Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

...

Ναι η οθόνη του pro είναι τρομερή αλλά ΔΕΝ φτάνει για να καλύψει τις άλλες μου απαιτήσεις.

Διαπιστώνω πως υπάρχουν πολλοι χρήστες με ανάλογες απαιτήσεις απο τις συσκευές τους...οπότε "κάνουμε πολλοί λάθος"

Χωρίς να υπονοώ τίποτα, τι άλλες απαιτήσεις δεν σου καλύπτει;

Εδώ στο Λονδίνο όπου και να το έψαξα δεν το βρήκα μέχρι στιγμής. Μιας και θα κάνω συμβόλαιο εδώ σκέφτομαι να το πάρω απο το expansys μαζί με ένα πρόγραμμα της T-Mobile στις 114 λίρες.

Τα χριστούγεννα κατεβαίνω Ελλάδα για διακοπές. Ακούω παραγγελείες.. :p

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

• Administrators
Μιας και θα κάνω συμβόλαιο εδώ σκέφτομαι να το πάρω απο το expansys μαζί με ένα πρόγραμμα της T-Mobile στις 114 λίρες.

Τι περιορισμούς έχει αυτό το συμβόλαιο;

Modpic.gif

18μηνο είναι με 700 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας, άπειρα SMS και 1GB internet την ημέρα με 35 λίρες τον μήνα..
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Χωρίς να υπονοώ τίποτα, τι άλλες απαιτήσεις δεν σου καλύπτει;

δε το έθεσα σωστα. εννοώ δεν αρκεί για να καλύψει τα κενα που δημιουργεί η μη ανακλινόμενη οθόνη και η έλλειψη περισσότερων εξωτερικών πλήκτρων.

Ας επιχειρήσουμε...

να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο

τι ακριβώς θέλεις τα περισσότερα εξωτερικά πλήκτρα; (πρακτικά τώρα μιλάμε, τι κάνεις και δεν θα το έκανες)

---

NLS

ilogic.gr

αυτό με τα παραπάνω κουμπιά είναι μούφα. εγώ βολεύομαι μια χαρά. το μόνο που λείπει είναι το camera button, το οποίο το έχω βάλει εγώ όταν πατάω πολύ ώρα το enter να ανοίγει.

Πριν το παρω και εγω ανησυχουσα για τα κουμπια και ξενερωνα...

Αφοτου το πηρα ειλικρινα μονο το πληκτρο τερματισμου κλησης χρησιμοποιω...

Πριν το παρουμε δεν εχουμε συνειδητοποιησει τη λειτουργικοτητα του toychflo...

Μόλις πριν καμιά ωρίτσα παρέλαβα τις 3 ζελατίνες προστασίας οθόνης της Brando τις οποίες είχα παραγγείλει πριν περίπου 10 μέρες. Τελικά είναι πολύ πολύ εύκολη η τοποθέτηση τους. Κρίμα όμως που 10 μέρες τώρα πρόσεξα την οθόνη σαν τα μάτια μου και τελικά λίγο πριν βάλω την ζελατίνα παρατήρησα μια μικρή, πολύ μικρή γρατζουνιά. Ευτυχώς θέλει πολύ προσεκτική παρατήρηση για να την δεις. Ειδικά με την ζελατίνα από πάνω σχεδόν δεν την βρίσκεις. Το μόνο πρόβλημα με την ζελατίνα είναι ότι είναι πολύ "δαχτυλιάρα". Γεμίζει δαχτυλιές για πλάκα.

Τεσπά, όποιος θέλει ζελατίνα Brando ας μου στείλει pm. Την μια θα την κρατήσω για μένα, την άλλη την πουλάω.

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

Μιας και μιλάμε για γρατζουνιές και δαχτυλιές, η πίεση του παντελονιού (κυρίως το τζιν) μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην οθόνη (λόγω touch).

Αναφέρομαι στην πιθανή πίεση που ασκείται.

Μόλις πριν καμιά ωρίτσα παρέλαβα τις 3 ζελατίνες προστασίας οθόνης της Brando τις οποίες είχα παραγγείλει πριν περίπου 10 μέρες. Τελικά είναι πολύ πολύ εύκολη η τοποθέτηση τους. Κρίμα όμως που 10 μέρες τώρα πρόσεξα την οθόνη σαν τα μάτια μου και τελικά λίγο πριν βάλω την ζελατίνα παρατήρησα μια μικρή, πολύ μικρή γρατζουνιά. Ευτυχώς θέλει πολύ προσεκτική παρατήρηση για να την δεις. Ειδικά με την ζελατίνα από πάνω σχεδόν δεν την βρίσκεις. Το μόνο πρόβλημα με την ζελατίνα είναι ότι είναι πολύ "δαχτυλιάρα". Γεμίζει δαχτυλιές για πλάκα.

Τεσπά, όποιος θέλει ζελατίνα Brando ας μου στείλει pm. Την μια θα την κρατήσω για μένα, την άλλη την πουλάω.

Ara kai oi dikies mou prepei na irthan.....!

Burn the rubber, not your soul...

• Administrators
Κρίμα όμως που 10 μέρες τώρα πρόσεξα την οθόνη σαν τα μάτια μου και τελικά λίγο πριν βάλω την ζελατίνα παρατήρησα μια μικρή, πολύ μικρή γρατζουνιά.

Toso kairo den eixes balei ti mamisia zelatina? :X

H zelatina den sygkatalegetai sta aksesouar, einai anapospasto kommati tis syskevis kai epibaletai apo tin prwti stigmi xrisis.

Einai i Ultra Clear?

Modpic.gif

• Administrators
Μιας και μιλάμε για γρατζουνιές και δαχτυλιές, η πίεση του παντελονιού (κυρίως το τζιν) μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην οθόνη (λόγω touch).

Αναφέρομαι στην πιθανή πίεση που ασκείται.

Mporei polloi na to parakamptoume... alla aftes oi syskeves den einai gia tsepi panteloniou.

Poso mallon to Pro pou exei kai kinoumena meri!

Modpic.gif

Την έβαλα αλλά την έβαλα χάλια μια και δυο φορές... τσαντίστηκα και την πέταξα... Αλλά το πρόσεξα σαν μωρό τόσες μέρες. Εντάξει, είναι πολύ μικρή γρατζουνίτσα... Δεν φαίνεται με τίποτα... Μόνο αν την βάλεις κάτω από έντονο φως.

Ναι, είναι η ultra clear

Ευτυχισμένος κάτοχος ενός Oneplus One 64GB, με θήκη diztronic μαύρη ματ και προστασία οθόνης γυαλί orzly.

πόσο την δίνεις να σου την πάρω την μια :)

Toso kairo den eixes balei ti mamisia zelatina? :X

δλδ έχει δική του το κουτί μέχρι να πάρω επιπλέον;

Mporei polloi na to parakamptoume... alla aftes oi syskeves den einai gia tsepi panteloniou.

Δυστυχώς θα το παρακάμψω. Δεν γίνεται αλλιώς.:(

δλδ έχει δική του το κουτί μέχρι να πάρω επιπλέον;

Μάλλον δεν έψαξες καλά το κουτί.;)

• Administrators
Την έβαλα αλλά την έβαλα χάλια μια και δυο φορές...

Akoma kai i mamisia plenetai, stegnwnei kai ksanampainei polles fores.

Modpic.gif

Δυστυχώς δεν το έχω πάρει ακόμα γι αυτό.:cry:

Τέλος μήνα από ace.

Απλά "πριν πεινάσω μεγειρεύω";)

Και καλά κάνεις και θα φας καλά πιστεύω. Το είδα από κοντά, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η ταχύτητα με την οποία έκανε εγκατάσταση κάποιες εφαρμογές σε σχέση με το δικό μου. Το toucflo μόνο μου φάνηκε λίγο αργό αλλά μόνο κατά την πρώτη εκκίνηση μετά από soft reset. Όλοι καλά θα φάμε από δω και στο εξής.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club