Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Ποιο ειναι καλυτερο? Ειλικρινά τώρα... περιμένεις σοβαρή απάντηση; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 εγώ πάντως έχω να πω πως για μένα το gps είναι μια απογοήτευση. αν μπω σε μικρά στενάκια μέσα στην αθήνα τελείωσε την μάμησα και την απαύτωσα. σήμερα κόντεψα να το πετάξω απο το παράθυρο. έχω και τα fixes και όλα. Δεν μπορώ να πω ότι έχω παρόμοιο παράπονο. Δεν έχω πρόβλημα σε πλοήγηση στις συνθήκες που περιγράφεις. Αντιθέτως όμως... αργεί περισσότερο να lockάρει από το δικό σου. (Όχι πάντα όμως! :wacko:) Γιαυτό λέω εγώ ότι κάτι άλλο παίζει... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Το HD έχει το πλεονέκτημα της μεγάλης οθόνης. Το pro το πληκτρολόγιο.. Webvirus είναι επειδή άφησες πίσω σου το Καιζερ...! Πάντως σχετικά με τα στενάκια είχα ανάλογο πρόβλημα με το 3600... κάποια στιγμή το σήμα τα έπαιξε και έδειχνε πως ήμουν αλλού για αλλου! Ήμουν και στο νέο Ηράκλειο που είναι σκατά περιοχή για να βγεις (καλύτερα βγαίνω σε λαβύρινθο) δεν είμαι και από Αθήνα ηταν και 3 το βράδυ... Σκεφτόμουν να το βάλω στο δρόμο και να το πατήσω! Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Σκεφτόμουν να το βάλω στο δρόμο και να το πατήσω! και εγώ επίσης αλλά σκέφτηκα και τα λεφτά που έδωσα μετά οπότε το μετάνιωσα. έβαλα προχθές την DCS 1.5 και την δούλεψα σήμερα. δεν μ'αρέσει κάτι είναι περίεργο σε αυτή τη ρομ και καταναλώνει μπαταρία επίσης. θα δοκιμάσω και του RomEos και θα σας πω. θα βάλω και τα fixes (και καλά) του gps και θα δείξει. πάντως στο επίπεδο του Kaiser δεν έχω φτάσει ακόμα. είχα σταματήσει να ασχολούμαι μαζί του γιατί απλά ΔΟΥΛΕΥΕ όταν το χρειαζόμουν. με το Touch Pro, όταν θα το χρειάζομαι ή η μπαταρία θα πεθαίνει ή το gps πέρα βρέχει. όλα είναι θέμα update software αλλά ΠΟΤΕ? θα μπουκάρω στην HTC και θα αρχίσω να σκοτώνω κόσμο. έχει δει κανείς τον Ζαχαράκη ρε παιδιά? τον έχω χάσει αυτόν. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 ¨Εχωντας το Kaiser δεν βρίσκει λόγο να ασχολείται άλλο ... είναι ικανοποιημένος Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Ποιο ειναι καλυτερο? To touch pro ή το Htc HD? Εφόσον δεν έχεις πάρει ακόμα, κάνε υπομονή 3 εβδομάδες να δεις και το HD. Η τιμή είναι ανάλογη (640 στο expansys). Η γενικότερη τάση είναι προς τις μεγάλες οθόνες επαφής, και ίσως πολλοί να παραχωρούσαν το πληκτρολόγιο για την οθόνη 3.8" αντί της 2.8". (Άλλη διαφορά η φωτογραφική 5mp αντί 3.2mp, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό κρίνει την επιλογή.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 απο πρώτη άποψη η τελευταία του romeos είναι πάρα πολυ ωραία. γρήγορη, μαζεμένη, όμορφη. μπορεί κάποιος να μου δώσει το cab για να βάλω και ελληνικά στο πληκτρολόγιο της HTC? δεν θέλω μόνο ελληνικά θέλω να μπορώ να αλλάζω γλώσσες (όπως το resco) Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 (Άλλη διαφορά η φωτογραφική 5mp αντί 3.2mp, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό κρίνει την επιλογή.) Ειδικά εάν συνυπολογίσεις ότι το HD δεν έχει flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 μπορεί κάποιος να μου δώσει το cab για να βάλω και ελληνικά στο πληκτρολόγιο της HTC? http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9234 δεν θέλω μόνο ελληνικά θέλω να μπορώ να αλλάζω γλώσσες (όπως το resco) Το κάνεις και με τα πληκτρολόγια της HTC κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 έχει δει κανείς τον Ζαχαράκη ρε παιδιά? τον έχω χάσει αυτόν. Έχει μπλέξει με οικογένεια και δουλειές. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Έχει μπλέξει με οικογένεια και δουλειές. :rolleyes: Κατά κύριο λόγο δουλειές θα'λεγα ;) Τρέχει σαν τον...... Βέγγο :D Όπου να'ναι όμως θα επανέλθει δριμύτερος ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Όπου να'ναι όμως θα επανέλθει δριμύτερος ;) Είμαι σίγουρος! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Παρακολουθώ, συνήθως σιωπηρά, την κουβεντούλα από την πρώτη μέρα , και όντας κάτοχος πλέον, λυπάμαι που δεν μπορώ να συμβάλλω στην επίλυση προβλημάτων , αλλά προσθέτω +εναν που ζαλίζει τον κόσμο με ερωτήσεις , απορίες, help κλπ. Ειναι προθανός αποτέλεσμα του ότι το kaizer που είχα για ενα χρόνο ηταν αψογα στημένο απο αυτόν τον άγιο άνθρωπο τον Ζαχαράκη :lol: φυσικά με το μεγάλο μειονέκτημα του οτι αν βρίσκεις κατι έτοιμο και δεν εχεις και αρκετό πρωσοπικό χρόνο να κάνεις το κέφι σου ΄σκαλίζοντας΄ και ερευνώντας , τότε δεν έχεις και τις γνώσεις για το κάτι παραπάνω.. Λοιπόν , το πρώτο που παρατήρησα και είναι σοβαρο, είναι πως το πλήκτρο για να καλέσεις τηλ αριθμό (το κατω δεξια δηλ) τις περισσότερες φορες παίρνει μπροστά με την τρίτη -τέταρτη φορά που το πατάω. Ειδικα αν δεν είναι το touch flo ο στην home οθόνη άλλα σε κάποια άλλη , το πιθανότερο ειναι πατώντας το συγκεκριμένο πλήκτρο να με βγάλει στην home οθόνη του flo και αντε μετα απο 2-3 πατήματα ακόμη ισως με βγάλει και στο τηλέφωνο :(. Δεν ξέρω αν έχω κακή προδιάθεση λόγω των πολλών και καλών εξ πλήκτρων του kaizer αλλα δεν νομίζω οτι οφείλετε σε κακό χειρισμό απο μένα. Πείτε μου , οφείλετε ίσως σε κατι που εγω δεν κάνω καλα ή μηπως πρέπει να το πάω στην ace na to δούνε? Επίσης η ευαισθησία οθόνης που δεν είναι καλή , διορθώνεται ,( αν θυμάμαι καλά , αρκετές σελίδες πριν έχει λεχθεί ) με καποιο tweak προγραμμα. Μπορεί να μου δοθεί το συγκεκριμένο προγραμματικά σε email απο κάποιον ? και επειδή σίγουρα θα εξακολουθήσω να ζαλίζω κόσμο, μπορεί να ανεβάσει καποιος μια λιστα must have προγράμματα που να παίζουν στο εργαλείο μας? Μετά όλο και καποιος καλός άνθρωπος θα με βοηθήσει να τα εγκαταστήσω :) Ευχαριστώ για την υπομονή σας Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Παιδιά δεν πιστεύω αυτό το cab να μου χαλάσει τα αγγλικά. πως αλλάζω γλώσσες? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris31 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Σε εμένα "μαμά" συσκευή, μπορεί 5 λεπτά + .... re sis emena molis anikso to igo mou briski tous doriforous ke tin thesi mou sxedon amesos .... mono kati defterolepta kani .... ektos an exi ligi sinefia pou mpori na pari giro sto miso lepto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Πες τα ρε Χάρη γιατί όταν είπα εγώ τους χρόνους που κάνει με έβλεπαν σαν εξωγήινο. Το δικό σου έχει lag? Από σταματημένος εμένα κάνει 3-5 δεύτερα να καταλάβει ότι κινούμαι και όταν σταματάω δείχνει πάλι για 3-5 δεύτερα ότι κινούμαι μέχρι να πάει στο μηδέν η ταχύτητα. Το σημείο που βρίσκομαι πάντως είναι ακριβέστατο. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 re sis emena molis anikso to igo mou briski tous doriforous ke tin thesi mou sxedon amesos .... mono kati defterolepta kani .... ektos an exi ligi sinefia pou mpori na pari giro sto miso lepto Πες τα ρε Χάρη γιατί όταν είπα εγώ τους χρόνους που κάνει με έβλεπαν σαν εξωγήινο. Τι να πω ρε παιδιά....θα είστε απο τους τυχερούς....:p Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Παιδιά δεν πιστεύω αυτό το cab να μου χαλάσει τα αγγλικά. πως αλλάζω γλώσσες? Gia poio cab les akribws? Ean milas gia to Greek Diamond Keys den peirazei tipota allo. Patwntas dipla apo to eikonidio tou pliktrologiou anoigei ena pop-up menou kai ekei epilegeis ti glwssa. Gia na allakseis glwssa sto TF3D mono... bale to TF3D config v0.6.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Το δικό σου έχει lag? Από σταματημένος εμένα κάνει 3-5 δεύτερα να καταλάβει ότι κινούμαι και όταν σταματάω δείχνει πάλι για 3-5 δεύτερα ότι κινούμαι μέχρι να πάει στο μηδέν η ταχύτητα. Το σημείο που βρίσκομαι πάντως είναι ακριβέστατο. Me poio programma ploigisis? Ean anaferesai sto Destinator exeis balei kapoio apo ta skins tou panosha? Kanoun poly grigorotera ananewsi sto xarti kai mporei na lythei to problima sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Λοιπόν , το πρώτο που παρατήρησα και είναι σοβαρο, είναι πως το πλήκτρο για να καλέσεις τηλ αριθμό (το κατω δεξια δηλ) τις περισσότερες φορες παίρνει μπροστά με την τρίτη -τέταρτη φορά που το πατάω. Mipws ennoeis to katw aristera? :confused: Ειδικα αν δεν είναι το touch flo ο στην home οθόνη άλλα σε κάποια άλλη , το πιθανότερο ειναι πατώντας το συγκεκριμένο πλήκτρο να με βγάλει στην home οθόνη του flo και αντε μετα απο 2-3 πατήματα ακόμη ισως με βγάλει και στο τηλέφωνο :( Kanonika den yparxei problima. Ta pliktra antapokrinontai me to prwto patima. Mallon exei problima i syskevi sou kai prepei na tin dei to service. Kane ena hard reset prwta na deis ean to kanei akoma kai meta pigaine ti. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Τι να πω ρε παιδιά....θα είστε απο τους τυχερούς....:p Μετά από μια εβδομάδα που έχω το PRO κατάφερα εχθές να βρω χρόνο λίγο για το τηλέφωνο και εγκατέστησα το Destinator 6. Εγκατέστησα και το GPS test (αν και από ότι κατάλαβα τελικά μπορούσα να βάλω τις ρυθμίσεις κατ' ευθείαν στο DEST) και την πρώτη φορά έκανε περί τα τρία λεπτά να κλειδώσει. Είχα ήδη ενημερώσει και την εφημερίδα από το quick GPS. Σήμερα το πρωί κλείδωσε σε λιγότερο από το ένα λεπτό (εν κινήσει) και σίγουρα πολύ πιό γρήγορα από το Navigon. Τα είχα και τα δύο παρέα ανοιχτά μέχρι να φθάσω στην Αθήνα και έχασε το σήμα όπως πάντα κάτω από τις γέφυρες της Κηφισίας. Θα δείξει..... Αναρωτιέμαι αν θα μου λήψει το Sirf star του ΕΤΕΝ..... so far so good λοιπόν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 εγκατέστησα το Destinator 6. Giati oxi to 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Giati oxi to 7? Απλώς και μόνο γιατί αυτό χρησιμοποιώ. Δεν εχω μπει ποτέ στον κόπο να βάλω το 7. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Θα κερδίσω τίποτα λες; Το 6 πάντως πάει σφαίρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Απλώς και μόνο γιατί αυτό χρησιμοποιώ. Δεν εχω μπει ποτέ στον κόπο να βάλω το 7. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Θα κερδίσω τίποτα λες; Το 6 πάντως πάει σφαίρα!!! Apla san pio kainourgio exei ligo kalytero periballon (mporeis gia paradeigma na allazeis mesa apo to menou tin entasi tis fwnis). Mporeis na to exeis sti syskevi taftoxrona aneksartitws tou Destinator 6. Apo tin alli bebaia... exoun tous idious xartes akribws kai afou kaneis apsoga ti douleia sou isws kai na einai peritto gia sena pou den eisai o typos "thelw na exw tin teleftaia ekdosi". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Me poio programma ploigisis? Ean anaferesai sto Destinator exeis balei kapoio apo ta skins tou panosha? Kanoun poly grigorotera ananewsi sto xarti kai mporei na lythei to problima sou. Τα προγράμματα που δοκίμασα είναι iGO8, Garmin XT, Destinator7 (panosha skin). Το Destinator (έχεις δίκιο) έχει το μικρότερο lag αλλά υπάρχει. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts