ParafronGR Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Το πρωί μου ήρθε ειδοποίησε ότι ένας γνωστός με έκανε tag σε σχόλιο. Μπήκα από την εφαρμογή (Android), άνοιξα την ειδοποίηση και με πήγε σε σελίδα με "διαφημίσεις" ( :shifty: ). Άλλαξα κωδικό ,έκανα log out μην γίνει τίποτα και τώρα από το PC βλέπω στην αρχική μου "X mentioned you in a comment" χωρίς ειδοποίηση, τίποτα. Τρέχει κανάς ιός ;; Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Πριν απο λιγο και σε εμενα το ιδιο............ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Ναι παιδες προσεχτε γιατι οντως ειναι ιος.Τωρα πριν λιγο το διαβαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 http://www.difernews.gr/articles/25/texnologia/118876/prosoxi-neos-polu-epikindunos-ios-exei-molunei-to-Facebook/ να δουμε τι άλλο θα δούμε.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Οσοι την πατησαν μεσω chrome και εβαλαν την προσθηκη θα πρεπει να κανουν επαναφορα ρυθμισεων ωστε να βγαλουν την προσθηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 ΟΝΟΜΑ changed the chat colors. τι ειναι παλι αυτο; μου το εβγαλε μεσα στο παραθυρο της συνομιλιας με γκρι γραμματα. νεα λειτουργια απο εφαρμογη εγινε; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 (edited) ΟΝΟΜΑ changed the chat colors. τι ειναι παλι αυτο; μου το εβγαλε μεσα στο παραθυρο της συνομιλιας με γκρι γραμματα. νεα λειτουργια απο εφαρμογη εγινε; Ναι Είναι νέα λειτουργία του messenger. Τώρα μπορείς να αλλάξεις χρώματα στην συνομιλια Μέσα στο messenger. Edited December 23, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Ναι Είναι νέα λειτουργία του messenger. Τώρα μπορείς να αλλάξεις χρώματα στην συνομιλια Μέσα στο messenger. Το βγαζει μετα απο update ή απο μονο του; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Το βγαζει μετα απο update ή απο μονο του; Θα σε γελάσω Γιατί Μέχρι τώρα έμπαινα facebook από browser και δεν χρειαζοταν messenger για να στείλω μηνύματα. Τώρα κατέβασα κ εγώ το messenger και είδα που τα είχε μέσα. Υπάρχει πιθανότητα να σου το έβγαλε και χωρίς να του έκανες update!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Θα σε γελάσω Γιατί Μέχρι τώρα έμπαινα facebook από browser και δεν χρειαζοταν messenger για να στείλω μηνύματα. Τώρα κατέβασα κ εγώ το messenger και είδα που τα είχε μέσα. Υπάρχει πιθανότητα να σου το έβγαλε και χωρίς να του έκανες update!!! Θα δειξει ... Δεν ειναι και απαραιτητο το χρωμα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Θα δειξει ... Δεν ειναι και απαραιτητο το χρωμα Καθόλου! Ισα ίσα που εγώ προσωπικά το θεωρώ περιττό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καθόλου! Ισα ίσα που εγώ προσωπικά το θεωρώ περιττό ! Συμφωνώ ...... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Από χθες δεν μπορούν 3-4 φίλοι να προσθέσουν το όνομα μου με tag σε φωτο. Δεν τους εμφανίζει το όνομα μου καθολου να με βάλουν. Διορθώνεται αυτό κάπως ; Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να προσεξω; Μέχρι τώρα μπορούσαν να με κανουν κανονικά ομως. Edit: Δεν μπορεί να με προσθέσει κανένας φίλος τελικα! Διορθώνεται ;; Edited January 1, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Υπάρχει τρόπος να αντιγραψω ή να κατεβασω όλα τα μηνυματα μιας συνομιλίας;Δεν εννοω λιγα να κανω αντιγραφη επικολληση,αλλά ολα που είναι και πολλά.Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Υποθετω δεν υπάρχει τροπος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Υποθετω δεν υπάρχει τροπος;;; Η δεν υπαρχει, ή υπαρχει αλλα δεν τον ξερουμε Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 (edited) Υποθετω δεν υπάρχει τροπος;;; Δεν σου λέει κάπου αντίγραφο ασφαλείας ? Νομίζω κάπου στις ρυθμίσεις λογαριασμού είναι για ρίξε μια ματιά. Δεν το εχω δοκιμάσει ποτέ βέβαια Πριν λίγους μήνες υπήρχε, δεν ξέρω αν το βγάλανε τωρα! ΔΕν το εχω μπροστά μου αυτή την στιγμή να το κοιτάξω να σου πω.... Edited January 12, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Υποθετω δεν υπάρχει τροπος;;; Θα πας στο βελάκι πάνω δεξιά που έχει, Settings και στις Γενικές που θα σου ανοίξει (εκεί που αλλάζεις κωδικό, email etc), κάτω στο τέλος θα σου έχει επιλογή να κατεβάσεις ό,τι έχεις κάνει στο Facebook. Θα είναι ένα zipάκι (ή rarάκι :p ) που θα έχει ό,τι έχεις κάνει στο Fb μαζί με τις συνομιλίες. Δεν ξέρω αν είναι όλα , αλλά τα περισσότερα πιο κοντινά (χρονικά) θα τα βρεις. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Υπάρχει τρόπος να αντιγραψω ή να κατεβασω όλα τα μηνυματα μιας συνομιλίας;Δεν εννοω λιγα να κανω αντιγραφη επικολληση,αλλά ολα που είναι και πολλά.Ευχαριστω! https://digi.me/networks/facebook Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Απο Σήμερα όποιος φίλος στο facebook πατάει ότι ενδιαφέρεται για μια εκδήλωση , μου έρχεται ειδοποίηση !!! Καινούριο είναι αυτό πάλι? Ποτέ δεν ερχόταν ειδοποίηση όταν ενδιαφερόταν κάποιος φίλος για μια εκδήλωση ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Απο Σήμερα όποιος φίλος στο facebook πατάει ότι ενδιαφέρεται για μια εκδήλωση , μου έρχεται ειδοποίηση !!! Καινούριο είναι αυτό πάλι? Ποτέ δεν ερχόταν ειδοποίηση όταν ενδιαφερόταν κάποιος φίλος για μια εκδήλωση ...... Εκδήλωση που εχεις δημιουργησει εσυ ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Εκδήλωση που εχεις δημιουργησει εσυ ; Όχι καμία σχέση !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Όχι καμία σχέση !!!! περίεργο ....... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 περίεργο ....... Όντως.... Ποιος ο λόγος να μου χτυπάει ειδοποίηση ; κανενας! Εκτως κ αν θα γίνεται έτσι από δω και πέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Όντως.... Ποιος ο λόγος να μου χτυπάει ειδοποίηση ; κανενας! Εκτως κ αν θα γίνεται έτσι από δω και πέρα Σε μενα δεν γινεται .... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts