elthis Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλησπέρα. Ένας φίλος έκλεισε το προφίλ του πριν λίγες μέρες. Πριν λίγο όμως φάνηκε και πάλι στο messenger και άνοιξε κανονικά και η σελίδα του. Με ρωτάει λοιπόν πως μπορεί να άνοιξε και πάλι η σελίδα του ενώ εκείνος δεν ενεργοποίησε το λογαριασμό του πάλι. Έχετε καμία ιδέα;; Ευχαριστώ. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 απενεργοποιηση εκανε ή διαγραφη; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Απενεργοποίηση έκανε απ ότι μου είπε, Όχι διαγραφή. Περιπου 4 μέρες τώρα. Ξαφνικά άνοιξε σήμερα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Απενεργοποίηση έκανε απ ότι μου είπε, Όχι διαγραφή. Περιπου 4 μέρες τώρα. Ξαφνικά άνοιξε σήμερα.Καποιος εχει/ειχε προσβαση σε κωδικους και τον ενεργοποιησε για τρολαρισμα.:lol: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καποιος εχει/ειχε προσβαση σε κωδικους και τον ενεργοποιησε για τρολαρισμα.:lol: Το παράξενο απ ότι μου λέει είναι ότι πριν τον απενεργοποιήσει άλλαξε τον κωδικό του άρα κανείς δε τον γνωρίζει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Όταν πας να κάνεις απενεργοποίηση λογαριασμού, κάτω κάτω υπάρχει μια νέα επιλογή που λέει "να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου σε 7 ημέρες" Η κάπως έτσι το λέει Δεν θυμάμαι κ ακριβώς. Αυτή η επιλογή λοιπόν είναι τικαρισμενη από μόνη της και πρέπει να την ξετικαρει πριν απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του γιατί μετά το facebook ενεργοποιητε αυτοματα!!!! Το πρόσεξε αυτο;;; Αν κατά την απενεργοποίηση επέλεξε το "αποχωρώ προσωρινά. Θα επιστρέψω" σιγουρα του έβγαλε κάτω την επιλογή αυτόματης ενεργοποίησης λογαριασμού και ίσως δεν την ξετικαρε γι αυτό του άνοιξε. Edited September 22, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Προφανώς αυτό θα ήταν γιατί δε θυμάται την επιλογή. Ευχαριστώ! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Προφανώς αυτό θα ήταν γιατί δε θυμάται την επιλογή. Ευχαριστώ! Η επιλογή αυτή Δεν είναι και πολύ εμφανής! Ιδικά αν Πας να κλείσεις τον λογαριασμό σου από κάποιον browser του κινητού δεν την προσέχεις!! Γι αυτό και την "πατάνε" αρκετοί.... Τώρα αυτή η επιλογή υπάρχει μόνο στο "αποχωρώ προσωρινά. Θα επιστρέψω." Πριν λίγους μήνες εμφανιζόταν σε οποιαδήποτε επιλογή απενεργοποίησης λογαριασμού κ αν έβαζες Edited September 22, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2015 (edited) Μάρκο Ζούκερμπεργκ σου έπεσε #facebookdown #facebookisdown Edited September 24, 2015 by FREAK_OF_NATURE Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Πάλι down το FB! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Πάλι down το FB! Τώρα είναι εντάξει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ήταν περίπου για 30-40 λεπτά down. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 ερωτηση σχετικα με τη συνομιλια απο υπολογιστη... εχω βαλει τη ρυθμιση "Απενεργοποίηση Συνομιλίας για όλους τους φίλους, εκτός από.." εδω και χρονια...προσφατα προσθεσα 4 νεους φιλους στην λιστα των φιλων στους οποιους ειναι ενεργοποιημενη η συνομιλια και εμφανιστηκαν κανονικα στο πλαι οπου και εβλεπα ποτε ειναι online και ποτε οχι.....ξαφνικα μετα απο περιπου 10 μερες εξαφανιστηκαν και οι 4! και ενω αν κανω αναζητηση κατω δεξια μου τους βγαζει online, στη λιστα δεν φαινονται καν...τι μπορει να παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 μου ηρθε ειδοποιηση "ο ταδε χρηστης" ειναι στο φειςμπουκ. προκειται για ατομο που δε γνωριζω, ουτε εχουμε κοινους φίλους, ουτε τπτ. Γιατι μου ηρθε τετοια ειδοποιηση? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Σήμερα βλέπω στην φωτο που έχω για cover, δίπλα από τον αριθμό των likes βλέπω να λέει και αριθμό προβολών!!! 12 προβολές λέει!! Το έχει και σε εσάς;; Επίσης πατάω πάνω στις προβολές αλλά δεν μου λέει Ποιος Την ειδε!! Μπαίνω από τον browser του κινητού μου. Δεν ξέρω αν Αυτό έχει προστεθεί και στο app του facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Σήμερα βλέπω στην φωτο που έχω για cover, δίπλα από τον αριθμό των likes βλέπω να λέει και αριθμό προβολών!!! 12 προβολές λέει!! Το έχει και σε εσάς;; Επίσης πατάω πάνω στις προβολές αλλά δεν μου λέει Ποιος Την ειδε!! Μπαίνω από τον browser του κινητού μου. Δεν ξέρω αν Αυτό έχει προστεθεί και στο app του facebook. ναι ειναι καινουργια μοδα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Σήμερα βλέπω στην φωτο που έχω για cover, δίπλα από τον αριθμό των likes βλέπω να λέει και αριθμό προβολών!!! 12 προβολές λέει!! Το έχει και σε εσάς;; Επίσης πατάω πάνω στις προβολές αλλά δεν μου λέει Ποιος Την ειδε!! Μπαίνω από τον browser του κινητού μου. Δεν ξέρω αν Αυτό έχει προστεθεί και στο app του facebook. Bug που διορθώθηκε Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Στο κινητό σας σπάει και εσάς τα νεύρα που σε ανύποπτες στιγμές κολλάει και πρέπει να το κλείσεις από τις εφαρμογές?Note 4C και έχω κάνει πολλές φορές διαγραφή δεδομένων και τα βάζω όλα από την αρχή αλλά και πάλι το ξανακάνει.:wacko: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) Σε εσάς Όταν πατάτε πάνω στις προβολές σας λέει Ποιος την είδε την φωτο; Edited October 15, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Άλλαξαν οι ήχοι ειδοποίησης; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 στο τσατ ναι. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Καλησπερα .Ειναι δυνατον να μλοκαρω απο την αναζητηση ενα προσωπικο ιστοτοπο οπως τον λεει ο κατοχος ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiotis_GR Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καλησπέρα σε ολους, θα ηθελα να ρωτησω: 1) εαν μπλοκαρω μια σελιδα στο facebook, θα μπορουν να βλέπουν οι διαχειριστές της, τις δημοσιεύσεις της δικιάς μου σελίδας; (ότι ανεβάζω εγώ); Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω: 2) αν μπλοκάρω ένα άτομο, τον οποίο δεν έχω φιλο μεσω facebook, θα μπορεί να βλεπει τις δημοσιεύσεις μου στην σελίδα (οποιες αναρτω εγω) μετα το μπλοκάρισμα; Ξερει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Είναι η ώρα που το FB τρελαίνεται ή το 'παθε μόνο σ' εμένα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Είναι η ώρα που το FB τρελαίνεται ή το 'παθε μόνο σ' εμένα;; Τι εννοείς ; τι πρόβλημα έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts