tan7d Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Ενα thread για οσους παιζουν emulators καλο ειναι να το παρακολοθησουν. Έκανα το registry tip και πλεον παιζω final burn με οποια πληκτρα του πληκτρολογιου θελω. Μονο προσοχη με την εκδοση 1.0 του KforRafael.cab αναγκαστικα να κανω ενα ωραιο hard reset οπως κιολας του γραφω,ομως το regιstry tip δουλευει τελεια ,απλα απενεργοποιηται το Τ9 (για εμενα αχρειαστο ).Try it.Τουλαχιστον μεχρι να βγάλει μια εκδοση που να μην κανει οτι η πρωτη (σου γ@###@ :X το κινητο τελειως σε ορισμενους τουλαχιστον οπως εγω) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2776426&postcount=30 To link για ολοκληρο το thread : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=425646 Παράθεση Θανάσης _______________ Νοκια 6600->Νοκια 6630 ->Eten G500 -> HTC Touch Pro -> Samung Galaxy SII ->Samung Galaxy Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 βρε παιδες ποσο σας κραταει η μπαταρια με μετρια χρηση? Εγω το παρελαβα το πρωι και εδειχνε μισογεματη η μπαταρια. Τεσπα το εβαλα κανα 3ωρο να φορτισει.Ε λοιπον απο τις 12 το μεσημερι εως τωρα εχουν μεινει 2 γραμμες,σχεδον αδειο.Δεν εκανα ουτε τηλεφωνηματα ουτε wifi ουτε τιποτα.Απλως χαζεψα λιγο τις λειτουργιες του Να ανησυχω?:ninja: Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Να ανησυχω?:ninja: Όχι... άστο να κάνει μερικούς κύκλους φόρτισης και θα στρώσει. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Όχι... άστο να κάνει μερικούς κύκλους φόρτισης και θα στρώσει. :rolleyes: να το αφηνω να λιωνει εντελως η απλως ναναι κατω απο τη μεση η μπαταρια? Εσενα ποσο σου κραταει? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 den katafera na kano download to destinator 7 den ksero giati?????? k gia xartes tis kipru den vrika tipota..... mporis na me voithisis??? Δες στην υπογραφή μου... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 να το αφηνω να λιωνει εντελως η απλως ναναι κατω απο τη μεση η μπαταρια? Εσενα ποσο σου κραταει? Να το φορτίζεις όποτε θέλεις και να μην το αφήνεις να πέφτει κάτω από 10% και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTER1706 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Επειδή εχω παρει φόρα, λεω το τριτο να το ανοιξω εκει μπροστά τους, ετσι ωστε να μην κανω δρομολογια... :lol: θα ήταν ότι καλύτερο μπορούσες να κάνεις. Αλλά ρε φίλε είσαι πολύ άτυχος! @bujinkan και μένα έτσι είναι μην ανησυχείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 βρε παιδες ποσο σας κραταει η μπαταρια με μετρια χρηση? Εγω το παρελαβα το πρωι και εδειχνε μισογεματη η μπαταρια. Τεσπα το εβαλα κανα 3ωρο να φορτισει.Ε λοιπον απο τις 12 το μεσημερι εως τωρα εχουν μεινει 2 γραμμες,σχεδον αδειο.Δεν εκανα ουτε τηλεφωνηματα ουτε wifi ουτε τιποτα.Απλως χαζεψα λιγο τις λειτουργιες του Να ανησυχω?:ninja: και σε εμένα με ανοικτό το bluetooth και μονο GSM μου κρατάει η μπαταρία απο το πρωί μέχρι το βράδυ και με χρήση του κινητού 30 λεπτά ομιλία και κανα 2 μηνύματα... πολύ μικρή η μπαταρία για ένα τέτοιο τηλέφωνο.... Ενα αλλο που παρατήρησα είναι ότι όταν είναι κλειδωμένο και πατήσεις τα πλαινά κουμπιά που ρυθμίζουν την ένταση λειτουργούν κανονικά, με αποτέλεσμα αν και κλειδωμένο μπορεί να χαμηλώσει παρα πολύ η ενταση του κινητού ή αντίστροφα μπορεί να αυξηθεί πάρα πολύ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 και σε εμένα με ανοικτό το bluetooth και μονο GSM μου κρατάει η μπαταρία απο το πρωί μέχρι το βράδυ και με χρήση του κινητού 30 λεπτά ομιλία και κανα 2 μηνύματα... πολύ μικρή η μπαταρία για ένα τέτοιο τηλέφωνο.... Se idies synthikes emena pigainei poly kalytera kai bgazei 2 oloklires meres. Giafto lew... afiste to na kaneis kapoious kyklous fortisis kai ta apotelesmata tha einai kalytera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Να ρωτήσω κάτι άλλο... Εχει δοκιμάσει κανείς το GPS στο Pro ? Εβαλα το Dest7 και δεν βρίσκει σήμα GPS .... υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε γι αυτό ? έκανα κάτι λάθος εγώ ? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Se idies synthikes emena pigainei poly kalytera kai bgazei 2 oloklires meres. Giafto lew... afiste to na kaneis kapoious kyklous fortisis kai ta apotelesmata tha einai kalytera. μακαρι athanaso, διοτι θεωρω οτι το ελαχιστο πρεπει να ειναι 2 μερες για ενα ppc. Μια μερα δεν λεει τιποτα:mad: Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Να ρωτήσω κάτι άλλο... Εχει δοκιμάσει κανείς το GPS στο Pro ? Εβαλα το Dest7 και δεν βρίσκει σήμα GPS .... υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε γι αυτό ? έκανα κάτι λάθος εγώ ? Tin prwti fora thelei to xrono tou. Asto arketi wra se katharo ourano kai tha brei. Ean thes prwta bale to GPS Test na brei tin porta tou GPS aftomata kai na kleidwsei afto doryforous kai meta paikse me to Destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Tin prwti fora thelei to xrono tou. Asto arketi wra se katharo ourano kai tha brei. Ean thes prwta bale to GPS Test na brei tin porta tou GPS aftomata kai na kleidwsei afto doryforous kai meta paikse me to Destinator. Ευχαριστώ ρε athanaso, θα το δοκιμάσω... ευτυχώς που έχουμε και εσένα και μας λύνεις καμιά απορία...:up: Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Ευχαριστώ ρε athanaso, θα το δοκιμάσω... ευτυχώς που έχουμε και εσένα και μας λύνεις καμιά απορία...:up: Oriste kai to link... http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=24687&associateid=9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 κανω μια περιηγηση στο brando shop και εχω μια απορια Καταρχην υπαρχουν 2 ζελατινες,ultra clear και screen protector,ποια η διαφορα τους? Επισης αν και εχω παραγγηλει μια δερματινη θηκη (οχι brando) ειδα και μια crystal case.Λεει τιποτα αυτη? Ευχαριστω Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praxisp Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 παιδια εχω κι εγώ μια ερώτηση. Να φορτίζω το τηλέφωνο μόνο με το USB καλώδιο που υπάρχει στη συσκευασία και το οποίο διαφέρει λίγο στη μια πλευρά απο τα κανονικά USB καλώδια; Αν βάλω κάποιο κανονικό USB καλώδιο θα υπάρξει πρόβλημα ; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Επισης αν και εχω παραγγηλει μια δερματινη θηκη (οχι brando) ειδα και μια crystal case.Λεει τιποτα αυτη? Ευχαριστω Η crystal case είναι ουσιαστικά θήκη από σκληρό διάφανο πλαστικό αμφιβόλου αισθητικής πάνω στην συσκευή. παιδια εχω κι εγώ μια ερώτηση. Να φορτίζω το τηλέφωνο μόνο με το USB καλώδιο που υπάρχει στη συσκευασία και το οποίο διαφέρει λίγο στη μια πλευρά απο τα κανονικά USB καλώδια; Αν βάλω κάποιο κανονικό USB καλώδιο θα υπάρξει πρόβλημα ; Ευχαριστω! Ενδείκνυται η φόρτιση από usb και μπορείς να δοκιμάσεις και με το κλασικό miniusb. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Oriste kai to link... http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=24687&associateid=9 Το κατέβασα, το έτρεξα το πρόγραμμα απο το Pro και μου βγάζει το εξής "GPSTest" δεν ειναι εγκυρη εφαρμογή του Pocket PC και δεν το τρέχει... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Το κατέβασα, το έτρεξα το πρόγραμμα απο το Pro και μου βγάζει το εξής "GPSTest" δεν ειναι εγκυρη εφαρμογή του Pocket PC και δεν το τρέχει... To τρέχεις από το pc ενώ είναι συγχρονισμένο το Pro Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 To τρέχεις από το pc ενώ είναι συγχρονισμένο το Pro \ :O συγνώμη για τα ηλίθια που κάνω και ρωτάω...:O Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 \ :O συγνώμη για τα ηλίθια που κάνω και ρωτάω...:O Δεν είναι ηλίθια, κάποια exe τρέχουν κατευθείαν στο ppc όπως το Pimbackup π.χ., άλλα χρειάζεται να γίνει εγκατάσταση μέσω pc. Το συγκεκριμένο το έριξα κι εγώ κατευθείαν στο ppc για να το τρέξω... Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Αν βάλω κάποιο κανονικό USB καλώδιο θα υπάρξει πρόβλημα ; Kanena problima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 to spb mobile shell εχει ενσωματομενο το weather η πρεπει να κατεβασω και το spb weather? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 ειδα και μια crystal case.Λεει τιποτα αυτη? Den endeiknytai i xrisi crystal h' silicone cases se syskeves me kinoumena meri opws to Pro. Den exoun kali prosarmogi kai ontws xalane poly tin emfanisi tis syskevis. Egw proteinw tis PDair (Book or Flip type). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 to spb mobile shell εχει ενσωματομενο το weather η πρεπει να κατεβασω και το spb weather? Ti na to kaneis to Spb Mobile Shell afou exeis to TF3d? Ektos kai ean exeis skopo na to apenergopoiiseis to teleftaio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts