zaharakis Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 εφόσον δεν έχει πολλά κουμπιά, soft reset, volume keys & κάμερα πώς λειτουργούν ? :O αμα δεις που εχει το κουμπι του SR θα παθεις πλακα :blink::blink: βγαζεις την γραφιδα........και αφου ψαξεις.....θα δεις ενα κοκκινο κουμπακι παραλληλο στην πλατη του κατω μερους της οθονης :wacko::wacko: οσο για την καμερα δεν υπαρχει κουμπι.....απο software button ενεργοποιειται:blink: volume keys εχει :) εδω τα δωσανε ολα :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 axxxx raphael! και βαχχ :lol::lol::lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 αμα δεις που εχει το κουμπι του SR θα παθεις πλακα :blink::blink: βγαζεις την γραφιδα........και αφου ψαξεις.....θα δεις ενα κοκκινο κουμπακι παραλληλο στην πλατη του κατω μερους της οθονης :wacko::wacko: οσο για την καμερα δεν υπαρχει κουμπι.....απο software button ενεργοποιειται:blink: volume keys εχει :) εδω τα δωσανε ολα :pκαλα τι βλακεια ειναι αυτη με την καμερα;βλεπεις ενα ομορφο κοριτσακι και θελεις να του τραβηξεις μια στα γρηγορα:pτι θα του πεις; μισο να μπω στα προγραμματα;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 θα της πεις. μωρό μου, δεν έχω κουμπι στο pda για να σε βγάλω photo, αλλά θα σε κοιτάξω απλά και θα σε κρατήσω στη μνήμη μου για πάντα. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 καλα τι βλακεια ειναι αυτη με την καμερα;βλεπεις ενα ομορφο κοριτσακι και θελεις να του τραβηξεις μια στα γρηγορα:pτι θα του πεις; μισο να μπω στα προγραμματα;:p θα της πεις. μωρό μου, δεν έχω κουμπι στο pda για να σε βγάλω photo, αλλά θα σε κοιτάξω απλά και θα σε κρατήσω στη μνήμη μου για πάντα. ειδες τα νιατα Γιαννη??:D:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 ενω εμεις ειμαστε παραδοσιακοι:pθελουμε φωτο να την βαλουμε στο κομοδινο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Είστε απίστευτοι!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Mπορει καποιος απο τους κατοχους να δει σε τι αναλυση,fps και format γραφει βιντεο το Diamond? ευχαριστω Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 ενω εμεις ειμαστε παραδοσιακοι:pθελουμε φωτο να την βαλουμε στο κομοδινο:D Πες ότι είσαι ένα πουρό και η μνήμη σου δε σε βοηθάει κι ας τα αυτά!!! Κι ο Ζαχαράκης που είναι τεκνό μπροστά σου το λέει!!!!!!!!!!!!!:lol::lol: Η μπαταρία είναι τόσο χάλια όσο υποψιαζόμασταν?? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 χαχαχα. οκ "παιδιά" σας τάπωσε. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Merikes erwthseis se osous to exoun -Mexri poses epafes mporoume na baloume sto tab twn onomatwn. -Poses syntomeyseis programatwn mporoune na mpoune sto tab twn programatwn? -To destinator 7 kai to igo8 theloun vga skins? An nai, pou ta briskoume ayta? -Ean pathsete start kai meta today, den deixnei thn today screen? -To tab twn mhnymatwn, sms, deixnei ta teleytaia sms, asxeta me ton apostolea? Posa sms deixnei? ta apestalmena ta exei? -exw dei se video, me to pathma sto belaki dipla sto eikonhdio tou keyboard, deixnei ena megalo pop up parathyro gia na allaksoume to keyboard. Panw panw blepw panta "English" kai belaki deksia. Dialegeis apo ekei alles glwsses? Se poia keyboards ginete ayto? Ayta ta eykola. Eyxaristw. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Merikes erwthseis se osous to exoun -Mexri poses epafes mporoume na baloume sto tab twn onomatwn. -Poses syntomeyseis programatwn mporoune na mpoune sto tab twn programatwn? -To destinator 7 kai to igo8 theloun vga skins? An nai, pou ta briskoume ayta? -Ean pathsete start kai meta today, den deixnei thn today screen? -To tab twn mhnymatwn, sms, deixnei ta teleytaia sms, asxeta me ton apostolea? Posa sms deixnei? ta apestalmena ta exei? -exw dei se video, me to pathma sto belaki dipla sto eikonhdio tou keyboard, deixnei ena megalo pop up parathyro gia na allaksoume to keyboard. Panw panw blepw panta "English" kai belaki deksia. Dialegeis apo ekei alles glwsses? Se poia keyboards ginete ayto? Ayta ta eykola. Eyxaristw. εχουμε και λεμε -15 επαφες- 18 προγραμματα-για destinator εμενα παιζει κανονικα -αμα τα πατησεις σε παει στο today screen-στα μηνυματα σου δειχνει το τελευταιο που σου εχει ερθει και διπλα τον αριθμο των μηνυματων που εχεις π.χ 4/5.με την κινηση του δακτυλου βλεπεις ενα ενα τα μηνυματα.τα απεσταλμενα δε τα βλεπω πουθενα στο tab.-για τις γλωσσες επειδη εχω την αγγλικη εκδοση μου βγαζει επιλογεςαγγλικα γαλλικα ισπανικα,ιταλικα γερμανικα.Για να γραψω ελληνικα έβαλα resco και ολα ειναι ενταξει.Ελπιζω να σε βοηθησα και εγω ακομα το ψαχνω. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 να ρωτησω κατι και εγω?αυτο το ωραιο μενου με τις επαφες που στις βγαζει με τις φωτογραφιες των ατομων ειναι οντως ετσι?κ χωραει πολλες?ειδα στο youtube το μενου του κ επαθα.ειναι ομως πραγματι ετσι?η οθονη αναμονης πως ειναι?ειναι σαν την κλασσικη των ppc η θυμιζει touch?επισης αυτο το ωραιο μενου ειναι το κανονικο του ή ειναι οπως του touch που αν ηθελες το απενεργοποιουσες και δουλευες με το μονοτονο κλασσικο(σε σχεση με το απιστευο μενου που εγω ειδα στο youtube για to diamond) των ppc's?εγω ειμαι μεταξυ xperia x1 και diamond.το diamond μπορω να πω με εχει γοητευσει με to user interface που διαθετει,αν αυτο οντως ειναι ετσι οπως φαινεται.δε λεω και αυτο του xperia ειναι φοβερο αλλα το diamond νομιζω με εχει κερδισει.με φοβιζει η μπαταρια του μονο.ποσο πανω κατω διαρκει με μια λελογισμενη χρηση?στην αρχη που ολοι το ψαχνετε και το πειραζετε συνεχεια ενταξει,λογικο να κραταει λιγο.μετα ομως?σαν χρηση τηλεφωνου?θυμαμαι οταν ειχα ppc η μπαταρια γενικα δεν κραταγε πολυ.ιδιαιτερα οταν ειχα το qtek 9000.την καλυτερη διαρκεια μπαταριας απο τα ppc που ειχα την ειχε ο tytn I.μα 900 μπαταρια στο διαμαντι?τι τσιγκουνια ηταν αυτη.xperia 1500αρα..... επισης ισχυουν ολα απο τα παρακατω? Σύστημα πλοήγησης μενού μέσω αφής TouchFLO 3D 2,8 ιντσών οθόνη αφής VGA ανάλυσης 640×48 Windows Mobile 6.1 Professional Ασύρματο δίκτυο Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g) Bluetooth 2.0 με EDR Ενσωματωμένος δέκτης GPS (Α-GPS ready) Δέκτης ραδιοφώνου FM Quad-band HSDPA με ταχύτητα σύνδεσης έως 7,2 Mbit ROM: 256 MB, RAM: 192 MB DDR SDRAM 4GB εσωτερική μνήμη flash Θύρα για κάρτες flash microSD Επεξεργαστής Qualcomm® MSM7201A στα 528MHz Κάμερα 3,2 megapixel με αυτόματη εστίαση Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 -αμα τα πατησεις σε παει στο today screen- Se eyxaristw file mou! Gia na katalabw omws, giati oloi lene oti an exeis energopoihmeno to touch flo, den yparxei tropos na deis thn epifaneia ergasias. Tsekarise sta Settings/Today/items kai kati allo ektos apo to touch flo. Meta ean pathseis Start/Today ta blepeis? Dhladh feygei to Touch flo? Kai ean pathseis to koumpaki me to spitaki, epanerxete to Touch flo?? Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Se eyxaristw file mou! Gia na katalabw omws, giati oloi lene oti an exeis energopoihmeno to touch flo, den yparxei tropos na deis thn epifaneia ergasias. Tsekarise sta Settings/Today/items kai kati allo ektos apo to touch flo. Meta ean pathseis Start/Today ta blepeis? Dhladh feygei to Touch flo? Kai ean pathseis to koumpaki me to spitaki, epanerxete to Touch flo?? τωρα καταλαβα ,αμα εχεις tuch flo δεν μπορεις να βαλεις τιποτα αλλο.εαν δεν εχεις πατωντας το σπιτακι δεν κανει τιποτα. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 τωρα καταλαβα ,αμα εχεις tuch flo δεν μπορεις να βαλεις τιποτα αλλο.εαν δεν εχεις πατωντας το σπιτακι δεν κανει τιποτα. Pali omws niwthw oti den edwses katharh apanthsh. Otan pathseis start/today feygei to touch flo kai deixnei thn kanonikh epifaneia ergasias pou exoun ola ta ppc???? Ti deixnei meta to pathma tou Start/today??? Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 να ρωτησω κατι και εγω?αυτο το ωραιο μενου με τις επαφες που στις βγαζει με τις φωτογραφιες των ατομων ειναι οντως ετσι?κ χωραει πολλες?ειδα στο youtube το μενου του κ επαθα.ειναι ομως πραγματι ετσι?η οθονη αναμονης πως ειναι?ειναι σαν την κλασσικη των ppc η θυμιζει touch?επισης αυτο το ωραιο μενου ειναι το κανονικο του ή ειναι οπως του touch που αν ηθελες το απενεργοποιουσες και δουλευες με το μονοτονο κλασσικο(σε σχεση με το απιστευο μενου που εγω ειδα στο youtube για to diamond) των ppc's?εγω ειμαι μεταξυ xperia x1 και diamond.το diamond μπορω να πω με εχει γοητευσει με to user interface που διαθετει,αν αυτο οντως ειναι ετσι οπως φαινεται.δε λεω και αυτο του xperia ειναι φοβερο αλλα το diamond νομιζω με εχει κερδισει.με φοβιζει η μπαταρια του μονο.ποσο πανω κατω διαρκει με μια λελογισμενη χρηση?στην αρχη που ολοι το ψαχνετε και το πειραζετε συνεχεια ενταξει,λογικο να κραταει λιγο.μετα ομως?σαν χρηση τηλεφωνου?θυμαμαι οταν ειχα ppc η μπαταρια γενικα δεν κραταγε πολυ.ιδιαιτερα οταν ειχα το qtek 9000.την καλυτερη διαρκεια μπαταριας απο τα ppc που ειχα την ειχε ο tytn I.μα 900 μπαταρια στο διαμαντι?τι τσιγκουνια ηταν αυτη.xperia 1500αρα..... επισης ισχυουν ολα απο τα παρακατω? Σύστημα πλοήγησης μενού μέσω αφής TouchFLO 3D 2,8 ιντσών οθόνη αφής VGA ανάλυσης 640×48 Windows Mobile 6.1 Professional Ασύρματο δίκτυο Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g) Bluetooth 2.0 με EDR Ενσωματωμένος δέκτης GPS (Α-GPS ready) Δέκτης ραδιοφώνου FM Quad-band HSDPA με ταχύτητα σύνδεσης έως 7,2 Mbit ROM: 256 MB, RAM: 192 MB DDR SDRAM 4GB εσωτερική μνήμη flash Θύρα για κάρτες flash microSD Επεξεργαστής Qualcomm® MSM7201A στα 528MHz Κάμερα 3,2 megapixel με αυτόματη εστίασηολα τα παραπανω ισχυουν εκτος τη θυρα για micro sd Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Pali omws niwthw oti den edwses katharh apanthsh. Otan pathseis start/today feygei to touch flo kai deixnei thn kanonikh epifaneia ergasias pou exoun ola ta ppc???? Ti deixnei meta to pathma tou Start/today???oταν εχεις touch flo δεν φευγει οτι και να πατησεις,πατωντας το start απλως σου βγαζει, το γνωστο μενου:calendar contacts internet explorer...... Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 καλα τι βλακεια ειναι αυτη με την καμερα;βλεπεις ενα ομορφο κοριτσακι και θελεις να του τραβηξεις μια στα γρηγορα:pτι θα του πεις; μισο να μπω στα προγραμματα;:p E, της τραβάς μια στα γρήγορα. Τη κάμερα τι τη θες? Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Prin apo to calender kai ta contacts, grafei "Today" Pata ekei epanw kai pes mas ti emfanizei. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Prin apo to calender kai ta contacts, grafei "Today" Pata ekei epanw kai pes mas ti emfanizei. σου ειπα φιλε μου το touch flo Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Ερώτηση στους έχοντες και κατέχοντες: Το skype δουλεύει? ..ακόμα μία: Πως είναι η ένταση του music player συγκριτικά πχ με το κάιζερ? Επίσης φαντάζομαι πως σε 3D ή 2D scroll παιχνίδια τα πάει καλά με το frame rate και δεν υπάρχει το touchscreen lag bug που είχε το κάιζερ εε? Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 σου ειπα φιλε μου το touch flo Nomiza den to eixes kanei. Se eyxaristw. Elpizw na brethei tropos na allaksei ayto, kai na mporoume na dialeksoume enallaktika. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Για όσους το έχουν: 1. Το Touch Sensitive Navigation Control, σας δουλεύει? 2. Βρίσκει το GPS στο Destinator 7? (Στο 6 το βρίσκει σε μένα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Για όσους το έχουν: 1. Το Touch Sensitive Navigation Control, σας δουλεύει? 2. Βρίσκει το GPS στο Destinator 7? (Στο 6 το βρίσκει σε μένα) 1.ναι 2.ναι βεβαια στην αρχη δε το εβρισκε και τρελλαθηκα αλλα μετα ξανικα το βρηκε και ειρθε η καρδια μου συη θεση της. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts