alex_n80 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 ποιο benchmark δουλευει για μετρησεις επιδοσεων? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 κανένας? :O Βαλε το SpbGPRSMonitor και θα σου δειχνει την ταχυτητα στο today (οχι στο TF3D), κατεβαζε ενα αρχειο και παρακολούθησε τι θα σου γραφει την ωρα του κατεβασματος. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 ποιο benchmark δουλευει για μετρησεις επιδοσεων? http://www.spbsoftwarehouse.com/products/benchmark/?en Ειναι λιγο παλιο, δεν ξερω αν κανει δουλεια. googlarise και λιγο. http://www.google.com/search?hl=el&q=benchmark+ppc&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&lr= Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Κατέβασα ένα τραγούδι αλλα είναι σε συμπιεσμένη μορφη (winrar) Δεν μου το ανοίγει το Touch γιατι εχω μονο το winzip.Υπαρχει το winrar για το pocket pc μας? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Κατέβασα ένα τραγούδι αλλα είναι σε συμπιεσμένη μορφη (winrar) Δεν μου το ανοίγει το Touch γιατι εχω μονο το winzip.Υπαρχει το winrar για το pocket pc μας? Περνα το resko explorer για να ανοιγεις τα παντα και αποσυμπιεσε το αρχειο. Υπαρχει και winrar http://www.rarlab.com/download.htm Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Βαλε το SpbGPRSMonitor και θα σου δειχνει την ταχυτητα στο today (οχι στο TF3D), κατεβαζε ενα αρχειο και παρακολούθησε τι θα σου γραφει την ωρα του κατεβασματος. καλως... :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Ωραίος!!!! Δουλεύει!!! Πάρτε κ screenshot! Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν είναι τόσο μαύρα οσο φαίνονται στο screenshot. http://i38.tinypic.com/2a4q1qa.png Το εβαλα και εγω.. δεν ειναι μαυρο για γκρι μου κανει. Μπορουμε να βρουμε τιποτα σε μαυρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Παιδια πως κανω συντομευση συντομευση το dest στα προγραμματα.Ειναι μεσα απο το resco explorer αλλα δε θυμαμαι πως γινεται.Ευχαριστω. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Εβαλα αυτο το cabaki ..... http://rapidshare.com/files/153971492/RC_Mod_v.2.1_ENG.CAB με το οποιο αλλαξα το χρωμα απο τις μπαρες (απο οποιο θεμα και να ειναι) σε μαυρο. Φυσικα αλλαζει σε οποιο χρωμα θελεις και επιπλεον αλλαζεις και χρωμα στη γραμματοσειρα. Για να το κανω μαυρο πηγα στη δευτερη καρτα (bar color2) και εσυρα την ρυθμιση στο 160 περιπου, απο εκει κανετε οτι χρωμα θελετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Μου ήρθε σήμερα αυτή η θήκη DIAMOND Pouch PO S390! Iσχύει το οτι πατώντας σε κάποιο σημείο της θήκης πετάγετε το κινητό έξω; Γιατι μόνο αν το σπρώξω με το δάκτυλο απο την κάτω πλευρά βγαίνει! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Μου ήρθε σήμερα αυτή η θήκη DIAMOND Pouch PO S390! Iσχύει το οτι πατώντας σε κάποιο σημείο της θήκης πετάγετε το κινητό έξω; Γιατι μόνο αν το σπρώξω με το δάκτυλο απο την κάτω πλευρά βγαίνει! Μπα. Μόνο με σπρώξιμο από κάτω βγαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RooF1629398566 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Το εβαλα και εγω.. δεν ειναι μαυρο για γκρι μου κανει. Μπορουμε να βρουμε τιποτα σε μαυρο? Περασες και το exe που ειναι μαζι στη σελιδα που εχω δωσει? Παράθεση play4free.gr | Το blog της δωρεάν διασκέδασης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis01 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Παιδιά εχει 3 ωρίτσες που επιτέλους ήρθε το Διαμάντι μου απο την Wind ! Καιρός ήτανε... Αντε καλή μου αγρυπνία σήμερα..:cool: Παράθεση The light at the end of the tunnel will be switched off until further notice! Xperia Mini ST15i Rage Kernel v2.7 ROM Xperia Mini Flush78_v6.5 S Edition FINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Περασες και το exe που ειναι μαζι στη σελιδα που εχω δωσει? Εγώ το έκανα αλλά και πάλι γκρί μου κάνει. παρόλο που στο screenshot που ανέβασα φαίνετε μαύρο.:confused: Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Παιδιά εχει 3 ωρίτσες που επιτέλους ήρθε το Διαμάντι μου απο την Wind ! Καιρός ήτανε... Αντε καλή μου αγρυπνία σήμερα..:cool: χεχε... Καλορίζικο! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Παιδιά εχει 3 ωρίτσες που επιτέλους ήρθε το Διαμάντι μου απο την Wind ! Με γεια σου... έχει κανονικά τα αυτοκόλλητα της ACE Hellas; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Παιδια πως κανω συντομευση συντομευση το dest στα προγραμματα.Ειναι μεσα απο το resco explorer αλλα δε θυμαμαι πως γινεται.Ευχαριστω. Πας στο Destinator και το κάνεις copy. Πας μετά στο φάκελο /Windows/Start Menu/Programs και κάνεις Paste Shortcut. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Περασες και το exe που ειναι μαζι στη σελιδα που εχω δωσει? Και αυτό το cabάκι δουλεύει μια χαρά! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Το εβαλα και εγω.. δεν ειναι μαυρο για γκρι μου κανει. Μπορουμε να βρουμε τιποτα σε μαυρο? Δες ακριβώς από πάνω. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Και αυτό το cabάκι δουλεύει μια χαρά! :rolleyes: To έβαλα αλλά δεν δουλεύει στο ΤF3D. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 To έβαλα αλλά δεν δουλεύει στο ΤF3D. Ξεζιπαρέ το παρακάτω και βάλε πρώτα αυτό το theme (.tsk) χύμα στον φάκελο /Windows. Πήγαινε Start -> Settings -> Today και επέλεξε το (Wm 6.1 black) Θα δεις ότι θα σου αλλάξει τις μπάρες σε γκρι. Τρέξε μετά το cabάκι που δίνω πιο πάνω και θα είσαι έτοιμος με black glossy bars. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis01 Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Με γεια σου... έχει κανονικά τα αυτοκόλλητα της ACE Hellas; Tα πάντα :) Και με αγγλικά όπως ακριβώς το ζήτησα..:D Αντε να δούμε τι ώρα θα κοιμηθούμε απόψε :yawn: Παράθεση The light at the end of the tunnel will be switched off until further notice! Xperia Mini ST15i Rage Kernel v2.7 ROM Xperia Mini Flush78_v6.5 S Edition FINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Αντε να δούμε τι ώρα θα κοιμηθούμε απόψε :yawn: Να ήταν μόνο απόψε! :happy: (Τι εννοείς με αγγλικά; Κανονικά έχεις τη δυνατότητα και για ελληνικό, και για αγγλικό μενού). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Να ήταν μόνο απόψε! :happy: (Τι εννοείς με αγγλικά; Κανονικά έχεις τη δυνατότητα και για ελληνικό, και για αγγλικό μενού). Ας ελπισουμε οτι δεν το αγορασε με τιμη ACE. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2008 Περασες και το exe που ειναι μαζι στη σελιδα που εχω δωσει? Ναι το περασα αλλα δεν... http://rapidshare.com/files/153971492/RC_Mod_v.2.1_ENG.CAB Με αυτο ομως γινετε και μαλιστα χωρις να περασεις αλλο θεμα, διαλεγεις ενα απο τα υπαρχοντα και απλα το τρεχεις και το προσαρμοζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts