andreas_ku990 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 παιδία σήμερα αγόρασα το tv mania και μαζί είχε διαφημηστικά ... ένα από αυτά είναι της cytamobile vodafone( μάλλον της Κύπρου) και από ότι κατάλαβα έχει το ελληνικό diamond γιατί γράφει τις πληροφορίες για αυτό και λέει επίσης ελληνικό πληκτρολόγιο, άρα μάλλον είναι το ελληνικό ... η τιμή του είναι 619 ευρώ χωρίς σύνδεση , ενώ με μηνιαία είναι 589 ευρώ ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=167599 Απορώ γιατί το παιδεύετε ακόμα; Και ποιό φτηνό και σίγουρο αλλά και με την εγγύηση αξιοπιστίας του συγκεκριμένου μαγαζιού... Αλλάζετε και το touchflo στα ελληνικά και είστε Άψογοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngou Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 :lol:Χθές με πήραν και μένα από το Play247 και μου ανακοίνωσαν ότι την Δευτέρα θα μου στείλουν τη συσκευή (παραλαβή Τετάρτη). Ειχε δοθεί προπαραγγελία από τις 18/6. Νομίζω ότι είναι πολύ καλά, αφού σε Cosmote και Γερμανό ακόμα δεν γνωρίζουν την ύπαρξη της συσκευής...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Νομίζω ότι είναι πολύ καλά, Κράτα μικρό καλάθι και μην εναποθέτεις όλες σου τις ελπίδες σε αυτό που σου είπαν! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=167599 Απορώ γιατί το παιδεύετε ακόμα; Και ποιό φτηνό και σίγουρο αλλά και με την εγγύηση αξιοπιστίας του συγκεκριμένου μαγαζιού... Αλλάζετε και το touchflo στα ελληνικά και είστε Άψογοι τα έχω πάρει με τους ηλίθιους έχω αγοράσει 3-4 φορές από εκεί τα τελευταία 6-7 χρόνια, ΔΥΟ φορές έστειλα σκαναρίσματα και αηδίες που θέλανε έβαλε τις προάλλες προπαραγγελία το touch pro... ΠΑΛΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ! ε όχι ρε τυπάκια, αν δεν εμπιστεύεστε τις πιστωτικές μου (μια μάλιστα έχει και ΑΡΝΗΤΙΚΟ υπόλοιπο γιατί κατά λάθος είχα βάλει περισσότερα) να βάλετε το touch pro στην... σκιά σας (που δεν βλέπει ο ήλιος) τους έστειλα email που τους τα έλεγα και ΦΥΣΙΚΑ δεν το έλαβε ποτέ ο άνθρωπος που πρέπει με αποτέλεσμα να έχω μήνυμα στον τηλεφωνητή να με ψάχνουν για τα χαρτιά άσε με με τους απατεώνες... και αν δεν είναι τώρα δηλαδή, ήταν και το ξεπέρασαν στις πλάτες μας... θα ξεχάσω που πούλαγαν συσκευή υποσχόμενοι GPRS ενώ δεν είχε; ή που πάντα έβαζαν κάτι τρελές προπαραγγελίες μόνο από ΦΗΜΕΣ για νέα μοντέλα (ακόμα και για μοντέλα που ποτέ δεν εμφανίστηκαν) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Γι' αυτό σταμάτησα να αγοράζω κι εγώ από κει. Κάποιοι θεωρούν μέτρα ασφάλειας αυτά που κάνει το expansys. Εγώ προσωπικά από την άλλη δεν εμπιστεύομαι κανένα expansys να έχει την πιστωτική μου, την ταυτότητά μου και ό,τι άλλο. Δεν ξέρω σε ποιά χέρια πέφτουν. Και από το να μην ξέρω προτιμώ να μην ανησυχώ καν. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maousos18 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 το πλαισιο το εβγαλε απο το site το diamond:!:Τελικα με τη διαθεσιμοτητα του diamond η ACE τα καταφερε αψογα...συγχαρητήρια(για τα μπαζα ειναι) http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977961&product=1129597 αυτό που είχε το plaisio ήταν το αγγλικό. μάλλον θα βάλουν το ελληνικό κάποια στιγμή. Η ACE ρε παιδιά δεν είχε πει ότι την πρώτη παρτίδα θα την δώσει στον Γερμανό και στην Cosmote? Πως είναι δυνατόν να περιμένετε να πάρετε το κινητό πιο γρήγορα απο το play247 από ότι απο τον Γερμανό και την Cosmote? To play247 λογικά θα πάρει από την δεύτερη παρτίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Για μένα που δε βιάζομαι και πολύ, υπάρχει περίπτωση να πέσει καθόλου η τιμή; Θα μπορέσω σε κανένα δίμηνο να το πάρω κοντά στο πεντακοσάρικο; Τι λέει η πείρα για τα μηχανάκια της HTC πάνω σ' αυτό; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Γι' αυτό σταμάτησα να αγοράζω κι εγώ από κει. Κάποιοι θεωρούν μέτρα ασφάλειας αυτά που κάνει το expansys. Εγώ προσωπικά από την άλλη δεν εμπιστεύομαι κανένα expansys να έχει την πιστωτική μου, την ταυτότητά μου και ό,τι άλλο. Δεν ξέρω σε ποιά χέρια πέφτουν. Και από το να μην ξέρω προτιμώ να μην ανησυχώ καν. Και εγώ γι αυτόν τον λόγο δεν έχω αγοράσει από το expansys ποτέ.Δεν θέλω να έχει κάποιος που δεν ξέρω,φωτοτυπίες με την πιστωτική και την ταυτότητά μου.Είχα ακυρώσει στο παρελθόν μια παραγγελία που είχα κάνει σε αυτούς όταν μου ζητήσανε το φαξ με τα σχετικά,σήμερα όμως δεν κρατήθηκα και παρήγγειλα το diamond αλλά ακόμα προβληματίζομαι γιατί ξέρω ότι θα μου το ζητήσουν πάλι (το φαξ με την πιστωτική και την ταυτότητα).Λέτε να μην τα στείλω και να ακυρώσω την παραγγελία? Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Για μένα που δε βιάζομαι και πολύ, υπάρχει περίπτωση να πέσει καθόλου η τιμή; Θα μπορέσω σε κανένα δίμηνο να το πάρω κοντά στο πεντακοσάρικο; Τι λέει η πείρα για τα μηχανάκια της HTC πάνω σ' αυτό; Δε νομίζω η τιμή του να πέσει τόσο γρήγορα, μόνο στα μεταχειρισμένα θα βρίσκεις το ελληνικό με 500 ευρώ. Και αυτό γιατί αφενός η HTC δε ρίχνει εύκολα τις τιμές της, αφετέρου η τιμή για τη συγκεκριμένη συσκευή είναι ήδη σχετικά χαμηλή. Αρκεί να το συγκρίνεις με την τιμή του προκατόχου του, του Cruise και θα καταλάβεις τι εννοώ. :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Και εγώ γι αυτόν τον λόγο δεν έχω αγοράσει από το expansys ποτέ.Δεν θέλω να έχει κάποιος που δεν ξέρω,φωτοτυπίες με την πιστωτική και την ταυτότητά μου.Είχα ακυρώσει στο παρελθόν μια παραγγελία που είχα κάνει σε αυτούς όταν μου ζητήσανε το φαξ με τα σχετικά,σήμερα όμως δεν κρατήθηκα και παρήγγειλα το diamond αλλά ακόμα προβληματίζομαι γιατί ξέρω ότι θα μου το ζητήσουν πάλι (το φαξ με την πιστωτική και την ταυτότητα).Λέτε να μην τα στείλω και να ακυρώσω την παραγγελία? Οταν πας να κανεις συνδεση την δινεις μετα χαρας την ταυτοτητα και την καρτα σου και στα φωτοτυπουνε κανονικα και με τον νομο. Την ξερεις καλυτερα την Cosmote, Voda, Wind? Τον υπαλληλο που στα φωτοτυπει τον ηξερες και απο χτες? Εχεις επισης σκεφτει πως αμα αυτοι χτυπησουν καρτα κλεμμενη θα τραβιουνται με την τραπεζα? Αυτοι δεν πρεπει να διασφαλιστουν κάπως? u need to relax... Εταιρια ειναι με νομικο προσωπο και χιλιαδες συνναλαγες, και παρουσια αρκετων χρονων... Τελος offtopic... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potakas Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Οταν πας να κανεις συνδεση την δινεις μετα χαρας την ταυτοτητα και την καρτα σου και στα φωτοτυπουνε κανονικα και με τον νομο. Την ξερεις καλυτερα την Cosmote, Voda, Wind? Τον υπαλληλο που στα φωτοτυπει τον ηξερες και απο χτες? Εχεις επισης σκεφτει πως αμα αυτοι χτυπησουν καρτα κλεμμενη θα τραβιουνται με την τραπεζα? Αυτοι δεν πρεπει να διασφαλιστουν κάπως? u need to relax... Εταιρια ειναι με νομικο προσωπο και χιλιαδες συνναλαγες, και παρουσια αρκετων χρονων... Τελος offtopic... Δεν νομίζω ότι μου έχουνε φωτοτυπήσει ποτέ την πιστωτική.Την ταυτότητα ναι,το εκκαθαριστικό ναι αλλά την πιστωτική ποτέ.Βέβαια θα μου πεις ότι μπορούν να βρουν τα στοιχεία της πιστωτικής αν πληρώσω με αυτήν αλλά άλλο να ψάξει ο υπάλληλος να τα μαζέψει (φωτοτυπία ταυτότητας που θα του έχω δώσει εγώ και αριθμό κάρτας από το μηχανηματάκι της τράπεζας-αν έχω πληρώσει μα κάρτα) και άλλο να τα δίνεις εσύ έτοιμα στο πιάτο.Και άλλο να βλέπεις εκείνη την στιγμή μπροστά στα μάτια σου ποιος παίρνει την πιστωτική σου και την ταυτότητά σου και τι τα κάνει και άλλο να τα στέλνεις σε κάποιο e-mail/fax/site χωρίς να ξέρεις καν αν πήγαν όντως εκεί.Τέλος πάντων,πιο πολύ ψυχολογικό είναι το θέμα οπώτε ας μην το κουράσουμε.Ετσι κι αλλιώς τώρα τους έκανα την χάρη και τα έστειλα... Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Ναι, βασικα ειτε εχουν φωτοτυπια της καρτας ειτε οχι δεν εχει καμια σημασια. Τα νουμερα χρειαζονται. Οσον αφορα το οτι βλεπεις ποιος τα κανει τι τα στοιχεια που δινεις... αυτο ΔΕΝ σε εξασφαλιζει απο κανενα κακοβουλο υπαλληλο που μπορει αφου φυγεις να τα κανει οτι θελει. Αγχωνεστε υπερβολικα ομως, γιατι δεν ειναι τοσο απλο να σε χρεωσουν... και να το κανουν απλα θα αρνηθεις την χρεωση και ειναι θεμα της τραπεζας μετα. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 ούτε σι αλλιώς στην μηνιαία κίνηση της κάρτας σου φαίνονται κανονικά όλες οι συναλλαγές πότε έχουν γίνει και από που! άρα είσαι κατοχυρωμένος εν μέρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mogolman Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Prepaid Visa :) Και μαλιστα απο site συγκεκριμενης Τραπεζας, στο e-banking βγαινει αμεσως και την φορτιζεις οποτε θελεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Τελικα, Cosmote , Γερμανος στην Θεσσαλονικη δεν το εχουν, μου ειπαν μαλλον απο επομενη η μεθεπομενη εβδομαδα :wacko:, φυσικα γνωριζαν για την συσκευη, αλλα οι κεντρικες αποθηκες δεν τους στελνουν:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 δεν το πιάνετε ε; το πρόβλημα είναι η συναλλαγή; αν θα χρεωθεί η κάρτα; αν σε κλέψουν αυτοί; έχω 50 κάρτες και είμαι σωστός χρήστης τους, ενώ ήδη μου έχει τύχει και κλεψιά μέσω κάρτας και μια χαρά η τράπεζα "καθάρισε" με το σωστό τρόπο το πρόβλημα είναι η προσβολή στην προσωπικότητα του καθενός μας και τέσπα ας σηκώσουν τον κω τους και πέρα από αερο-προ-πωλήσεις να φτιάξουν τα συστήματα τους - είναι δυνατόν σε πελάτη με αρκετές συναλλαγές σε αυτούς, που ΗΔΗ δυο φορές έχει στείλει τα χαρτιά του, να τα ζητάν ΠΑΛΙ; να πάνε να μαμηθούν και υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές και τα πορτοκάλια τους είναι και νοστιμότερα ουρτ Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Και εγώ γι αυτόν τον λόγο δεν έχω αγοράσει από το expansys ποτέ.Δεν θέλω να έχει κάποιος που δεν ξέρω,φωτοτυπίες με την πιστωτική και την ταυτότητά μου.Είχα ακυρώσει στο παρελθόν μια παραγγελία που είχα κάνει σε αυτούς όταν μου ζητήσανε το φαξ με τα σχετικά,σήμερα όμως δεν κρατήθηκα και παρήγγειλα το diamond αλλά ακόμα προβληματίζομαι γιατί ξέρω ότι θα μου το ζητήσουν πάλι (το φαξ με την πιστωτική και την ταυτότητα).Λέτε να μην τα στείλω και να ακυρώσω την παραγγελία? Δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ κάτι απ' όλα αυτά! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Τι λέει η πείρα για τα μηχανάκια της HTC πάνω σ' αυτό; Δεν πέφτουν οι τιμές των συσκευών. Ειδικά αυτών που πουλιούνται στην Ελληνική αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 paypal και ξεμπερδεύετε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mogolman Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 δεν το πιάνετε ε; το πρόβλημα είναι η συναλλαγή; αν θα χρεωθεί η κάρτα; αν σε κλέψουν αυτοί; έχω 50 κάρτες και είμαι σωστός χρήστης τους, ενώ ήδη μου έχει τύχει και κλεψιά μέσω κάρτας και μια χαρά η τράπεζα "καθάρισε" με το σωστό τρόπο το πρόβλημα είναι η προσβολή στην προσωπικότητα του καθενός μας και τέσπα ας σηκώσουν τον κω τους και πέρα από αερο-προ-πωλήσεις να φτιάξουν τα συστήματα τους - είναι δυνατόν σε πελάτη με αρκετές συναλλαγές σε αυτούς, που ΗΔΗ δυο φορές έχει στείλει τα χαρτιά του, να τα ζητάν ΠΑΛΙ; να πάνε να μαμηθούν και υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές και τα πορτοκάλια τους είναι και νοστιμότερα ουρτ Μηπως τα ζητανε παλι γιατι δεν τα εχουν; Υποτιθεται οτι μετα την επιβεβαιωση τα καταστρεφουν αν δεν κανω λαθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 με το συμπαθειο κιολας αλλα για αλλη μια φορα ενα τοπικ εχει γεμισει με ασχετα θεματα κ καποιος που θελει να μαθει για το κινητο διαβαζει 160 σελιδες κ οι 100 εχουν ασχετες συζητησεις..κ αν μετα κανει μια ερωτηση φωναζουμε γιατι δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει... στο θεμα μας τωρα...το skype δεν τρεχει στο κινητο μας η κανω λαθος?κ κατι που ειχα ξαναρωτησει ...κανω συνδεση wifi sto router mou k vazo to key...συνδεομαι κανονικα αλλα αν χασει την συνδεση ξαναζητα το κλειδι,δεν το εχει αποθηκευμενο...σας συμβαινει κ εσας?μηπως υπαρxει καποιο αλλο προγραμμα να συνδεομαστε με wifi ? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 με το συμπαθειο κιολας αλλα για αλλη μια φορα ενα τοπικ εχει γεμισει με ασχετα θεματα κ καποιος που θελει να μαθει για το κινητο διαβαζει 160 σελιδες κ οι 100 εχουν ασχετες συζητησεις..κ αν μετα κανει μια ερωτηση φωναζουμε γιατι δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει... στο θεμα μας τωρα...το skype δεν τρεχει στο κινητο μας η κανω λαθος?κ κατι που ειχα ξαναρωτησει ...κανω συνδεση wifi sto router mou k vazo to key...συνδεομαι κανονικα αλλα αν χασει την συνδεση ξαναζητα το κλειδι,δεν το εχει αποθηκευμενο...σας συμβαινει κ εσας?μηπως υπαρxει καποιο αλλο προγραμμα να συνδεομαστε με wifi ? Skype δεν εχω δοκιμασει, το wifi και στο σπιτι και στην δουλεια μου μια φορα εβαλα κωδικο και μετα συνδεόταν αυτοματα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Μηπως τα ζητανε παλι γιατι δεν τα εχουν; Υποτιθεται οτι μετα την επιβεβαιωση τα καταστρεφουν αν δεν κανω λαθος... πρόβλημα τους - ας σημείωναν έστω ένα "τον έχουμε ελέγξει" (ΔΥΟ φορές) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 με το συμπαθειο κιολας αλλα για αλλη μια φορα ενα τοπικ εχει γεμισει με ασχετα θεματα κ καποιος που θελει να μαθει για το κινητο διαβαζει 160 σελιδες κ οι 100 εχουν ασχετες συζητησεις..κ αν μετα κανει μια ερωτηση φωναζουμε γιατι δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει... στο θεμα μας τωρα...το skype δεν τρεχει στο κινητο μας η κανω λαθος?κ κατι που ειχα ξαναρωτησει ...κανω συνδεση wifi sto router mou k vazo to key...συνδεομαι κανονικα αλλα αν χασει την συνδεση ξαναζητα το κλειδι,δεν το εχει αποθηκευμενο...σας συμβαινει κ εσας?μηπως υπαρxει καποιο αλλο προγραμμα να συνδεομαστε με wifi ? για την πρώτα παράγραφο δεν θα βρεις ανταπόκριση από μένα γιατί είμαι ενάντια στα σούπερ threads και είμαι ενάντια στους τύπους που γκρινιάζουν γιατί δεν βρήκες κάτι (όχι για να μάθεις πχ. την τιμή που πράγματι ένα search ΠΑΝΤΟΥ θα σε βοηθήσει, αλλά για κάτι μυστήριες ερωτήσεις που καμιά φορά δεν ξέρουμε και πως να τις κάνουμε) αλλά και τέλος υπέρ των ζωντανών fora που εξελίσονται από τα άτομα μέσα τους όχι από (πολλές φορές πανηλίθιους) όρους - δεν μιλάω για ασυδοσία αλλά ε οκ μη φέρουμε και το σερίφη... όσο για τη δεύτερη παράγραφο (1) το skype πράγματι άκουσα δεν παίζει ακόμα (μάλλον θέμα 6.1) αλλά δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι σύντομα θα υπάρχει καλή έκδοση (2) θα έπρεπε φυσικά να οου έχει ζητήσει το κλειδί ΜΙΑ φορά Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts