Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά. Έκανα εγκατάσταση τον καινούριο Opera browser 10 Beta 2 και μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί. Έχω όμως την εξής απορία...με ποιο τρόπο θα μπορέσω να αντικαταστήσω τον παλιό browser ώστε να εκτελείται ο καινούριος μέσα από το TouchFlo? Λογικά κάπου θα έχει ορισθεί κάποιο link-shortcut το οποίο καλεί τον παλιό. Αυτό είναι που εγώ θέλω να αντικαταστήσω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εάν στις ρυθμίσεις του το επιλέξεις σαν default player, το κάνει αυτόματα νομίζω.

Ευχαριστώ πολύ αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Δεν πειράζει όμως... θα τα ψάξω μήπως και βρώ κάτι να ενημερώσουμε και τους υπόλοιπους φίλους που ίσως ενδιαφέρονται.

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Πραγματι πολυ καλος ο Opera 10 beta. Τον εβαλα και εγω και παρολο που τον διαλεξα για default, δεν μου ανοιγει αυτος στο touchflo. Αμα βρει καποιος την λυση, ας ενημερωσει:)

ΥΓ: Καμια ελαφρια / γρηγορη ROM με τα 6.5? Ειναι τοσες πολλες που δεν ξερω ποια να δοκιμασω.

Πραγματι πολυ καλος ο Opera 10 beta. Τον εβαλα και εγω και παρολο που τον διαλεξα για default, δεν μου ανοιγει αυτος στο touchflo. Αμα βρει καποιος την λυση, ας ενημερωσει:)

ΥΓ: Καμια ελαφρια / γρηγορη ROM με τα 6.5? Ειναι τοσες πολλες που δεν ξερω ποια να δοκιμασω.

Εγω θα σου προτεινα αυτην εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=593678 δεν πιανει πολυ μνημη και δεν παρουσιαζει bugs:)

• Administrators
Γνώμη μου πάντως είναι ότι δεν αξίζει να περνάς βαριές ROM που μειώνουν τόσο την ελεύθερη RAM της συσκευής προς χάριν της εμφάνισης.

Modpic.gif

Ερώτηση: υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μετράει-δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας? πχ. ποσοστό φόρτισης, υπολοιπόμενος χρόνος αναμονής, υπολοιπόμενος χρόνος ομιλίας, υπολοιπόμενος χρόνος για χρήση wi-fi κλπ κλπ. Έχω δει κάτι ανάλογο για το iphone και μπορώ να πω ότι ι ιδέα μου άρεσε.

Ερώτηση: υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μετράει-δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας? πχ. ποσοστό φόρτισης, υπολοιπόμενος χρόνος αναμονής, υπολοιπόμενος χρόνος ομιλίας, υπολοιπόμενος χρόνος για χρήση wi-fi κλπ κλπ. Έχω δει κάτι ανάλογο για το iphone και μπορώ να πω ότι ι ιδέα μου άρεσε.

AE Button Plus

Με αυτό μπορείς να ορίσεις και διαφορετικές λειτουργίες στα πλήκτρα .

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Ερώτηση:

Στην αρχική οθόνη, κάτω από την ώρα και το ιστορικό, αντί για την "ημερομηνία" ξαφνικά μου εμφάνισε την ένδειξη "Ολοήμερο - αύριο ημερ/νία γέννησης από ...."

Τι είναι αυτό και πώς φεύγει;

• Administrators
Είναι τα γενέθλια μιας επαφής σου. Πήγαινε στην επαφή αυτή και αφαίρεσε την ημερομηνία γέννησης.

Modpic.gif

Είναι τα γενέθλια μιας επαφής σου. Πήγαινε στην επαφή αυτή και αφαίρεσε την ημερομηνία γέννησης.

Σ' ευχαριστώ!

Σε όλες τις επαφές γράφει ημ. γεν. 1/1/1900.

Προφανώς και δεν το έχω βάλει εγώ.

Αλλά τι ρύθμιση πείραξα και μου το εμφάνισε έτσι ξαφνικά στην Today;

• Administrators
Για κάποιο λόγο έχουν μπει λανθασμένα ημερομηνίες γέννησης και επειδή βάση αυτής της λανθασμένης ένδειξης αύριο κανονικά θα είχαν γενέθλια, σε ενημερώνει σήμερα. Λογικό είναι αυτό που κάνει. Το λάθος είναι πως μπήκαν αυτές οι ημερομηνίες στις επαφές.

Modpic.gif

Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά για όλους τους συμφορουμίτες:D

Θέλω να εγκαταστήσω ένα destinator στο διαμάντι του αδερφού μου, αλλά δεν ξέρω τι κυκλοφορεί από αντίστοιχο software.

Ποιο μου συστήνετε;

• Administrators
Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά για όλους τους συμφορουμίτες:D

Θέλω να εγκαταστήσω ένα destinator στο διαμάντι του αδερφού μου, αλλά δεν ξέρω τι κυκλοφορεί από αντίστοιχο software.

Ποιο μου συστήνετε;

Χρόνια πολλά. Υπάρχει σχετικό thread για το Destinator 7.

Modpic.gif

Χρόνια πολλά. Υπάρχει σχετικό thread για το Destinator 7.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!

Θα καταφέρει να τρέξει στο diamond;;;

γιατι το igo 8 δεν...

• Administrators
Και το Destinator, και το iGO και όλα παίζουν στη συσκευή. Απευθύνσου στα αντίστοιχα thread για να λύσεις τις απορίες σου.

Modpic.gif

βαλε αυτην ειναι πολυ καλη και ελαφρια http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=506533

Ανδρεας

χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one

destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid

καλησπερα. εχω και εγω το διαμαντι με περασμενo rom bsb ultimate 6.5.

είμαι χρήστης καρτοκινητής whatsup κ θέλω να μάθω εαν μπορώ να χρησιμοποιήσω την βιντεοκληση 3G.

επισης κατι ασχετο , ισχύει ακόμα η προσφορά της whats up "CALL THEM ALL PLUS " με 1200λεπτα κ 1200sms σε χρηστες whats up ?

βαλε αυτην ειναι πολυ καλη και ελαφρια http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=506533

αυτη πως ακριβως εγκαθισταται;

ειναι αρχειο nbh, τι το κανουμε;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

• Administrators

Εάν δεν έχεις ξεκλειδώσει τη συσκευή σου για να δέχεται cooked ROM, είναι το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις και λέγεται hard-spl. Εδώ θα βρεις ένα αναλυτικότατο tutorial.

To ρίχνεις στον ίδιο φάκελο που βρίσκεται το custom_ruu.exe το οποίο απλά τρέχεις.

Modpic.gif

ειπαφες της προηγουμενης rom περνανε στη καινουρια με το spb backup;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

με αυτη τη rom θα ειναι καλυτερα απο οτι με την ηδη υπαρχουσα.

εννοω αν θα υπαρχει περισσοτερη ελευθερη ram και γενικα αν θα ειναι πιο γρηγορο

λεει αυτο "Use MTTY before flashing if you want to avoid problems" στο tutorial δεν αναφερει κατι, τι ειναι αυτο;

My History:

το spb weather to τρεχεις εχοντας second tooday 'η πανω στο titanium?

το Chome editor το ανοιγεις, πας μενου και κανεις ad new panel ,το ονομαζεις .μετα κανεις add new page και αφου πατησεις το panel που εφτιαξες , ονομαζεις την νεα σελιδα,βαζοντας την δικια σου ονομασια το δικο σου προγραμμα που θελεις να υπαρχει εκει ,το δικο σου κειμενο και την δικια σου 'η του προγραμματος την φωτο.

πχ δες εδω

http://img687.imageshack.us/img687/9178/screen03j.png

http://img21.imageshack.us/img21/2406/screen02mv.png

http://img31.imageshack.us/img31/7969/screen01rk.png οπου βλεπεις τα προγραμματα που προσθεσα με τις φωτογραφιες τους

Το spb weather το τρεχω απο το titanium.

τελικα τα καταφερα με το chome και εφτιαξα 2 panel με καμποσα Pages το καθενα.

Αυτην τη rom εβαλα και γω και ειναι πολυκαλη ελαφρια και γρηγορη. βεβαια δεν εχω το touchflo μιας και το titanium μια χαρα την κανει την δουλεια του.

με MTTY δεν ασχοληθηκα ουτε καν περασα καινουρια Radio και δουλευει μια χαρα-

διαβασε τις οδηγιες που δινει ο BsB . δεν ειναι τιποτα απλο ειναι

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308