Jump to content

[S60 3rd Edition] Hacks & Patches

liogr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nαι ρε παιδιά έκανα αποσυμπίεση εννοείται!!

Θα δοκιμάσω και το άλλο αρχείο....

EDIT:τίποτα...............................

Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

συγνώμη αν σας κουράσω...αλλά θέλω τα φώτα σας εειδή δεν γνωρίζω

ποιός είναι ο καλύτερος και ο σωστός τρόπος για το ΝΟΚΙΑ Ε71?

έχω βρει πακέτα όπως

1) HelloCarbide (με installserver 9.1 και 9.2)

2) Drakkarious 2.02

3) HelloOX.1.03.extended

αλλά δεν ξέρω ποιο να βάλω.....θα μπορούσε κάποιος να με φωτίσει?

ευχαριστώ πολύ!

Το ανέβασα....
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Το patche του installserver που ειναι? Δεν το εχεις βαλει μεσα στο φακελο?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Μα αυτό δεν μου λείπει??Ένα αρχείο .rmp δηλαδή δεν θέλω ακόμα?

Σου εχουμε ανεβασει αρκετα δεν τα εχεις βαλει μεσα στο φακελο για να τα δοκιμασεις?

Οοοοοπα οπα...

Δεν ανοίγουμε τον φάκελο patches από το pc suite και μετά βάζουμε το αρχείο .rmp?Και μετά δεν πατάμε apply στο patch?

Με τo patch που έδινε στην πρώτη σελίδα του thread αυτού , όλα γίνοταν κανονικά αλλά δεν ενεργοποιoύνταν το patch...Πάταγα apply και μου έδειχνε δίπλα από το patch ένα εικονίδιο με ένα Χ....Το patch που μου έδωσες δεν το περνάει κάν.....

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην το περναει. Τα αρχεια .rmp μπορουν να μπουν σε οποιο φακελο θελεις οπως και ολα τα αλλα. Απο την στιγμη που λες οτι δεν μπορει να μπει στο φακελο patches σιγουρα κανεις κατι λαθος. Μετεφερε τα χυμα μεσα στο Ε (καρτα μνημης) και μετα επικολλησε τα στο φακελο patches με τον διαχ. αρχειων της συσκευης σου.

Gianpithio να σε φιλήσω!!:respect:

Άμα είχαμε thx button θα το είχα λιώσει για σένα!:lol:

Μου έβγαλε το πολυπόθητο τίκ!

Οπότε βούρ για τις unsigned εφαρμογές!:bow:

μηπως θα μπορουσε καποιος να βοηθησει για το τροπο που μπορω να χακαρω την εφαρμογη nokia maps. εχω κανει ολη την διαδικασια του τριτου τροπου που προτεινετε επιτυχημενα τωρα για αυτη την εφαρμοφη τι πρεπει να κανω;

( εχω κανει αναγητηση αλλα χωρις αποτελεσμα :wacko: )

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

Λοιπόν να τα πάρουμε με τη σειρά.

Στη πρώτη σελίδα περιγράφονται διάφορές μέθοδοι για να χακάρεις τη συσκευή σου ώστε να δέχεται unsigned εφαρμογές κλπ. Δεν χακάρεις τις κάθε αυτού εφαρμογές.

Είπες πως εφάρμοσες το τρίτο τρόπο. Ο μόνος τρόπος που λειτουργεί στο N82 και με το νεότερο λογισμικό είναι αυτός του πρώτου μηνύματος.

Οι άλλοι δεν ισχύουν πλέον.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αυτό στο συγκεκριμένο screenshot, δεν γίνεται με κάποια εφαρμογή αλλά, υποθέτω, με κάποιο χακ που έκανε ο κινέζος στην συσκευή του.

Εχει βρει κανεις απο εσας καποιο σχετικο patche? :)

Δεν έχω βρει κάτι Γιάννη.

Και γενικά δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για τροποποίηση της ενεργής αναμονής.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Λοιπόν να τα πάρουμε με τη σειρά.

Στη πρώτη σελίδα περιγράφονται διάφορές μέθοδοι για να χακάρεις τη συσκευή σου ώστε να δέχεται unsigned εφαρμογές κλπ. Δεν χακάρεις τις κάθε αυτού εφαρμογές.

Είπες πως εφάρμοσες το τρίτο τρόπο. Ο μόνος τρόπος που λειτουργεί στο N82 και με το νεότερο λογισμικό είναι αυτός του πρώτου μηνύματος.

Οι άλλοι δεν ισχύουν πλέον.

Χμ. Έχεις δίκιο, αυτό με το πρώτο μήνυμα έκανα (εχω την αίσθηση ότι παλιά ήταν στην σειρά ο τρίτος τρόπος, μπορεί να κάνω και λάθος)

την αναφορά μου για το ότι το εχω πειράζει την κάνω απλά για να αναφέρω ότι μπορώ να εχω πρόσβαση σε φακέλους... (αν δεν κάνω λάθος) :)

Αν γνωρίζει κάποιος κάποιο τρόπο ή ότι οτιδήποτε που μπορεί να με βοηθήσει.... Ευπρόσδεκτο :)

αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

sam66[/member] απο την στιγμη που εχεις κανει το hack στην συσκευη πρεπει να κανεις την ερωτηση σου στο Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go). Καλο θα ειναι να γραψεις το προβλημα που εχεις οσο αναλυτικα γινετε για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.

μουφα το κοβω :)

Νικο οταν ξανα σκαλωσεις θεμα - post απο κινεζο με την ιδια οθονη ενημερωσε μας να του στειλουμε pm για να δουμε τι θα μας πει :) :p

Νικο οταν ξανα σκαλωσεις θεμα - post απο κινεζο με την ιδια οθονη ενημερωσε μας να του στειλουμε pm για να δουμε τι θα μας πει :) :p

παναθεμα τον κι αυτον, αλλοι τα ποσταρουν..δεν εχω καταλαβει τι παιζει, αλλοι ποσταρουν θεματα με διαφορετικα ονοματα δημιουργων..

• 2 weeks later...

Διάβασες τον οδηγό και δεν το βρήκες...

Μάλλον δεν διάβασες καλά...:rolleyes:

• 2 weeks later...
Χμμμ ειδα στο γνωστο φορουμ το ποστ ενος τυπου που εκανε αναβαθμιση firmware μεσω fota στο ν85 και του εμεινε το χακ του Χελλοξ. Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει αν γινεται αυτο? Σκεφτομαι να κανω την αναβαθμιση στο Ν96 και δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθω παλι με φορματ κλπ αν κατι δεν πετυχει ΛΟΛ.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

επιβεβαιώνω ότι υπάρχει hack for new firmwares στο γνωστό μαγαζί και δουλέυει άψογα στο Ε71 300.21.012. μόλις το δοκίμασα λειτουργεί άψογα πιστευώ ότι κάνει το ίδιο και στο Ν85.

ευχαριστώ

frastgr

#HOT# Hack Newest Firmwares N97, 5730, E75, N86 Etc

Some latest Nokia's firmwares are designed to prevent user from hacking (opening platform security) their phone. The changes seemed to have successfully interfere with HelloOx operation, thus rendering our device unhackable.

I've just found out this new method from neighborhood forum and some folks have already confirmed this hack works on following devices:

Nokia N79 v30.011.051.1

Nokia 6220c v5.15

Nokia E75 v110.48.125

Nokia N97 v11.0.021.209.04* (tnx to leetut & takt29)

Nokia E71 v300.21.012

Nokia N78 v30.011 (tnx to andre128)

Nokia 5730XM v100.48.122 (tnx to Vampiro1306)

While some others ARE reported unhackable by this method

Confirmed doesn't work with:

Nokia N96 v30 (Thanks to ugur35)

KNOWN ISSUES:

Several users have reported that they were unable to install any application after the hack applied. the solution is to disable SWIPOLICYPATH patch in ROMPatcher. (tnx to andre128)

On Nokia N97 v11.0.021.209.04, Rompatcher patches c2z and SwitchOFFRestart cannot be enabled (tnx to takt29)

The list above is generated from member feedback, should you found any wrong information, please reply to this thread or pm me.

FOLLOW THE INSTRUCTION EXACTLY AS IT WAS WRITTEN

USE ONLY THE ATTACHED FILES, THE ATTACHED FILES ARE ALREADY SPECIFICALLY MODIFIED TO COMPLY WITH THE FOLLOWING HACKING STEPS

What you'll need to provide yourself:

Certificate with 17 capabilities

Signer to sign the sisx file

Decent 3rd party filemanager

Install your favourite file manager; X-plore & Y-Browser are recommended (skip this step if you already have it installed).

Sign & Install Mapdrives

Sign & Install ROMPatcher

Sign & Install Y_browser or X-plore

Run Mapdrives (Mapdrives will map drive A:\ to c:\sys\bin with rw access!)

Uninstall Mapdrives

Put files under "Copy_to_A" folder to A:\

Restart your device

Open ROMPatcher, apply open4all.rmp, ChangeSWIpolicyPath.rmp* & Installserver_FP2.rmp

HACKED (if you're lucky enough, if you aren't

if you see errors when doing steps above, you will need to copy installserver.exe from drive Z:\sis\bin\installserver.exe to C:\sis\bin\installserver.exe manually.

ALL CREDIT TO abgnokia,

Για δειτε αν δουλευει.

download

http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif

• 2 weeks later...
Ακόμα δεν έχω βρει patch για το Ν95 8gb μου....όποιος έχει βρει (για την v.31.0.015) ας μου στείλει κανά pm..........plz......