Jump to content

[S60 3rd Edition] Hacks & Patches

liogr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα και απο μενα,ευτυχης κατοχος του Ε51,δυστυχης διοτι ενω κατα την διαδικασια του hack του τηλεφωνου πανε ολα καλα και ολα οπως πρεπει(εχω δηλαδη προσβαση κανονικα στους φακελους sys και private) οταν κανω reboot το τηλεφωνο οπως απαιτει η διαδικασια,οταν ξαναανοιγει το τηλ στον x-plore οι φακελοι ειναι ξανα μη προσπελασιμοι ενω και τα capsON και capsOFF οταν τα τρεχω κανει reboot το τηλ μονο του.Σημειωνω οτι εχω δοκιμασει και τους 2 τελεφταιους τροπους και οι 2 ειχαν το ιδιο ακριβως αποτελεσμα.Συγνωμη αν σας κουρασα,οποια βοηθεια καλως να ορισει...200.34.36 η εκδοση λογισμικου μου...

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και τί εννοεί οτι πρέπει να κάνω τα αρχεία πρώτα sign και μετά εγκατάσταση? :O

Καταρχην για να μην μπερδεψουμε τους οδηγους μιλαμε για τον οδηγο του Itchrist86.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2394415#post2394415

Τα CapsOnOff σε αυτη την περιπτωση ειναι unsigned αρα για να τα κανουμε εγκασταση θα πρεπει η να τα κανουμε sign με κανονικο πιστοποιητικο (εαν εχουμε). Η να βαλουμε Πρωτα το αρχειο installserver.exe στο φακελο C:\sys\bin που μας επιτρεπει να κανουμε εγκασταση απευθειας τις unsigned εφαρμογες και μετα να τα κανουμε εγκατασταση τα CapsOnOff.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Γεία σας

Υπάρχει κάποιο hach για E65 για το πλήκτρο που έχει πάνω απο το μενου να είναι σαν αυτο που έχει το 6290 Ν93 και πολά άλλα που σου βγάζουν το media player το ραδίοφωνο και ότι άλλο θες!!

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Παιδια καλησπερα και απο μενα,ευτυχης κατοχος του Ε51,δυστυχης διοτι ενω κατα την διαδικασια του hack του τηλεφωνου πανε ολα καλα και ολα οπως πρεπει(εχω δηλαδη προσβαση κανονικα στους φακελους sys και private) οταν κανω reboot το τηλεφωνο οπως απαιτει η διαδικασια,οταν ξαναανοιγει το τηλ στον x-plore οι φακελοι ειναι ξανα μη προσπελασιμοι ενω και τα capsON και capsOFF οταν τα τρεχω κανει reboot το τηλ μονο του.Σημειωνω οτι εχω δοκιμασει και τους 2 τελεφταιους τροπους και οι 2 ειχαν το ιδιο ακριβως αποτελεσμα.Συγνωμη αν σας κουρασα,οποια βοηθεια καλως να ορισει...200.34.36 η εκδοση λογισμικου μου...

κανεις...?

Δοκιμασε τα παρακατω CapsOnOff διαβασε το read me η συσκευη σου ειναι FP1 :)

http://rapidshare.com/files/166048763/CapsOnOff.rar.html

βρε παιδια εχω το nokia 6220 classic και θέλω να εγκαταστήσω ένα hack ωστε να αποφύγω την βαβούρα κάθε φόρα του πιστοποιητικού,αλλά δεν έχω βρει ένα οδηγό που να καταφέρω να τον εγκαταστήσω.από τουσ τρόπους που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη.

θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν όλοι οι τρόποι κάνουν για το κινητό μου γιατι τότε σίγουρα κάνω κάτι λάθος

Άκυρο.το βρήκα...

Για fp1,fp2

http://rs460.rapidshare.com/files/141738250/Drakkarious_3.01.zip

τελικά ούτε έτσι δουλεψε.κολλάει και δεν λειτουργεί το caps on/off και έτσι δεν μπορώ να κάνω extract στο c/sys/bin μιας και δεν μου το εμφανίζει ούτε με το helocardibe ουτε με το secman1.1.

προσπαθώντας να ανοιξω το hellocarbide παω στο μενού 1 και παταω yes και μου γράφει <<done...probably>> και δεν μου βγάζει 18 λάθη κλπ...

τί να κάνω?

Δεν ξερω κατα ποσο λειτουγουν τα hack στο g810 :O

Οταν τρεχεις το hellocarbide λες δεν κανει τιποτα η συσκευη δηλαδη συνεχιζει να λειτουργει κανονικα χωρις να κολλαει και να μην μπορει να ανοιξει αλλες εφαρμογες? Εαν γινεται αυτο τοτε δεν λειτουργει αυτος ο τροπος στην συσκευη σου.

Δοκιμασε και τους αλλους τροπους! Ελπιζω να εισαι τυχερος..

να ρωτισω κατι...μπορω να εχω στο κινητο το rompatcher....ενω ηδη εχω κανει hack με την μεθοδο του drakkarius..?

καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD

[sIGPIC][/sIGPIC]

να ρωτισω κατι...μπορω να εχω στο κινητο το rompatcher....ενω ηδη εχω κανει hack με την μεθοδο του drakkarius..?

Ναι μπορείς να το έχεις, δεν υπάρχει πρόβλημα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ναι μπορείς να το έχεις, δεν υπάρχει πρόβλημα.

απλα για να βαλω το rompatcher λεει καποια βηματα που τα εχω ηδη κανει....:wacko: οπως εγκατασταση του hellocarbide και κατι τετοια...μηπως μπορεις να με διαφωτισεις λιγο...?

[sIGPIC][/sIGPIC]

απλα για να βαλω το rompatcher λεει καποια βηματα που τα εχω ηδη κανει....:wacko: οπως εγκατασταση του hellocarbide και κατι τετοια...μηπως μπορεις να με διαφωτισεις λιγο...?

Από την στιγμή που έχεις κάνει την διαδικασία του hack τότε το μόνο που μένει να κάνεις για να περάσεις το rompatcher είναι να το κάνεις εγκατάσταση, δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Από την στιγμή που έχεις κάνει την διαδικασία του hack τότε το μόνο που μένει να κάνεις για να περάσεις το rompatcher είναι να το κάνεις εγκατάσταση, δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

oκ το εγκατεστησα...μια χαρα thank you...!!απλα μου κανει εντυπωση οτι το disable caps δουλευει και μεσα απο το rompatcher και απο το caps off που ειχε δημιουργηθει κατα τν εγκατασταση του drakkarius....:confused::D:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικό είναι που δουλεύει.;)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Δεν ξερω κατα ποσο λειτουγουν τα hack στο g810 :O

Οταν τρεχεις το hellocarbide λες δεν κανει τιποτα η συσκευη δηλαδη συνεχιζει να λειτουργει κανονικα χωρις να κολλαει και να μην μπορει να ανοιξει αλλες εφαρμογες? Εαν γινεται αυτο τοτε δεν λειτουργει αυτος ο τροπος στην συσκευη σου.

Δοκιμασε και τους αλλους τροπους! Ελπιζω να εισαι τυχερος..

το εψαξα και βρηκα ακρη στο xxxxxxxxxxxx.οχι ευχαριστη...:p:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Επειδή διάβασα πως η συσκευή με το τελευταίο firmware δεν παίρνει hack γίνετε να της περάσει κάποιος το προηγούμενο firmware ώστε να πάρει το hack?

Eχει αρκετες ημερες που το σκεπτομαι και λογικα θα πετυχει απλα θα χρειαστω ακομη ενα N82 για να το δοκιμασουμε.. :O

1. Κανω hard format στην συσκευη μου.

2. Περναω το αρχειο installserver.exe στην σωστη θεση

3. Επιλεγω Μνημη\ Αντιγραφη μνημης τηλ. και σας ανεβαζω το αρχειο

4. Το περναει καποιος απο εσας στο Ν82 με το καινουριο firmware

Τι λετε θα πετυχει?

Eχει αρκετες ημερες που το σκεπτομαι και λογικα θα πετυχει απλα θα χρειαστω ακομη ενα N82 για να το δοκιμασουμε.. :O

Τι λετε θα πετυχει?

Άντε δοκιμάστε το.. και άμα πετύχει να κάνω και εγώ αναβάθμιση το Ν81 γιατί με την τελευταία έκδοση απο αυτά που έχω διαβάσει δεν χακάρεται.

Τι λετε θα πετυχει?

γιαννη εσυ πιο firmware εχεις...?δηλαδη εννοεις να κανεις backup ,και καποιος που εχει το καινουργιο "Unhackable"λογισμικο να το περασει μπας και δουλεψει...?:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιαννη εσυ πιο firmware εχεις...?δηλαδη εννοεις να κανεις backup ,και καποιος που εχει το καινουργιο "Unhackable"λογισμικο να το περασει μπας και δουλεψει...?:confused:

θα το εβαζα εγω εχω την τελευταια αναβαθμιση εχω ομως και το installserver.exe το ειχα απο την παλια ........... δε νομιζω ομως να γινεται θα λεει η επαναφορα αδυνατη η κατι τετοιο .......

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Eχω την v20.0.062

Aπο αυτα που διαβαζω δεν δουλευουν ολα τα hacks στο Ν82 με το καινουριο firmware αλλα λειτουργει το hack του installserver.exe (για να μπορειτε να κανετε εγκατασταση τις unsigned εφαρμογες χωρις sign). Εαν εγω περασω στην συσκευη μου το installserver.exe μετα απο hard format και παρει καποιος απο εσας ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ν82 το Backup.arc με το καινουριο firmware και επιλεξει επαναφορα απο την καρτα λογικα το αρχειο installserver.exe θα περασει στην συσκευη του και θα μπορει να κανει εγκατασταση απευθειας τις unsigned εφαρμογες. Δεν εχω δυο Ν82 για να το δοκιμασω αλλα εαν θελει καποιος μπορω να ανεβασω το Backup.arc στο rapidshare για να το δοκιμασουμε.. :)

θα το εβαζα εγω εχω την τελευταια αναβαθμιση εχω ομως και το installserver.exe το ειχα απο την παλια ........... δε νομιζω ομως να γινεται θα λεει η επαναφορα αδυνατη η κατι τετοιο .......

Μια δοκιμη θα κανουμε δεν εχουμε να χασουμε τιποτα. Oι φακελοι παραμενουν οπως και πριν ισως να το παρει κανονικα.. :)

Αρχικό μήνυμα από gianpithio------- Μια δοκιμη θα κανουμε δεν εχουμε να χασουμε τιποτα. Oι φακελοι παραμενουν οπως και πριν ισως να το παρει κανονικα.. :)

οκ αλλα εγω το εχω μακαρι να μπορουσα ........... καποιος αλλος και ειναι πολοι που την πατησαν

[sIGPIC][/sIGPIC]ant gag

Περιμενω και εγω καποιο μελος που να θελει να το δοκιμασει. Απο την στιγμη που εχεις το installserver.exe στην θεση του δεν χρειαζεται να μπεις σε αυτη την διαδικασια :)

Περιμενω και εγω καποιο μελος που να θελει να το δοκιμασει. Απο την στιγμη που εχεις το installserver.exe στην θεση του δεν χρειαζεται να μπεις σε αυτη την διαδικασια :)

Γιάννη και εγώ έχω το installserver.exe αλλά εάν δεν βρεθεί κάποιος άλλος θα μπορουσα να το δοκιμάσω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

auto emociόn

Εγώ μπορώ να βρω Ν82 με τελευταίο firmware για καμιά δοκιμή.

Μου λέτε αν είναι να δοκιμάσουμε τίποτα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ωραια.. :)

To βραδυ μαλλον θα ανεβασω το αρχειο. Εαν δεν προλαβω μεχρι αυριο το βραδυ θα το εχω ανεβασει στα σιγουρα..