lefmangr Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 1000 ευχαριστω!!! :D μια τελευταια χαρη (αν δεν σε κουραζω): πως θα κρατησω μια εικονα σταθερη σε ολα τα tabs του tf3d? Με αυτό. Δεν με κουράζεις! Εδώ βοηθάμε ο ένας τον άλλον! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 lefmangr και παλι ευχαριστω! καλα για τον athanaso77 τα λογια ειναι περιττα πλεον... Να στε καλα παιδια Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Παιδιά είμαι κάτοχος ενός HTC P3600 και ενός Ν85.Σκέφτομαι να αγοράσω το diamond.Μπορείτε να μου πείτε επιγραμματικά σας παρακαλώ για να μην καθήσω να διαβάζω 667 σελίδες αν είστε ευχαριστημένοι?Είναι αξιόπιστο τηλέφωνο?Και προπάντων τα windows είναι λειτουργικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Από τη στιγμή που έχεις το Ρ3600 σημαίνει πως ξέρεις πως λειτουργούν τα windows mobile, άρα το αν είναι λειτουργικά ή όχι για σένα είναι ένα καθαρά προσωπικό θέμα. Προσωπικά, μια χαρά ευχαριστημένη είμαι. Είναι αξιόπιστο. Το μοναδικό αντικειμενικό για μένα θεματάκι του είναι η αρκετά μικρή μπαταρία του. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 @PARGINOS: Θα συνιστούσα η απόφασή σου να μην επηρεαστεί από τα επιγραμματικά μας σχόλια. Πρέπει να ρίξεις μια ματιά εδώ και αποφασίζεις μόνος σου. Όντως πάντως... το μόνο "θέμα" του είναι η μπαταρία όπως είπε και η Ελένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Εγώ παιδιά το πήρα ματαχειρισμένο και είχε την 1340mah μπαταρία. Με αυτήν μπορώ να πώ οτι είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Κρατάει με πολύ χρήση 2 μέρες και με λίγη μπορεί να φτάσει και τις 4 (αν είμαι σε μέρος που έχει καλό σήμα)! Παχαίνει λίγο βέβαια αλλα ... εεεε! μην τα θέλουμε όλα δικά μας; Εμένα αυτό που με ζορίζει πολύ είναι η ένταση του ήχου κλήσης. Όταν είμαι σε εξωτερικό χώρο δεν το ακούω με τίποτα. Αναγκάζομαι να το έχω συνδεμένο με i-tech bluetooth που έχει δυνατό buzzer για να μην χάνω κλήσεις... :( Προσπάθησα να "σηκώσω" την ένταση των mp3 μέσω software αλλα το ηχείο του diamond είναι τόσο ΜΑΠΑ που παραμορφώνει 1000%. Εκεί όμως που με έπιασαν τα γέλια είναι όταν έβαλα το ραδιόφωνο σε ανοιχτή ακρόαση...:yawn::hypno::shock::down: ...!!! Η ένταση είναι το μόνο μου παράπονο. Κατα τα άλλα το τηλέφωνο είναι ΔΙΑΜΑΝΤΙ. ΑΡΙΣΤΟ και με ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για μένα εκτός της χαμηλής έντασης ...ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ... Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Χμ... ναι το είχα ξεχάσει και αυτό! Η απόδοση του ηχείου του είναι σίγουρα κάτω του μέσου όρου της κατηγορίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Καλημερα , Θα ηθελα να ρωτησω κατι . Πηγα στο HTC Download Center κατεβασα κανονικα την Rom την εγκατεστησα και ολα ΟΚ. Πηγα να κατεβασω τα ελληνικα αλλα το αρχειο ειναι Unknown και δεν εχει καμια καταληξη , στο PC μου με συνεπεια να εχω μεινει με τα αγγλικα μηπως γνωριζει κανενας τιποτα? Μηπως μπορω να τα βρω απο αλλου και να μου πειτε πως να το κανω? Δεν υπαρχει κατι ? Και αν υπαρχει My mobiler για το Διαμαντακι μας Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Και αν υπαρχει My mobiler για το Διαμαντακι μας Τι εννοείς αν υπάρχει; Κατέβασε το από δω MY MOBILER v1.23 Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Καλημέρα σε όλους σας. μήπως έχει βάλει κανένας το SPB MENU στο τηλέφωνό του; Αν ναι, μπορεί να μας πει τις εντυπώσεις του; προσωπικά το εγκαστέστησα και θεωρώ πως δίνει άλλη δυναμική στη συσκευή. Δείτε εδώ σχετικά.... http://www.spbsoftwarehouse.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaskyris Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 1. 2008.Q4.115 2. Κανένα ξυπνητήρι δεν ανοίγει το PPC. Φαντάσου το σαν να κλείνεις τον υπολογιστής σου. 3. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=430174 ή για περισσότερες επιλογές http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2784134&postcount=2 4. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=429867& Ευχαριστώ όλους για την βοήθειά τους. Ειδικά για τον Athanaso77 δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ και πάλι. Edit: Μου προέκυψαν κάποια θεματάκια. 1ον δεν μπορώ να βρω τους χάρτες. Αν έχει κάποιος link μπορεί να μου στείλει pm? Ή μια υπόδειξη για που θα τους βρω? 2ον Όσον αφορά το 3 που μου προτείνεις Athanaso τα link rapidshare που δίνουν δεν δουλεύουν πλέον. Πώς θα κατεβάσω το black theme? 3ον Όσον αφορά το 4, για το πώς θα περάσω αυτό με τη slide bar δεν μπορώ να καταλάβω τη διαδικασία όπως περιγράφεται στο xda-developers (αρχάριος). Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει. Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Καλημέρα σε όλους σας. μήπως έχει βάλει κανένας το SPB MENU στο τηλέφωνό του; Αν ναι, μπορεί να μας πει τις εντυπώσεις του; προσωπικά το εγκαστέστησα και θεωρώ πως δίνει άλλη δυναμική στη συσκευή. Δείτε εδώ σχετικά.... http://www.spbsoftwarehouse.com/ Η Today screen φίλε μου είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Άλλος το θέλει έτσι, άλλος αλλιώς. Εγώ προσωπικά έβαλα έβγαλα, έβαλα έβγαλα, τελικά σαν το Τf3d ... ... τίποτα. Αλλα είπαμε : αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Ερώτηση : Τί ανάλυση πρέπει να έχει μια φωτό για να φαίνεται "σωστά" σαν desktop του manila; Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Ερώτηση : Τί ανάλυση πρέπει να έχει μια φωτό για να φαίνεται "σωστά" σαν desktop του manila; 480 x 640 Και λίγο μεγαλύτερη να είναι πάλι καλά θα φαίνετε. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CASH Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Τι εννοείς αν υπάρχει; Κατέβασε το από δω MY MOBILER v1.23 Σε ευχαριστω ειχα λιγο παλιοτερη εκδοση Παράθεση Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 480 x 640 Και λίγο μεγαλύτερη να είναι πάλι καλά θα φαίνετε. Εννοώ ΑΚΡΙΒΩΣ τί ανάλυση. Άν βάλεις 640x480 θα κοπεί πάνω κάτω απο τις μαύρες μπάρες... Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 1ον δεν μπορώ να βρω τους χάρτες. Αν έχει κάποιος link μπορεί να μου στείλει pm? Ή μια υπόδειξη για που θα τους βρω? 2ον Όσον αφορά το 3 που μου προτείνεις Athanaso τα link rapidshare που δίνουν δεν δουλεύουν πλέον. Πώς θα κατεβάσω το black theme? 3ον Όσον αφορά το 4, για το πώς θα περάσω αυτό με τη slide bar δεν μπορώ να καταλάβω τη διαδικασία όπως περιγράφεται στο xda-developers (αρχάριος). Μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει. Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. 1. :X 2. http://rapidshare.com/files/176284824/HTC_Black_v1.93_1.2b.theme 3. Πάρτο από την αρχή σιγά σιγά και θα το βρεις. Είναι πολύ αναλυτική η περιγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Εννοώ ΑΚΡΙΒΩΣ τί ανάλυση. Άν βάλεις 640x480 θα κοπεί πάνω κάτω απο τις μαύρες μπάρες... Ψάξε για το nocurtains.cab στο xda, ίσως χρειάζεται και to sdkcerts.cab Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Ψάξε για το nocurtains.cab στο xda, ίσως χρειάζεται και to sdkcerts.cab Το nocurtains αφαιρεί τις μπάρες του manila. ΟΚ αυτό το έχω κάνει. Αλλά ρωτάω : υπάρχει τρόπος να κάνουμε διαφανείς και 1) Την μπάρα που έχει πάνω τα εικονίδια της taskbar (σημα, μπαταρία, Start κτλ) 2) Την μπάρα μου γράφει Phone και Programs έτσι ώτσε να έχουμε free ΟΛΟΚΛΗΡΗ την οθόνη 640x480; Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Προσωπικά δεν το έχω δει κάπου αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Σε εμένα δουλεύει άψογα. Κάνε soft-reset και αν δεν φτοιάξει ξανακάντο copy-paste. Με το Resco explorer το κάνεις ε; Εμένα δεν μου δουλεύει σωστά ουτε με το dll.Τα πάντα στο volume control είναι τεράστια!!!!!!!!!!!!!!Καμμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Εμένα δεν μου δουλεύει σωστά ουτε με το dll.Τα πάντα στο volume control είναι τεράστια!!!!!!!!!!!!!!Καμμιά ιδέα? Έκανες ότι λέει το post #9975 και δεν σου δούλεψε; :( Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f_ste Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Έκανες ότι λέει το post #9975 και δεν σου δούλεψε; :( Ναι,αντεγραψα το dll στον φάκελο των windows.Έκανα και soft reset αλλα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Ναι,αντεγραψα το dll στον φάκελο των windows.Έκανα και soft reset αλλα τίποτα. Αντέγραψε το dll που δίνεται στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ post... Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Το nocurtains αφαιρεί τις μπάρες του manila. ΟΚ αυτό το έχω κάνει. Αλλά ρωτάω : υπάρχει τρόπος να κάνουμε διαφανείς και 1) Την μπάρα που έχει πάνω τα εικονίδια της taskbar (σημα, μπαταρία, Start κτλ) 2) Την μπάρα μου γράφει Phone και Programs έτσι ώτσε να έχουμε free ΟΛΟΚΛΗΡΗ την οθόνη 640x480; Αυτό κάπου το είχα δει να γίνεται με ένα θέμα απο WAD2 αλλά δεν θυμάμαι. Θα ψάξω και θα σου πω. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr1976 Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 καλησπερα.υπαρχει καποιο προγραμμα που να κλεινει το τηλεφωνο(soft reset) και να συμβαδιζει και με το touchFLO 3D?Δεν θελω συνεχεια να παταω το κουμπι πανω αριστερα γιατι φοβαμαι οτι θα ξεχαρβαλωθει...THANKS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts