MASTERX Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 ιστοσελιδα ειναι.δεν εχει σημασια αν εσυ το εχεις ως επιχειρηση και βγαζεις κερδος. μου φαινεται οτι εχεις δικιο.. Πιο σωστο ειναι το ιστοσελιδα. Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 μου φαινεται οτι εχεις δικιο.. Πιο σωστο ειναι το ιστοσελιδα. Πράγματι! Και μένα πιο πολύ μου κολλάει το ''ιστοσελίδα''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 ρε παιδια υπαρχει τροπος στο φεισμπουκ να εισαι ονλαιν αλλα να μην φενεσαι σε μερικους φιλουσ σου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2009 ναι. καπως γινεται και επιλεγεις εσυ σε ποιες ομαδες φιλων σου θελεις να εμφανιζεσαι online. και γω θελω να το κανω, αλλα δεν το εχω ψαξει ακομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 Την προηγούμενη βδομάδα μου είχε στείλει κάποιος μια "πρόσκληση σε εκδήλωση" και ενώ πάτησα απόρριψη, συνεχίζει να το δείχνει στα "Αιτήματα". Πλέον όταν πατάω πάνω στην πρόσκληση με ξαναβγάζει στην αρχική σελίδα. Έκανα logout, συνδέθηκα πάλι αλλά παραμένει κολλημένη αυτή η πρόσκληση! Όταν μου έρχονται άλλα αιτήματα και τα ανοίγω, μου τα εμφανίζει όλα εκτός από το συγκεκριμένο. Μήπως γνωρίζει κανείς καμία λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Θέλω να φτιαξω ενα λογαριασμο στο FaceBook για την επιχείρηση μου που ειναι ένα σαιτ στο Ιντερνετ.. Ειναι Επαγγελματικος οδηγος και Portal για την πολη μου (με κερδοσκοπικο χαρακτήρα, βγαζω καποια χρηματα απο αυτό).. Εψαχνα σε ποια κατηγορια να το δηλωσω και μπερδεύτηκα... Είναι καλύτερα να το δηλώσω σαν Ιστοσελίδα ή σαν Επιχείρηση??? και για την συγκεκριμένη περίπτωση, λογικά θα πρέπει να προτιμήσω τα Pages και οχι τα Groups, σωστά?? Όμως άκουσα ότι ζητούνται δικαιολογητικά για να πάρεις έγκριση... Επίσης στο Electronic Signature: enter full name as electronic signature τι θα πρέπει να βάλω???? Το πραγματικό μου όνομα?? Τι πρέπει να προσέξω? Ξέρει κανείς? Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Μήπως ξέρει κανείς πώς κάνουμε χαρτονομίσματα στο YoVille? :p Πήγα στην τράπεζα αλλά μου ανοίγει μια σελίδα που ζητάει από πιστωτική :wacko: Δεν γίνεται τα κέρματα που έχω να γίνουν χαρτονομίσματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Παρατηρησα οτι οταν καποιος φιλος μου κανει σχολιο σε μια φωτογραφια ασχετη με μενα(πχ καποιου δικου του φιλου) αν πατησω πανω στην φωτο που την βγαζει στα δεξια στο "Τα κυριωτερα" μπορω να δω ολες τις φωτογραφιες που εχει στο συγκεκριμενο αλμπουμ το συγκεκριμενο ατομο.Αυτο το πραγμα ισχυει και για μενα????Δηλαδη αν εγω σχολιασω μια φωτο φιλου μου θα μπορουν να τη δουν και αλλοι φιλοι μου χωρις να ειναι αυτοι μεταξυ τους??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 ακριβως αυτο ισχυει φιλε zyp3r! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Υπάρχει τρόπος να "μπλοκάρουμε" αυτό το πράγμα? Δηλαδή αν κάποιος σχολιάσει μια δική μου φώτο να μην μπορούν να δουν τις φώτος μου οι 1000 φίλοι του :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Υπάρχει τρόπος να "μπλοκάρουμε" αυτό το πράγμα? Δηλαδή αν κάποιος σχολιάσει μια δική μου φώτο να μην μπορούν να δουν τις φώτος μου οι 1000 φίλοι του :p Αν πατε στις ρυθμισεις εχει απο ολα! Ρυθμιζετε και αυτο που λετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Παρατηρησα οτι οταν καποιος φιλος μου κανει σχολιο σε μια φωτογραφια ασχετη με μενα(πχ καποιου δικου του φιλου) αν πατησω πανω στην φωτο που την βγαζει στα δεξια στο "Τα κυριωτερα" μπορω να δω ολες τις φωτογραφιες που εχει στο συγκεκριμενο αλμπουμ το συγκεκριμενο ατομο.Αυτο το πραγμα ισχυει και για μενα????Δηλαδη αν εγω σχολιασω μια φωτο φιλου μου θα μπορουν να τη δουν και αλλοι φιλοι μου χωρις να ειναι αυτοι μεταξυ τους??? Βέβαια και φαίνεται , μόνο εάν θες να το βλέπουν μόνο συγκεκριμένα άτομα τις φωτό σου , δηλαδή μπορείς να πας στις ρυθμίσεις σου και να διαλέξεις σε ποιό άλμπουμ δεν θες να φαίνεται σε συγκεκριμένους φίλους σου. Ότι άλλο θες ρώτα με... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Γιενεται τις φωτο φιλων που σχολιαζω να μην βγαινουν στο "Tα κυριωτερα" και να τις βλςπουν αλλοι????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 εχω την εντυπωση πως οταν επιλεξεις στο ερωτημα "ποιος να βλεπει το αλμπουμ" την επιλογη "μονο φιλοι" δεν μπορει να δει καποιος ολο το αλμπουμ παρα μονο την μια συγκεκριμενη φωτο που σχολιαζει ο φιλος του φιλου. δλδ εχω εγω ενα αλμπουμ με 3 φωτογραφιες.η vakon και ο navi55 ειναι φιλοι μεταξυ τους.ο Navi55 ειναι και δικος μου φιλος.αν σχολιασει μια εκ των φωτο μου, η vakon_ θα μπορει να δει την συγκεκριμενη φωτο αλλα οχι και τις υπολοιπες 2. κανω λαθος? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 εχω την εντυπωση πως οταν επιλεξεις στο ερωτημα "ποιος να βλεπει το αλμπουμ" την επιλογη "μονο φιλοι" δεν μπορει να δει καποιος ολο το αλμπουμ παρα μονο την μια συγκεκριμενη φωτο που σχολιαζει ο φιλος του φιλου. δλδ εχω εγω ενα αλμπουμ με 3 φωτογραφιες.η vakon και ο navi55 ειναι φιλοι μεταξυ τους.ο Navi55 ειναι και δικος μου φιλος.αν σχολιασει μια εκ των φωτο μου, η vakon_ θα μπορει να δει την συγκεκριμενη φωτο αλλα οχι και τις υπολοιπες 2. κανω λαθος? Μπορεί να τις δει και τις υπόλοιπες φωτό κανονικά ,εάν δεν έχει επιλεγεί φραγή για το ποιός μπορεί να δει τις φωτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 εγω τις εχω να τις βλεπουν μονο φιλοι μου και τελικα τις βλπουν και οι φιλοι των φιλων μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Παιδια απο χθες εχω προβλημα με το Chat. Οταν παταω σε καποιον, ο οποιος ειναι online, να του στειλω ξαφνικα μου τον εμφανιζει offline.Αυτο γινεται με ΟΛΟΥΣ! Μπορω να κανω κατι για να λυθει το προβλημα? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Και μενα μου το κανε αυτο χθες και γενικως κολλουσε ολη η σελιδα.Η υπερφορτωθηκε η κανουν καποια αναβαθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Παιδια απο χθες εχω προβλημα με το Chat. Οταν παταω σε καποιον, ο οποιος ειναι online, να του στειλω ξαφνικα μου τον εμφανιζει offline.Αυτο γινεται με ΟΛΟΥΣ! Μπορω να κανω κατι για να λυθει το προβλημα? Θα είναι προσωρινό το πρόβλημα πάντως , αλλά εάν σου συνεχίζει θα πρέπει να διαγράψεις τα cookies απο τα εργαλεία - επιλογές internet .Μόλις κάνεις delete θα πρέπει μετά θα βγεις απο το internet explorel & να ξαναμπείς και να ξαναπάς στο facebook κλπ . Πιστεύω να σου λυθεί το πρόβλημα. Πιστεύω να σε βοήθησα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Και μενα μου το κανε αυτο χθες και γενικως κολλουσε ολη η σελιδα.Η υπερφορτωθηκε η κανουν καποια αναβαθμιση. Συνεχιζει να στο κανει ακομα? Θα είναι προσωρινό το πρόβλημα πάντως , αλλά εάν σου συνεχίζει θα πρέπει να διαγράψεις τα cookies απο τα εργαλεία - επιλογές internet .Μόλις κάνεις delete θα πρέπει μετά θα βγεις απο το internet explorel & να ξαναμπείς και να ξαναπάς στο facebook κλπ . Πιστεύω να σου λυθεί το πρόβλημα. Πιστεύω να σε βοήθησα ... Τα εχω ηδη διεγραψει τα cookies κ την cache. Εχω δοκιμασει κ με firefox κ με explorer κ απο αλλους δυο υπολογιστες αλλα τιποτα! Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Oχι λειτουργει κανονικα τωρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Το προβλημα συνεχιζεται ακομα.....μηπως ξερετε πως μπορω να επικοινωνησω με καποιον απο το Facebook για να το κοιταξουν?? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
southern_sun Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 καλημερα.μου κανανε το λογαριασμο disable για αγνωστο λογο χωρις να κανω κατι ή να προκαλεσω. εστειλα mail για να μου το ενεργοποιησουν αλλα απο οτι διαβασα αργει λιγο και δεν ειναι και στανταρ Το εχει παθει κανεις αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 καλημερα.μου κανανε το λογαριασμο disable για αγνωστο λογο χωρις να κανω κατι ή να προκαλεσω. εστειλα mail για να μου το ενεργοποιησουν αλλα απο οτι διαβασα αργει λιγο και δεν ειναι και στανταρ Το εχει παθει κανεις αυτο? Το έχουν κάνει σε κάποιους από τους φίλους μου και αναγκάστηκαν να ξανακάνουν λογαριασμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Κοιτάζοντας την κατηγορία "Φίλοι" στο Facebook,παρατήρησα ότι είχα πολλά -άγνωστα- άτομα στη λίστα και δίπλα είχαν το εξής:"Friend Request Pending" χωρίς να έχω κάνει τίποτα.:what::what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts