sportguy Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 πας δεξι πανω γωνια στο account -> privacy settings και επιλεγεις "μονο φιλοι" σε ολες τις κατηγοριες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...και δεν ξερω αν σας εχει συνεβει κ εσας στο fcbk δεν μπορω να κανω αλλαγη ονοματος...εχω κανει ποσες αιτησεις...εχω στειλει κ μυνημα σε αυτους...ολο προωθειτε στην ομαδα...και αυτη την στιγμη θελω να αλλαξω ονομα...κ η μονη λυση ειναι να σβησω το προφιλ αυτο κ να κανω καινουριο...αλλα ποιος κανει 1500-1700 ατομα παλι friends?:P πραγματικοι φιλοι υποθετω δεν ειναι,ουτε κσν γνωστοι :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 πας δεξι πανω γωνια στο account -> privacy settings και επιλεγεις "μονο φιλοι" σε ολες τις κατηγοριες! Ετσι τα εχω ολα....! απλα εγω θελω στους φιλους που ειδη εχω...να κανω αποκρυψη τους φιλους μου....!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngelos Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Ετσι τα εχω ολα....! απλα εγω θελω στους φιλους που ειδη εχω...να κανω αποκρυψη τους φιλους μου....!! Πας στους στο Profile σου εκεί που δίχνει τους φίλους σου και πατάς πάνω στο μολύβι για να σου βγάλει τις ρυθμίσεις (πόσοι να φαίνονται κλπ.) Εσύ πατάς εκεί που γράφει "Αλλάξτε τις ρυθμίσεις Εμφάνισης". Μετά πας στην "Προβολή λίστας φίλων" κι επιλέγεις "Μόνο Εγώ" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 (edited) Πας στους στο Profile σου εκεί που δίχνει τους φίλους σου και πατάς πάνω στο μολύβι για να σου βγάλει τις ρυθμίσεις (πόσοι να φαίνονται κλπ.) Εσύ πατάς εκεί που γράφει "Αλλάξτε τις ρυθμίσεις Εμφάνισης". Μετά πας στην "Προβολή λίστας φίλων" κι επιλέγεις "Μόνο Εγώ" :) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=16702&stc=1&d=1278861942 Εμενα αυτο με εμφανιζει μονο εκει που λες....!! :p EDIT : Οκ,εγινε τωρα...!! μαλλον ξεκολησε και αλλαξε....!! :p Edited July 12, 2010 by Livas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Είναι σχεδόν ένας μήνας τώρα που προσπαθώ να αλλάξω το όνομα στο facebook και δεν γίνεται τίποτα!!! Εσάς σε πόσες μέρες σας το αλλαζει? Γνωρίζει κανείς κάτι παρά πάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Εμενα μου αλλαξε το facebook τον τροπο επεξεργασιας και εμφανισης των βασικων πληροφοριων, ασχολιες κλπ ..και στον τοπο διαμονης/καταγωγης δεν εχει πια πολλες περιοχες της ελλαδας (μονο τις κυριοτερες) :down: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 παλια γινοτανε να το αλλαξεις μονος σου, οπως ηθελες τωρα πρεπει να ρωτησεις τους υπευθηνους για αλλαγη ονοματος... δεν ξερω γιατι το κανουν αυτο.. προφανως να μην υπαρχουν ψευτικα προφιλ... παιρνοντας ως δεδεμενο οτι το πρωτο ονομα που θα δηλωσεις ειναι το δικο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 (edited) Ο Λογαριασμός απενεργοποιήθηκε Ο λογαριασμός σας έχει απενεργοποιηθεί. Εάν έχετε τυχόν απορίες ή προβληματισμούς, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα Συχνών Ερωτήσεων εδώ. που στελνουμε μυνημα και τι για να το επαναφερουν..μην παρει και τους σηκωσει....!! :p Στα καλα καθουμενα,χωρις προειδοποιηση χωρις τιποτα....!! Edit : κατι βρηκα και τους εστειλα...!! Τωρα το αγγλικο μου να γραφω δεν ειναι και καλυτερο..πιστευω να βγαλουν ακρη..! :p και ας ελπισουμε να το ξανα ενεργοποιησουν....!! :p Edited July 17, 2010 by Livas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Παιδιά γειά σας και καλές διακοπές! Να απευθυνθώ στους παλιούς του forum που είναι καιρό χρήστες του fcbk αλλά και σε όποιον ξέρει σίγουρα.Αν μπαίνοντας στο προφίλ σου βλέπεις online π.χ 4 φίλους σου και κλικάρεις στο chat στο όνομά του ενός που επιλέγεις να μιλήσεις στέλνοντάς του π.χ χαιρετίσματα :lol: ,το μήνυμα που του στέλνεις με το που πατάς εσύ το enter για αποστολή του μηνύματος (για το chat πάντα μιλάμε) το διαβάζει σε πραγματικό χρόνο αμέσως ή μπορεί να έρχεται σε αυτόν με καθυστέρηση και να το δει αργότερα;;Ευχαριστώ και προσβλέπω στα φώτα σας!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Θα απαντησω εγω μιας και τολμω να πω οτι ειμαι ο πρωτος απο Ελλαδα που ειχα φτιαξει fb χρονια πριν.:nagger: Τη στιγμη που πατας enter να στειλεις το μηνυμα μπορει να υπαρξει μια καθυστερηση μεχρι και 5 δευτερολεπτα, παραπανω δεν εχει τυχει σε μενα τουλαχιστον. Αλλα ακομα και να βγει ο φιλος σου και να μην προλαβει να δει το μηνυμα που του εστειλες θα το δει οταν ξαναμπει στη σελιδα μιας και μενει η ειδοποιηση στο chat.(αρα δεν παιζει η δικαιολογια δεν ειδα τι μου εστειλες:shifty: ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xyz Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Θα απαντησω εγω μιας και τολμω να πω οτι ειμαι ο πρωτος απο Ελλαδα που ειχα φτιαξει fb χρονια πριν.:nagger: Τη στιγμη που πατας enter να στειλεις το μηνυμα μπορει να υπαρξει μια καθυστερηση μεχρι και 5 δευτερολεπτα, παραπανω δεν εχει τυχει σε μενα τουλαχιστον. Αλλα ακομα και να βγει ο φιλος σου και να μην προλαβει να δει το μηνυμα που του εστειλες θα το δει οταν ξαναμπει στη σελιδα μιας και μενει η ειδοποιηση στο chat.(αρα δεν παιζει η δικαιολογια δεν ειδα τι μου εστειλες:shifty: ) Κατ'αρχήν κορυφαίο το nagger εικονίδιο που έβαλες!:lol: και σε ευχαριστώ πολύ ήσουν σαφής στις διευκρινίσεις σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 παπαλα ο λογαριασμος μου...μου τον σβησανε πριν λιγο....εστειλα μαιλ και τωρα περιμενω απαντηση....υπαρχει πιθανοτητα να το ξαναενεργοποιησουν η να ξεκινησω για καινουργιο??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 (edited) Κάνε νέο άμα δεν βαριέσαι...Είναι αγύριστα κεφάλια.. Εμένα δεν τον ενεργοποίησαν..και δεν έκανα άλλον,γιατί βαριέμαι. Edited July 25, 2010 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Παιδιά γειά σας και καλές διακοπές! Να απευθυνθώ στους παλιούς του forum που είναι καιρό χρήστες του fcbk αλλά και σε όποιον ξέρει σίγουρα.Αν μπαίνοντας στο προφίλ σου βλέπεις online π.χ 4 φίλους σου και κλικάρεις στο chat στο όνομά του ενός που επιλέγεις να μιλήσεις στέλνοντάς του π.χ χαιρετίσματα :lol: ,το μήνυμα που του στέλνεις με το που πατάς εσύ το enter για αποστολή του μηνύματος (για το chat πάντα μιλάμε) το διαβάζει σε πραγματικό χρόνο αμέσως ή μπορεί να έρχεται σε αυτόν με καθυστέρηση και να το δει αργότερα;;Ευχαριστώ και προσβλέπω στα φώτα σας!:) Εφ όσον είναι online εννοείται ότι το πέρνει αμέσως!!! Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest gtr4460 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 γεια σας παιδια τη κανετε ολα καλα λοιπον θελω να ρωτισο το εξης μου βγαζει αυτο μυνημα στο φεισμπουκ και δεν μπορω να κανο φιλουσ γιατι ξερει κανεις This Request Can t Be Sent Do you Knou user personally.Το prevent misuse of facebook this request cant be sent.To learm more, please visit the Help Center.If you believe you re seeing this message in error, you can report the ploblem.Δεν ξερω καλα αγκλικα οποτε οποιος ξερει και θελει να μου πει τι να κανο ας μου πει.αν ειναι κατι απλο ας με συνχωρεσουν οι αντμιν του φορουμ.ευχαριστω εκ τον προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosZac Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Καλησπέρα. Εγώ είχα ένα αρκετά μεγάλο αλλά και δημοφιλές προφίλ μπορώ να πω (ας μου επιτραπεί). Είχα φτάσει τον Μάρτιο τις 3.300 άτομα στην λίστα φίλων. Περίπου 1000 άτομα ήταν πραγματικοί γνωστοί μου. Για ένα διήμερο μου έστελναν κοπέλες κυρίως ένα ηλίθιο μήνυμα που έλεγε στείλτε σε 20 (η και παραπάνω) άτομα αυτό το μήνυμα ώστε να μην πληρώσω συνδρομή απο τον Ιούλιο στο fb!!!Εκνευρίστηκα απο τα επαναλαμβανόμενα μην[υματα και έγραψα ένα στάτους που ανέφερα να πάψουν κυρίως οι νεαρές κοπέλες να είναι τόσο ευκολόπιστες σε ανοησίες και να με ζαλίζουν με αυτό το σαχλό μήνυμα στο chat η στα prive μηνύματα. Μετά απο 10 περίπου ημέρες, το προφίλ μου μου τό'κλεισαν!!!!! Στις 3300 επαφές, ολο και κάποιοι μπορούν να βρεθούν να σου την κάνουν. Τους έστειλα 2-3 μηνύματα αλλά μάταια. Αφού καθυστέρησαν εξοργιστικά να μου απαντήσουν, στο τέλος μου είπαν ότι ενόχλησα χρήστες !!!!!(αίσχος) και έκανα και αιτήματα φιλίας σε άτομα που δεν γνώριζα(χαχαχα εδώ γελάμε)και πως δεν πρέπει να ξαναστείλω μήνυμα διότι θα είναι μάταιο. Δεν μου το ξανανοίγουν!!! Είχα και μια φοβερή πάμπλουτη φάρμα και πήγε στράφι όλη αυτή η δουλειά. Θα μπορούσα να ξανακάνω κάτι να μεταπειστούν; Ξέρετε κάτι που θα μπορούσα να κάνω; Έχετε κάποια ιδέα; Παράθεση ________ :) ________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Καλησπέρα. Εγώ είχα ένα αρκετά μεγάλο αλλά και δημοφιλές προφίλ μπορώ να πω (ας μου επιτραπεί). Είχα φτάσει τον Μάρτιο τις 3.300 άτομα στην λίστα φίλων. Περίπου 1000 άτομα ήταν πραγματικοί γνωστοί μου. Για ένα διήμερο μου έστελναν κοπέλες κυρίως ένα ηλίθιο μήνυμα που έλεγε στείλτε σε 20 (η και παραπάνω) άτομα αυτό το μήνυμα ώστε να μην πληρώσω συνδρομή απο τον Ιούλιο στο fb!!!Εκνευρίστηκα απο τα επαναλαμβανόμενα μην[υματα και έγραψα ένα στάτους που ανέφερα να πάψουν κυρίως οι νεαρές κοπέλες να είναι τόσο ευκολόπιστες σε ανοησίες και να με ζαλίζουν με αυτό το σαχλό μήνυμα στο chat η στα prive μηνύματα. Μετά απο 10 περίπου ημέρες, το προφίλ μου μου τό'κλεισαν!!!!! Στις 3300 επαφές, ολο και κάποιοι μπορούν να βρεθούν να σου την κάνουν. Τους έστειλα 2-3 μηνύματα αλλά μάταια. Αφού καθυστέρησαν εξοργιστικά να μου απαντήσουν, στο τέλος μου είπαν ότι ενόχλησα χρήστες !!!!!(αίσχος) και έκανα και αιτήματα φιλίας σε άτομα που δεν γνώριζα(χαχαχα εδώ γελάμε)και πως δεν πρέπει να ξαναστείλω μήνυμα διότι θα είναι μάταιο. Δεν μου το ξανανοίγουν!!! Είχα και μια φοβερή πάμπλουτη φάρμα και πήγε στράφι όλη αυτή η δουλειά. Θα μπορούσα να ξανακάνω κάτι να μεταπειστούν; Ξέρετε κάτι που θα μπορούσα να κάνω; Έχετε κάποια ιδέα; φιλε εγω μια φορα εκανα το ιδιο σχολιο σε δημοσιευσεις σελιδων και μου απαγορευσε το facebook για λιγες μερες να μην σχολιαζω δημοσιευσεις σελιδων...τωρα για το δικο σου θεμα δεν ξερω..μαλλον δεν θα μπορεις να το ξανανοιξεις..αμα σου κανανε αναφορες δεν θα μπορεις να γραφτεις με το ιδιο ονομα... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Επειδή αυτό είπαν και σε εμένα....τους είπα άντε γεια!Γιατί τίποτα από αυτά που μου είπανε δεν ήταν σωστό. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Καλησπέρα. Εγώ είχα ένα αρκετά μεγάλο αλλά και δημοφιλές προφίλ μπορώ να πω (ας μου επιτραπεί). Είχα φτάσει τον Μάρτιο τις 3.300 άτομα στην λίστα φίλων. Περίπου 1000 άτομα ήταν πραγματικοί γνωστοί μου. Για ένα διήμερο μου έστελναν κοπέλες κυρίως ένα ηλίθιο μήνυμα που έλεγε στείλτε σε 20 (η και παραπάνω) άτομα αυτό το μήνυμα ώστε να μην πληρώσω συνδρομή απο τον Ιούλιο στο fb!!!Εκνευρίστηκα απο τα επαναλαμβανόμενα μην[υματα και έγραψα ένα στάτους που ανέφερα να πάψουν κυρίως οι νεαρές κοπέλες να είναι τόσο ευκολόπιστες σε ανοησίες και να με ζαλίζουν με αυτό το σαχλό μήνυμα στο chat η στα prive μηνύματα. Μετά απο 10 περίπου ημέρες, το προφίλ μου μου τό'κλεισαν!!!!! Στις 3300 επαφές, ολο και κάποιοι μπορούν να βρεθούν να σου την κάνουν. Τους έστειλα 2-3 μηνύματα αλλά μάταια. Αφού καθυστέρησαν εξοργιστικά να μου απαντήσουν, στο τέλος μου είπαν ότι ενόχλησα χρήστες !!!!!(αίσχος) και έκανα και αιτήματα φιλίας σε άτομα που δεν γνώριζα(χαχαχα εδώ γελάμε)και πως δεν πρέπει να ξαναστείλω μήνυμα διότι θα είναι μάταιο. Δεν μου το ξανανοίγουν!!! Είχα και μια φοβερή πάμπλουτη φάρμα και πήγε στράφι όλη αυτή η δουλειά. Θα μπορούσα να ξανακάνω κάτι να μεταπειστούν; Ξέρετε κάτι που θα μπορούσα να κάνω; Έχετε κάποια ιδέα; Επειδη και εμενα μετα απο αναφορες που με κανανε (τον γιατι δεν ξερω...) με απενοργοποιησαν το προφιλ μου..... τους εστειλα email...αλλα αυτο που σε στελνουν ειναι το κλασικο αυτοματο μηνυμα...!! να στο ξανα ενεργοποιησουν απιθανο....! το μονο που εχεις να κανεις..αν δεν βαριεσαι...να φτιαξεις ενα καινουργιο Email λογαριασμο..και να κανεις νεο προφιλ απο την αρχη.......!! ** Εγω αυτο εκανα...!! :p:) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 που εχεις να κανεις..αν δεν βαριεσαι...να φτιαξεις ενα καινουργιο Email λογαριασμο..και να κανεις νεο προφιλ απο την αρχη.......!! ** Εγω αυτο εκανα...!! :p:) Το email το έχω,αλλά επειδή βαριέμαι δεν κάνω άλλον λογαριασμό :p Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Καλησπέρα. Εγώ είχα ένα αρκετά μεγάλο αλλά και δημοφιλές προφίλ μπορώ να πω (ας μου επιτραπεί). Είχα φτάσει τον Μάρτιο τις 3.300 άτομα στην λίστα φίλων. Περίπου 1000 άτομα ήταν πραγματικοί γνωστοί μου.[...] Αυτά τα 2.300 άτομα που δεν ήταν γνωστοί σου μάλλον ήταν και ο λόγος που σε διέγραψαν. Οι όροι του Facebook λένε ξεκάθαρα: Please review the guidelines below to prevent your personal account from being disabled in the future: Do not send unwanted messages or friend requests to people you don’t know in the real world. Do not use the site for dating or business purposes. Do not send messages or friend requests to strangers for the purpose of gaining an advantage in an application. Μην παραπονιέσαι λοιπόν, όταν γράφεσαι σε ένα site οφείλεις να συμμορφώνεσαι με τους όρους του. Α, και επίσης: Facebook users provide their real names and information, and we need your help to keep it that way. Here are some commitments you make to us relating to registering and maintaining the security of your account: You will not provide any false personal information on Facebook, or create an account for anyone other than yourself without permission. You will not create more than one personal profile. If we disable your account, you will not create another one without our permission. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 If we disable your account, you will not create another one without our permission. Και γω αυτό περιμένω..Να έρθουν από το χεράκι,να με πάρουν,να με πάνε μια βόλτα..και να μου ανακοινώσουν,σε αφήνουμε να φτιάξεις πάλι νέο λογαριασμό μαζί μας,για να παίζουμε .:lol::lol::p Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Διαβασα αυτα στο παραπανω post του eLeKtriK EyE...δηλαδη αν εχεις κανει add πολλα ατομα με τα οποια δεν εχεις κοινους φιλους σε κανουν delete?? Eγω γυρω στα 170 ατομα εχω, δεν εχω τετοιο προβλημα..απο περιεργεια ρωταω :innocent: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Και γω αυτό περιμένω..Να έρθουν από το χεράκι,να με πάρουν,να με πάνε μια βόλτα..και να μου ανακοινώσουν,σε αφήνουμε να φτιάξεις πάλι νέο λογαριασμό μαζί μας,για να παίζουμε .:lol::lol::p To αστείο είναι πως αυτό που γράφεις είναι και η αλήθεια. Δηλαδή, ναι, αφού αποφασίζεις να γραφτείς κάπου (είτε αυτό λέγεται myspace, facebook ή myphone) παίζεις με τους κανόνες που σου θέτουν. Αν λοιπόν σου λένε πως π.χ. θα πρέπει για να γραφτείς να βάλεις μια φωτογραφία του εαυτού σου να κάθεται οκλαδόν και θεωρήσει κάποιος πως αυτό είναι άδικο, σόρυ φίλε αλλά απλά το άτομο αυτό δε στέκει. Κανείς δεν με/σε/τον υποχρεώνει να είναι εκεί. Όλοι γραφόμαστε γιατί θέλουμε να γραφτούμε και πρέπει μερικές φορές οι άνθρωποι να κατανοούν πως δε γίνεται να παίζεις με τα "παιχνίδια" των άλλων με τους δικούς σου όρους, απλά επειδή εσένα δε σου αρέσουν ή δε σε βολεύουν και μετά να γκρινιάζεις και απο πάνω που δε σε αφήνουν να παραβείς τους κανόνες. Και πάλι αυτό δε γίνεται μόνο στο facebook. Μιλάμε για οποιοδήποτε ανάλογο site ή forum και πάντα μου κάνει την ίδια εντύπωση που οι άνθρωποι έχουν τόσες απαιτήσεις και αξιώσεις από κάτι που είναι 1)δωρεάν 2)κάποιου άλλου 3)ξεκάθαρο από την αρχή (άσχετα που όλοι μας βαριόμαστε να διαβάσουμε τους όρους) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts