Jump to content

BlackBerry Bold 9000


panagiog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν ειναι συνδεδεμενη η συσκευη με το DM θα πας στην σελιδα που εχει τα applications και θα διαγραψεις καποια, ωστε να κανεις χωρο στην μνημη για να μπορεσει να γινει το update! Μου ειχε κανει κι εμενα το ιδιο προβλημα! Ελπιζω να βοηθησα!

 

Τέλεια! Βοήθησες αρκετά ώστε να το καταφέρω! Ευχαριστώ πολύ.

 

Έχει διαφορές το 4.6 με το 5.0! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρες συμφορουμίτες!

Έχω δύο ερωτήσεις για το τηλέφωνο. Μου το έδωσε ένας γνωστός πρόσφατα και δεν ξέρω αν τελικά μου κάνει. Είναι branded vodafone με τα σηματα απ'έξω και τα λοιπά αλλά επειδή έχει ένα προβληματάκι στην μπαταρία και δεν ανοίγει αν δεν την αλλάξω δεν έχω καταφέρει να δοκιμάσω αν λειτουργεί με σιμ της κοσμοτέ. Έχετε καμία ιδέα για το θέμα? Και δεύτερον. Σε περίπτωση που μπορώ να το λειτουργήσω με σιμ κοσμοτέ με σύνδεση στο απεριόριστα 25 θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 100mb δωρεάν όγκου που μου διατίθενται, κατευθείαν ή θα πρέπει να ενεργοποιήσω κάποια (επι πληρωμή ή όχι) υπηρεσία πρώτα?

--

Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Εάν είναι αγορασμένο από Ελλάδα, τότε είναι ξεκλείδωτο σίγουρα και παίζει σε όλα τα δίκτυα. Εάν είναι από εξωτερικό, υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει sim lock, κάτι που διορθώνεται με περίπου 10/15 ευρώ.

 

Το απεριόριστα 25 δεν σε καλύπτει για υπηρεσία blackberry, θα πρέπει να ενεργοποιήσεις και BIS στη γραμμή σου, το οποίο απαιτεί επιπλέον πάγιο. Για λεπτομέρειες μπορείς να καλέσες στην εξυπηρέτηση πελατών καλύτερα, ώστε να σου πουν το ακριβές ποσό.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Γεια σας παιδια εχω ενα BB Bold 9000 με 5.0 εκδοση.Το χρησιμοποιω κερο αλλα ποτε δεν εκατσα να το ψαξω και ετσι τι πατισα.

Ακουστε πως εγηνε :πηγα να του βαλω κωδικο για να το κλιδωσω επιδη μου περνουν το κινητο διαφοροι φιλοι και συγκενεις χωρεις να με ρωτανε.Του εβαλα κωδικο το ξεκλιδωσα τη πρωτη φορα και στηη δευτερη οταν τον εβαλα για να το ξεκλιδωσω μου ελεγε επι 6 να το βαζω, την 7 μου ειπε να πληκτρολογησω blackberry για να συνεχισω αυτο εγηνε 2 φορες , μετα τη δευτερη το κινητο νεκρο μου εβγαλε ασπρη οθονη που λεει ''Reload Software: 513''

 

 

Παιδια οτι γνωση εχεται περι του θεματος την ακουω

 

Σας ευχαριστω και συγνωμη για τα ορθογραφικά

Link to comment
Share on other sites

Με τους λάθους κωδικούς, το τηλέφωνο διέγραψε τα πάντα για λόγους ασφαλείας. Δεν έχει πάθει ζημιά, αλλά πρέπει να το συνδέσεις με το Blackberry Desktop Software για να ξαναπεράσεις το λογισμικό του. Τα δεδομένα προφανώς δεν μπορείς να τα ανακτήσεις με κανέναν τρόπο.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Link to comment
Share on other sites

Εεω εβαζα τον κωδικο που ειχα ορισει αλλα μετα σταματησε να τον περνει και ετσι τι πατησα.

Τα δεδομενα δε με νιαζουν τοσο πολυ 5 φωτο και οι επαφες διαγραφτηκαν που τις εχω τις ποιο πολες.

Αυτο ωμος που λες με το Blackberry Desktop Software μηπως θα μπορουσατε να μου πως να το κανω?Παντος εχω την εκδοση 6.0 στο Blackberry Desktop Software

Ευχαριστω πολυ

Link to comment
Share on other sites

Τρέξε την εφαρμογή στον υπολογιστή σου, σύνδεσε το τηλέφωνο καθώς σου δείχνει τη λευκή οθόνη με το error και εάν το "δει", πήγαινε στην επιλογή "device" και έχει επιλογή για software update.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Link to comment
Share on other sites

Καταφερα και το ευτιαξα το προβλημα αλλα για να το φτιαξω του εβαλα τη 4.6 εκδοση κι οταν πηγα να βαλω τη 5 δεν εμπενε

 

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Κατεβασα την εκδωση της Wind Hellas απο τη σελιδα της ΒΒ γιατι το εχω παρει απο τη Wind το κινητο και αφου την εκανα εγκατσταση παω να το κανω ενημερωση. Αφου ψαξει για ενημερωσεις μου λεει οτι δεν υπαρχουν, παταω κατω αριστερρα Προβολη αλλων εκδωσεων μου βγαζει εκει τη 5 αλλα οταν παταω το κουμπι να κανει εγκατασταση μου λεει "Αυτή η αναβάθμιση του BlackBerry® Device Software περιλαμβάνει νέες λειτουργίες και σημαντικές βελτιώσεις στη λύση BlackBerry®, και ως τέτοια, διατίθεται μόνο σε χρήστες με ενεργή συνδρομή BlackBerry. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία BlackBerry®, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.blackberry.com/service."

 

Αν εννοει παντως Blackberry ID εχω

Edited by thief
Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα
Link to comment
Share on other sites

Έχεις βάλει κανονικά τη sim και έχει κάνει registration με τις υπηρεσίες BIS, έτσι; Λειτουργεί browser κλπ;

 

Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να ξεπεράσεις το πρόβλημα αυτό με χρήση του BBSAK.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Χαίρεται παιδιά, χρειάζομαι άμεσα την βοήθειά σας..

 

Έχω ένα bold 9000 και προσπαθώ για πρώτη φορά να συνδεθώ στο ίντερνετ, μεσω των 600MB που μου δινει η Cosmote. Βρηκα καποιες ρυθμισεις για το Cosmote WAP και καταφερα ετσι να μπω στο ιντερνετ μεσω του browser.. ομως οι εφαρμογες μου (facebook, whats app κτλ) δεν λειτουργουν..

 

πηγα και ενα βημα παρακατω μετα αλλα κολλησα.. δοκιμασα να γραφτω στο Cosmote BIS (http://www.cosmote.gr.blackberry.com/) αλλα μου λεει οτι δεν εχει γινει register με τον παροχεα.. ακολουθησα τα βηματα με τις ρυθμίσεις για να το κανω αλλα δεν βλεπω καμια απολυτως διαφορα (και με sim συμβολαιου).. ουτε καποιο μηνυμα επιβεβαιωσης ελαβα..

 

γνωριζει κανεις τι μπορει να παιζει?? ευχαριστω!!

Edited by dlmc
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Για να κάνεις την εγγραφή στο BIS, πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυτή στη γραμμή σου. Σε συνδρομητές καρτοκινητής δεν το παρέχει καμία εταιρεία στην Ελλάδα, ενώ σε συμβόλαιο η cosmote έχει κάποιο επιπλέον πάγιο που πρέπει να πληρώνεις. Αφού το ενεργοποιήσεις, γίνεται το registration που σου λέει ότι δεν έχει γίνει.

 

Από κει και πέρα, για τις εφαρμογές που λες, κάποιες θα λειτουργήσουν μέσω wifi (όπως facebook, what's app κ.α.), κάποιες ίσως λειτουργήσουν εάν βάλεις το APN της Cosmote στις ρυθμίσεις δικτύου, το οποίο προσωπικά δεν το ξέρω αλλά μπορείς να το μάθεις αν πάρεις στην εξυπηρέτηση πελατών (το δηλώνεις μετά στα options -> advanced options -> TCP/IP - πρόσεχε μόνο με τις χρεώσεις). Είναι πολλές όμως που δεν λειτουργούν καθόλου χωρίς ενεργό BIS στη γραμμή σου.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Link to comment
Share on other sites

Φίλε Thief ευχαριστώ για την ανταπόκριση!

 

..το αστείο είναι οτι από κατάστημα Γερμανος μου ειπαν να γραφτω στο site του Cosmote BIS πρώτα για να γινει η ενεργοποιήση του και μετα να μιλησω με την υποστηριξη της Cosmote για τις επιπλεον ρυθμισεις που χρειαζεται.. οταν κολλησα στο σημειο που ειπα ομως και πηρα την Cosmote ο πρωτος που μιλησα δεν γνωριζε, ενω ο δευτερος μου ειπε οτι εφαρμογες δεν γινεται να χρησιμοποιω περα απο wi-fi συνδεση..

 

Το θεμα λοιπον σε πρωτη φαση ειναι γιατι να μην μπορω να γραφτω κανονικα στο Cosmote BIS??

Link to comment
Share on other sites

για να γραφτεις στο BIS της Κοσμοτε πρεπει να στο ενεργοποιησουν πρωτα τηλεφωνικα και μετα ολα γινονται κανονικα απο το site τους , τουλαχιστον μεχρι πριν καποιους μηνες που ημουν στην κοσμοτε ετσι γινοταν.

Απο εκει και μετα για τους εκπροσωπους εξυπηρετησης που αναφερεις μην παιρνεις και ορκο οτι ολοι ξερουν απο blackberry υπηρεσιες ή τι ειναι αυτο κτλ , η χρυση ερωτηση στην Κοσμοτε εινα με το που το σηκωσει ο εκπροσωπος να του πεις " απο blackberry ξερεις ? " αν σου απαντησει οχι πες του να σε συνδεσει με καποιον που να ξερει ή με το τμημα που εχω καταλαβει οτι υπαρχει αλλα δεν πανε ποτε σε αυτους οι γραμμες , για καποιο μυστηριο λογο τους εχουν κρυμενους απο τον κοσμο αυτους και δεν στους δινουν στο τηλεφωνο ποτε , αλλα σου λενε να αφησεις το τηλεφωνο επικοινωνιας και σε παιρνουν αυτοι τηλ πισω ...Μονο ετσι θα βρεις ακρη.

Link to comment
Share on other sites

dlmc δεν ισχύει αυτό που σου είπαν, παρά μόνο εάν αυθαίρετα ο υπάλληλος που ρώτησες θεώρησε ότι έχει γίνει κανονικά η ενεργοποίηση στη γραμμή σου και εσύ απλά δεν έχεις κάνει την εγγραφή μέσω του site ή της εφαρμογής στο τηλέφωνο. Όπως το περιγράφει ο alexasso γίνεται ακόμα, απλώς πλέον οι πάροχοι σταματούν να χρησιμοποιούν τα site και γίνονται όλες οι διαδικασίες μέσω της συσκευής.

 

Εφαρμογές σίγουρα μπορείς να χρησιμοποιείς. Το facebook επίσημα μετά την έκδοση 2 υποστηρίζει τη λειτουργία μέσω wifi ακόμα και χωρίς bis, για παράδειγμα. Υπάρχουν και πολλές άλλες που παίζουν χωρίς BIS. Αντίθετα, κάποιες όπως live messenger, BB maps, BB messenger, δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν χωρίς bis.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Link to comment
Share on other sites

ΟΚ παδιά!! Ευχαριστώ!!

Thief μέσω Wi-Fi παιζουν κανονικά οι εφαρμογές αυτές.. χωρίς να έχω γραφτεί ακόμα στο BIS..

Θα το κάνω τηλεφωνικώς λοιπόν..

..αλλά απ' οτι κατάλαβα θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις για την συνδρομή έτσι??

Ο σκοπός μου είναι απλά να χρησιμοποιώ τα 600MB που μου δινει δωρεαν η Cosmote!!

Απλά μέσω δικτύου κινητής χωρίς BIS δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω facebook και whats app αν κατάλαβα σωστά..

Edited by dlmc
Link to comment
Share on other sites

τα 600 που σου δινει η Κοσμοτε δωρεαν δεν αφαιρουνται απο το BIS , αλλα το ενα και αλλο το αλλο για την κοσμοτε , το bis χρεωνεται ξεχωριστα εξτρα στην Κοσμο
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
παιδια εχω και εγω το 9000 αλλα μου κολλησε και το φλασαρα με την 5.0.1728 αλλα εχει αγγλικα και οχι ελληνικα.Κατεβασα την ελληνικη της vodafone αλλα οταν παω να την περασω δεν την βλεπει καθολου.(εχω σβησει το αρχειο vendor απο τον φακελο apploader και τρεχω το loader.exe προχωραει κανονικα αλλα στο τελος μου λεει οτι δεν εχει φωρτωθει firmware.Μπορει καποιος να μου εξηγησει τα βηματα ενα,ενα για να του περασω την ελληνικη φλας:ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ!!
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλημέρα στην παρέα. Φίλε μου και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα.

Κλείνω την εφαρμογή του BlackBerry Desktop Software.

Τρέχω το αντίστοιχο της Vodafone, Wind ή Cosmote.

Μόλις τελειώσει κλείσε το Desktop Software αλλά ΟΧΙ το Application loader που θα σου βγάλει.

Σβήσε το αρχείο vendor.xml από τον φάκελο c:\program files\common files\research in motion\apploader

Αποσύνδεσε το Blackberry βγάλε μπαταρία ξαναβάλε την και ξανασύνδεσε στο USB το Blackberry.

Αν δεν τρέξει το Desktop Software αυτόματα τρέξτο.

Στο παραπάνω παράθυρο που σου έχει βγάλει για το Application Loader που σου είπα να μην το κλείσεις πάτα να το τρέξει.

Επέλεξε τι θες να εγκαταστήσεις στην συνέχεια.

Όλα αυτά με την sim μέσα βέβαια.

iPhone 4s (9.3.5)

End of Time unfortunately :(

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Kαλησπερα παιδια, εχω ΒΒ Bold 9000 με λειτουργικο ΟS 5. Τελευταια με ολοενα αυξανομενη συχνοτητα, μου εμφανιζει το παραπανω μηνυμα σε λευκη οθονη "App Error 523 Reset". Με battery pull φτιαχνει προσωρινα, ωσπου την επομενη ή μεθεπομενη μερα να ξαναεμφανιστει το μηνυμα στην ιδια λευκη οθονη, οπου πρεπει να ξανακανω βιαιο reset βγαζοντας τη μπαταρια, κοκ κοκ κοκ...

Ψαχνοντας, βρηκα οτι αυτο φτιαχνει εγκαθιστωντας το επομενο λειτουργικο μεσω BB Desktop Manager. Ομως το επομενο λειτουργικο δεν ειναι συμβατο με τη συσκευη μου.

Καμια ιδεα;

Edit: δεν εχω windows, αλλα mac, αν εχει καποια σημασια.

Edited by sofikar
Link to comment
Share on other sites

Ποια έκδοση λειτουργικού έχει τώρα η συσκευή σου; Τι εννοείς δεν είναι συμβατό το επόμενο;

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Link to comment
Share on other sites

Ειναι v5.0.0.509 (Πλατφορμα 5.2.0.50) και αν θυμαμαι καλα, προσπαθωντας να το αναβαθμισω καποια στιγμη στο παρελθον, μου εβγαζε οτι μεχρι εκει παει το συγκεκριμενο μοντελο :wacko:
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Καλημέρα παίδες.

Μου χάρισαν ενα bb9000 και θα ήθελα παρακαλώ την βοήθεια σας στο εξής δεν μπορώ να συνδεθώ στο WiFi του σπιτιού.

Προσπάθησα να κάνω τις ρυθμίσεις (που είδα και σε σχετικά βίντεο) άλλα δεν είδα αποτέλεσμα.

Η συσκευή εχει v.4.6.0.126 (και platform 4.0.0.135).

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τις συμβουλές σας, και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...