Jump to content

BlackBerry Bold 9000

panagiog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Video format support: MPEG4 Part 2 Simple Profile, H.263, WMV

Η.264 είναι Part 10 αν θυμάμαι καλά. Οπότε...

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπαρχει καποιο 3rd party τιποτα, η κανας τροπος? Στο youtube εδειχνε κατι βιντεακια που παιζαν H.264 σε 9000, αλλα δεν εδειχνε τον τροπο, απλως ετρεχε το αρχειο και εδειχνε οτι επεζε strange...

Παντως θα εξυπηρετουσε πολυ αν μπορουσα με καποιο τροπο να το κανω αυτο.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

γεια σας.εχω το βλαψκβερρυ 9000 κ ενω συνδεομαι κανονικα σε ενα ασυρματο δικτυο μεσς wi-fi οταν μπαινω στον browser κ προσπαθω να μπω σε μια σελιδα μου βγαζει συνεχως "unable to connect to the Internet.please try again later." μπορει καποιος να με βοηθησει?

παρακαλω!

Υπαρχει καποιο 3rd party τιποτα, η κανας τροπος? Στο youtube εδειχνε κατι βιντεακια που παιζαν H.264 σε 9000, αλλα δεν εδειχνε τον τροπο, απλως ετρεχε το αρχειο και εδειχνε οτι επεζε strange...

Παντως θα εξυπηρετουσε πολυ αν μπορουσα με καποιο τροπο να το κανω αυτο.

Μέσω WiFi παίζει..

Μέσω WiFi παίζει..

Με streaming δηλαδη, ή εννοεις οτι κανει κανονικα decode σε αρχεια που βρισκει σε καποιο wireless media server? Χωρις να πρεπει ομως να γινει το decode απο την μερια του server....

Καποια λυση για να μην κανω re-encode δεν υπαρχει? Ουτε το 9700 παιζει τετοιο φορμα?

Και μια ερωτηση διαφορετικη. Υπαρχει τροπος η συσκευη να αναγνωριζει μοτιβα οταν θες να καλεσεις αριθμους. ΠΧ να θυμασε οτι ενας αριθμος εχει διαδοχικα 3 ψηφια πχ 274 σε καποιο σημειο του, και πατωντας 274 στο home screen να στον εμφανιζει? Τα ericsson απο οσο ξερω το κανουν αυτο.

Ντροπή πάντως που το 9000 δε θα υποστηρίζει το OS 6.0

Είναι πολύ δυνατό κινητό.

Δεν υπάρχει πιθανότητα να βγει κανένα leaked/hybrid firmware?

To 9000, αν και πολύ καλή συσκευή, είναι πλέον δύο ετών και με 128 ΜΒ ram. Θα ήταν απίθανο να υποστηρίζει το os 6...

Th|eF

Και το iPhone 3G 128 έχει, αλλά υποστηρίζει το OS 4.0

Συν του ότι ο επεξεργαστής του τρέχει στα 400.

Συγκρίνεις δύο διαφορετικά τελείως προϊόντα με διαφορετικό λογισμικό με διαφορετικές απαιτήσεις με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είναι άτοπο τελείως.

Th|eF

Και το iPhone 3G 128 έχει, αλλά υποστηρίζει το OS 4.0

Συν του ότι ο επεξεργαστής του τρέχει στα 400.

Είσαι σίγουρος ότι το 3G θα τρέξει το 4 γιατί διάβασα ότι μόνο στο 3GS θα τρέξει full!

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Θα το τρέξει, εκτός από το multitasking και το wallpaper.

Να ρωτήσω, πού μπορώ να βρω στην ελλάδα πληκτρολόγιο για το 9000; Ρώτησα στο eclick.gr και στο pds.com.gr αλλά δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο...

To 9000, αν και πολύ καλή συσκευή, είναι πλέον δύο ετών και με 128 ΜΒ ram. Θα ήταν απίθανο να υποστηρίζει το os 6...

Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα hardware, απλά είναι μία πολιτική της RIM για αλλαγή συσκευής...

Τo hardware του Bold είναι αρκετά δυνατό και ένα OS το οποίο θα έβγαινε και δε θα κάλυπτε τις hardware απαιτήσεις του θα ήταν για κλάμματα... Ειδικά από πλευράς CPU...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα το τρέξει, εκτός από το multitasking και το wallpaper.

Ε κάτι μας είπες τώρα...:) Εκεί είναι όλο το θέμα και εκεί χρειάζεσαι επεξεργαστή!!!

OS 4 χωρίς multitasking είναι τζίφος!!!

Μπορεί να μου πει κάποιος που θα βρω ετοιμοπαράδοτο στην Ελλάδα ανταλλακτικό πληκτρολογίου; Στο pds και το eclick δεν έχουν.

Απ'οτι διαβασα σε κατι μυνηματα, αν συνδεεσαι με BIS τοτε διπλα στο 3G εχει το εικονιδιακι Blackberry και στο gprs γραφει με κεφαλαια GPRS. Αν ισχυουν αυτα τοτε σιγουρα συνδεεσαι με BIS ετσι?

Αν συνδεθεις κατα λαθος με wap πως το καταλαβαινεις?

Ρωταω γιατι συνεβει το εξης. Πριν κανο το συμβολαιο ειχα καρτα και ειχα ρυθμισει hotspot browser. Με το που κανει συμβολαιο με BIS, ανοιγω την συσκευη και μου ρχονται διαφορα μυνηματα απο την εταιρια your wap has been activated, mms has been activted κτλ και ανοιγει στο καπακι και ο broswer για να φορτωσει σελιδα. Το θεμα ειναι πως αμα το εχεις σε hotspot κανονικα δεν φορτωνει και φοβαμαι μηπως συνδεθηκε αυτοματα με ρυθμισεις απο wap Και με χρεωσε.

ΠΩς μπορω να διαπιστωσω κατι τετοιο?

Αν εχεις τα σωστα εικονιδια οπως τα περιεγραψες, και δεν εχεις πειραξει διαφορα settings στο μενου OPTIONS-ADVANCED OPTIONS-TCPIP τοτε εισαι συνδεδεμενος με BIS.

Σε αυτο το μενου που σου ειπα, πρεπει να ΜΗΝ εχεις βαλει APN

Δεν υπάρχει καποιος ιδιαιτερος τροπος που να ελεγχεις αν εισαι me BIS η οχι. Αλλα αν δεν εχεις πειραξει το bb, τοτε μην ανησυχεις. Ξερει να παιζει μονο του σωστα :)

Αν εχεις τα σωστα εικονιδια οπως τα περιεγραψες, και δεν εχεις πειραξει διαφορα settings στο μενου OPTIONS-ADVANCED OPTIONS-TCPIP τοτε εισαι συνδεδεμενος με BIS.

Σε αυτο το μενου που σου ειπα, πρεπει να ΜΗΝ εχεις βαλει APN

Δεν υπάρχει καποιος ιδιαιτερος τροπος που να ελεγχεις αν εισαι me BIS η οχι. Αλλα αν δεν εχεις πειραξει το bb, τοτε μην ανησυχεις. Ξερει να παιζει μονο του σωστα :)

όχι δεν εχω πειραξει εγω τπτ. Βασικα αυτό που γινεται είναι με την εναρξη της συσκευης μου τρεχει μονο του το email settings wizard και νομιζα πως με χρεωνε wap.

Πως το σταματαω από το να τρεχει με την εναρξη?

Επισης εχω ακουσει πως αν εχεις BIS διπλα στο εικονιδιο του 3G σου εμφανιζεται και το σηματακι της blackberry και στο gprs/gsm εμφανιζεται ως GPRS. Αν εισαι σε WAP εμφαινζεται κατι διαφορετικο?

όχι δεν εχω πειραξει εγω τπτ. Βασικα αυτό που γινεται είναι με την εναρξη της συσκευης μου τρεχει μονο του το email settings wizard και νομιζα πως με χρεωνε wap.

Πως το σταματαω από το να τρεχει με την εναρξη?

Επισης εχω ακουσει πως αν εχεις BIS διπλα στο εικονιδιο του 3G σου εμφανιζεται και το σηματακι της blackberry και στο gprs/gsm εμφανιζεται ως GPRS. Αν εισαι σε WAP εμφαινζεται κατι διαφορετικο?

Αυτο που σου γινεται στην εναρξη του κινητου πρωτη φορα το ακουω.

Δεν υπαρχει καποιο σηματακι που να σου λεει αν εισαι σε WAP. Ξαναλεω παντως οτι ειναι πρακτικα αδυνατον να χρεωνεσαι extra σε WAP , αν δεν εχεις πειραξει κατι.

Ναι ειναι πολυ περιεργη συμπεριφορα...

Καθε φορα που παταω το κουμπι απορριψη κλησεως για να αδρανοποιησω την συσκευη και να την φορτισω, οταν την επαναφερω, ξεκιναει κανονικα και φορτωνει οσες εφαρμογες τρεχουν με την εκκινηση, και μεταξυ αλλων ανοιγει browser Και τρεχει το email setup wizard.

Συμβαινει και σε κανεναν αλλον αυτο?

Καλού, κακού πάρε τηλέφωνο και ρώτα τι kb έχεις καταναλώσει και αν έχεις χρεωθεί...

Τμημα εξυπηρετησεις 1212?

Στο my-account στο τελος του μηνα, εμφανιζει αναλυτικα τι κινηση του BIS? Γνωριζει κανεις?

Τμημα εξυπηρετησεις 1212?

Στο my-account στο τελος του μηνα, εμφανιζει αναλυτικα τι κινηση του BIS? Γνωριζει κανεις?

Ξεκίνα από εκεί και θα σε συνδέσουν.

Ναι στο my account φαίνεται κανονικά η κίνηση όταν είναι διαθέσιμος ο λογαριασμός.

Th|eF