Itchrist86 Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Το sis το βρίσκεις εκεί που το βρήκες και έκανες την εγκατάσταση. Αν την έκανες από το pc, δεν υπάρχει στο κινητό. Αν την έκανες από το κινητό, τότε το βρίσκεις εκεί που το τοποθέτησες (μνήμη συσκευής ή κάρτα μνήμης) μέσω του file explorer του κινητού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Παιδια εχω προβλημα. Πηγα να βαλω το ExtendMenuGrid και οταν το εβαλα και εβαλα και το sis αρχειο οταν παω να μπω στο μενου της συσκευης (Ν95 8GB) παει να μπει αλλα τελικα με πεταει εξω. Οι συντομευσεις λειτουργουν κανονικα. Διεγραψα το patch μηπως και επανελθει αλλα τιποτα. Παλια τα ιδια. Μαλλον θελει απεγκατασταση το python αρχειο αλλα δεν μπορω γιατι δεν μπορω να μπω στο μενου. Καμια ιδεα περα απο hard format (που να τα περναω ολα απο την αρχη:cry:)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 στο xplore μπορεις να μπεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 στο xplore μπορεις να μπεις; Οχι δεν μπορουσα πουθενα να μπω παρα μονο στις συντομευσεις αλλα βρηκα την λυση. Εγκατεστησα το NetQin Mobile Assistant το οποιο μεσα απο το αριστερο softkey σου δινει τη δυνατοτητα να εχεις προσβαση σχεδον παντου οποτε μπηκα στη διαχειρηση εφαρμογων και το απεγκατεστησα οποτε ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Οχι δεν μπορουσα πουθενα να μπω παρα μονο στις συντομευσεις αλλα βρηκα την λυση. Εγκατεστησα το NetQin Mobile Assistant το οποιο μεσα απο το αριστερο softkey σου δινει τη δυνατοτητα να εχεις προσβαση σχεδον παντου οποτε μπηκα στη διαχειρηση εφαρμογων και το απεγκατεστησα οποτε ολα καλα. δε χρειαζοταν παντως να το απεγκαταστησεις :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 δε χρειαζοταν παντως να το απεγκαταστησεις :O Δηλαδη υπηρχε λυση? Καλα δεν πειρζει ετσι κι αλλιως να το δοκιμασω το εβαλα.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Δηλαδη υπηρχε λυση? Καλα δεν πειρζει ετσι κι αλλιως να το δοκιμασω το εβαλα.:happy: ναι βασικα αν μετονομαζες τον φακελο που εβαλες στο c:\ δε θα ειχε πλεον αλλες ρυθμισεις να διαβασει, οποτε θα επανερχοταν..το εχω παθει κι εγω οταν εβαλα πχ 0 γραμμες x 0 στηλες ή 100x100 :p να το ξαναβαλεις, ειναι σουπερ :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Πρόσβαση στους φακέλους Sys, Private και εγκατάσταση unsigned εφαρμογών (Τρόπος για συσκευές Pre Feature Pack 1 και Feature Pack 1) Για τη διαδικασία θα πρέπει να κατεβάσουμε το αρχείο «hackzip.zip», καθώς και να έχουμε εγκαταστήσει έναν file explorer, πχ X-plore και να τον έχουμε ρυθμίσει ώστε να εμφανίζονται οι φάκελοι συστήματος. Ακολουθούμε τα βήματα: 1. Εξάγουμε από το zip αρχείο το πρόγραμμα «HelloCarbide» και το εγκαθιστούμε στη μνήμη της συσκευής. 2. Περνάμε στο κινητό το αρχείο «installserver.exe» που αντιστοιχεί στη συσκευή μας (διαβάστε το Read Me.txt). 3. Τρέχουμε στο κινητό τον file explorer, πχ X-plore. 4. Πατάμε το πλήκτρο του μενού ώστε να βγούμε από την εφαρμογή χωρίς να την κλείσουμε. Αυτό γίνεται διότι μετά την εκτέλεση του βήματος 6 δεν θα μπορούμε να τρέξουμε καμία εφαρμογή. 5. Τρέχουμε την εφαρμογή «HelloCarbide», πατάμε στο Options > Menu1. 6. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί πατάμε στο «Yes» και αυτομάτως η εφαρμογή κλείνει. 7. Μεταβαίνουμε στον file explorer, βρίσκουμε το αρχείο «installserver.exe» που είχαμε περάσει πριν στο κινητό και το αντιγράφουμε στο C:\sys\bin. 8. Κάνουμε επανεκκίνηση. Για να μπορούμε να ενεργοποιούμε και να απενεργοποιούμε τα δικαιώματα των Sys & Private κατεβάζουμε το αρχείο «CapsOn-Off.zip» και ακολουθούμε τα παρακάτω: 1. Κάνουμε εγκατάσταση τα «CapsOff.sisx» και «CapsOn.sisx» στη μνήμη της συσκευής. 2. Ακολουθούμε εκ νέου τα προηγούμενα βήματα από το 3 μέχρι το 8. 3. Μεταφέρουμε το αρχείο «CProfDriver_SISX.ldd» στο C:\sys\bin. 4. Κάνουμε επανεκκίνηση. Όταν εκκινούμε το «CapsOff» αναιρούνται οι περιορισμοί, ενώ με το «CapsOn» οι περιορισμοί επαναφέρονται. Αυτό ήταν! Πλέον μπορούμε να εγκαθιστούμε οποιαδήποτε εφαρμογή θέλουμε και να έχουμε πρόσβαση σε όλους τους φακέλους τους συστήματος. Έχω το Ν95 8gb και προσπαθώ τον 1ο παλιό τρόπο της πρώτης σελίδας. Φτάνω μέχρι το 7ο βήμα αλλά δεν βρίσκω το C:\sys\bin. Τι να κάνω? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Με το HelloOX 2.0 θα κάνεις hack στο κινητό σου. Μόνο αυτός ο τρόπος λειτουργεί σωστά στα τελευταία firmwares. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Eπελεξε μεσα απο τις ρυθμισεις του x-plore να φαινονται οι φακελοι του συστηματος. Γιατι δεν ακολουθεις την διαδικασια με το HelloOX 2? Ο τροπος που προσπαθεις εαν δεν κανω λαθος τωρα δεν λειτουργει στην συσκευη σου.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Ρώτησα πριν και μου είπαν πως μπορώ με αυτή την μέθοδο στο τηλέφωνό μου. Δεν θέλω να δώσω το ΙΜΕΙ (παραξενιές...) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Απο οσο θυμαμαι εαν εχεις το τελευταιο firmware δεν λειτουργει αυτος ο τροπος. Γνωμη μου ειναι να παρεις ενα κανονικο πιστοποιητικο τα imei που δινονται καθημερινα ειναι χιλιαδες και η διαδικασια εχει που γινετε 2 χρονια. Τεραστιος αριθμος. Ποτε δεν εχει ακουστει οτι καποιος ειχε προβλημα κ.τ.λ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Παιδιά στο αρχείο που κατεβάζω για το patch του RomPatcher ονόματι "installserver.rm, δε βρίσκω το τηλέφωνό μου 6720 classic:mad:. Εάν γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω ας μου δώσει τα φώτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarasi27 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Για σας παιδιά βοήθεια δεν βγάζω άκρη θέλω τα χακαρο το κινητό μου Ν95 V 31.0.015 07-11-08 Rm-320 Nokia n95 (07.01) Σειριακός αριθμός 355739025501317 Χωρίς την αναβάθμιση τα είχα καταφέρει τώρα με τίποτα αν μπορεί κάποιος να μου χαλαρή το helloOX πια έκδοση δεν ξερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Καλημέρα. Τα γράφεις κάπως μπερδεμένα αλλά οκ. Για αρχή, έχεις πιστοποιητικό? Αν ναι τότε κατεβάζεις το HelloOX από εδώ και το υπογράφεις με το πιστοποιητικό σου. Ύστερα το περνάς στο κινητό σου, το κάνεις εγκατάσταση και μετά τρέχεις το HelloOX. Τις υπόλοιπες οδηγίες τις διαβάζεις εδώ. Τώρα αν δεν έχεις πιστοποιητικό, θα διαβάσεις τις οδηγίες του πρώτου ποστ από το θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed για να δεις την διαδικασία ώστε να παραλάβεις πιστοποιητικό και μετά ακολουθείς τις οδηγίες που γράφονται εδώ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Καλημέρα. Πάω να κατεβάσω το HelloOX αλλά μου λέει ότι το link δεν είναι έγκυρο. Υπάρχει κάποιο άλλο λίνκ; Ευχαριστώ!:) Edit: Βρήκα ένα λινκ απο rapidshare ,ελπίζω να δουλέψει,θα σας ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Κατέβασε το από το επίσημο site του HelloOX2, Download HelloOX2 Unsigned EDIT Διορθώθηκε το link της πρώτης σελίδας. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Ωραια, ευχαριστώ! Υπέγραψα την εφαρμογή, την εγκατέστησα κιόλας.. Και πάω να την τρέξω, αλλά εδω και πάρα πολύ ώρα μου γράφει unpacking file. Είναι φυσιολογικό; Έχει πανω απο 10+ λεπτά που το κάνει αυτο. Το κινητό ειναι Ν73! Ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Για δοκίμασε και με τους τρόπους που αναφέρονται σε αυτό το ποστ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2298244#post2298244 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Έκανα τον τρόπο με το hackzip. Πέρασα μια εφαρμογη απο το μαγαζι που έλεγε unsigned και μπήκε κανονικά. Πάντως αυτο με το caps on/off δε το εκανα.. Είναι φυσιολογικο να δουλεύει έτσι; Το caps on/off πρακτικα είναι μονο για να βλέπω τα τους φακέλους sys + private ;; Γιατι τουλαχιστον στο Ν73 το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπαίνουν οι εφαρμογές. Τώρα θα ζητήσω πιστοποιητικο και για το 5800, ελπιζω να χακάρεται με το Hello OX γιατι εκει δυσκολα να βρώ εναλλακτική! Ευχαριστω πολυ φίλε stendor για το ενδιαφερον!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Στις παλιές συσκευές με παλιό firmware όπως το Ν73 λειτουργούν οι τρόποι που σου έδωσα πριν. Στο 5800 θα λειτουργεί κανονικά το HelloOX μην ανησυχείς. Ναι το Caps on/off είναι για να έχει πρόσβαση στους φακέλους private και sys. :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Τωρα που εχεις προσβαση σε ολους τους φακελους του Ν73 θα πρεπει να κανεις ακομη ενα βημα για να μπορεις να κανεις εγκατασταση απευθειας τις unsigned εφαρμογες. Θα πρεπει να κανεις paste το αρχειο installserver.exe στο φακελο C:\sys\bin. Εαν αποφασισεις να ξανα δοκιμασεις το HelloOX πρεπει να ξερεις οτι υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις που δεν κανει εγκατασταση με την πρωτη φορα. Σε αυτη την περιπτωση δοκιμαζεις ακομη 2-3 φορες μηπως μπορεσει να εγκατασταθει. Εαν δεν γινει τιποτα δοκιμασε μια παλιοτερη εκδοση, για να καταλαβεις στο 5800 εχω την 1.03 και λειτουργει κανονικα αποκλειεται να εχεις προβλημα στο Ν73. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Καλησπέρα έχω φάει τον κόσμο να βρω ένα HelloOX2 υπογεγραμμένο μήπως ξέρει κανένας που ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Καλησπέρα έχω φάει τον κόσμο να βρω ένα HelloOX2 υπογεγραμμένο μήπως ξέρει κανένας που ? Υπογεγραμμένο θα το λάβεις από το επίσημο site εφόσον πρώτα έχεις κάνει μια δωρεά των 5$. Μπες στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2298233#post2298233 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 Παιδια μια ερωτηση. Εχει κανεις κανενα patch που να απενεργοποιει το κοκκινο φως κατα την φωτογραφιση/βιντεοσκοπηση για το Ν95 8GB? Εχω φαει τον τοπο αλλα ενα που βρηκα δεν λειτουργει σε μενα. Αν ξερει κανεις παρακαλω ας με βοηθησει. Επισης πετυχα ενα πολυ ωραιο patch που σου δινει την δυνατοτητα να μετονμασεις τις εφαρμογες αλλα και τους φακελους της συσκευης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts