Έχει δοκιμάσει κανείς το 1.12.25.19 radio?

Μου φαίνεται πως είναι το καλύτερο....Σε σχεση με τα προηγούμενα που είχα δοκιμάσει έχει καλύτερη απόδοση στο gps!!!

Έχει δοκιμάσει κανείς το 1.12.25.19 radio?

Μου φαίνεται πως είναι το καλύτερο....Σε σχεση με τα προηγούμενα που είχα δοκιμάσει έχει καλύτερη απόδοση στο gps!!!

Σήμερα με καρασυνεφιά μόλις ξεκίνησε το iGO8 σε 1 - 2 δεύτερα είχε lockαρει (δεν το πίστευα) !!!

Σαφώς καλύτερο νομίζω και σε σήμα κινητής.

Κωνσταντίνος

πρέπει να βάλουμε και αυτό το cab με το rilphone που αναφέρει? η σε σας έπαιξε κατευθείαν?

δεν κατάλαβα γιατί η συγκεκριμένη radio χρειάζεται αυτό το αρχείο

Τα WM 6.5 τα δοκίμασε κανείς? Ψήνομαι. Έχω μέρες να flashαρω :-)
Κωνσταντίνος

Νόμιζα ότι η Microsoft τα απέσυρε. Εννοώ οι developers αναγκάστηκαν να τα βγάλουν από το XDA λόγω του ότι η Microsoft τους δημιούργησε πρόβλημα. Εγώ πάντως δεν θα τα δοκίμαζα μέχρι να βγει μια ολοκληρωμένη-τελική έκδοση .
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• Administrators
Τα WM 6.5 τα δοκίμασε κανείς? Ψήνομαι. Έχω μέρες να flashαρω :-)

Δεν υπάρχει ακόμα κάτι το αξιόλογο για να περάσεις, εκτός και αν θέλεις να κάνεις τις δοκιμές σου. :rolleyes:

Modpic.gif