Itchrist86 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Στα γνωστά μέρη και γενικότερα με μια αναζήτηση στο internet θα το βρεις. Όντως είσαι στο τελευταίο βήμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Ακόμα δεν έχω βρει patch για το Ν78 μου:(....όποιος έχει βρει (για την v.21002) ας μου στείλει κανά pm..........plz......:help: Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Δοκιμασε τα παρακατω: http://www.speedyshare.com/641711659.html Eιναι για το 5800 μου αλλα μπορει να κανουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Το link που δόθηκε στο πρώτο post για τα installserver.rmp patches των .fp2 δεν δουλεύει. Πως μπορούμε να βρούμε το installserver.rmp για το Ν79; (έκδοση 20.175) ΕDIT: κατεβάστε το από εδώ: http://www.speedyshare.com/779563307.html Απαγορευονται τα link που οδηγουν σε forum με παρανομο υλικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Δοκιμασε τα παρακατω: http://www.speedyshare.com/641711659.html Eιναι για το 5800 μου αλλα μπορει να κανουν. Μπαααα..... Τίποτα...Ούτε καν τα περνά στο τηλέφωνο όπως γίνοταν με το patch για το ν78 που υπάρχει στην αρχή του thread....:( pfff...άρα πρέπει να περιμένω τώρα αν βγει κάτι.....είχα βρει μια σελίδα που ίσως είχε κάτι αλλά το pc μου αρνείται πεισματικά να την ανοίξει.....:mad: Ευχαριστώ πάντως και για τις δικές σας προσπάθειες....:O Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Το αρχειο που σου ανεβασα ειναι .zip θα πρεπει να το κανεις αποσυμπιεση μεσα θα βρεις 2 patches περασε τα στην συσκευη σου και δοκιμασε εαν ανοιγουν. Επισης δοκιμασε και το αρχειο που σου ειπε ο OculatusAbis Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Nαι ρε παιδιά έκανα αποσυμπίεση εννοείται!! Θα δοκιμάσω και το άλλο αρχείο.... EDIT:τίποτα............................... Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 συγνώμη αν σας κουράσω...αλλά θέλω τα φώτα σας εειδή δεν γνωρίζω ποιός είναι ο καλύτερος και ο σωστός τρόπος για το ΝΟΚΙΑ Ε71? έχω βρει πακέτα όπως 1) HelloCarbide (με installserver 9.1 και 9.2) 2) Drakkarious 2.02 3) HelloOX.1.03.extended αλλά δεν ξέρω ποιο να βάλω.....θα μπορούσε κάποιος να με φωτίσει? ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Έχεις το τελευταίο firmware στην συσκευή σου; Αν ναι, τον τρίτο τρόπο θα εφαρμόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Το ανέβασα.... Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Το patche του installserver που ειναι? Δεν το εχεις βαλει μεσα στο φακελο? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Μα αυτό δεν μου λείπει??Ένα αρχείο .rmp δηλαδή δεν θέλω ακόμα? Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Σου εχουμε ανεβασει αρκετα δεν τα εχεις βαλει μεσα στο φακελο για να τα δοκιμασεις? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Οοοοοπα οπα... Δεν ανοίγουμε τον φάκελο patches από το pc suite και μετά βάζουμε το αρχείο .rmp?Και μετά δεν πατάμε apply στο patch? Με τo patch που έδινε στην πρώτη σελίδα του thread αυτού , όλα γίνοταν κανονικά αλλά δεν ενεργοποιoύνταν το patch...Πάταγα apply και μου έδειχνε δίπλα από το patch ένα εικονίδιο με ένα Χ....Το patch που μου έδωσες δεν το περνάει κάν..... Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Δεν υπαρχει περιπτωση να μην το περναει. Τα αρχεια .rmp μπορουν να μπουν σε οποιο φακελο θελεις οπως και ολα τα αλλα. Απο την στιγμη που λες οτι δεν μπορει να μπει στο φακελο patches σιγουρα κανεις κατι λαθος. Μετεφερε τα χυμα μεσα στο Ε (καρτα μνημης) και μετα επικολλησε τα στο φακελο patches με τον διαχ. αρχειων της συσκευης σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Gianpithio να σε φιλήσω!!:respect: Άμα είχαμε thx button θα το είχα λιώσει για σένα!:lol: Μου έβγαλε το πολυπόθητο τίκ! Οπότε βούρ για τις unsigned εφαρμογές!:bow: Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 μηπως θα μπορουσε καποιος να βοηθησει για το τροπο που μπορω να χακαρω την εφαρμογη nokia maps. εχω κανει ολη την διαδικασια του τριτου τροπου που προτεινετε επιτυχημενα τωρα για αυτη την εφαρμοφη τι πρεπει να κανω; ( εχω κανει αναγητηση αλλα χωρις αποτελεσμα :wacko: ) Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Λοιπόν να τα πάρουμε με τη σειρά. Στη πρώτη σελίδα περιγράφονται διάφορές μέθοδοι για να χακάρεις τη συσκευή σου ώστε να δέχεται unsigned εφαρμογές κλπ. Δεν χακάρεις τις κάθε αυτού εφαρμογές. Είπες πως εφάρμοσες το τρίτο τρόπο. Ο μόνος τρόπος που λειτουργεί στο N82 και με το νεότερο λογισμικό είναι αυτός του πρώτου μηνύματος. Οι άλλοι δεν ισχύουν πλέον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Αυτό στο συγκεκριμένο screenshot, δεν γίνεται με κάποια εφαρμογή αλλά, υποθέτω, με κάποιο χακ που έκανε ο κινέζος στην συσκευή του. Εχει βρει κανεις απο εσας καποιο σχετικο patche? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Δεν έχω βρει κάτι Γιάννη. Και γενικά δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για τροποποίηση της ενεργής αναμονής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 μουφα το κοβω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Λοιπόν να τα πάρουμε με τη σειρά. Στη πρώτη σελίδα περιγράφονται διάφορές μέθοδοι για να χακάρεις τη συσκευή σου ώστε να δέχεται unsigned εφαρμογές κλπ. Δεν χακάρεις τις κάθε αυτού εφαρμογές. Είπες πως εφάρμοσες το τρίτο τρόπο. Ο μόνος τρόπος που λειτουργεί στο N82 και με το νεότερο λογισμικό είναι αυτός του πρώτου μηνύματος. Οι άλλοι δεν ισχύουν πλέον. Χμ. Έχεις δίκιο, αυτό με το πρώτο μήνυμα έκανα (εχω την αίσθηση ότι παλιά ήταν στην σειρά ο τρίτος τρόπος, μπορεί να κάνω και λάθος) την αναφορά μου για το ότι το εχω πειράζει την κάνω απλά για να αναφέρω ότι μπορώ να εχω πρόσβαση σε φακέλους... (αν δεν κάνω λάθος) :) Αν γνωρίζει κάποιος κάποιο τρόπο ή ότι οτιδήποτε που μπορεί να με βοηθήσει.... Ευπρόσδεκτο :) Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 sam66[/member] απο την στιγμη που εχεις κανει το hack στην συσκευη πρεπει να κανεις την ερωτηση σου στο Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go). Καλο θα ειναι να γραψεις το προβλημα που εχεις οσο αναλυτικα γινετε για να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε. μουφα το κοβω :) Νικο οταν ξανα σκαλωσεις θεμα - post απο κινεζο με την ιδια οθονη ενημερωσε μας να του στειλουμε pm για να δουμε τι θα μας πει :) :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Νικο οταν ξανα σκαλωσεις θεμα - post απο κινεζο με την ιδια οθονη ενημερωσε μας να του στειλουμε pm για να δουμε τι θα μας πει :) :p παναθεμα τον κι αυτον, αλλοι τα ποσταρουν..δεν εχω καταλαβει τι παιζει, αλλοι ποσταρουν θεματα με διαφορετικα ονοματα δημιουργων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fusion Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Που μπορώ να βρω το installserver.rmp για Nokia 6220c firmware 4.13? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts