Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro (Raphael)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έκανα τηλεφωνικά με πιστωτική κάρτα. Μπορείς να κάνεις και με αντικαταβολή, αλλά δε ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Αν κάνεις τηλεφωνικά τη παραγγελία δε νομίζω ότι σου χρειάζεται ο λογαριασμός στο paypal...:worry:

καλως ευχαριστω! Αν ξερει κανεις παντως αν μπορεις ν αλλαζεις τις διευθυνσεις στο paypal ας μου πει!!! Ευχαριστω!:D

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Αν ξερει κανεις παντως αν μπορεις ν αλλαζεις τις διευθυνσεις στο paypal ας μου πει!!!

Μπορείς ;)

Modpic.gif

• Administrators
Παιδια μια τελευταια ερωτηση πριν κανω την παραγγελια... Πρεπει να δημιουργησω ενα λογαριασμο στο paypal πρωτα σωστα; Εκει θα δωσω τα στοιχεια μου και σ αυτα τα στοιχεια-διευθυνση που θα δωσω θα αποστελλεται και το δεμα ή διευθηνση μπορω να διαλεγω εγω καθε φορα που κανω νεα αγορα μεσω ιντερνετ και paypal;

Γιατί δεν κάνεις μια απλή κατάθεση στο λογαριασμό τους να ξεμπερδεύεις; :confused:

Modpic.gif

γιατί η κατάθεση με την ηλίθια την expansys στην Ελλάδα, θέλει το λιγότερο 3 μέρες για να το δούν. για να μου στείλουν την βάση αυτοκινήτου τη τελευταία φορά μου βγάλανε τη πίστη. και η πλάκα? μέσα σε αυτές τις μέρες με πρόλαβαν άλλοι και έπρεπε να περιμένω μια βδομάδα για να πάρουν νέο απόθεμα! το τι χέσιμο έπεσε στη κοπέλα εκείνη τη μέρα ένας θεός το ξέρει.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από τη courier.

Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ...όπου να 'ναι θα το έχω στα χέρια μου και θα γράψω τις πρώτες μου εντυπώσεις...:D

καλως ευχαριστω! Αν ξερει κανεις παντως αν μπορεις ν αλλαζεις τις διευθυνσεις στο paypal ας μου πει!!! Ευχαριστω!:D

Αν θυμάμαι καλά γιατί πάει και καιρός, όταν ανοίγεις λογαριασμό και δηλώσεις κάρτα, αφού την κάνεις verify , τότε καταχωρείτε αυτόματα σαν διεύθυνση αυτή που είναι δηλωμένη στην κάρτα (πιστωτική ή χρεωστική).

Mετά μπορείς να δηλώσεις εσύ νέα(ες) διεύθυνση(εις) και κάθε φορά πριν ολοκληρώσεις μια παραγγελία επιλέγεις (μέσα από το paypal) σε ποια θες να παραδωθούν τα αντικείμενα.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Αν θυμάμαι καλά γιατί πάει και καιρός, όταν ανοίγεις λογαριασμό και δηλώσεις κάρτα, αφού την κάνεις verify , τότε καταχωρείτε αυτόματα σαν διεύθυνση αυτή που είναι δηλωμένη στην κάρτα (πιστωτική ή χρεωστική).

Mετά μπορείς να δηλώσεις εσύ νέα(ες) διεύθυνση(εις) και κάθε φορά πριν ολοκληρώσεις μια παραγγελία επιλέγεις (μέσα από το paypal) σε ποια θες να παραδωθούν τα αντικείμενα.

Malista. egw den exw kanei akoma tipota giati eimai etoimos gia anaxwrhsh sto e3wteriko kai elega an htan na dhlwna san diey8hnsh to spiti enos filoy sthn a8hna gia na to parw kai poio syntoma alla meta 8a h8ela na mporw na thn alla3w kai ka8e fora poy kanw agora mesw paypal na mporw na dhlwnw opoia diey8hnsh 8elw egw kai oxi mia standar poy dhlwsa sthn dhmiourgia toy logariasmoy...

Malista. egw den exw kanei akoma tipota giati eimai etoimos gia anaxwrhsh sto e3wteriko kai elega an htan na dhlwna san diey8hnsh to spiti enos filoy sthn a8hna gia na to parw kai poio syntoma alla meta 8a h8ela na mporw na thn alla3w kai ka8e fora poy kanw agora mesw paypal na mporw na dhlwnw opoia diey8hnsh 8elw egw kai oxi mia standar poy dhlwsa sthn dhmiourgia toy logariasmoy...

Μα αυτό σου λέω μπορείς να δηλώσεις όποια θες.

Αλλά για να χρησιμοποιήσεις την κάρτα πρέπει να την κάνεις verify που σημαίνει ότι σε χρεώνει το paypal 1.50€ ώστε να φανεί στην κίνηση σου η πληρωμή αυτή μαζί με ένα 4ψήφιο κωδικό τον οποίο καταχωρείς στο paypal και γίνεται η κάρτα verified.

Αν έχεις ενεργοποιημένο το web banking θα την δεις σε 2-3 μέρες διαφορετικά θα περιμένεις την απόδειξη της τράπεζας για να δεις τον κωδικό αυτό.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

kalhmera....

Na kanw ki egw 3 erwthsoules san mellontikos agorasths.....

1.An to parageileis apo to ellhniko expansys, o fortisths pou pairneis kanei gia ellada h prepei na agoraseis kateutheian ki enan ellhniko?

2.H thira usb pou exei douleuei kai me to klassiko usb h prepei na einai ayth me th mia gwnia komenh?

3.Oson afora ta ellhnika. Protimw na agorasw agglika Windows me dinatothta ellhnikhs grafhs. Estsi mallon tha paw apo expansys. H ACE-Hellas den dinei tetoia dinatothta etsi? Pera apo software support ti allo exw na kerdisw an to parw apo ellada?

Euxaristw.

• Administrators

1.An to parageileis apo to ellhniko expansys, o fortisths pou pairneis kanei gia ellada h prepei na agoraseis kateutheian ki enan ellhniko?

Panta i syskevasia apo to expansys... sou dinei kai adaptora, synepws den exeis problima.

2.H thira usb pou exei douleuei kai me to klassiko usb h prepei na einai ayth me th mia gwnia komenh?

Einai i klassiki thyra pou exoun oles oi syskeves tou eidous. To kalwdio parexetai sti syskevasia.

3.Oson afora ta ellhnika. Protimw na agorasw agglika Windows me dinatothta ellhnikhs grafhs. Estsi mallon tha paw apo expansys. H ACE-Hellas den dinei tetoia dinatothta etsi? Pera apo software support ti allo exw na kerdisw an to parw apo ellada?

Plirws elliniko menou kai eggrafi SMS me 160 ellinikous xaraktires apo ta on-screen pliktrologia tis ACE. Xristes exoun anaferei oti gia to hardware exei idi lythei me mia third-party efarmogi to AEK Map. Tipota allo.

Modpic.gif

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από τη courier.

Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ...όπου να 'ναι θα το έχω στα χέρια μου και θα γράψω τις πρώτες μου εντυπώσεις...:D

Άντε με το καλό να το παραλάβεις vara αναμένουμε εντυπώσεις.;)

Πήρα τηλέφωνο την DHL και μου είπαν ότι η παραγγελία μου είναι στον δρόμο προς παράδοση.

η πλάκα πια είναι ότι ενώ συμφώνησα να μου τα στείλουν στην διεύθυνση κατοικίας μου (είχα άνθρωπο στο περίμενε) μου τα στέλνουν στην αρχική διεύθυνση εργασίας μου ! και μάλλιστα χώρις να στείλω αποδεικτικό ;)

Είχα δίκιο λοιπόν που μίλαγα για τσάμπα ταλαιπωρία;

τέλος καλό όλα καλά κατά τα φαινόμενα αντε με το καλό να έρθει να κάνουμε και ένα ψιλοreview :D

Εν αναμονή του δέματος λοιπόν :)

• Administrators

Afksaneste kai plithineste loipon oi neoi katoxoi! :happy:

Kapoia stigmi (ektos twn allwn) perimenw kai sxolio gia tin apodosi tis mpatarias alla kai tin entasi tou ixeiou tis syskevis! :rolleyes:

Modpic.gif

παιδιά οι πρώτες εντυπώσεις είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!!!!!!

Το τηλέφωνο είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Δε ξεκινάω τώρα το review, γιατί είμαι στο γραφείο και με πιέζει ο χρόνος και για άλλες δουλειές. Οπότε μετά το απόγευμα θα κάτσω να γράψω εντυπώσεις.

Εχω δυο όμως απορίες και απευθύνομαι κυρίως προς τους κατόχους του συγκεκριμένου τηλεφώνου.

Πρώτο : Το τηλέφωνο είναι αρκετά ζεστό και ειδικά από τη πίσω πλευρά του (από τη πλευρά της μπαταρίας). Είναι φυσιολογικό αυτό?

Δεύτερο : Οταν κάνει update το καιρό, αυτό λογικά γίνεται μέσω GPRS. Σημαίνει φυσικά ότι χρεώνονται όλες αυτές οι συνδέσεις στο λογαριασμό μου, έτσι δεν είναι?

Αυτά προς το παρόν...επανέρχομαι...

• Administrators
Πρώτο : Το τηλέφωνο είναι αρκετά ζεστό και ειδικά από τη πίσω πλευρά του (από τη πλευρά της μπαταρίας). Είναι φυσιολογικό αυτό?

H afksimeni thermokrasia einai xaraktiristiko tou sygkekrimenou epeksergasti kai mexri twra thewreitai fysiologiko. Paratireitai kai sto Diamond.

Δεύτερο : Οταν κάνει update το καιρό, αυτό λογικά γίνεται μέσω GPRS. Σημαίνει φυσικά ότι χρεώνονται όλες αυτές οι συνδέσεις στο λογαριασμό μου, έτσι δεν είναι?

Xrewnetai o logariasmos sou oxi me xrono-xrewsi alla me ogko-xrewsi. Synepws den exei simasia posi wra eisai mesa, alla ti megethos exei afto pou katebazeis otan katebazeis. O kairos sygkekrimena exei poly mikro ogko dedomenwn.

Modpic.gif

Παιδιά το παρέλαβα και όλα καλά πέρασα και τα ελληνικά (hardware και visual).

έχω ένα θέμα προς το παρόν που είναι το touch flo οέο:blink:

όταν ανοίγει η συσκευή με βγάζει κατευθείαν σε windows περιβάλλον.

το έχει ξανακούσει κανείς :O

Xrewnetai o logariasmos sou oxi me xrono-xrewsi alla me ogko-xrewsi. Synepws den exei simasia posi wra eisai mesa, alla ti megethos exei afto pou katebazeis otan katebazeis. O kairos sygkekrimena exei poly mikro ogko dedomenwn.

Μπορεις επισης να κατεβαζεις τα δεδομενα του καιρου οταν κανεις συχρονισμο με το υπολογιστη σου δωρεαν αν εχεις ιντερνετ!;)

Παναγιώτης

Μπορεις επισης να κατεβαζεις τα δεδομενα του καιρου οταν κανεις συχρονισμο με το υπολογιστη σου δωρεαν αν εχεις ιντερνετ!;)

Eπειδη το εχω απορια αυτο: Εννοεις οτι αν κανω avtivesync μεσω usb μπορω να παιρνω ιντερνετ απο το pc? Γινεται αυτο?Ποιες επιλογες πρεπει να τσεκαρω?

Mporeis na kaneis mia apli katathesi sto logariasmo tous kai tha aplopoiithoun entelws oi diadikasies mias kai se afti ti periptwsi zitane mono ti diefthynsi apostolis tou paketou kai tipota allo.

σε αυτη την περιπτωση αργει περισσοτερο το πακετο να ερθει; Π.χ για Αθηνα;

Παιδιά το παρέλαβα και όλα καλά πέρασα και τα ελληνικά (hardware και visual).

έχω ένα θέμα προς το παρόν που είναι το touch flo οέο:blink:

όταν ανοίγει η συσκευή με βγάζει κατευθείαν σε windows περιβάλλον.

το έχει ξανακούσει κανείς :O

Μολις το παρελαβα κι εγω και εχω πορωθει...:D

Οταν το πρωτοξεκινας σου βγαζει ενα μηνυμα οτι θα κανει εγκατασταση σε 3 δευτερολεπτα μηπως απο βιασυνη το προσπερασες;;;

σε αυτη την περιπτωση αργει περισσοτερο το πακετο να ερθει; Π.χ για Αθηνα;

Nomizo pos den argei.Ante na sou valoun mia mera parapano.

Burn the rubber, not your soul...

2 meres parapanw gia tin epibebaiwsi tis katathesis! Pote den to katalaba afto! :wacko:

Λοιπον, εγω ειμαι στα χανια αυτη την στιγμη αλλα την τριτη θα ανεβω αθηνα για 2-3 μερες. Εχω λοιπον ενα φιλο στην αθηνα και τον πηρα τηλ να μου δωσει την διευθυνση του για να παει σε αυτον το πακετο. Επειδη λοιπον δεν θελω να τον κουρασω βαζοντας τον να βγαζει φωτοτυπιες απο λογαριασμους και ταυτοτητες και να ψαχνει φαξ να τα στειλει θελω να μου πειτε ποιον τροπο πληρωμης να επιλεξω ετσι ωστε να μου ζητησουν μονο το ονομα και την διευθηνση παραληπτη. Επειδη ο λογαριαμος τραπεζης που θα παρουν τα λεφτα ειναι σε διαφορετικο ονομα απο το ονομα του παραληπτη δεν πιστευω να εχει σημασια...

Παρακαλω τα φωτα σας...

Ευχαριστω!

2 meres parapanw gia tin epibebaiwsi tis katathesis! Pote den to katalaba afto! :wacko:

Από ότι μου είπαν στο τηλέφωνο όταν μιλούσα με expansys, γιατί αρχικά σκέφτηκα τη κατάθεση και όχι τη πιστωτική, τσεκάρουν το λογαριασμό τους κάθε τρεις μέρες. Αυτός είναι ο λόγος της καθυστέρησης...αυτό βέβαια το λέω με κάθε επιφύλαξη μιας και έγινε τηλεφωνικά με τη κοπέλα που συνομίλησα...