Jump to content

[S60 3rd Edition] Hacks & Patches

liogr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν λειτουργει το restart του X-Plore για συσκευες S60 3rd Feature Pack 2. Μπορεις να πας στο 1 ποστ του επισημου θεματος των Εφαρμογων και να κατεβασεις τα αρχεια:

PySystemUtilities_v3.0.9_fp2 και Restart για συσκευες S60 3rd Feature Pack 2

θα τα βρεις στο τελος του ποστ!

Καλο θα ειναι να ενημερωσεις το Avatar σου ειναι πολυ χρησιμο να ξερουμε ποια συσκευη εχεις.

:)

Το καταλαβα εκ των υστερων οτι προκειται για προβλημα ασυμβατοτητας. Άλλη μια μπροστά στις τόσες του FP2.!!

Thanks anyway..

Υ.Γ. Το avatar οφείλεται στο σεβασμό για το καλύτερο symbian phone, εε...καλύτερο μέχρι το επόμενο βέβαια..! :)

Φιλικά. :O

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με όποιον από τους δύο εσύ θέλεις, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το καταλαβα εκ των υστερων οτι προκειται για προβλημα ασυμβατοτητας. Άλλη μια μπροστά στις τόσες του FP2.!!

Thanks anyway..

Υ.Γ. Το avatar οφείλεται στο σεβασμό για το καλύτερο symbian phone, εε...καλύτερο μέχρι το επόμενο βέβαια..! :)

Δεν εχω καταλαβει γιατι χρειαζεται να κανει restart το κινητο?? Εμεις μονοι μας δεν μπορουμε να το κλεινουμε και να το ανοιγουμε???

Thanks anyway..

βαλε το [ ActiveFile_1.30.86_S60_3_1-manufacturer ] ειναι ισαξιος του X-Plore και κανει και restart και πολλα αλλα ακομη

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Μολις hackara επιτυχως το Ε51 ακολουθωντας μια μιξη των 2 τροπων :D

paidia help epigontws!!!!!!!!!!

mporeite na moy steilete ta arxeia:

trkengine.dll

trkApp.exe

trkdriver.Idd

trkApp.mif

trkApp.rsc

trkApp_loc.rsc

trk.ini

trkApp_reg.rsc

H na me boithisete na ta brw???

PLEASE!!!!!!!!!!!!1

Δεν μας ειπες πια version του trk θελεις να σου ανεβασουμε.

Τι θελεις να κανεις? Γιατι δεν κανεις εγκατασταση το .sis ?

Eαν θελεις μπορεις να κανεις μονος σου unpack το .sis και να βρεις τα αρχεια που θελεις! Χρησιμοποιησε το UnSIS

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

2ος τρόπος:

--------------------------------------------------------------------------------------------

Μια βλακεια που ειχα κανει και μπορει να την εχει κανει και αλλος!!!!

Οταν μας λεει ο οδηγος για το Drakkarius να παμε και να κανουμε :

4.-Πηγαίνετε ξανά στον X-plore, ανοίξτε το c:\hack.rar, επιλέξτε τα αρχεία installserver.exe and CProfDriver_SISX.ldd και αποσυμπιέστε τα στον φάκελο c:\sys\bin

εκανα επιλογη τα δυο αρχεια και πατησα στο x-plore, file-extract to και πατησα απλα c:Sys, το εκανε μια χαρα αλλα δεν ειχαν μπει στο c:Sys/bin...

ξαναεκανα το βημα και τα εβαλα μεσα εκει και τωρα εκανα τα δυο πρωτα παιχνιδακια στο n-gage.....:lol:

Οποιος βιαζεται σκονταφτει !!!

Ξεχασα, εχω το Ν-95 με V 20.0.015 13-11-07 RM-159 NOKIA N95(07.01)

Όχι. Συνεχίζει να μην είναι hackable.

Προσωπικά είμαι απαισιόδοξος ως προς το ότι θα αλλάξει κάτι.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Γενικά πλέον είναι δύσκολα τα πράγματα για όλα τα κινητά. Πλέον ούτε Ν82, Ν95, Ε66, Ε71 είναι πια hackable με τις τελευταίες εκδόσεις firmware, δεν ξέρω αν το ίδιο ισχυεί και για το Ε51 με την ν300. Τα καινούργια κινητά FP2 δεν είναι hackable όπως Ν85 κ Ν96, για τα Ν79 και Ν78 δεν γνωρίζω. Οπότε δύσκολα θε βρεθούν "τρύπες" για να βγει κάποιο hack και ούτε φαίνεται να ασχολείται κανείς πια.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ακριβώς φίλε stendor.

Πλέον μπήκε στο κλαμπ και το E51 με την τελευταία έκδοση ν300.

Να είχε και καμία καινοτομία η νέα έκδοση του Ε51 να πεις ότι είσαι σε δίλημμα.

Αλλά τέτοιες αναβαθμίσεις είναι για γελοία, μόνο να λένε ότι κάτι κάνουνε.

Γενικά πλέον είναι δύσκολα τα πράγματα για όλα τα κινητά. Πλέον ούτε Ν82, Ν95, Ε66, Ε71 είναι πια hackable με τις τελευταίες εκδόσεις firmware, δεν ξέρω αν το ίδιο ισχυεί και για το Ε51 με την ν300. Τα καινούργια κινητά FP2 δεν είναι hackable όπως Ν85 κ Ν96, για τα Ν79 και Ν78 δεν γνωρίζω. Οπότε δύσκολα θε βρεθούν "τρύπες" για να βγει κάποιο hack και ούτε φαίνεται να ασχολείται κανείς πια.

Το Ν79 απο την αρχή δεν χακάρεται ενώ με την έκδοση 20

και για το Ν78 ισχύει το ίδιο. Σιγά σιγά, δεν θα υπάρχει κανένα μοντέλο που θα επιτρέπει το hack με αποτέλεσμα να σταματήσει και ο "κόσμος" να ασχολείται με αυτό.

ίσως αυτό να ήταν και ο σκοπός της ίδιας της Nokia.

Κι έγω την πάτησα με το Ν95, δεν διάβασα στο forum και (καλά να πάθω) κατέβασα το νέο firmware προχτες και πάπαλα...

ωχ και εγψ περιμενω ενα νοκια ν95 απο δευτερα λετε να το εχει στην τελευταια εκδοση και τζαμπα να κανω ονειρα για πολυ πειραγμα?δεν θα το αντεξωωωωωωω!!!!! :'(

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Αν εννοείς πως το περιμένεις ως νέα συσκευή, δεν νομίζω πως θα έχει την έκδοση 31.

Αν περιμένεις να το πάρεις από το service, είναι πολύ πιθανόν να την έχει.

oxi to πηρα second hand απο εδω για μια φιλη μου δωρο κ της εδειξα στο Ν95 8gb το δικο μου κατι τρελα (step counter flip side rock n scroll) k θα ειναι λιγο ξενερωμα αν τελικα δεν ειναι hackable... :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

oxi to πηρα second hand απο εδω για μια φιλη μου δωρο κ της εδειξα στο Ν95 8gb το δικο μου κατι τρελα (step counter flip side rock n scroll) k θα ειναι λιγο ξενερωμα αν τελικα δεν ειναι hackable... :(

Λιγο δυσκολο το βλεπω να εβαλε καποιος την 31 τελευταια στιγμη και μετα να το "σκοτωσε"...

Μαλλον για την προηγουμενη εκδοση σε βλεπω:happy:

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke

Nikolis2000 αυτές τις εφαρμογές που αναφέρεις μπορείς να τις περάσεις και χωρίς το hack στο κινητό. Γι αυτό υπάρχουν τα πιστοποιητικά. Έτσι υπογράφαμε τις εφαρμογές πριν βγει το hack.

ρε παιδιά ειναι unhackable το ν85 ή δεν έχει βγεί το χακ ακόμη?

και κατι τελευταίο

μπορεί κάποιος να μου υποδείξει τον τρόπο να πάρω certificate?

σόρρυ καινούργιος με το symbian και ολίγον άσχετος

ρε παιδιά ειναι unhackable το ν85 ή δεν έχει βγεί το χακ ακόμη?

και κατι τελευταίο

μπορεί κάποιος να μου υποδείξει τον τρόπο να πάρω certificate?

σόρρυ καινούργιος με το symbian και ολίγον άσχετος

Δεν χακάρεται αλλά και δεν νομίζω οτι θα βγει κάποιος τρόπος για να γίνει το hack στο Ν85. Για πιστοποιητικό διάβασε το Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed.

Όταν λες εικονίδια προγραμμάτων ποια εννοείς;

Πάντως αν έχεις το N82 με την τελευταία έκδοση λογισμικού, οφείλω να σε ενημερώσω πως δεν είναι hackable.