tapeino Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Μου βγάζει σφάλμα πιστοποιητικού όταν πάω να κάνω εγκατάσταση το Hello σύμφωνα με το 3ο βήμα? Sorry αλλά αρχάριος με Ν95 8GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Μου βγάζει σφάλμα πιστοποιητικού όταν πάω να κάνω εγκατάσταση το Hello σύμφωνα με το 3ο βήμα? Sorry αλλά αρχάριος με Ν95 8GB. πρεπει να την υπογραψεις πρωτα την εφαρμογη hello Τα αρχεία εγκατάστασης του Symbian OS 9.1/9.2 ή μεταγενέστερο θα πρέπει να είναι ψηφιακά υπογεγραμμένα. Σ' αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να εκδώσουμε το δικό μας (προσωπικό) πιστοποιητικό ώστε να μπορούμε να υπογράφουμε και να εγκαθιστούμε τις εφαρμογές που δεν είναι υπογεγραμμένες. Αυτό γίνεται ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες. Αλλιώς μπορείτε να χακάρετε τη συσκευή σας ώστε να μην χρειάζεστε πιστοποιητικό. Οι πιο εύκολοι και γρήγοροι τρόποι είναι αυτός και αυτός. ριξε μια ματια εδω κι εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Ρε παιδιά χίλια συγνώμη αν τα λέτε για 1000χτή φορά αλλά πραγματικά με τόση πληροφορία έμπλεξα τα μπούτια μου και καταμπερδεύτηκα. Αν χακάρουμε το λογισμικό με τον τρίτο τρόπο, εγκαθιστούμε κανονικά ότι θέλουμε αρκει να είναι *****ed, χωρίς να μας απασxολεί πλέον το signing? Δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση? Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Nα ρωτησω κατι ποσος χρονο κανει να εγκατασταθει το Ηello? Η εγκατάσταση του ΗelloOX είναι άμεση. Αυτό που ενδέχεται να αργήσει λίγο είναι κατά την εκτέλεση του, όταν δηλαδή χακάρεις το κινητό τρέχοντας το ΗelloOX. Ρε παιδιά χίλια συγνώμη αν τα λέτε για 1000χτή φορά αλλά πραγματικά με τόση πληροφορία έμπλεξα τα μπούτια μου και καταμπερδεύτηκα. Αν χακάρουμε το λογισμικό με τον τρίτο τρόπο, εγκαθιστούμε κανονικά ότι θέλουμε αρκει να είναι *****ed, χωρίς να μας απασxολεί πλέον το signing? Δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση? Ναι θα εγκαθιστάς ό,τι θέλεις χωρίς να χρειάζεται να το υπογράφεις. Τυπικά ναι, χάνεις την εγγύηση, αλλά δεν πρόκειται κανείς να το πάρει χαμπάρι εάν το πας για service. Ή το πολύ-πολύ κάνεις ένα hard format πριν το παραδόσεις. Ένας φίλος μόλις απέκτησε το N95 8gb από τη vodafone. Τρεις ερωτησούλες στα γρήγορα: 1. Με hard format ξηλώνεται ότι έχει βάλει η vodafone μέσα? :offtopic: 2. Τρέχει firmware 20άρι. Θα περαστεί η v31 και στο καπάκι το HelloOX. Υπάρχει περίπτωση να χαθεί η εγγύηση? 3. Εκτέλεση του HelloOX.1.03 ή 1.04? 1) Πήρες απάντηση από τον geo29 2) Με το HelloOX μπορείς να χακάρεις οποιαδήποτε έκδοση λογισμικού. Αλλά εάν πρόκειται να αναβαθμίσεις ποιος ο λόγος να το χακάρεις από πριν εφόσον θα τα χάσεις όλα. Τυπικά ναι, χάνεις την εγγύηση, αλλά δεν πρόκειται κανείς να το πάρει χαμπάρι εάν το πας για service. 3) Ακολούθησε τον τρίτο τρόπο από τη πρώτη σελίδα με το 1.03. Η έκδοση 1.04 έχει προβλήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!:) Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 BiNPDA Hacking Kit hacking tool working for all device no need to sign. http://www.speedyshare.com/990125897.html Δεν το εχω δοκιμασει ακομη :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Υπάρχει εφαρμογή ή κάποιος τρόπος μέσω "χακ" που να μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια των φακέλων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Θα ήθελα να ρωτήσω αν για να κάνω Hack το ΝΟΚΙΑ Ε66 ακολουθώ την ίδια διαδικασία όπως για ένα Ν95; Ευχαριστώ. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Υπάρχει εφαρμογή ή κάποιος τρόπος μέσω "χακ" που να μπορώ να αλλάξω τα εικονίδια των φακέλων? Δες την εφαρμογη MenuEditor αλλα θα πρεπει να εχεις κανει hack στην συσκευη σου. Υπαρχει και ενα αρχειο οπου μπορεις να αλλαξεις ολους τους φακελους στην συσκευη σου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2550131#post2550131 Θα ήθελα να ρωτήσω αν για να κάνω Hack το ΝΟΚΙΑ Ε66 ακολουθώ την ίδια διαδικασία όπως για ένα Ν95; Ευχαριστώ. Kαλυτερα ακολουθησε τον 3ο τροπο απο το 1 ποστ του παροντος: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Δες την εφαρμογη MenuEditor αλλα θα πρεπει να εχεις κανει hack στην συσκευη σου. Υπαρχει και ενα αρχειο οπου μπορεις να αλλαξεις ολους τους φακελους στην συσκευη σου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2550131#post2550131 Kαλυτερα ακολουθησε τον 3ο τροπο απο το 1 ποστ του παροντος: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573 Φίλε gianpithio ευχαριστώ για την απάντηση ,είδει με το βήμα 3 έχω κάνει Hack το Ν95, άρα δεν θα έχω πρόβλημα και με το Ε66; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Όχι, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 BiNPDA Hacking Kit hacking tool working for all device no need to sign. http://www.speedyshare.com/990125897.html Δεν το εχω δοκιμασει ακομη :O τι είναι τούτο; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giouli81 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 καλησπερα...περασα μια ολοκληρη νυχτα προσπαθωντας να hackαρω το ν85 μου ωστε να περασω μεσα καποια παιχνιδια ngage που βρηκα στο ιντερνετ...ποια διαδικασια ακριβως μπορω να ακολουθησω, γιατι δε δεχεται καποια πιστοποιητικα και μου εχει σπασει τα νευρα! χιλια ευχαριστω!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 τι είναι τούτο; :p Υποτιθεται οτι με μια απλη εγκατασταση μπαινει το αρχειο installserver.exe στην θεση του για να κανουν εγκατασταση απευθειας οι Unsigned εφαρμογες. Στο 5800 φαινεται να μην λειτουργει στις αλλες συσκευες δεν γνωριζω :O καλησπερα...περασα μια ολοκληρη νυχτα προσπαθωντας να hackαρω το ν85 μου ωστε να περασω μεσα καποια παιχνιδια ngage που βρηκα στο ιντερνετ...ποια διαδικασια ακριβως μπορω να ακολουθησω, γιατι δε δεχεται καποια πιστοποιητικα και μου εχει σπασει τα νευρα! χιλια ευχαριστω!:blink: Δες το παρακατω link: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2737296#post2737296 Στο τελος υπαρχει ακομη ενας τροπος που ειναι ποιο απλα τα πραγματα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apo_jim Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 [ρε παιδια δεν εχω καταλαβει κατι....αν κανω unsigned την συσκευη μου βγαινει απο την εγγυηση?αν ναι μπορω να το επαναφερω μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 μαλλον εννοείς να την χακάρεις. ναι μπορείς να την επαναφέρεις αν κάνεις φορματ. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Δεν υπαρχει κανενας λογος να χασεις την εγγυηση εαν κανεις hack την συσκευη σου! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 tnx gianpithio for the answers ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 προσπαθώ να ακολουθήσω τις οδηγίες εδώ αλλά στο βήμα 6 δε μου εμφανίζεται κανένα παράθυρο για να πατήσω yes και να κλείσει η εφαρμογή...με το που επιλέγω menu1 κλείνει κατευθείαν η εφαρμογή...επίσης δεν μπορώ να γράψω στο sys για να μετακινήσω το installserver.exe...η συσκευή μου είναι το nokia n95 8gb με το τελευταίο firmware v31.0.015...x-plore έχω εγκατεστημένο στη συσκευή μου αλλά είναι η έκδοση 1.30 και είναι unregistered...ευχαριστώ για κάθε βοήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Τι κινητό έχεις; Δοκίμασε ακολούθησε τον 3ο τρόπο από τη πρώτη σελίδα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 πώς θα υπογράψω το αρχείο? το κινητό μου είναι το n95 8gb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Θα πρέπει να βγάλεις πιστοποιητικό. Δες το θέμα των πιστοποιητικών. Υπάρχουν οδηγίες στη πρώτη σελίδας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή Animation Menu αλλά για να την τρέξω πρέπει να εγκαταστήσω το rompatcher και το c2z. Τα έχω κατεβάσει αυτά τα 2 αρχεία. Υπάρχουν πουθενά εδώ μέσα οδηγίες εγκατάστασης για αυτά τα 2 αρχεία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 από ότι διάβασα σε ένα blog εγώ που έχω την πιο τελευταία έκδοση firmware υποστηρίζεται partially από το hellox...υπάρχει τρόπος να κάνω downgrade σε χαμηλότερη έκδοση που να υποστηρίζεται πλήρως από το hellox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Δεν γίνεται να κάνεις downgrade. Παιδιά έχω 2 εφαρμογές MetroTRK που είναι διαφορετικές εκδόσεις.. και δεν μπορώ να εγκαταστήσω καμία. Το κάνει εγκατάσταση μέχρι την μέση.. και μετά μου λέει εγκατάσταση αδύνατη! Τί να κάνω? Αυτά τα rompatcher & c2z δεν υπάρχει πιο απλός τρόπος να τα κάνω εγκατάσταση? Δεν γίνεται απλά να περάσω τα αρχεία σε κάποιο φάκελο με την χρήση CapsOn/CapsOff? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts