GiorgosH Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Στο φόρουμ του myphone.gr μπαίνετε κανονικά με τον browser? Το βρήσκω εξαιρετικά δυσχρηστο στα φόρουμς εδώ αλλά και σε άλλα του εξωτερικού, παρόλο που είναι optimized για προβολη σε κινητά.. Κάποια πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airged Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Μόλις αναβάθμισα σε 4.6.190.Λένε πως έχει πολύ καλύτερη συμπεριφορά στην διάρκεια ζωης της μπαταρίας και άλλες minor βελτιώσεις...Περισσότερο feedback μεσα στις επόμενες μέρες με την χρήση:p ODE TO SALVATION Παράθεση ODE TO SALVATION Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Χμμ... Έχει βγει και η. 250 για την οποία λέγονται τα καλύτερα.. Η .190 απ' ότι διάβασα δεν πήρε και τις καλύτερες 'κριτικές'.. Η .180 καλύτερη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airged Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Υπάρχει τρόπος να γίνει customisation στην home screen του θέματος(δηλ.να εμφανίζονται όποια εικονίδια θέλω εγώ κτλ)???Ψάχνω,ψάχνω και δεν το βρίσκω με τπτ..:( Παράθεση ODE TO SALVATION Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Υπάρχει τρόπος να γίνει customisation στην home screen του θέματος(δηλ.να εμφανίζονται όποια εικονίδια θέλω εγώ κτλ)???Ψάχνω,ψάχνω και δεν το βρίσκω με τπτ..:( Παιδεύτηκα και εγώ αρκετά με αυτό Πατώντας το μενού και πηγαίνοντας στο εικονίδιο που θέλεις να βλέπεις, πατάς option - move και το πηγάινεις σε κάποια από τις έξι μπροστινές θέσεις. Μετά θα το βλέπεις στην home screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impegio Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Χμμ... Έχει βγει και η. 250 για την οποία λέγονται τα καλύτερα.. Η .190 απ' ότι διάβασα δεν πήρε και τις καλύτερες 'κριτικές'.. Η .180 καλύτερη.. Μήπως εννοείς .210 ? Γιατί δεν έχω δει κάτι για .250 Όπως και να έχει η .190 είναι η τελευταία official απ' την BB. Δεν ξέρω κατά πόσο καλό είναι να βάζει κάποιος BETA λογισμικό στο κινητό του. Δεν είναι msn, κινητό είναι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airged Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Δουλεψε...thanx a lot!!!!!!!:D Παράθεση ODE TO SALVATION Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 ξερει κανεις τι παιζει με το blackberry messenger ?? απο που παιζει και τι χρεωσεις εχει ?? και πως φαινεται στον αναλυτικο λογαρισμο τα μυνηματα που στελνουμε?? sms η data ?επισης αν ειμαι σε wifi και το τηλ συνδεθει κανονικα δεν παιζει καμια χρεωση ετσι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 ξερει κανεις τι παιζει με το blackberry messenger ?? απο που παιζει και τι χρεωσεις εχει ?? και πως φαινεται στον αναλυτικο λογαρισμο τα μυνηματα που στελνουμε?? sms η data ?επισης αν ειμαι σε wifi και το τηλ συνδεθει κανονικα δεν παιζει καμια χρεωση ετσι?? Το ΒΒ Messenger στέλνει PINs που χρεώνονται λιγότερο και απο email(data). Άπο το Wifi αν θές να τραβήξεις email πρέπει να υποστιρίζει BlackBerry Services Over Wifi η κεραία... Για τα υπόλοιπα(browsing, etc) μπορεί να τα τραβήξει απο το Wifi όχι απο κεραία... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Μπάμπη είσαι σίγουρος για το WiFi? Στο σπίτι καμιά φορά απενεργοποιώ το δίκτυο (ή γυρίζει σε Vodafone - roaming όπου δεν έχει ΒΒ service) και δουλεύω μόνο ασύρματο και όμως κατεβάζει emails κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Γεια δείτε το auto update: http://na.blackberry.com/eng/update/ Βέβαια στο δικό μου που έχει .190 μου προτείνει να βάλω την .185.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Ναι; Απ' όσα ξέρω αυτό ισχύει... Μήπως έχει αλλάξει τώρα με το 4.6 OS? Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2008 Μπάμπη είσαι σίγουρος για το WiFi? Στο σπίτι καμιά φορά απενεργοποιώ το δίκτυο (ή γυρίζει σε Vodafone - roaming όπου δεν έχει ΒΒ service) και δουλεύω μόνο ασύρματο και όμως κατεβάζει emails κανονικά.. και εμενα με κοσμοτε οταν κανω οφ το τηλεφωνικο σημα και ειμαι με ασυρματο κατεβαζω κανονικα μαιλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. December 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 καλησπερα , μηπως μπορει να μου πει καποιος πως παιρναμε το firmware ? http://*****berry.com/blackberry-101-how-install-or-upgrade-new-rim-operating-system-os Στα αστερακια γραψε κρακ στα αγγλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2008 Υπάρχει και AUTO-update μέσω εφαρμογής της RIM http://na.blackberry.com/eng/update/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Το παρέλαβα σήμερα. Εκ πρώτης, ωραίο φαίνεται. Καλή κατασκευή και πολύ ωραίο σε design. Δε μου αρέσει το μέγεθος, αν και δεν είναι/δείχνει πιο μεγάλο από το 8800 και επίσης δε μου αρέσουν και τα εικονίδια χε χε Η θήκη που έχει είναι 8310-style, δε μπορούσαν να βάλουν μια θήκη σαν του 8800; Ευτυχώς που χωράει μέσα στην παλιά :) Πάντως, σαν upgrade του 8800, δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourtasos Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Ξέρετε εαν η vodafone έκδοση έχει παρόμοιους περιορισμούς όπως πχ με τα vodafone-nokia; Επίσης προτιμώ το αγγλικό περιβάλλον. Η ελληνική έκδοση έχει ελληνικό πληκρολόγιο-περιβάλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 @kourtasos Τι εννοείς περιορισμούς? Όλα τα blackberry έχουν αγγλικό μενού και μπορείς να γράψεις από αγγλικά και ελληνικά μέχρι κινέζικα και βασκικά.... Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Ξέρετε εαν η vodafone έκδοση έχει παρόμοιους περιορισμούς όπως πχ με τα vodafone-nokia; Επίσης προτιμώ το αγγλικό περιβάλλον. Η ελληνική έκδοση έχει ελληνικό πληκρολόγιο-περιβάλλον; κανενας περιορισμος , αλλα δεν εχουν ελληνικο περιβαλον , βεβαια μπορεις να γραψεις κανονικα ελληνικα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Τρομερή δουλειά έχουν κάνει τελικά με το WiFi στο Bold. Όλη μέρα ανοιχτό, και όλη η BIS κίνηση έρχεται από εκεί. Και κατανάλωση; ΤΙΠΟΤΑ! Όχι πάνω από 30% όλη μέρα... Αρχίζω και το συμπαθώ αρκετά το 9000 :) Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Τρομερή δουλειά έχουν κάνει τελικά με το WiFi στο Bold. Όλη μέρα ανοιχτό, και όλη η BIS κίνηση έρχεται από εκεί. Και κατανάλωση; ΤΙΠΟΤΑ! Όχι πάνω από 30% όλη μέρα... Αρχίζω και το συμπαθώ αρκετά το 9000 :) και γω εχω παθει την πλακα μου , ολα μια χαρα μεχρι τωρα ( χτυπα ξυλο ) , εχω σωθει και με το Blackberry messenger και ειναι ολα κουλ!! μεχρι και αυτα απο wifi τα περναει.Ειχα πανω απο ενα χρονο να δω λογαριαμο κατω απο 3 ψηφια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 phra to bold apo th vodafone.h siskeyasia exi ena mikro vivliaraki me kapies periorismenes odhgies. epidh ime kenurios ma ta bb iparxi kanena sait h genikotera kamia protash gia to pu borw na vrw leptomeris odhgies gia thn syskeyh/EYXARISTW Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 phra to bold apo th vodafone.h siskeyasia exi ena mikro vivliaraki me kapies periorismenes odhgies. epidh ime kenurios ma ta bb iparxi kanena sait h genikotera kamia protash gia to pu borw na vrw leptomeris odhgies gia thn syskeyh/EYXARISTW Βασικές αρχές: http://demos.blackberry.com/9000/na/us/gen/ Ρίξε μια ματιά εδώ: http://supportforums.blackberry.com/rim/attachments/rim/NewBlackBerryUsers/58/1/BlackBerry_Bold_9000_Smartphone_%2D_Tips.pdf κι εδώ: http://na.blackberry.com/eng/support/docs/subcategories/?userType=1&category=BlackBerry+Smartphones&subCategory=BlackBerry+Bold+9000+Series Χρόνια Πολλά Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 eyxaristw poly file. kalh xronia Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimihatzi Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σ'όλους σας! Νέος χρήστης στα ΒΒ, έχω κάνει install απο το CD του ΒΒold το Desktop Manager v4.6 . Μολονότι η συσκευή μέσω USB δείχνει να φορτίζει, ωστόσο το PC δεν την αναγνωρίζει αφού ο ΒlackBerry Desktop Manager, εμφανίζεται "disconnected". Αλλαξα θύρα USB αλλα το πρόβλημα παραμένει. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη... Παράθεση dimihatzi My devices:OnePlusOne, HTC ONE, Blackberry Z10, iPhone Παλιές αγάπες :iphone,Blackberry Bold 9900, Palm Pre,Palm Treo Pro, N95 8GB, m105,m505,Zire,Tungsten T, Tungsten C, TX, Treo 650, Life Drive, Nokia Communicator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts