Jump to content

[S60 3rd Edition] Hacks & Patches

liogr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εχω καποιες αποριες με το hellocarbide.

δεν βρισκω πουθενα εκδοση που να ισχυει.

στο sign του hellox ζηταει donate. χωρις donate να μην περιμενω?

που θα βρω μια ισχυουσα εκδοση του hellocarbide?

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εχω καποιες αποριες με το hellocarbide.

δεν βρισκω πουθενα εκδοση που να ισχυει.

στο sign του hellox ζηταει donate. χωρις donate να μην περιμενω?

που θα βρω μια ισχυουσα εκδοση του hellocarbide?

Καλώς ήρθες στο myphone.

Το HelloCarbide χρησιμοποιόταν στα παλιά firmwares. Τώρα πλέον χρησιμοποιούμε ή το HelloOX ή τον 1ος οδηγό ο οποίος υπάρχει στο post #2.

Για να υπογράψεις το HelloOΧ δεν χρειάζεται donate. Απλά κατεβάζεις το δικό σου πιστοποιητικό, υπογράφεις το helloox και το κάνεις εγκατάσταση στο κινητό σου.

Για το τι είναι πιστοποιητικό διάβασε το θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed.

Επίσης διάβασε και το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Υπάρχει κανά κόλπο ωστε όταν πάμε να επιλέξουμε ήχο μέσα απ'τα προφύλ" ή απ'τις Επαφές να εμφανίζονται τ'αρχεία από επιλεγμένους φακέλους και όχι μιά λίστα με όλα τ'αρχεία πολυμέσων σε κάρτα μνήμης και μνήμη τηλεφώνου;

Στην περίπτωση μου ας πούμε που έχω μιά 16άρα αργεί όπως είναι φυσικό να τα φορτώσει και βέβαια είναι κουραστική και η επιλογή!

Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό!

Υπάρχει κανά κόλπο ωστε όταν πάμε να επιλέξουμε ήχο μέσα απ'τα προφύλ" ή απ'τις Επαφές να εμφανίζονται τ'αρχεία από επιλεγμένους φακέλους και όχι μιά λίστα με όλα τ'αρχεία πολυμέσων σε κάρτα μνήμης και μνήμη τηλεφώνου;

Στην περίπτωση μου ας πούμε που έχω μιά 16άρα αργεί όπως είναι φυσικό να τα φορτώσει και βέβαια είναι κουραστική και η επιλογή!

Κόλπο απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει για κάτι τέτοιο. Θα σου πάντως 2 τρόπους που ίσως σε βοηθήσουν.

Ο ένας είναι να πάρεις τα τραγούδια που χρειάζεσαι για ήχους κλήσεις και να τους τοποθετήσεις στην μνήμη της συσκευής. Έτσι αφαιρώντας την κάρτα μνήμης στις ρυθμίσεις για τους ήχους θα μένουν μόνο αυτοί που είναι στην μνήμη της συσκευής.

Ο άλλος τρόπος είναι να κάνεις αναζήτηση του τραγουδιού που θες μέσα από την μουσική σου και τις λίστες που έχεις φτιάξει και να επιλέγεις από εκεί το τραγούδι που θες για ήχο κλήσης ή για κάποια επαφή.

Ναι ο πρώτος τρόπος που αναφέρεται ισχύει για τα Ε72 και Ε75 από την στιγμή που τα τελευταία firmware δεν γίνονται hack με το HelloOX.

Κόλπο απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει για κάτι τέτοιο. Θα σου πάντως 2 τρόπους που ίσως σε βοηθήσουν.

Ο ένας είναι να πάρεις τα τραγούδια που χρειάζεσαι για ήχους κλήσεις και να τους τοποθετήσεις στην μνήμη της συσκευής. Έτσι αφαιρώντας την κάρτα μνήμης στις ρυθμίσεις για τους ήχους θα μένουν μόνο αυτοί που είναι στην μνήμη της συσκευής.

Ο άλλος τρόπος είναι να κάνεις αναζήτηση του τραγουδιού που θες μέσα από την μουσική σου και τις λίστες που έχεις φτιάξει και να επιλέγεις από εκεί το τραγούδι που θες για ήχο κλήσης ή για κάποια επαφή.

Χρησιμοποιώ είδη τον 1ο! Απ'όσο ξέρω να οριστεί ήχος κλήσης για κάποια επαφή μέσα απ'τη μουσική ή την έκθεση δε γίνεται, τουλάχιστον για τα τελευταία μοντέλα. Στο 6110 και στο 5700 είναι δυνατών απ'ότι είδα...

ΓΙα το hackάρισμα του E71 ισχύει ο 2ος τρόπος λογικά....

Να κλείσει μια για πάντα το τυφλάδικο και να μείνουν άνεργοι όλοι οι χαφιέδες που'χει για προσωπικό!

Ποιος ειναι ο ποιο εύκολος και ασφαλείς τρόπος να χακαρει κανείς το Ε52;

Γίνεται κιόλας? Περιμένω με αγωνία!!!

Ανάλογα το firmware που έχεις. Ακόμη και να γίνει κάτι κάποια λύση θα υπάρχει..

Διάβασε την πρώτη σελίδα και ακολούθησε την διαδικασία που λειτουργεί στο firmware σου..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ανάλογα το firmware που έχεις. Ακόμη και να γίνει κάτι κάποια λύση θα υπάρχει..

Διάβασε την πρώτη σελίδα και ακολούθησε την διαδικασία που λειτουργεί στο firmware σου..

Με τις οδηγίες (που ειναι μέσω βιντεο) δεν βγαζω ακρη... Γενικά το εχει κάνει κάνεις; Για Ε52;

Ναι τό έχω κάνει εγώ!

Ποιά firmware έχεις; Την τελευταία;

Αν ναι ισχύει ο 1ος τρόπος με το video που είδες.

Edited by gianpithio

Επειδη θελω να περασω το fieldtest σε ενα e66 πρεπει να το "σπασω" για να περασω μερικα αρχεια στο sys,bin κτλ ?

Εαν ναι, ποια μεθοδο να προτιμησω; Την 1η ή την 2η; Στο βιντεο στο τελος λεει κατι για rom pacher να ενεργοποιησω κτλ...

τι ειναι αυτο; Δεν φτανει η διαδικασια με το phoinix ?

Ευχαριστω

Samsung S21 Ultra

Επειδη θελω να περασω το fieldtest σε ενα e66 πρεπει να το "σπασω" για να περασω μερικα αρχεια στο sys,bin κτλ ?

Εαν ναι, ποια μεθοδο να προτιμησω; Την 1η ή την 2η; Στο βιντεο στο τελος λεει κατι για rom pacher να ενεργοποιησω κτλ...

τι ειναι αυτο; Δεν φτανει η διαδικασια με το phoinix ?

Ευχαριστω

Για να κάνεις hack το Ε66 θα χρησιμοποιήσεις το HelloOX. Θα το υπογράψεις με το πιστοποιητικό που έχεις και μετά θα το κάνεις εγκατάσταση. Οδηγίες υπάρχουν στην πρώτη σελίδα.

Για να κάνεις hack το Ε66 θα χρησιμοποιήσεις το HelloOX. Θα το υπογράψεις με το πιστοποιητικό που έχεις και μετά θα το κάνεις εγκατάσταση. Οδηγίες υπάρχουν στην πρώτη σελίδα.

Έψαξα στο google και είχε και κάτι άλλους μεθόδους με ένα αρχείο sis που Απλώς εγκαθηστας και τα κάνει μόνο του. Είναι μούφα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samsung S21 Ultra

Έψαξα στο google και είχε και κάτι άλλους μεθόδους με ένα αρχείο sis που Απλώς εγκαθηστας και τα κάνει μόνο του. Είναι μούφα;

Το HelloOX λειτουργεί έτσι. Είναι ένα αρχείο sis, το οποίο υπογράφεις, το περνάς στο κινητό σου και μετά το κάνεις εγκατάσταση. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση είσαι έτοιμος, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Οι οδηγίες στην πρώτη σελίδα αναλύουν όλη την διαδικασία βήμα βήμα, ρίξε μια ματιά :).

Το HelloOX λειτουργεί έτσι. Είναι ένα αρχείο sis, το οποίο υπογράφεις, το περνάς στο κινητό σου και μετά το κάνεις εγκατάσταση. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση είσαι έτοιμος, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Οι οδηγίες στην πρώτη σελίδα αναλύουν όλη την διαδικασία βήμα βήμα, ρίξε μια ματιά :).

Ευχαριστώ πολυ. Μια ερώτηση τελευταία. Αφού υπάρχει ύπογεγραμμενο Γιατί να το υπογράψω;

Samsung S21 Ultra

Γιατί η υπογεγραμμένη έκδοση δεν είναι δωρεάν..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Γιατί η υπογεγραμμένη έκδοση δεν είναι δωρεάν..

Μάλιστα. Και πόσο κάνει; Γιατί λέει για donation. Όσο θέλει ο καθένας; Υπάρχει ελάχιστο πόσο;

Samsung S21 Ultra

Μάλιστα. Και πόσο κάνει; Γιατί λέει για donation. Όσο θέλει ο καθένας; Υπάρχει ελάχιστο πόσο;

Έχει συγκεκριμένα ποσά για να κάνεις donation, 5/10/20/50/100 είτε σε Ευρώ είτε σε Δολάρια.

Έχω το e66 με το τελευταίο firmware και Απο το helloox2 κολλάει στο installing root cert. Το άφησα περίπου 7 λεπτά και δεν κάνει τίποτα. Γιατί;

Samsung S21 Ultra

Με την έκδοση HelloOX2 v2.03 hack-αρεται κανονικά το Ε66. Το αναφέρει και εδώ.

Με την έκδοση HelloOX2 v2.03 hack-αρεται κανονικά το Ε66. Το αναφέρει και εδώ.

Ναι το ξερω αλλα κολλουσε στο σημειο εκεινο. Το ξανα ετρεξα μετα απο 4-5 φορες και εκανε 1 λεπτο και το hackare

τωρα τί έφταιγε θα σε γελασω και κολλουσε πριν ... :confused:

Samsung S21 Ultra