ektel Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Πως μπορώ να δω τότε αν είναι Ασιατικό;; Ρομ;; Γιατί ο Stars επέμενε ότι τα φέρνει από Αγγλία και είπε ότι ήδη πήγε παλικάρι στην ACE και δέχτηκαν κανονικά την εγγύηση. Θα ρωτήσω τι παίζει με την εγγύηση το πρωί στην ACE πάντως για να είμαστε σίγουροι. Θα δούμε αύριο τι γίνεται ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Κι εμένα παιδιά που είναι πρόσφατη παραλαβή από expansys GN είναι. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Ρε παιδία το θέμα δεν είναι το GN ή GE ή GT. Είναι η κοροϊδία και οτι κάποιοι μας βλέπουν σαν πελάτες θύματα. Το αστείο της υπόθεσης είναι οτι ο ektel αυριο θα πάει, θα τσιμπήσει τη νέα του συσκευούλα και δεν τρέχει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 2 ωρες ομιλιας δεν γινοντε σε μια ημερα.... Θες να δώσεις το κινητό στην γυναίκα μου για 2 ώρες να δείς πόσες ώρες συνομιλίας θα κάνει? :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Κι εμένα παιδιά που είναι πρόσφατη παραλαβή από expansys GN είναι. Παιδιά, ούτως η άλλως θα πάρω τηλ στην ACE το πρωί και θα μας διαφωτίσουν με αυτό το θέμα ( ελπίζω ). Γιατί είπαμε, ότι το χοντρό πρόβλημα θα υπάρχει ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ. Εκεί μπαίνω μέσα ~150 ευρώ, όσο κάνει να πάρεις τη συσκευή ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ. Θα δούμε αύριο τι θα παίξει. Ρε παιδία το θέμα δεν είναι το GN ή GE ή GT. Είναι η κοροϊδία και οτι κάποιοι μας βλέπουν σαν πελάτες θύματα. Το αστείο της υπόθεσης είναι οτι ο ektel αυριο θα πάει, θα τσιμπήσει τη νέα του συσκευούλα και δεν τρέχει τίποτα... Το πιο αστείο απ όλα είναι ότι βιαζόμουν να πάρω συσκευή για να μη μείνω άλλη 1 βδομάδα Αθήνα άδικα και η λαϊκή σοφία επιβεβαιώθηκε περίτρανα ακόμα 1 φορά: "όποιος βιάζεται σκοντάφτει". Όσο γι αύριο, ίδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Θες να δώσεις το κινητό στην γυναίκα μου για 2 ώρες να δείς πόσες ώρες συνομιλίας θα κάνει? :lol::lol: Σημασία έχει οτι ειναι μεταχειρισμένο και το πήρε για καινούργιο. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Πως μπορώ να δω τότε αν είναι Ασιατικό;; Ρομ;; Γιατί ο Stars επέμενε ότι τα φέρνει από Αγγλία και είπε ότι ήδη πήγε παλικάρι στην ACE και δέχτηκαν κανονικά την εγγύηση. Θα ρωτήσω τι παίζει με την εγγύηση το πρωί στην ACE πάντως για να είμαστε σίγουροι. Θα δούμε αύριο τι γίνεται ακριβώς. Να σας πω και εγω την εμπειρια μου απο αυτο το μαγαζι πριν απο 3 περιπου χρονια.Τοτε που ακομα δεν ηξερα και πολλα απο GPS ο τυπος αυτος μου πουλησε το destinator3 σαν αυθεντικο και οταν βγηκαμε εξω να μου κανει επειδειξη μου ελεγε οτι στην περιοχη αυτη δεν εχει καλη ληψη και αν παω πιο κατω θα πιανει κλπ Στην πορεια και μετα απο διαφορες αναζητησεις μεσα απο το φορουμ καταλαβα οτι μου πουλησε σπασμενο destinator για αυθεντικο.ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Είδα κάποιες εκδόσεις να δίνουν και CD με drivers. Είδα κι άλλες που δεν έδιναν. Αυτή που πήρα ΔΕΝ ΕΙΧΕ. Τι παίζει με τα CD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Τι παίζει με τα CD; Δεν υπάρχει τίποτα το αξιοσημείωτο που να χρειάζεσαι και να μη μπορείς να το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Πέρα από ότι κι αν κάνεις αύριο, επιβάλλεται καταγγελία σε ΙΝΚΑ και κοινοποίηση της κατάστασης εγγράφως σε Vodafone και σε όποια άλλη εταιρεία κινητής συνεργάζεται το μαγαζί. Και φυσικά όπου σταθείς κι όπου βρεθείς δυσφήμιση Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nin Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Εννοείται. Αλλιώς δεν μαθαίνουν κάτι τέτοιοι τύποι! Παιδιά να ρωτήσω κάτι με τη σειρά μου. Αληθεύει ότι το UI είναι αργό; Απ' ό,τι διαβάζω σε reviews, είναι κάμποσοι αυτοί που το ισχυρίζονται αυτό. Στον αντίποδα, η ποιότητα απεικόνισης είναι τόσο εντυπωσιακή όσο λένε; Τα 65 χιλιάδες χρώματα δεν είναι λίγα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Σημασία έχει οτι ειναι μεταχειρισμένο και το πήρε για καινούργιο. Ναι βρε μαζί σου, απλά διασκέδασα το σχόλιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Εννοείται. Αλλιώς δεν μαθαίνουν κάτι τέτοιοι τύποι! Παιδιά να ρωτήσω κάτι με τη σειρά μου. Αληθεύει ότι το UI είναι αργό; Απ' ό,τι διαβάζω σε reviews, είναι κάμποσοι αυτοί που το ισχυρίζονται αυτό. Στον αντίποδα, η ποιότητα απεικόνισης είναι τόσο εντυπωσιακή όσο λένε; Τα 65 χιλιάδες χρώματα δεν είναι λίγα; αργό δεν νομίζω ... όσο όσο σε πολλά βίντεο που έχω δει είναι πολύ γρήγορο ... τα 65 χιλιάδες χρώματα μια χαρά είναι ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Αληθεύει ότι το UI είναι αργό; Απ' ό,τι διαβάζω σε reviews, είναι κάμποσοι αυτοί που το ισχυρίζονται αυτό. Emeis pou to exoume den exoume tetoio parapono. Στον αντίποδα, η ποιότητα απεικόνισης είναι τόσο εντυπωσιακή όσο λένε; VGA othoni... afto ta leei ola. Τα 65 χιλιάδες χρώματα δεν είναι λίγα; Kai parapanw na itan, de tha katalabaine diafora to gymno mati. Min pefteis sti diafimistiki pagida pou akous gia kati Nokia me 16 ek. xrwmata kai entypwsiazesai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Update: Μόλις μίλησα με την ACE και η συσκευή είναι αγγλική και μου είπαν πως ισχύει κανονικά η εγγύηση. Οπότε είχε δίκιο ο stars που είπε οτι φέρνουν αγγλικές, καλύψαμε τουλάχιστον αυτό το θέμα. Τα υπόλοιπα σε μερικές ωρίτσες που θα πάω απο το κατάστημα ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 κάτι είναι και αυτό (για τον επόμενο κακομοίρη που θα το πάρει...) παραμένει η κοροϊδία μτχ για καινούριο αν το καλύπτει η εγγύηση θα τους έλεγα να πάρεις καμιά 100στη (και βάλε) ευράκια σε δώρα (κάτι θα θες από το μαγαζί) και να το κρατήσεις Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Update: Μόλις μίλησα με την ACE και η συσκευή είναι αγγλική και μου είπαν πως ισχύει κανονικά η εγγύηση. Οπότε είχε δίκιο ο stars που είπε οτι φέρνουν αγγλικές, καλύψαμε τουλάχιστον αυτό το θέμα. Τα υπόλοιπα σε μερικές ωρίτσες που θα πάω απο το κατάστημα ξανά. Auto einai kalo...opote pas kai sou dinoun mia kainourgia suskeuh ...to tsekaries oti einai kainourgia sugoura.... kai teleionh ekei h taleporia sou... apethse h apodhxh na grafei to IMEI ....auto einai dia nomou oti prepei na anagrefete to IMEI.... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 To ΙΜΕΙ εννοείς, ε;; Έχουμε κανένα λινκ να δω και τον νόμο; Αν και θα πάρω να ρωτήσω στην ACE και αυτό. @Nls - συμφωνώ, έχω χάσει χρόνο, πληρώνω χρήματα πήγαινα-έλα και μεγάλη ταλαιπωρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 To ΙΜΕΙ εννοείς, ε;; Έχουμε κανένα λινκ να δω και τον νόμο; Αν και θα πάρω να ρωτήσω στην ACE και αυτό. @Nls - συμφωνώ, έχω χάσει χρόνο, πληρώνω χρήματα πήγαινα-έλα και μεγάλη ταλαιπωρία. Koita oti isxuei o nomos to xerw sugoura...ean pareis thn ace tha sou poune... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Gia dite kai auto http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405207 Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Έτσι. ΚΑΙ ελληνικούλια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Koita oti isxuei o nomos to xerw sugoura...ean pareis thn ace tha sou poune... Έχεις απόλυτο δίκιο: Από Vodafone: Όροι εγγύησης κινητών τηλεφώνων Η εγγύηση της συσκευής έχει διάρκεια 24 μήνες, σύμφωνα με τους όρους του κατασκευαστή. Ο χρόνος εγγύησης υπολογίζεται από την ημερομηνία αγοράς της συσκευής και επιτρέπει τη δωρεάν αποκατάσταση του προβλήματος, εφ' όσον πληρούνται οι παρακάτω όροι: Να υπάρχει η εγγύηση της αντιπροσωπείας, σφραγισμένη από το κατάστημα πώλησης, με συμπληρωμένο το ΙΜΕΙ (που αποδεικνύει ότι η συσκευή που παρουσιάζει βλάβη είναι η ίδια με αυτή που αναφέρεται στο έντυπο εγγύησης), ή εναλλακτικά η απόδειξη αγοράς συσκευής όπου αναγράφεται απαραίτητα το ΙΜΕΙ. Η συσκευή θα πρέπει να μην είναι ανακατασκευασμένη, μεταχειρισμένη ή προερχόμενη από ανεξάρτητη εισαγωγή. Θα πρέπει να μην έχουν αλλοιωθεί τα σταθερά στοιχεία της συσκευής (ΙΜΕΙ ή / και Serial No.) Η βλάβη στην συσκευή, να μην είναι αποτέλεσμα κακής χρήσης, αμέλειας, υγρασίας, παραβίασης των ορίων λειτουργίας που θέτει ο κατασκευαστής (θερμοκρασία, τάση φόρτισης, χρήση μη εγκεκριμένων αξεσουάρ κλπ) ή άλλων εξωγενών παραγόντων. Να μην έχει γίνει ανεπιτυχής ή επιτυχής επισκευή, προσπάθεια επισκευής ή επέμβασης στο λογισμικό, (ξεκλείδωμα, αλλαγή παραμέτρων) από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Η Vodafone δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις επισκευών από τη V-SERVICES οι οποίες καθυστερήσεις οφείλονται σε αδυναμία παραδόσεως των απαραίτητων ανταλλακτικών ή εξαρτημάτων από τον κατασκευαστή. Η εγγύηση δεν καλύπτει αισθητική αποκατάσταση της συσκευής. Κατά τη διάρκεια της επισκευής η Vodafone και η V-SERVICES δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες δεδομένων που έχουν αποθηκευτεί στη συσκευή. UPDATE Καλά ε, όσο μου λέτε και ψάχνω, τόσο βρίσκω (!) Η αίτηση της συνδρομής στο Vodafone 200 που έχει τη σφραγίδα και υπογραφή του καταστήματος γράφει: ΣΥΣΚΕΥΗ: Άλλη συσκευή ΙΜΕΙ: KENO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Έχεις απόλυτο δίκιο: Η αίτηση της συνδρομής στο Vodafone 200 που έχει τη σφραγίδα και υπογραφή του καταστήματος γράφει: ΣΥΣΚΕΥΗ: Άλλη συσκευή ΙΜΕΙ: KENO Auto exei san apotelesnma ...oti mporei na sou eipan apo to thlefwno h ACE oti einai mesa sthn egguhsh...alla ean pas apo ekei tote tha sou zhthsoun thn apodhxh agoras gia na tsekaroun to IMEI na doun oti einai to idio... kai oti esu den to exeis klepsei..h oti allo mporei na exei sumbei... auth thn stigmh den mporeis na apodhxeis me kati oti den einai klemeno... Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Εγω πάντως προπαρήγγειλα την μεγάλη μπαταρία για να είμαι έτοιμος 100%! 166204 HTC Touch Diamond Extended Battery απο expansys:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Auto exei san apotelesnma ...oti mporei na sou eipan apo to thlefwno h ACE oti einai mesa sthn egguhsh...alla ean pas apo ekei tote tha sou zhthsoun thn apodhxh agoras gia na tsekaroun to IMEI na doun oti einai to idio... kai oti esu den to exeis klepsei..h oti allo mporei na exei sumbei... auth thn stigmh den mporeis na apodhxeis me kati oti den einai klemeno... Αυτό ακριβώς θέλω να τους ενημερώσω και εγώ και εδώ και μισή ώρα δε σηκώνουν τηλ στην ACE. Γ....! Άλλα είναι στα 5 λεπτά με τα πόδια από το μαγαζί, οπότε πάω απο κει στο καπάκι και τους λέω. Το ΙΜΕΙ πώς το τσεκάρουμε μέσα από το κινητό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts