Jump to content

fusion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fusion

  1. Ξεθάβω το ποστ γιατί το βρήκα με τιμή 880+80 η εγκατάσταση και θέλω να ακούσω κάποια γνώμη για το αν είναι καλή λύση, ή αν υπάρχει κάτι καλύτερο κοντά στο χιλιάρικο. Ευχαριστώ
  2. Χαίρετε, άπειρος στα κλιματιστικά εφόσον πρώτη φορά βάζω. Σκέφτομαι να πάρω αυτό (811€ σε άλλο κατάστημα αλλά εδώ έχουν τα specs), στα λεφτά του μου φαίνεται πολύ καλό. Ο χώρος που θα ψύξη/θερμάνει είναι 25 τ.μ. αλλά το σπίτι είναι τελευταίο όροφο. Βλέπω ότι EER και COP δεν συγκρίνονται με κλιματιστικά του 2012 αλλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες σχετικά με την διαφορά στον λογαριασμό της ΔΕΗ ως προς την διαφορά στην τιμή (το παλιό daisekai vs. καινούρια a/c 1300-1500€ με 4+ COP).
  3. Για firmware update σε 5.15 θέλει να ξαναπεράσω το helloOX και γενικά να ξανακάνω όλη τη διαδικασία?
  4. Πώς κάνουμε αναβάθμηση σε 3.0 κρατώντας τις εφαρμογές που έχουμε κατεβάσει από cydia?
  5. Υπάρχει εφαρμογή voice changer κατά την διάρκεια την κλήσης?
  6. Το rapidshare link ήταν πεσμένο όταν είχα δοκιμάσει, τώρα όλα καλά.:up:
  7. Που μπορώ να βρω το installserver.rmp για Nokia 6220c firmware 4.13?
  8. Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσω τον ήχο που κάνει όταν τραβάω φωτογραφίες?
  9. Εδώ είσαι ...QuickFreedom Εγώ το έσπασα με την έκδοση 1.1.1 και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
  10. Μήπως δεν κρατάς πατημένο το κουμπί για να κάνει autofocus?
  11. Πέτυχα αυτό το φαινόμενο μόνο μια φορά, όταν τράβηξα με φλας νύχτα στη λάρισα full υγρασία/ομίχλη. Υποθέτω ότι το ξένον έκανε να "λαμπυρίσουν" τα υγρά σωματίδια του αέρα(άκυρος ορισμός:p).
  12. Πολύ καλά νέα!!! Άντε να παίρνουμε σειρά και εμείς με iPod, όλο στο 3G το μυαλό τους.:p
  13. Παιδιά είμαι με laptop και έχω περάσει φρέσκο itunes. Δεν έχω κάνει κάποιο backup από την playlist του desktop. Θέλω να περάσω μια ταινία στο ipod. Υπάρχει τρόπος να το κάνω χωρίς το itunes να σβήσει ότι έχω στο ipod?
  14. thanx again... Τα έχω κάνει όλα αυτά εκτός από το 6, θέλω να έχω την δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιώ το κινητό μέσα στο λεπτό χωρίς να κάθομαι να ξεκλειδώνω.
  15. thanx panos 3 κύκλους τους έχω κάνει
  16. Σε ευχαριστώ φίλε:) Μήπως έχεις κανα quick tip για την μπαταρία, εκτός από το κλασσικό αποφόρτιση-πλήρης φόρτιση?
  17. Το 8άρι πάρε φίλε... Εγώ του έχω βάλει 4Gb μουσική, του βάζω και 1-2 ταινίες και κανα 10-20 apps και μου μένει 1Gb και κάτι ψηλά ελεύθερη μνήμη.
  18. Τελικά το πήρα και εγώ παιδιά... 285 από Multirama. Ας πώ λοιπόν και εγώ την γνώμη μου, αφού κλείσαμε την πρώτη εβδομάδα συμβίωσης. Σαν πρώτη αίσθηση καταλαβαίνεις αμέσως τα "κατασκευστικά" προβλήματα του μοντέλου. Είναι ένα (-) του μοντέλου το οποίο έχει αναφερθεί αρκετές φορές. Το πληκτρ/γιο φαίνεται "φτηνό" χωρίς όμως να χάνει ούτε στιγμή την ανταπόκριση του. Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος που στο messaging έχω ελάχιστα εώς μηδαμινά λάθη. Αυτό σημαίνει ότι τα μεγάλα πλήκτρα κάνουν δουλειά παρ΄ όλο που νοιώθεις ότι αιωρούνται πάνω από την συσκευή. Το πλαστικό πλαίσιο μεταλλικού χρώματος δεν είναι καλύτερο, πιέζοντάς το από τις 2 μεριές ακούς ένα ελαφρή τρίξιμο, όπως συμβαίνει και με οποιοδήποτε σημείο στο κάτω μέρος της συσκευής(από την οθόνη και κάτω). Made in Hungary κατασκευή, αν λέει κάτι αυτό. Το μενού χαρακτηρίζεται αρκετά φιλικό. Αν δεν είχατε την τύχη να δουλέψετε μέχρι τώρα το S60, δώστε του 2-3 μέρες και θα γίνετε ξεφτέρια.:D Δυστηχώς η έλλειψη διπλού επεξεργαστή γίνεται εμφανής κατά την γρήγορη πλοήγηση (π.χ. πατήστε γρήγορα Ρυθμίσεις --> Ρυθμ. τηλ. --> Γενικές --> Προσ. ρυθμίσ. και δείτε ότι θα καθυστερήσει να ανοίξει την τελευταία επιλογή) αλλά και στις εναλλακτικές προβολές μενού, οι οποίες, ας είμαστε ειλικρινείς είναι περισσότερο για εφφέ. Η μπαταρία είναι ακόμα ένα μειονέκτημά της της συσκευής. Τις πρώτες μέρες που το σκάλιζα αρκετά(GPS/3G-on/night-shots/μεγάλη φωτεινότητα οθόνης), η μπαταρία κρατούσε με πλήρη φόρτιση περίπου 24 ώρες. Τις τελευταίες μέρες και ύστερα από λίγο tweaking κρατάει 1,5 με 2 μέρες. Σε αυτό το σημείο, αν συνεχίζετε να διαβάζετε, θα αναρωτιέστε για ποιον λόγο να πάρει κάποιος μια συσκευή σαν αυτήν.:p Μα γιατί άλλο? για την κάμερα της. Μέχρι στιγμής έχω μείνει ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος από τις φωτογραφίες του nokia. Αν σκεφτεί κανείς ότι σε λιγότερο από 100γρ. μεταφέρει το κινητό και την casual φωτογραφική του, το 6220 αποδεικνύεται τίμιο gadgetάκι.:D edit: To ηχειάκι βαράει δυνατά!!
  19. H iPhone Dev-Team ανακοίνωσε ότι δεν σκέφτεται να ασχοληθεί με το iPod Touch 2G. http://blog.iphone-dev.org/post/65126957/tis-the-season-to-be-jolly Ευτυχώς για "εμάς" τους άιποντίστες:p, το project ανέλαβε μια καινούρια dev-team. H Chronic Dev-Team υπόσχεται το νέο "jailbreak" και ήδη βρίσκεται στο στάδιο εύρεσης του exploit. http://chronic-dev.org/blog/2008/12/a-new-challenge/ Ας ελπίσουμε να τα καταφέρει.:D
  20. Έτσι από απορεία... Είναι Multi-Touch?
  21. Ευελπιστώ ότι μέχρι την Πρωτοχρονιά θα είμαστε όλοι happy pwned ipod touch 2G users.:D Καλύτερα από το να παίζουμε τα παιχνίδια της Apple που μας έχει στο φτήσιμο. Οπότε απερνεργοποιώ και εγώ τον αυτόματο έλεγχο για updates στο itunes και περιμένω...
  22. Καποιες αποριες... - Το Jailbreak/QuickPWN δουλευει για iPod Touch 2G, firmware 2.1.1? - Καπου διαβασα οτι η Apple θα ενσωματωσει και ελληνικο πληκτρολογιο στην 2.2. Γνωριζουμε αν ισχυει κατι τετοιο απο τις beta εκδοσεις που κυκλοφορουν?
×
×
  • Create New...