sakis697 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 πως σου εγινε? δεν μπορω να βαλω λιστες στο τσατ.. ειναι ολα μαζι τα ονομα που ειναι online... ενω παλια ειχα τις λιστες μου κ εκλεινα οποιον ηθελα Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 δεν μπορω να βαλω λιστες στο τσατ.. ειναι ολα μαζι τα ονομα που ειναι online... ενω παλια ειχα τις λιστες μου κ εκλεινα οποιον ηθελα κανε κλικ στο κατω μεροσ ή στο πανω μερος στο γραναζι εχει τις ρυθμισεις , κανε κλικ στον περιορισμο διαθεσιμοτητας και πηγαινε εκει που λεει να ειμαι διαθεσιμος μονο για: επιλεξε τις ομαδες που θελεις και πατα ενταξει και μετα κανε ανανεωση στην σελιδα σου και θα εισαι οκ, αυτο ξερω οτι ισχυει τωρα εαν εχει αλλαξει κατι αλλο στο τσατ που δεν ισχυει και σε εμενα τοτε δεν μπορω να σε βοηθησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 κανε κλικ στο κατω μεροσ ή στο πανω μερος στο γραναζι εχει τις ρυθμισεις , κανε κλικ στον περιορισμο διαθεσιμοτητας και πηγαινε εκει που λεει να ειμαι διαθεσιμος μονο για: επιλεξε τις ομαδες που θελεις και πατα ενταξει και μετα κανε ανανεωση στην σελιδα σου και θα εισαι οκ, αυτο ξερω οτι ισχυει τωρα εαν εχει αλλαξει κατι αλλο στο τσατ που δεν ισχυει και σε εμενα τοτε δεν μπορω να σε βοηθησω. οχι οχι δεν ειναι καθολου ετσι εμενα.... μου εχει μια επιλογη friends list αλλα οταν παταω δεν μου εχει καμια λιστα και οταν δημιουργω λιστα το μονο που κανει ειναι λιστες για να βλεπω τις ειδοποιησεις τους απο το fb και οχι απο το τσατ... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 προσπαθησε να ξαναφτιαξεις τις λιστες σου απο την αρχη..και αν υπαρχουν διαγραψε τες αν θες και ξαναφτιαχτες:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 προσπαθησε να ξαναφτιαξεις τις λιστες σου απο την αρχη..και αν υπαρχουν διαγραψε τες αν θες και ξαναφτιαχτες:) πως διαγράφουμε λίστες ; δεν νομίζω ότι υπάρχει δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 πως διαγράφουμε λίστες ; δεν νομίζω ότι υπάρχει δυνατότητα. Νομίζω κ εγώ δεν γίνεται.. το θέμα όμως είναι ότι αν φτιάξω μια λίστα δεν πάει στο τσατ αλλά με κάνει λίστα για να βλέπω τι κάνουν αυτα τα άτομα στο φβ όπως ας πούμε η λίστα οικογένεια που έχει κ τέτοια.. Send from my HTC with Sense 3.0 Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Τις λίστες που φτιάχνεις εσύ, μπορείς να τις διαγράψεις. Ανοίγεις την λίστα που θέλεις από αριστερά και πατάς Manage List -> Delete List. Στο chat πατάς το εικονίδιο για τις ρυθμίσεις και σου εμφανίζει τρεις επιλογές. Chat Sounds Limit Availability... Available to Chat Στο "Limit Availability..." υπάρχουν οι λίστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Πως μπορω να κανω να μην ερχονται ειδοποιησεις καθε φορα που καποιος απο τους "στενους φιλους"μου (αυτοι που εχω βαλει με αστερακι) αναρτα κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Υπάρχει η επιλογή unsubscribe :) Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) Πως μπορω να κανω να μην ερχονται ειδοποιησεις καθε φορα που καποιος απο τους "στενους φιλους"μου (αυτοι που εχω βαλει με αστερακι) αναρτα κατι? Μπορείτε πριν απαντήσετε κάτι να είστε 100% σίγουροι ή να έχετε καταλάβει την ερώτηση; Ο φίλος μας ρωτάει για τα notifications. Πας στις λίστες επιλέγεις την λίστα "στενοί φίλοι" και πάνω αριστερά έχει μια επιλογή Ειδοποιήσεις ή Notifications και από εκεί επιλέγεις facebook facebook+mail και off. Το βάζεις στο off και είσαι οκ :) Edited January 7, 2012 by DeathAngel Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 (edited) Μπορείτε πριν απαντήσετε κάτι να είστε 100% σίγουροι ή να έχετε καταλάβει την ερώτηση; Ο φίλος μας ρωτάει για τα notifications. Πας στις λίστες επιλέγεις την λίστα "στενοί φίλοι" και πάνω αριστερά έχει μια επιλογή Ειδοποιήσεις ή Notifications και από εκεί επιλέγεις facebook facebook+mail και off. Το βάζεις στο off και είσαι οκ :) Α συγγνώμη, τότε έκανα λάθος.. Αλλά και πάλι, δεν θέλει να είσαι και ευφυία για να τικάρεις το off.. Edited January 7, 2012 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 πως διαγράφουμε λίστες ; δεν νομίζω ότι υπάρχει δυνατότητα. επεξεργασια προφιλ-φιλοι οικογενεια-λογικα διπλα στις λιστες θα εχει ενα μολυβακι(δεν εχω λιστα να σας πω αλλα στο παρελθον εχω σβησει λιστα) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 Παιδιά πως μπορώ να κάνω κάποιον ενώ είναι φίλος μου και βλέπει αυτά που δημοσιεύω να μην μπορεί να γράψει στον τοίχο μου ; Γίνεται κάτι τέτοιο η είναι αδύνατο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Παιδιά πως μπορώ να κάνω κάποιον ενώ είναι φίλος μου και βλέπει αυτά που δημοσιεύω να μην μπορεί να γράψει στον τοίχο μου ; Γίνεται κάτι τέτοιο η είναι αδύνατο ; Νομιζω μονο αν κλεισεις τον τοιχο σου για ολους. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Παιδιά πως μπορώ να κάνω κάποιον ενώ είναι φίλος μου και βλέπει αυτά που δημοσιεύω να μην μπορεί να γράψει στον τοίχο μου ; Γίνεται κάτι τέτοιο η είναι αδύνατο ; KATΩ AΠO THN EΠIΛOΓH AΠENEPΓOΠOIHΣHΣ TOY TOIXOY ΣOY YΠAPXEI MIA EΠIΛOΓH NA OPIZEIΣ ΠOIOΣ ΘEΛEI NA BΛEΠEI THΣ ΔHMOΣIEYΣEIΣ TΩN ΦIΛΩN ΣOY EKEI MΠOPEIΣ NA OPIΣEIΣ ΠOIOΣ ΘA BΛEΠEI KAI ΠOIOΣ OXI! H EKTOΣ EAN BAΛEIΣ MONO EΓΩ KAI ETΣI ΘA ΔHMOΣIEYEI OΠOIOΣ ΘEΛEI ΣTON TOIXO ΣOY KAI ΘA ΦAINETAI MONO H ΔIKIA TOY ΔHMOΣIEYΣH OTAN ΠHΓAINEI ΣTO ΠPOΦIΛ ΣOY EKTOΣ KAI AN THN ΣBHΣEIΣ EΣY!. ANTIΣTOIXA EAN OΠOIAΣΔHΠOTE ΦIΛOΣ ΣOY ΔHMOΣIEYΣEI ΣTON TOIXO ΣOY ΘA TO BΛEΠEI MONO AYTOΣ KAI EΣY KANENAΣ AΛΛOΣ!. EMENA MOY APEΣE TO MONO EΓΩ KAI AYTO EBAΛA EAN KAI HΘEΛA NA KΛEIΣΩ TEΛEIΩΣ TON TOIXO MOY AΛΛA EXΩ TA AITHMA ΓIA THN ΦAPMA OΠOTE ΔEN ΓINOTAN KAI EΠEΛEΞA MONO EΓΩ KAI HMOYNA OK!. ΔOKIMAΣE TO ! Συγνώμη που γράφω με κεφάλαια αλλά κόλλησε το πρόγραμμα του ίντερνετ από κινητό και αντέγραψα κάπου για να μην τα χάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 KATΩ AΠO THN EΠIΛOΓH AΠENEPΓOΠOIHΣHΣ TOY TOIXOY ΣOY YΠAPXEI MIA EΠIΛOΓH NA OPIZEIΣ ΠOIOΣ ΘEΛEI NA BΛEΠEI THΣ ΔHMOΣIEYΣEIΣ TΩN ΦIΛΩN ΣOY EKEI MΠOPEIΣ NA OPIΣEIΣ ΠOIOΣ ΘA BΛEΠEI KAI ΠOIOΣ OXI! H EKTOΣ EAN BAΛEIΣ MONO EΓΩ KAI ETΣI ΘA ΔHMOΣIEYEI OΠOIOΣ ΘEΛEI ΣTON TOIXO ΣOY KAI ΘA ΦAINETAI MONO H ΔIKIA TOY ΔHMOΣIEYΣH OTAN ΠHΓAINEI ΣTO ΠPOΦIΛ ΣOY EKTOΣ KAI AN THN ΣBHΣEIΣ EΣY!. ANTIΣTOIXA EAN OΠOIAΣΔHΠOTE ΦIΛOΣ ΣOY ΔHMOΣIEYΣEI ΣTON TOIXO ΣOY ΘA TO BΛEΠEI MONO AYTOΣ KAI EΣY KANENAΣ AΛΛOΣ!. EMENA MOY APEΣE TO MONO EΓΩ KAI AYTO EBAΛA EAN KAI HΘEΛA NA KΛEIΣΩ TEΛEIΩΣ TON TOIXO MOY AΛΛA EXΩ TA AITHMA ΓIA THN ΦAPMA OΠOTE ΔEN ΓINOTAN KAI EΠEΛEΞA MONO EΓΩ KAI HMOYNA OK!. ΔOKIMAΣE TO ! Συγνώμη που γράφω με κεφάλαια αλλά κόλλησε το πρόγραμμα του ίντερνετ από κινητό και αντέγραψα κάπου για να μην τα χάσω. Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση θα το μελετήσω μόλις πάω σπίτι είναι ακριβώς αυτό που ήθελα... Sent from my SG2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 (edited) Απο σημερα, στην κεντρικη σελιδα, σταματησε να φορτωνει δεξια στο πλαισιο που φαινονται οι δραστηριοτητες των φιλων, αυτα που γινανε πριν τη στιγμη που μπηκαμε. Γιατι αυτο? Δεν παιζει ρολο ο browser απ οτι ειδα. Edit: ενταξει ξεκολλησε.. Edited January 11, 2012 by Billys_RR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 παντως παιδια φτασαμε 13/1 και απο τους χ φιλους που εχω στους 70% και βαλε το χρονολογιο δεν μπηκε ακομη...:mad: μετανιώνω την ωρα και την στιγμη που το εβαλα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 παντως παιδια φτασαμε 13/1 και απο τους χ φιλους που εχω στους 70% και βαλε το χρονολογιο δεν μπηκε ακομη...:mad: μετανιώνω την ωρα και την στιγμη που το εβαλα..... Αυτο ηθελα να γραψω και εγω πριν λιγο...! Με προλαβες..! Και εχω κατι νευρα..!!!!!! Το μονο ωραιο στο χρονολογιο ειναι οταν τα βλεπεις απο την εφαρμογη του κινητου..! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Αυτο ηθελα να γραψω και εγω πριν λιγο...! Με προλαβες..! Και εχω κατι νευρα..!!!!!! Το μονο ωραιο στο χρονολογιο ειναι οταν τα βλεπεις απο την εφαρμογη του κινητου..! συμφωνω...σε μενα σε καποιους εχει μπει σε καποιους οχι...απο την εφαρμογη του κινητου ειναι πιο ωραιο και συμπιεσμενο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 παντως παιδια φτασαμε 13/1 και απο τους χ φιλους που εχω στους 70% και βαλε το χρονολογιο δεν μπηκε ακομη...:mad: μετανιώνω την ωρα και την στιγμη που το εβαλα..... συμφωνω...σε μενα σε καποιους εχει μπει σε καποιους οχι...απο την εφαρμογη του κινητου ειναι πιο ωραιο και συμπιεσμενο To χρονολογιο δεν μπαινει μονο του σε οποια προφιλ θελει.Οποιος το θελει το βαζει στο προφιλ του.Καποια στιγμη στο μελλον θα μπει αυτοματα σε ολους,αλλα προς το παρον ειναι προερετικο.Οσοι το εχουν τωρα σημαινει οτι το εχουν βαλει οικιοθελως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 To χρονολογιο δεν μπαινει μονο του σε οποια προφιλ θελει.Οποιος το θελει το βαζει στο προφιλ του.Καποια στιγμη στο μελλον θα μπει αυτοματα σε ολους,αλλα προς το παρον ειναι προερετικο.Οσοι το εχουν τωρα σημαινει οτι το εχουν βαλει οικιοθελως. Τι πρεπει να μην κανουμε οσοι δεν εχει μπει ακομα για να μην μπει με δικια μας ευθυνη ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Τι πρεπει να μην κανουμε οσοι δεν εχει μπει ακομα για να μην μπει με δικια μας ευθυνη ??? Να μην αποδεχθεις να στο βαλει. Σε ρωταει αν θες να το αποκτησεις. Αν δεν εχεις περιεργεια, κατσε οπως εισαι και απλα περιμενε να γινει αυτοματα... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Να μην αποδεχθεις να στο βαλει. Σε ρωταει αν θες να το αποκτησεις. Αν δεν εχεις περιεργεια, κατσε οπως εισαι και απλα περιμενε να γινει αυτοματα... Ευχαριστω.Δεν εχω καμμια επιθυμια να το βαλω εθελοντικα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Εγω θελω το παλιοοοοοοοοοοοοο.....!!!! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts