Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει η δυνατοτητα να βαλεις το calendar σαν καρτελα στο TF3D; Και αν ναι πως γινεται αυτο;

Thanks

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει η δυνατοτητα να βαλεις το calendar σαν καρτελα στο TF3D; Και αν ναι πως γινεται αυτο;

Thanks

Εδώ θα το βρεις στις διάφορες εκδοχές του.

Modpic.gif

• Administrators
Έχει κανείς εμπειρία με το ξένο locale των Windows Mobile; Υπάρχει περίπτωση να συναντήσω κάποιο πρόβλημα με προγράμματα τρίτων που θα έτρεχε κανονικά στην Ελληνική έκδοση αλλά όχι στην Αγγλική;

Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

Το Αγγλικό μενού δε με πειράζει αφού και σε Windows XP πάντα επιλέγω την αγγλική έκδοση για να καταλαβαίνω κάποια πράγματα καλύτερα και άμεσα (π.χ σφάλματα). Θα είναι όμως το ίδιο και σε κινητό; Απλά θα αλλάζω τα "regional settings" και όλα θα τρέχουν εντάξει;

Θα χρειαστείς κάποια πραγματάκια για να γράφεις και με τα δύο πληκτρολόγια ελληνικά και δεν θες τιποτα άλλο.

Αν και η Ευρωπαϊκή ένωση λέει ότι οι συσκευές που πωλούνται εντός Ευρώπης έχουν πανευρωπαϊκή εγγύηση 2 ετών, είναι δυνατόν να μου το αρνηθεί αυτό η Ελληνική αντιπροσωπεία;

Η εγγύηση ισχύει από ACE Hellas αλλά μόνο για θέματα hardware.

Modpic.gif

Παιδιά απο πλευράς GPS ποιο πρόγραμμα προτείνεται για Κύπρο? Βρήκα τόσο το iGo 8 αλλά και το Destinator 7 (απο το γνωστό μαγαζάκι) αλλά δεν ξέρω πιο έχει την καλύτερη χαρτογράφηση της Κύπρου. Δοκίμασα το Destinator 7 αλλά όταν δοκίμασα την ανάλυση VGA με το panosha skin μου πέταγε κάτι memory errors. Το iGo 8 υποστηρίζει VGA?

• Administrators
Δοκίμασα το Destinator 7 αλλά όταν δοκίμασα την ανάλυση VGA με το panosha skin μου πέταγε κάτι memory errors.

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει μιας και τα πηγαίνει μια χαρά και η έκδοση για QVGA που έχει δώσει στο ίδιο μέρος ο Πάνος.

Modpic.gif

λοιπόν αφού είδα ότι η Romeos έτρωγε την μπαταρία μου τρελά. το άφηνα με 40% πριν πέσω για ύπνο και το πρωί με ξύπναγε ο ήχος ότι τελειώνει η μπαταρία! (και όχι δεν έχω κάποιο περίεργο πρόγραμμα να τρέχει)

έβαλα πάλι την DCS 1.4 και επιτέλους παίζουν όλα, gps, μπαταρίες κτλ. έχω ένα θέμα άσχετο όμως...

ο panosha έχει φτιάξει ένα addon για το TF3D που έχεις το comm manager εκεί μέσα, αλλά αν βάλω και το call history εξαφανίζεται. ξέρει κανα καλό παιδί πως το διορθώνω αυτό?

• Administrators
λοιπόν αφού είδα ότι η Romeos έτρωγε την μπαταρία μου τρελά. το άφηνα με 40% πριν πέσω για ύπνο και το πρωί με ξύπναγε ο ήχος ότι τελειώνει η μπαταρία! (και όχι δεν έχω κάποιο περίεργο πρόγραμμα να τρέχει)

Ti na pw re sy Thodwri, se emena oli ti nyxta me ti ROMeOS peftei 1% i mpataria! (Allo Kaiser se brike edw? :p )

ο panosha έχει φτιάξει ένα addon για το TF3D που έχεις το comm manager εκεί μέσα, αλλά αν βάλω και το call history εξαφανίζεται. ξέρει κανα καλό παιδί πως το διορθώνω αυτό?

Steile link na to doume pio sygkekrimena.

Modpic.gif

άστα να πάνε :D στο τέλος όμως βγαίνω να έχω δίκιο για την ρομ.

να το post

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2773034&postcount=98

• Administrators

Me to Diamond TF3D Config v0.6.7 den mporeis na epanafereis to call history tab? Ekei mesa ta blepei ola?

Modpic.gif

το δοκίμασα. δεν φαίνονται εκεί μέσα. απο ότι καταλαβαίνω, πάει και κάνει αντικατάσταση το τελευταίο όλα τα άλλα.

θέλω να βάλω το call history, calendar, comm manager και δεν μπορώ! σίγουρα υπάρχει λύση αλλά θα είναι χρονοβόρα.

• Administrators
θέλω να βάλω το call history, calendar, comm manager και δεν μπορώ! σίγουρα υπάρχει λύση αλλά θα είναι χρονοβόρα.

To commManager den to exw balei (giati den to thelw ekei) kai etsi den exw asxolithei na sou pw perissotera. Ean to psakseis omws sigoura tha ti breis ti lysi. Ton Pano ton rwtises?

Modpic.gif

όχι, δεν μιλάμε. το calendar με το call history το έχεις βάλει?

Λοιπον εγω εβαλα αυτη εδω την action screen που μπανει στη θεση του calendar soft key και εκλεισα το θεμα comm manager.Πλεον bluetooth και wifi τ ανοιγω απο κει. Αν θες τσεκαρε το ---> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=422136

Μπορει να σε βολευει;)

Ναι... κατά καιρούς τα βάζω. :rolleyes:

Και τα δύο μαζί? Γιατί ξεχωριστά μπαίνουν άνετα αλλά μαζί υπάρχει ένα θέμα. Κάποιοι το κατάφεραν αλλά μετά από πολλές προσπάθειες λένε.

Για την μπαταρία, εγώ με την DCS 1.5 δεν είχα πρόβλημα. Ώσπου μια μέρα ξαφνικά από τις 10 πμ έως τις 4:30 μμ έφτασε στο 36%. Φυσικά είχα κάνει άπειρες δοκιμές τροποποιήσεις και φορτωμένη με προγράμματα. Φανταστείτε ότι όταν ξύπναγε από sleep 2 φορές μου είπε "δεν βρέθηκε GPS" χωρίς να τρέχει τίποτα στο backgound :-)

Το πρωΐ πέρασα αυτήν που έχω στη υπογραφή μου. Προτείνω ενεπιφύλακτα να τη δοκιμάσετε. Σφαίρα το εργαλείο. Μόνο το TF3D σκαλώνει λίγο σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά θα το στρώσω.

Α... και το .28 radio διορθώνει κατά πολύ το lag του GPS και το σήμα.

Κωνσταντίνος

ρομ δεν στήνω άλλη. τώρα ανεβάζω την radio να δούμε τι λέει. με την ρομ τώρα τελείωσα το στήσιμο δεν αντέχω άλλο. άσε που δουλεύει :D

χρειάζομαι γύρω στα 20 δευτερόλεπτα απο cold boot για να βρω το gps και με hot θέλω 5 secs

• Administrators
Και τα δύο μαζί?

Ναι... χωρίς πρόβλημα.

Το πρωΐ πέρασα αυτήν που έχω στη υπογραφή μου. Προτείνω ενεπιφύλακτα να τη δοκιμάσετε. Σφαίρα το εργαλείο. Μόνο το TF3D σκαλώνει λίγο σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά θα το στρώσω.

Ναι... όντως πάει πολύ καλά!

Α... και το .28 radio διορθώνει κατά πολύ το lag του GPS και το σήμα.

Συνιστώ και εγώ το συγκεκριμένο Radio. Τα έχω δοκιμάσει όλα... σε αυτό έχω καταλήξει (μέχρι τώρα).

Modpic.gif

• Administrators
Λοιπον εγω εβαλα αυτη εδω την action screen που μπανει στη θεση του calendar soft key και εκλεισα το θεμα comm manager.Πλεον bluetooth και wifi τ ανοιγω απο κει. Αν θες τσεκαρε το ---> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=422136

Μπορει να σε βολευει;)

Καλή η πρότασή σου... έχει και ελληνική έκδοση! :rolleyes:

Modpic.gif

δηλαδή είναι πολύ καλύτερη απο την DCS?

αν δεν έχει καμία σχέση τότε να την βάλω.

• Administrators
δηλαδή είναι πολύ καλύτερη απο την DCS?

αν δεν έχει καμία σχέση τότε να την βάλω.

Εγώ την έχω για καλύτερη, αλλά ειδικά για εσένα θα έλεγα να την τεστάρεις κατ' ιδίαν. Πιστεύω ότι αξίζει. ;)

Modpic.gif

Συνιστώ και εγώ το συγκεκριμένο Radio. Τα έχω δοκιμάσει όλα... σε αυτό έχω καταλήξει (μέχρι τώρα).

Γιαννη μπορεις αν θελεις να μας δωσει link για την .28 radio?

• Administrators
Γιαννη μπορεις αν θελεις να μας δωσει link για την .28 radio?

http://rapidshare.com/files/155159290/RAPH_Radio_Only_RUU_1.02.25.28.rar

(Προϋποθέτει να έχεις κάνει hard-spl πρώτα)

Modpic.gif