SagoniasSlutRose Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 δειτε και αυτο.... http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=172087 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Ό μόνος λόγος για να μην κάνει είναι επειδή είναι TURBO-X :lol: Πέρα από την πλάκα. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Εμένα, ο φορτιστής αυτοκίνητου κοστίζει 1,5 ευρώ, είναι ανώνυμος και τον πήρα από το ebay. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pidgey Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 δειτε και αυτο.... http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=172087 Στην περιγραφή του λέει: "Έκδοση: 1700 mAh, Με Καπάκι" άρα και αυτή θα μεγαλώνει το μέγεθός του και δεν πολυλέει... Λέτε να βγει καμιά μπαταρία ίδια με το εργοστασιακό μέγεθος μεγαλύτερης χωρητικότητας όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Στην περιγραφή του λέει: "Έκδοση: 1700 mAh, Με Καπάκι" άρα και αυτή θα μεγαλώνει το μέγεθός του και δεν πολυλέει... Λέτε να βγει καμιά μπαταρία ίδια με το εργοστασιακό μέγεθος μεγαλύτερης χωρητικότητας όμως? Εγω την εχω παρει και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος. ΦΟυσκονει λιγο πισω, αλλα δεν με ενοχλει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Εγω την εχω παρει και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος. ΦΟυσκονει λιγο πισω, αλλα δεν με ενοχλει! Πόσο κρατάει όταν το σκίζεις; Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Απο που την πηρες;; στο συγκεκριμενο θα ειναι διαθεσιμη απο Οκτωβριο. αν μπορεις βγαλε μια φωτο τα 2 καπακια διπλα διπλα να δουμε διαφορα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 damn και πως θα ξέρω εγώ αν είναι μουφα; Να το ακριβοπληρώσω απ' το πλαίσιο; Αυτό το "μούφα" δεν το καταλαβαίνω! Λες και πρόκειται για απομίμηση της συσκευής! Απλά οι συσκευές εκτός ACE δεν έχουν Ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο. Από κει και πέρα είναι μια χαρά νομιμότατες και μέσα στην εγγύηση! Προφανώς για κάποιον που έχει συνηθίσει με Ελληνικά μενού κλπ είναι σημαντικό αλλά όχι να μας παρουσιάζει η Ace τα υπόλοιπα ως μαϊμούδες! Ήρθε χτες το δικό μου από την wind και δεν είναι από την ACE (προφανώς η Wind με είχε ενημερώσει όταν ρώτησα). Είχε μέσα στη συσκευασία και ένα cd rom που έγραφε "Οδηγίες Χρήσης" και περιείχε το Ελληνικό πλήρες manual σε PDF. Από κει και πέρα αν αλλάξεις το region σε Greece έχεις εμφάνιση των ημερομηνιών κλπ στα Ελληνικά μια χαρά. Για Ελληνικό πληκτρολόγιο μπορείς να εγκαταστήσεις όποιο σε βολεύει από αυτά που κυκλοφορούν! Anyway, για την ώρα είμαι στο στάδιο που προσπαθώ να αποφασίσω αν κρατήσω το iphone μου ή το diamond (αν και μέχρι τώρα δεν με έπεισε και πολύ το διαμάντι παρόλο που είναι πανέμορφο κλπ κλπ ). :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 (προφανώς η Wind με είχε ενημερώσει όταν ρώτησα). Afto den exei symbei me olous kai idiaitera me tous prwtous pou ta agorasan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Afto den exei symbei me olous kai idiaitera me tous prwtous pou ta agorasan. Φαντάζομαι πως υπήρξαν πολλά παράπονα και πλεον σε ενημερώνουν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Φαντάζομαι πως υπήρξαν πολλά παράπονα και πλεον σε ενημερώνουν! :) Akribws! An kai eprepe na exei frontisei apo tin arxi i etairia na min yparxoun tetoiou eidous parapona. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pidgey Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Εγω την εχω παρει και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος. ΦΟυσκονει λιγο πισω, αλλα δεν με ενοχλει! Μια φωτογραφία με τα καπάκια δίπλα δίπλα καθώς και μία με το μαμά καπάκι φορεμένο και δίπλα το νέο θα μας έλυνε πολλές απορίες για το μέγεθος. Βαραίνει πολύ η συσκευή με αυτή τη μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Μια φωτογραφία με τα καπάκια δίπλα δίπλα καθώς και μία με το μαμά καπάκι φορεμένο και δίπλα το νέο θα μας έλυνε πολλές απορίες για το μέγεθος. Βαραίνει πολύ η συσκευή με αυτή τη μπαταρία? Έχω την εντύπωση πως το κινητό γίνεται σχεδόν διπλάσιο σε πάχος! Εκτός αν είδα φωτό με ακόμη μεγαλύτερη μπαταρία! Για βάλε καμιά φωτό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Δεν είναι ακριβώς έτσι!!! Καταρχάς δεν είδα πουθενά να θεωρεί η ACE τις υπόλοιπες συσκευές μαϊμούδες. Προφανώς και δεν μούφα οι συσκευές που δεν έχουν ελληνικά. Το θέμα είναι όταν το παίρνεις να ΞΕΡΕΙΣ ότι δεν έχει ελληνικά και να μην σου το πουλάνε για ελληνικό. Πολύ δε περισσότερο να μην σου λένε πάρτο και θα περάσεις τα ελληνικά της ACE μετά γιατι ΔΕΝ θα τα περάσεις. Θα μπορείς να έχεις, όπως έγραψες, ελληνικά πληκτρολόγια και μηνύματα κ.λ.π κ.λ.π αλλά ΝΟΜΙΜΟ εξελληνισμό στο περιβάλλον δεν θα κάνεις. Και, όχι, δεν το λέω ως πρόβλημα αλλά οφείλει ο καθένας να ξέρει τι αγοράζει. Το να το πάρεις εις γνώση σου είναι απολύτως θεμιτό, το να σε δουλεύουν όχι. Ο παραλογισμός, η έλλειψη στοιχειώδους επαγγελματισμού, η απατεωνιά και το δούλεμα που έχει πέσει με το Diamond από κάποια καταστήματα είναι άνευ προηγουμένου. Μαϊμούδες δεν χαρακτηρίζουν τις αγγλικές συσκευές αλλά κάτι ωραίότατες συσκευούλες φλασαρισμένες με ελληνική cooked ρομ που κυκλοφορεί στο xda-dev. Γιατί άλλο να σου λένε έχω αγγλική συσκευή κι άλλο να σου πουλάνε φλασαρισμένη (και συνεπώς εκτός εγγύησης) συσκευή για ελληνική. Ούτε μου φαίνεται φυσιολογικό το να έχεις πάρει αγγλική συσκευή και να έχει μέσα ελληνικές οδηγίες. Το γεγονός βέβαια ότι δεν ξεκίνησε να bootarei και να δεις κανένα λογότυπο swtos ή οτιδήποτε παρόμοιο είναι μια καλή αρχή ;) Btw, για κάποιον που ρώτησε, τσεκάρεις αν η συσκευή είναι ελληνική ή όχι από το αν έχει το αυτοκόλλητο του εισαγωγέα (στην προκειμένη της ACE Hellas) στο κουτί του Diamond. :) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Δεν είναι ακριβώς έτσι!!! Καταρχάς δεν είδα πουθενά να θεωρεί η ACE τις υπόλοιπες συσκευές μαϊμούδες. Προφανώς και δεν μούφα οι συσκευές που δεν έχουν ελληνικά. Το θέμα είναι όταν το παίρνεις να ΞΕΡΕΙΣ ότι δεν έχει ελληνικά και να μην σου το πουλάνε για ελληνικό. Πολύ δε περισσότερο να μην σου λένε πάρτο και θα περάσεις τα ελληνικά της ACE μετά γιατι ΔΕΝ θα τα περάσεις. Θα μπορείς να έχεις, όπως έγραψες, ελληνικά πληκτρολόγια και μηνύματα κ.λ.π κ.λ.π αλλά ΝΟΜΙΜΟ εξελληνισμό στο περιβάλλον δεν θα κάνεις. Και, όχι, δεν το λέω ως πρόβλημα αλλά οφείλει ο καθένας να ξέρει τι αγοράζει. Το να το πάρεις εις γνώση σου είναι απολύτως θεμιτό, το να σε δουλεύουν όχι. Ο παραλογισμός, η έλλειψη στοιχειώδους επαγγελματισμού, η απατεωνιά και το δούλεμα που έχει πέσει με το Diamond από κάποια καταστήματα είναι άνευ προηγουμένου. Μαϊμούδες δεν χαρακτηρίζουν τις αγγλικές συσκευές αλλά κάτι ωραίότατες συσκευούλες φλασαρισμένες με ελληνική cooked ρομ που κυκλοφορεί στο xda-dev. Γιατί άλλο να σου λένε έχω αγγλική συσκευή κι άλλο να σου πουλάνε φλασαρισμένη (και συνεπώς εκτός εγγύησης) συσκευή για ελληνική. Ούτε μου φαίνεται φυσιολογικό το να έχεις πάρει αγγλική συσκευή και να έχει μέσα ελληνικές οδηγίες. Το γεγονός βέβαια ότι δεν ξεκίνησε να bootarei και να δεις κανένα λογότυπο swtos ή οτιδήποτε παρόμοιο είναι μια καλή αρχή ;) Btw, για κάποιον που ρώτησε, τσεκάρεις αν η συσκευή είναι ελληνική ή όχι από το αν έχει το αυτοκόλλητο του εισαγωγέα (στην προκειμένη της ACE Hellas) στο κουτί του Diamond. :) Προφανώς και αν κάποιος το πουλάει λέγοντας όσα περιγράφεις, είναι απατεώνας! Απλά σε διάφορες συζητήσεις τελευταία αφήνεται να εννοηθεί αυτό που περιέγραψα: "Δεν έχει αυτοκόλλητο ACE? Την πάτησες!", κάτι το οποίο μου φαίνεται ...κάπως! Οκ ξαναλέω όμως πως ίσως για κάποιον είναι πολύ σημαντικό ένα πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον, απλά εμένα δεν με ενδιέφερε ποτέ και όσες φορές έπαιρνα HTC ή Qtek παλιότερα από την ACE, δεν άντεχα περισσότερο από μερικά λεπτά τα ελληνικά μενού! Κυριως γιατί οι ελληνικές λέξεις είναι πολύ μεγαλύτερες από τις αγγλικές και τα μενού μαζί με τη συντόμευση γραφής εμφανιζόταν ...χάλια (Ο κύριος Χαμήλ. Μπαταρ. που έλεγαν και σε ένα σίριαλ :lol: ) Anyway! BTW ερώτηση: Το GPRS monitor (η εφαρμογή), πρέπει να τρέχει συνεχώς στο background για να καταγράφει την κίνηση σε data, ή μπορώ να κλείνω τελείως (από το task manager) και αυτό να καταγράφει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Ίσως έγινε μεγαλύτερο θέμα λόγω των διαφόρων απαράδεκτων που συνέβησαν με το Diamond. Στην ουσία, για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρουν δεν υπάρχει θέμα! Τo GPRS Monitor αν εννοείς σαν πρόγραμμα το να είναι ανοιχτό όχι δεν χρειάζεται! Το κλείνεις κανονικά και μετράει. Απλώς το Spb GPRS Notify.lnk που φορτώνει κατά το boot, μην το κλείσεις αν ασχοληθείς με τις εφαρμογές που τρέχουν στο start up. :) Ωραίος ο Χαμηλ. Μπαταρ. :lol: Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 φανταζομαι το οτι σου ζηταει το pin ειναι γιατι δεν εχεις απενεργοποιησει την αντιστοιχη επιλογη στις ρυθμισεις του τηλεφωνου,η κανω λαθος; Ναι, αν το απενεργοποιησεις δεν το ζηταει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Ναι, αν το απενεργοποιησεις δεν το ζηταει. ολα καλα λοιπον... thanks man. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Με το καλο να τα παραλαβεις φιλε μου. Ξεκινα με αυτα που γραφει ο Νικος.:) (CarpeNoctum) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200944&page=392 Μηνυμα 5877. ευχαριστω για το ενδιαφερον και 1-2 χαζες ερωτησεις ποση ωρα να το φορτισω? θα πρεπει να ελεγξω ποια ρομ εχω και να βαλω καποια (επισημη) απο την ace ή ερχεται ετοιμο?διαβασα οτι οι νεες ρομ το βελτιωνουν(ακομα δεν θελω να μπλεξω με ανεπισημες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 ποση ωρα να το φορτισω? θα πρεπει να ελεγξω ποια ρομ εχω και να βαλω καποια (επισημη) απο την ace ή ερχεται ετοιμο?διαβασα οτι οι νεες ρομ το βελτιωνουν(ακομα δεν θελω να μπλεξω με ανεπισημες) Φόρτισε το μέχρι να γεμίσει και είσαι έτοιμος και όσο μπορείς μην το αφήνεις να πέφτει κάτω από 10%. Η ROM που θα φοράει η συσκευή σου είναι μια χαρά. Δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Η ROM που θα φοράει η συσκευή σου είναι μια χαρά. Δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Μα δεν εχει βγει τις τελευταιες ημερες καποια αναβαθμιση απο την ACE ? Τουλαχιστον ετσι ειχα ακουσει. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Μα δεν εχει βγει τις τελευταιες ημερες καποια αναβαθμιση απο την ACE ? Τις τελευταίες μέρες όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Κοίταζα, από περιέργεια, μια σύγκριση σε αυτό το site: http://www.phonegg.com/compare/22/HTC-Touch-Diamond-vs-Apple-iPhone-3G.html Έχει αρκετά λαθάκια και δεν είναι σωστή η εικόνα του, αλλά εκεί που λέει τα sensors δεν αναφέρει το accelerometer του Diamond. Επίσης στο iPhone αναφέρει "light sensor". Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο Diamond; Υ.Γ.: Παρακαλώ, μην αρχίσει καμία σύγκριση Diamond vs iPhone, απλώς επ αφορμή αυτού ήθελα να κάνω απλές ερωτήσεις για το Diamond (έτσι κι αλλιώς το προτιμώ)... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Επίσης στο iPhone αναφέρει "light sensor". Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο Diamond; Yparxei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 απλά αναρωτίεμαι αν τέτοια details (ή συγκρίσεις) έχουν κανένα βάρος σε κάποια επιλογή το accelerometer οκ είναι κάτι που έχει πολύ potential... αν μετράμε... σένσορες, το diamond (και το pro) είναι μάλλον πρωταθλητές: - touch screen (πιθανά και multitouch, ίσως μάθουμε αν του βάλουν WM7) - light sensor (πάντα ήθελα να ξέρω τι lumens είναι το δωμάτιο - not) - g-sensor (χρησιμότατο σε ένα κόσμο που γινόμαστε όλο και πιο... "παράλυτοι") - stylus in/out sensor (επίσης...) - touch sensitive key area (και μάλιστα με 2-3 χωριστές περιοχές που δουλεύουν ταυτόχρονα) συν: - touch sensitive action button - δυο κάμερες (αντί μια) που μπορούν να χρησιμεύσουν και ως "sensors" με την ευρεία έννοια και με ανάλογο software ...α έχει μέχρι και ειδικό αυτοκόλητο εσωτερικά που δείχνει αν είχε πολύ υγρασία (οκ όλες οι συσκευές το έχουν για να μπορούν να σου αρνηθούν εγγύηση) το οποίο είναι και αυτό ένας sensor με την ευρεία έννοια ...α το pro ξέρει και πότε του άνοιξες το keyboard και πότε το έκλεισες (sensor και αυτό) μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεν έχω δει περισσότερα sensors σε μηχάνημα Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Παιδιά έχει κανένας υπόψη του virtual keyboard με ALT key? :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts