Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@NLS Δεν αμφιβαλλω αυτα που λες ,δοκιμασα ομως το Ν82 με τις εφαρμογες Sygic και Garmin

και ενεργοποιημενο μονο το assisted-gps εχοντας απενεργοποιησει το integrated gps και το network based

και βρηκε στιγμα στον χαρτη http://img75.imageshack.us/img75/3407/scr000004iz7.th.jpg,οχι 100% ακριβες ,αλλα βρηκε.

http://img78.imageshack.us/img78/3988/scr000005og1.th.jpg

http://img502.imageshack.us/img502/6876/scr000006yh6.th.jpg

αλλά και το ανάλογο registry entry τουλάχιστον στο Pro μου, το έχει "off"

το εχω γυρισει on στο diamond αλλα δεν εχω προλαβει να το ψαξω:O

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά λίγο βοήθεια. επειδή θέλω να πάω να πάρω μια 8GB Class 6 (σημαντικό το Class 6)

είδα στο χαζο e-shop και έχει 2 μνήμες...

1) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569383

αυτή είναι Class 4 δεν μου κάνει

2) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569135

αυτή όμως δεν ξέρω τι είναι και δεν ξέρουν και τα φρούτα εκεί μέσα. NLS νομίζω εσύ αυτή δεν είχες πάρει απο τον καρτέλο?

http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=5971

ίδιες δείχνουν.

Του κατερελου αμα θες πας και στο μαγαζι και την βλεπεις πριν την αγορασεις...

Κι εγω αυτην εχω...

(δυστυχώς) κάνεις λάθος όμως

αυτό που λες εσύ, είναι το φόρτωμα του ephimeris μέσω Internet και δεν έχει σχέση με το AGPS - πράγματι βοηθά σε κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι AGPS

το AGPS (όπως και το eGPS που έρχεται να το "φάει"), ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τη συνεργασία του εκάστοτε provider ώστε να δώσει "assist" info μέσω των πυλώνων του

αυτό όχι μόνο δεν παίζει στην Ελλάδα (εκτός ίσως πειραματικά - πάντως κανένα cell που λόκαρα δεν είχε GPS info, δεν έχω πετύχει κανένα), αλλά και το ανάλογο registry entry τουλάχιστον στο Pro μου, το έχει "off"

NLS σύμφωνα με το wiki λέει

"A typical A-GPS-enabled cell phone will use an internet connection to contact the assistance server. Alternatively, it may use standard non-assisted GPS, which is slower and less accurate, but does not lead to network charges for data traffic, which can be considerable.[2] Some A-GPS solutions do not have the option of falling back to conventional GPS

Θες να πεις, αν κατάλαβα καλά ότι στην Ελλάδα οι πάροχοι δεν παρέχουν αυτά τα δεδομένα μέσω assistance server για το A-GPS της οποιαδήποτε συσκευής ή οποιασδήποτε άλλης χρήσης (όπως τα παραδείγματα στο wiki), σωστά; Γιατί φαντάζομαι ότι οι θέσεις των κεραίων τους καταγράφονται, ειδικά κατά την εγκατάσταση, απλά δεν διατίθενται.

Γιατί άραγε; Ίσως επειδή δεν έχει εμπορικό ενδιαφέρον;

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

δεν ξέρω αν το wiki είναι ακριβές (εξάλλου τα wiki δεν είναι πανάκια, μπορώ να μπω τώρα και να γράψω από κάτω "σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος, Λιβαδειά φορέβερ λεβαδειακός"), αλλά το AGPS είναι αυτό που σου λέω

ΔΕΝ είναι το φόρτωμα του ephimeris (που θέλει internet), είναι πραγματικές GPS πληροφορίες που δίνει ο ίδιος ο πυλώνας για τον εαυτό του (γνωστή θέση) και για σένα σε σχέση με την ένταση του σήματος σου με αυτόν (και σε συνδυασμό με άλλα cells βρίσκει με κάποια σχετική ακρίβεια που είσαι)

το AGPS δεν θέλει Internet και (κανονικά) δεν έχει και κόστος, είναι ουσιαστικά μια υπηρεσία ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

απάντηση του είναι το eGPS

το quickGPS κάνει αυτό που λες

---

NLS

ilogic.gr

(δυστυχώς) κάνεις λάθος όμως

αυτό που λες εσύ, είναι το φόρτωμα του ephimeris μέσω Internet και δεν έχει σχέση με το AGPS - πράγματι βοηθά σε κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι AGPS

το AGPS (όπως και το eGPS που έρχεται να το "φάει"), ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τη συνεργασία του εκάστοτε provider ώστε να δώσει "assist" info μέσω των πυλώνων του

αυτό όχι μόνο δεν παίζει στην Ελλάδα (εκτός ίσως πειραματικά - πάντως κανένα cell που λόκαρα δεν είχε GPS info, δεν έχω πετύχει κανένα), αλλά και το ανάλογο registry entry τουλάχιστον στο Pro μου, το έχει "off"

Νίκο να σε ρωτήσω κάτι.

Το Ε51 μου δεν έχει κανενός είδους gps. Έχω περασμένο το Google maps και σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις το ενεργοποιώ και μου δείχνει όχι την θέση μου αλλά την κοντινότερη κεραία. Αρα ο πυλώνας δίνει κάποια ασιστ με κάποιον τρόπο.

Δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται αλλά τσεκαρισμένα για παράδειγμα βλέπει την κοντινότερη κεραία στο σπίτι μου.

Η σύνδεση με το δύκτιο σίγουρα χρησιμεύει για να κατεβάζει τους χάρτες. Από εκεί και πέρα το προγραμματάκι με κάποιον τρόπο βάζει την κεραία στον χάρτη.

Το Agps είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, αλλά αν η κεραία δίνει την θέση της στο Google σημαίνει πως είναι διαθέσιμη με κάποιον τρόπο.

Δεν διάβασα ακόμα το σχετικό θέμα στο navimania, αλλά έχω αυτήν την απορία.

Και με ενδιαφέρει πολύ γιατί δεν υπάρχουν χάρτες για την Αίγυπτο και αναγκαστικά θα δουλέψω το google maps.

Θα μου κοστίζει αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Βέβαια η χρήση γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Ας είναι καλά το megellan 100 (χωρίς χάρτες) που μ' έχει βγάλει απ' όλα τα δύσκολα 3 χρόνια τώρα στο Κάϊρο. Και πριν στα βουνα της Ελλάδας.

Κάτι είχαν πει οτι η Tele Atlas θα βγάλει χάρτες της Αιγύπτου, Σ. Αραβίας αλλά όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα τίποτα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά μια ερώτηση. Αν πάρει κάποιος το Touch Pro με Αγγλικά μέσα, όταν η ACE Hellas το φέρει επίσημα εδώ, θα μπορεί να βάλει την ίδια rom της ACE ώστε να έχει και αυτό ελληνικά ?

Thx.

παιδιά λίγο βοήθεια. επειδή θέλω να πάω να πάρω μια 8GB Class 6 (σημαντικό το Class 6)

είδα στο χαζο e-shop και έχει 2 μνήμες...

1) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569383

αυτή είναι Class 4 δεν μου κάνει

2) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569135

αυτή όμως δεν ξέρω τι είναι και δεν ξέρουν και τα φρούτα εκεί μέσα. NLS νομίζω εσύ αυτή δεν είχες πάρει απο τον καρτέλο?

http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=5971

ίδιες δείχνουν.

H 2η που γράφεις του eshop είναι Class 6 σίγουρα.

Είναι αυτή εδώ:

SanDisk® Mobile Ultra™ microSDHC™ 8GB Card

SDSDQY-8192-A11M

http://www.sandisk.com/Assets/Products/Big/Z__woattach_207860_UltraReaderw8GBcard.jpg

Παιδιά μια ερώτηση. Αν πάρει κάποιος το Touch Pro με Αγγλικά μέσα, όταν η ACE Hellas το φέρει επίσημα εδώ, θα μπορεί να βάλει την ίδια rom της ACE ώστε να έχει και αυτό ελληνικά ?

Thx.

Με hard-SPL λογικά γίνεται

Με hard-SPL λογικά γίνεται

OK ! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να 'σαι καλά ! Έχω πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα στο xda !

• Administrators

Ean bgei aftousia elliniki isws na ginetai. To thema einai oti pote den exoume dei kati tetoio mexri twra kai giafto exw tis amfibolies mou. Etsi elegan kai gia to Diamond omws telika gia alli mia fora i ACE Hellas eksellinopoiise tin yparxousa aggliki ROM. Ean ginei pali to idio... den tha mporeis na baleis ta ellinika tis ACE sti syskevi sou, afto einai sigouro.

Modpic.gif

Νίκο να σε ρωτήσω κάτι.

Το Ε51 μου δεν έχει κανενός είδους gps. Έχω περασμένο το Google maps και σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις το ενεργοποιώ και μου δείχνει όχι την θέση μου αλλά την κοντινότερη κεραία. Αρα ο πυλώνας δίνει κάποια ασιστ με κάποιον τρόπο.

Δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται αλλά τσεκαρισμένα για παράδειγμα βλέπει την κοντινότερη κεραία στο σπίτι μου.

Η σύνδεση με το δύκτιο σίγουρα χρησιμεύει για να κατεβάζει τους χάρτες. Από εκεί και πέρα το προγραμματάκι με κάποιον τρόπο βάζει την κεραία στον χάρτη.

Το Agps είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, αλλά αν η κεραία δίνει την θέση της στο Google σημαίνει πως είναι διαθέσιμη με κάποιον τρόπο.

Δεν διάβασα ακόμα το σχετικό θέμα στο navimania, αλλά έχω αυτήν την απορία.

Και με ενδιαφέρει πολύ γιατί δεν υπάρχουν χάρτες για την Αίγυπτο και αναγκαστικά θα δουλέψω το google maps.

Θα μου κοστίζει αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Βέβαια η χρήση γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Ας είναι καλά το megellan 100 (χωρίς χάρτες) που μ' έχει βγάλει απ' όλα τα δύσκολα 3 χρόνια τώρα στο Κάϊρο. Και πριν στα βουνα της Ελλάδας.

Κάτι είχαν πει οτι η Tele Atlas θα βγάλει χάρτες της Αιγύπτου, Σ. Αραβίας αλλά όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα τίποτα.

αν το κινητό σου το πήρες με κάποιο συμβόλαιο από εκεί που είσαι τώρα, γι' αυτό και δουλεύει (έτσι δούλευε και το παλιό iPhone)

είναι ουσιαστικά AGPS χωρίς το... GPS (μόνο το "Α")...

όσο για το Google Maps τουλάχιστον κασάρει μέρη που έχεις πάει και δεν θα σε σκίσει σε χρεώσεις (πολύ)

πάντως χάρτες, έστω και ανενημέρωτοι, πρέπει να υπάρχουν:

http://rapidshare.com/files/76981334/Egypt_2007.04_070606.rar

---

NLS

ilogic.gr

ειναι εντυπωσιακό ποσο πιο ακριβη η κινητη τηλ ειναι στην ελλάδα το οποιο και αποτρεπει την χρηση όλων των λειτουργιων της συσκευής. στην αγγλια εχω 600 λεπτα ομιλιας+ 200 μην και απεριοριστο HSPDA χωρις ογκοχρεωση με μηνιαιο συμβολαιο (το κοβω οποτε θελω δλδ) με 25 ευρω το μηνα...

το ΑGPS το χρησιμοποιω παντου.

Στην ελλάδα κλεινω το gprs....

κριμα να υπαρχουν τετοιες διαφορες και να υπολειτουργουμε τις συσκευές μας

Ας επιχειρήσουμε...

• Administrators
κριμα να υπαρχουν τετοιες διαφορες και να υπολειτουργουμε τις συσκευές μας

Dystyxws se alla pragmata eimaste pisw... kai se alla poly pisw!!!

Modpic.gif

Thx.

Με την μικρή ενημέρωση και εμπειρία που έχω ΟΧΙ. Στο forum της htc λένε πως δεν βάζουν ελληνικά σε καμία αγγλική συσκευή ούτε με χρέωση.

Μπορείς να βάλεις πειραγμένη rom αλλά χάνεις την εγγύηση. Επίσης μπορείς να βάλεις ελληνικό touch flo το οποίο δεν επηρεάζει την εγγύηση.

Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε με.

Dystyxws se alla pragmata eimaste pisw... kai se alla poly pisw!!!

Το χάλι μας δεν έχει πάτο...:mad:

Δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα αυτά. Μη γκρινιάζετε. Υπάρχουν και χειρότερα και σε χώρες πολύ πιο "Ευρωπαϊκές".

Εδώ (Βέλγιο) από τις 3 βασικές εταιρίες κινητής μόνο οι 2 έχουν 3g δίκτυο αλλά τα συμβόλαια είναι πανάκριβα. Η τρίτη που έχει φτηνά συμβόλαια έχει EDGE. Επίσης, εδώ ακόμα από όλες τις εταιρίες παροχής internet μόνο μια έχει unlimited bandwidth. Ξέρετε τι είναι να ζητάνει 60 ευρώ το μήνα για ADSL 20mb και να σου βάζουν όριο τα 30Gb. Γι' αυτό λέω.. Μη γκρινιάζετε...

• Administrators
Στο forum της htc λένε πως δεν βάζουν ελληνικά σε καμία αγγλική συσκευή ούτε με χρέωση.

Den milame gia kati tetoio. Afto pou les einai diaforetiko.

Apla opws eixe akoustei kai gia to Diamond... tha ebgaine ROM aftousia elliniki i opoia prospatheia omws egkatalifthike logo piesis tou xronou me apotelesma na akolouthithei i gnwsti odos pou akolouthei i ACE Hellas eksellinizontas to menou tis yparxousas agglikis ROM.

Ean stin periptwsi tou Pro bgei aftousia elliniki ROM (oxi eksellinismeni aggliki) ta pragmata allazoun.

Modpic.gif

Επίσης, εδώ ακόμα από όλες τις εταιρίες παροχής internet μόνο μια έχει unlimited bandwidth. Ξέρετε τι είναι να ζητάνει 60 ευρώ το μήνα για ADSL 20mb και να σου βάζουν όριο τα 30Gb. Γι' αυτό λέω.. Μη γκρινιάζετε...

εκει αν δεν κανω λαθος το νετ παρεχεται μεσω αλλων υποδομων....cable tv ...σε πολυ καλυτερες τιμες.

εκει αν δεν κανω λαθος το νετ παρεχεται μεσω αλλων υποδομων....cable tv ...σε πολυ καλυτερες τιμες.

Υπάρχει cable και ADSL.. Αλλά αφού θες cable πάρε και δες τιμή:

http://telenet.be/219/0/1/en/residential/internet.html

(sorry για τα offtopic παιδία, αλλά η συζήτηση είναι σαν το κανγκουρό :p)

Ean stin periptwsi tou Pro bgei aftousia elliniki ROM (oxi eksellinismeni aggliki) ta pragmata allazoun.

Για να το λες κάτι θα ξέρεις..πάω πάσο.

Εάν παρόλα αυτά βγει, σε αγγλικό κινητό θα την βάζει; Γιατί εάν δεν την βάζει τότε δεν έχει νόημα για όσους αγόρασαν αγγλική συσκευή.

Εάν παρόλα αυτά βγει, σε αγγλικό κινητό θα την βάζει; Γιατί εάν δεν την βάζει τότε δεν έχει νόημα για όσους αγόρασαν αγγλική συσκευή.

Κάτι ξέρει σίγουρα.. Αν βγει σαν Rom και όχι σαν πακέτο ελληνικών τότε αν κάποιος την "ξηλώσει" και την ανεβάσει κάπου, τότε περνώντας Hardspl και χάνοντας την εγγύησή σου (μπορώντας όμως να επιστρέψεις ανά πάσα στιγμή σε stockspl και να είσαι εντάξει) θα γίνεται.

• Administrators

As perimenoume na doume ti tha ginei... kai ola ftiaxnontai.

Modpic.gif

Γενικως αμα θες οπωσδηποτε ελληνικα καλυτερα να περιμενεις το ελληνικο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Υπάρχει cable και ADSL.. Αλλά αφού θες cable πάρε και δες τιμή:

http://telenet.be/219/0/1/en/residential/internet.html

(sorry για τα offtopic παιδία, αλλά η συζήτηση είναι σαν το κανγκουρό :p)

Τι μαθαινει κανεις .....

Να και κατι που ειμαστε μπροστα απο τους βελγους....

sorry και απο μενα για το off topic

Γενικως αμα θες οπωσδηποτε ελληνικα καλυτερα να περιμενεις το ελληνικο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Επειδή θα είναι το πρώτο μου pda δεν θέλω να το ρισκάρω και να γίνει καμιά μ....α.

Αρκετά ακούω με τις απατεωνιές που κάνουν τα εγχώρια καταστήματα και στο πουλάνε για "ελληνικό" και μετά σε στέλνουν στην Ace να βγάλεις άκρη. :mad:

Θα δώσω δυστυχώς καμιά 100 παραπάνω αλλά αφού δεν αλλάζω κάθε χρόνο κινητό δεν πειράζει.

Προσωπική άποψη

Υ.Γ. Για όσους δεν το έχουν πιάσει στα χέρια τους ακόμα και επειδή έτυχε σε μένα εχθές (περίμενα πως και πως), όσον αφορά το μέγεθος δεν θα απογοητευθείτε. Είναι μία χαρά!

Εγώ πχ που έχω το Ν70, είναι έλάχιστα πιο μικρό και λίγο πιο βαρύ.(μιλάω μόνο για τις διαστάσεις παντα).

Τα εσωτερικά θέματα τα αφήνω στους experts.;)

Αυτό θα κάνω τελικά. Thx για το support !:)