Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά!(και ειδικότερα athanaso77 που είσαι κ online τώρα!!!)

Έχω πρόβλημα με το diamond μου!

Το είχα δώσει στον αδερφό μου και πριν μερικές μέρες του έκλεισε απο μπαταρία!

Το έβαλε για φόρτισμα αλλά δεν ανοίγει με τπτ!

Το μόνο που κάνει είναι,όταν το συνδέσουμε στο ρεύμα να ανάβει το "δαχτυλίδι" γύρω απο το κεντρικό κουμπάκι που δείχνει ότι φορτίζει!

Δεν μπορώ να το ΄βαλω ούτε σε bootloader!

Για δώστε μου τα φώτα σας αν μπορείται!

Σας ευχαριστώ!!!

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φίλε Πέτρο εγώ πήρα την μεγαλύτερη που έχει η HTC με το καπάκι της και βρήκα την υγειά μου.Βγάζει 2,5 μέρες άνετα και όσο τη φορτίζω πάει ακομα καλύτερα.

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να βάλουμε flash player για το internet σε browser. Βρήκα κάτι σε μια αναζήτηση που έκανα στο internet και βρήκα αυτό:

http://www.wm6software.net/multimedia/flash_player_7.html

Λέτε να κάνει τίποτα ή εχετε κάτι αλλο να προτείνετε?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Γεια σου φιλε μου,κοιτα να δεις εγω εχω για Browser το Opera 10 και έχει πολύ γρήγορο rendering των σελίδων (στην ουσία δεν υπάρχουν πια γκρι τετράγωνα) και απεικονίζει όλη τη σελίδα σε zoom out.

Εχει 2 αρνητικά: Δεν υποστηρίζει flash και έχει κακή διαχείριση των bookmarks.Γι'αυτο το λογο εχω κατεβασει τον Skyfire που έχει βελτιώσει πολύ την απεικόνιση των κειμένων, είναι αρκετά finger friendly και το μεγάλο πλεονέκτημα του βέβαια,

είναι ότι υποστηρίζει flash10!!!!, όταν το υπόλοιπο σύμπαν έχει μήνει στη καλύτερη στο flash8.

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

• Administrators
Έχε υπόψιν όμως ότι ο skyfire χρησιμοποιεί proxy δικό τους που αναδιαμορφώνει τα δεδομένα και τα στέλνει στο browser. Γι αυτό δουλεύει και τόσο απλά και παντού. Ο proxy όμως χρειάζεται πρόσβαση σε στάνταρ πόρτες και δε μπορείς να έχεις τέτοια πρόσβαση από παντού. Αν πχ. ανοίξω skyfire σε κάποιο (δοκιμασμένο) πανεπιστήμιο μου λέει ότι δεν έχει πρόσβαση στο service του στην τάδε πόρτα και δε δουλεύει.

Modpic.gif

Διάβασε εδώ αν θέλεις.

Το έχω διαβάσει αλλα το πρόβλημα είναι το εξης:

Για να αλλάξεις spl πρέπει πρώτα να βάλεις την original rom, η rom που έχουμε όλοι είναι η 2.03 γιατι μόνο αυτή έχει δώσει η vodafone.Όταν βάλεις την 2.03 όμως δεν μπορείν να βάλεις spl 1.93. Επομένως βρήσκόμαστε σε αδιέξοδο....

• Administrators
Το έχω διαβάσει αλλα το πρόβλημα είναι το εξης:

Για να αλλάξεις spl πρέπει πρώτα να βάλεις την original rom, η rom που έχουμε όλοι είναι η 2.03 γιατι μόνο αυτή έχει δώσει η vodafone.Όταν βάλεις την 2.03 όμως δεν μπορείν να βάλεις spl 1.93. Επομένως βρήσκόμαστε σε αδιέξοδο....

Εάν έχεις vodafone branded rom τότε όντως υπάρχει πρόβλημα μιας και οι κλασσικές rom της htc είναι εύκολο να βρεθούν ενώ οι vodafone όχι.

Modpic.gif

αγορασα το touch diamond. την ψιλοπατησα μαλιστα γιατι το πηρα απο ιντερνετ και μου εστειλαν της vodafone. εχω 2 ερωτησης για αρχη. οταν με παιρνουν τηλεφωνο ενω αναβει ο φωτισμος του τηλεφωνου δεν κουδουνιζει. κουδυνιζει μετα το δευτερο χτυπημα. επισης του εχω περασει το igo 8 το εβγαλα εβαλα dest και δεν δουλευει κανενα απ τα δυο. το dest λεει οτι δεν βρισκει gps και το igo ψαχνει για ωρες. πρεπει να κανω κατι εγω για να λειτουργησει?

αγορασα το touch diamond. την ψιλοπατησα μαλιστα γιατι το πηρα απο ιντερνετ και μου εστειλαν της vodafone. εχω 2 ερωτησης για αρχη. οταν με παιρνουν τηλεφωνο ενω αναβει ο φωτισμος του τηλεφωνου δεν κουδουνιζει. κουδυνιζει μετα το δευτερο χτυπημα. επισης του εχω περασει το igo 8 το εβγαλα εβαλα dest και δεν δουλευει κανενα απ τα δυο. το dest λεει οτι δεν βρισκει gps και το igo ψαχνει για ωρες. πρεπει να κανω κατι εγω για να λειτουργησει?

Βάλε στις ρυθμίσεις GPS του destinator, COM4 και baudrate 115200 καρφωτά. Με αναζήτηση κεραίας GPS και εμένα για κάποιο λόγο δεν βρίσκει τη θύρα. Όσον αφορά το IGO τώρα, αν αυτό που εννοείς είναι ότι βρίσκει τον δέκτη αλλά δε μπορεί να κλειδώσει θέση-δεν βρίσκει δορυφόρους, τότε στείλτο για service. Και μην περιμένεις πολλά πράγματα βέβαια. Μου άλλαξαν πλακέτα εμένα και πάλι ίσα που καταφέρνει να κάνει πλοήγηση μέσα στην πόλη (με τα δικά μου κριτήρια). Είναι ο χειρότερος δέκτης GPS που έχω συναντήσει έως τώρα ο δέκτης του Diamond. Για τα πανηγύρια τελείως...

ευχαριστω πολλη δουλεψε το dest με τις ρυθμισεις που μου ειπες.

• Administrators
Εναλλακτικά θα μπορούσες να περάσεις στη συσκευή σου το gps test, να βγεις σε ανοιχτό ουρανό και να το αφήσεις να βρει αυτόματα τη θύρα αλλά και να κλειδώσει δορυφόρους. Μετά μπορείς να κάνεις χρήση του προγράμματος πλοήγησης της επιλογής σου.

Modpic.gif

• Administrators
Πώς γίνεται να σβήνει από μόνη της η οθόνη είτε όταν απαντάς είτε όταν κάνεις μια κλήση;

Μα νομίζω ότι αυτό το κάνει by default.

Modpic.gif

ακριβως ,το κάνει by default.λυση υπαρχει αν περασεις το nosleep.cab.google it

ευχαριστω πολλη δουλεψε το dest με τις ρυθμισεις που μου ειπες.

για να εχεις σημα (καμπανα!!!!)kαι στα δυο προγραμματα βαλε port 4 k 57600(και στα δυο).να εχεις ενημερωμενο το quickgps και αστο εξω σε ανοιχτο ουρανο για λιγο.αν εχεις προβλημα σηματος τοτε δοκιμασε αυτο http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12970&highlight=gpstool 'η αυτο που ειπε ο athanaso77

Edited by sisferas_sax

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

• Administrators
λυση υπαρχει αν περασεις το nosleep.cab.google it

Το nosleep κάνει το αντίθετο από αυτό που ζητάει ο φίλος.

Modpic.gif

εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9188&highlight=nosleep.cab λεει αυτο

Απενεργοποιήστε το σβήσιμο της οθόνης κατά την διάρκεια της κλήσης.
NoSleep!!.cab.

αυτο δεν ζηταει ο φιλος 'η καταλαβα λαθος?

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

• Administrators
εδω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9188&highlight=nosleep.cab λεει αυτο

NoSleep!!.cab.

Όπως προείπα... ζητάει το αντίθετο:

Πώς γίνεται να σβήνει από μόνη της η οθόνη είτε όταν απαντάς είτε όταν κάνεις μια κλήση;

Έχω το diamond tweak.

Ευχαριστώ.

...κάτι το οποίο γίνεται by default.

Modpic.gif

NoSleep!!.cab.

Ακριβώς το ανάποδο... :)

Δεν ξέρω πώς και γιατί αλλά δεν σβήνει η οθόνη.

Τσέκαρα μήπως έχω εγκατεστημένο το nosleep από παλιά, αλλά ούτε.

• Administrators
Δεν ξέρω πώς και γιατί αλλά δεν σβήνει η οθόνη.

Κάποιο πρόγραμμα που έχεις βάλει σου δημιουργεί το πρόβλημα. Εάν κάνεις hard reset δεν θα έχεις πρόβλημα.

Modpic.gif

μια ερωτηση σχετικα με το κινεζικο μαγαζι netime νομιζω λεγεται. θελω να παρω ενα φορτιστη ρευματος. βαζουν μεσα ανταπτορα για τις δικες μας πριζες η πρεπει να παραγγειλω ξεχωριστα? τους εχω στειλει e-mail αλλα δεν απαντουν.

• Administrators
Έχει και φορτιστή που δεν χρειάζεται αντάπτορα και δουλεύει κανονικά στην χώρα μας. Σιγουρέψου επίσης να υποστηρίζουν το ευρωπαϊκό πρότυπο των 230 volt.

Modpic.gif

το ειδα αυτο με το ευρωπαικο, αλλα ελεγα για την βαση ( sold out) που εχει και θηκη για να φορτιζει και δευτερη μπαταρια ή τον φορτιστη που εχει και usb.

• Administrators
Ενημέρωσε τον netimes ότι προορίζεται για ευρωπαικές πρίζες (όχι αγγλικές) και θα σου στείλει τα κατάλληλα εξαρτήματα.

Modpic.gif

Οι άνθρωποι στο netimes.com είναι καλοί επαγγελματίες. Σου στέλνουν προιόντα που λειτουργούν 100% στην χώρα σου, και αυτό το πετυχαίνουν φιλτράροντας σωστά την διεύθυνση αποστολής του δέματος. Είμαι ένας από τους συχνούς και πολύ ικανοποιημένους πελάτες τους επί 2 συνεχόμενα χρόνια και δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα ασυμβατότητας σχετικά με τα volts ή με τον τύπο της μπρίζας.. Προχώρα άφοβα στην παραγγελία σου και θα με θυμηθείς...

Σκέψου και το άλλο, ότι κάποιοι απατεώνους Ελληνάρες μας ζητούν 12-15 ευρώ μεταφορικά έξοδα για αποστολές προιόντων από την Πάτρα στην Αθήνα ή από Θεσσαλονίκη για Καβάλα για παράδειγμα, ενώ την ίδια ώρα το netimes.com σου ζητάει 2-3 ευρώ έξοδα αποστολής από Κίνα μέχρι το σπίτι μας.

Προσοχή όμως στο προιόν Battery Travels Charger With USB Output For HTC Touch Diamond / HTC Touch Pro , στις φωτο το βλέπω να εμφανίζεται μόνο με Αμερικανικού τύπου πρίζα, οπότε κάνε μια ερώτηση αν το βγάζουν και με Ευρωπαική. Για το άλλο προίον είσαι οκ, αλλά να έχεις υπόψην σου ότι, για να φορτίζεις μόνο το κινητό αρκεί μια σύνδεση σε θύρα USB .. Αν όμως θέλεις να φορτίζεις και την 2η μπαταρία πρέπει να δώσεις έξτρα ρεύμα στο cradle, να συνδέσεις δηλαδή κι άλλο καλώδιο USB επάνω του.

Edited by apostolidisathan
Δεν υπογράφω ρε!!! ;)