Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλως ηλθες στο myphone :)

Δυστυχως αυτο το προβλημα δεν διορθωνεται. Υπαρχει τροπος να περασεις το align screen [ψαξε στο google] αλλα μετα δεν θα μπορεις να χρησιμοποιησεις την οθονη σου. Το επαθε και ενας φιλος και το γυρισε πισω...

Ας δοκιμασει το παλικαρι να περασει την τελευταια official rom.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@ CarpeNoctum

Υπηρξες σαφης και κατατοπιστικοτατος και σε ευχαριστω για αυτο (οπως ειμαι σιγουρος και πολυ αλλοι χρηστες που θα το διαβασουν).

Μια τελευταια ερωτηση απο πληροφορια της τελευταιας στιγμης ¨

Ειναι αληθεια οτι η ACE με την Ελληνικη rom της, κλειδωνει καποιες απο τις λειτουργιες/δυνατοτητες (πχ Gps) της συσκευης ???

Ενω αντιθετα διατηρωντας/αναβαθμιζοντας την Αγγλικη εκδοση εχεις τις πληρεις δυνατοτητες της συσκευης ???

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Χωρίς να θέλω να κάνω προπαγάνδα υπέρ της αντιπροσωπίας, όσοι φοβάστε και δεν ξέρετε πως να αντιμετοπίσετε όλα αυτά. Καλύτερα να πάρετε PPC που προέρχεται από την επίσημη αντιπροσωπία, η πιάστε κολλητό κάποιον έμπειρο για να σας βοηθήσει.

Τα HTC είναι κομπιούτερ τσέπης. Και όπως δεν μπορείτε στο pc του σπιτιού σας να έχετε λειτουργικό σε 2 γλώσσες, έτσι κι εδώ.

Αυτό όμως δεν εμποδίζει να γράφετε στα ελληνικά η να διαβάζετε αυτά που σας στέλνουν.

Το ζήτημα είναι ότι η HTC θα έπρεπε να διαθέτει ελληνική rom για τις συσκευές που εισάγονται στην ελλάδα είτε μέσω του αντιπροσώπου είτε από κάποιον ελέυθερο εισαγωγέα.

Δεν γίνεται για τον απλούστατο λόγο: για να απαιτείς από τον επίσημο εισαγωγέα να διατηρεί σερβις για τις συσκευές σου, πράγμα που συνεπάγεται μεγάλα έξοδα, δίνεις κίνητρα για προώθηση των πωλήσεων της αντιπροσωπίας.

Θα μου πείτε στα απλά κινητά γιατί δεν συμβαίνει αυτό?

Δεν ξέρω να σας απαντήσω. Δεν ξέρω αν οι παράλληλες εισαγωγές π.χ. της ΝΟΚΙΑ έρχονται με κωδικό που περιέχει το ελληνικό μενού, ή προστείθεται από τον εισαγωγέα. Απλά εκεί υπάρχει άλλη φιλοσοφία.

Δικαίως είναι μπερδεμένοι οι νέοι κάτοχοι του Diamond με όλα όσα συμβαίνουν.

Οι άνθρωποι προέρχονται από συσκευές ΝΟΚΙΑ, SE, Samsung και δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στην αγορά με τις επίσημες εισαγωγές, τις παράλληλες εισαγωγές, τα ελληνικά,

το γιατί η ελληνική cooked rom είναι παράνομη και γιατί η αγγλική όχι.

Η επίσημη αντιπροσωπία ACE, δέχεται εγγύηση για το hardware των συσκευών ανεξάρτητα αν τις έχει εισάγει αυτή ή όχι.

Μοναδική εξαίρεση είναι συσκευές που προέρχονται από άλλη ήπειρο. Δεν έχει όμως αναφερθεί ότι πουλήθηκε σε κάποιο κατάστημα τέτοια συσκευή πλήν των πρώτων που αγοράστηκαν από την expansys.

H expansys ισχυρίζεται ότι αυτές οι ασιατικές καλύπτονται από δική της εγγύηση εφόσον δεν τις δέχεται η ACE hellas. Που σημαίνει ότι σε περίπτωση προβλήματος την στέλνεις πίσω στην expansys και αυτοί αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα. Τονίζω ότι αυτό ισχύει μόνο για τις συσκευές που πουλήθηκαν όταν πρωτοκηκλοφόρησε, δηλαδή αρχές Ιουνη.

Πως το καταλαβαίνετε αν είναι ευρωπαική η ασιατική? Όταν πάτε να κάνετε registration μέσω του ευρωπαικού site της HTC δεν θα σας δεχθεί. Αντίθετα το ασιατικό θα σας δεχθεί και θα σας επιτρέψει να κάνετε ανανέωση λογισμικού.

Μην σας απασχολεί αυτό γιατί τέτοιες συσκευές αγόρασαν από το expansys μόνο έμπειροι χρήστες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

Με λίγα λόγια το μπάχαλο έγινε γιατί η cosmote θέλησε να πάρει σχεδόν αποκλειστικά όλα τα κομμάτια που εισήχθησαν από την αντιπροσωπία σαν αντιπερισπασμό στην vodafone και στο iphone.

Αποτέλεσμα οι υπόλοιπες εταιρείες wind & Vodafon καθώς και το Πλαίσιο έκαναν δικές τους εισαγωγές αλλά χωρίς ελληνικά φυσικά.

Τα παράπονα των πελατών, τους έκαναν να καταφύγουν σε περίεργες "λύσεις".

Βρέθηκαν συσκευές με cooked ελληνική rom, αλλά το συνηθέστερο είναι ότι με κάποιο hack αλλάζουν την γλώσσα μόνο στο TF3d και όταν ανοίγεις την συσκευή βλέπεις ελληνικά, όμως το κυρίως μενού παραμένει στα αγγλικά.

Αυτό μάλλον εννοεί η WIND ότι θα τους βάλει, συν ελληνικό πληκτρολόγιο και SMS 160 χαρακτήρων.

Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα περισσότερο.

ΥΓ. CarpeNoctum με πρόλαβες. Αναγκάστηκα να διακόψω το γράψιμο και δεν είδα την απάντηση σου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

. Βρέθηκαν συσκευές με cooked ελληνική rom, αλλά το συνηθέστερο είναι ότι με κάποιο hack αλλάζουν την γλώσσα μόνο στο TF3d και όταν ανοίγεις την συσκευή βλέπεις ελληνικά, όμως το κυρίως μενού παραμένει στα αγγλικά.

Αυτό μάλλον εννοεί η WIND ότι θα τους βάλει, συν ελληνικό πληκτρολόγιο και SMS 160 χαρακτήρων.

Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα περισσότερο.

Mporeis na exelhnhseis plhrws to menu ean exeis agglikh ROM...

Alla einai paranomw..

@ CarpeNoctum

Υπηρξες σαφης και κατατοπιστικοτατος και σε ευχαριστω για αυτο (οπως ειμαι σιγουρος και πολυ αλλοι χρηστες που θα το διαβασουν).

Μια τελευταια ερωτηση απο πληροφορια της τελευταιας στιγμης ¨

Ειναι αληθεια οτι η ACE με την Ελληνικη rom της, κλειδωνει καποιες απο τις λειτουργιες/δυνατοτητες (πχ Gps) της συσκευης ???

Ενω αντιθετα διατηρωντας/αναβαθμιζοντας την Αγγλικη εκδοση εχεις τις πληρεις δυνατοτητες της συσκευης ???

Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Και στο βαθμό που γνωρίζω εγώ προσωπικά, δεν έχω ακούσει τίποτα απολύτως για τέτοιο ενδεχόμενο.

Ενημερωθηκα απο την WIND οτι οι κατοχοι του Diamond εαν θελουν, μπορουν να πανε σε οποιοδηποτε καταστημα της WIND και να δωσουν τη συσκευη ωστε αυτη να σταλθει στα κεντρικα της WIND στην Αθηνα και εκει με καποιο firmware update, συμφωνα με τον πωλητη στη WIND παντα, να περαστει το ελληνικο πληκτρολογιο και ελληνικο μενου.Απο εκει και περα δεν γνωριζω εαν ειναι επισημα η οχι αυτα που τηα περαστουν.:wacko:

To θεμα ειναι τι ακριβως περνανε στα κεντρικα της wind?

Πληκτρολογιο ή καποια αλλη ρομ? :confused:

:)

Ήρθε και η σειρά μου σήμερα να το αποκτήσω (από Cosmote, με αυτοκόλλητο ACE). Και πάνω που νόμιζα ότι ήμουν έτοιμος να το ευχαριστηθώ έχοντας διαβάσει ολόκληρα κατεβατά από τις σελίδες εδώ, μάλλον την έκανα την πατάτα:

Όταν άνοιξα τη συσκευασία, όλα καλά, αυτοκόλλητα στη θέση τους κ.λπ., θέλησα να δω την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας.

Ωστόσο μου έβγαλε μήνυμα ότι υπάρχει upgrade και με ρώτησε αν θέλω να συνεχίσω για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του upgrade. Όντως, έκανε restart 2-3 φορές μέχρι που έφτασε στον Οδηγό Γρήγορης Εκκίνησης. Εκεί, δυστυχώς, το σταμάτησα και το έκλεισα, γιατί δεν ήθελα να τελειώσει η μπαταρία ενώ το κινητό έκανε τις πρώτες ρυθμίσεις.

Για να μην τα πολυλογώ, όταν η φόρτιση ολοκληρώθηκε, το TouchFlo δεν εμφανίζει τα συνήθη εφέ, π.χ. την ώρα σε μεγάλα τετράγωνα αλλά ούτε και τις καρτέλες που κάνουν flip over, ούτε τα εικονίδια "Πρόσωπα", "Αλληλογραφία" κάτω κάτω στην οθόνη.

Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι διέκοψα τη διαδικασία για τη φόρτιση;

Μπορώ να επαναφέρω την κλασική λειτουργίατου touchflo; (Από Start/Settings/System/TouchFlo/ δεν υπάρχει ρύθμιση)

Να αναφέρω ότι η ROM της συσκευής είναι η 1.93.401.2 ELL

Παιδια εχω το samsung i780 και λεω να το αλλαξω με ενα diamond....

Θα ηθελα λοιπων να μου πειτε σε γενικες γραμμες της εντυπωσεις σας πχ (μπαταρια εαν εχει γρηγορο επεξεργαστη)και εμπαση περιπτωση εαν αξιζει τον κοπο...(οχι ομως προκατειλλημενες ιδες και κολληματα με την HT

• Administrators

Den isxyei kati tetoio.

Modpic.gif

παιδια μια ερωτηση σαν κατοχος του διαμαντιου...

πως γινεται να ανοιγω εγω το πληκτρολογιο οποτε θελω και να μην ανοιγει αυτοματα μολις παω σε ενα μενου που θελει να πλητρολογησω κατι?

πχ... στα sms με το που παταω να κανω συνθεση ανοιγει αυτοματα...

ενω εγω θελω να παταω κατω και να το ανοιγω μονος

και ενα δευτερο!!!

εχω βρει χιλια πειραγματα μεσω registry...

στην registry μπαινω με καποιο προγραμμα ειδικο? αν ναι ποιο?

η κατευθειαν με καποιο προγραμμα που εχει ηδη το διαμαντακι?

+bobb -=azor=-

• Administrators

Θα ηθελα λοιπων να μου πειτε σε γενικες γραμμες της εντυπωσεις σας πχ (μπαταρια εαν εχει γρηγορο επεξεργαστη)και εμπαση περιπτωση εαν αξιζει τον κοπο...(οχι ομως προκατειλλημενες ιδες και κολληματα με την HT

Ότι και να σου πει ο καθένας είναι υποκειμενική άποψη. Ρίξε λίγο διάβασμα εδώ και θα αποφανθείς μόνος σου για το εάν αξίζει η αλλαγή.

Modpic.gif

κάνε ένα hard reset

ρίχνουμε και καμιά ματιά στο manual ε

Σ' ευχαριστώ. Δούλεψε.

Στο manual έριξα και μία και δύο ματιές, ωστόσο ως καινούργιος στα pda διστάζω να κάνω κάποια πράγματα. :O

Εσυ athanaso77 ποιο εχεις?και ποια ειναι η προσωπικη σου αποψη εαν θελεις φυσικα να την εκφρασης..:)

• Administrators
ωστόσο ως καινούργιος στα pda διστάζω να κάνω κάποια πράγματα. :O

Γιαυτό υπάρχει το hard reset. :rolleyes:

Modpic.gif

• Administrators
Εσυ athanaso77 ποιο εχεις?και ποια ειναι η προσωπικη σου αποψη εαν θελεις φυσικα να την εκφρασης..:)

Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Diamond. :rolleyes:

Modpic.gif

Τελικα μεσα απο τις ολοκληρωμενες και τεκμηριωμενες απαντησεις σας, αν και δεν θα θεωρουσα τον εαυτο μου ασχετο τεχνολογικα μολις τωρα συνειδητοποιησα οτι αποκτωντας το διαμαντι δεν αλλαζεις απλως 1 κινητο τηλεφωνο αλλα αλλαζεις τελειως κατηγορια συσκευης.

Αν και εχω εδω και εναμιση χρονο το Ν95 προσπαθουσα να ξεδιαλυνω τι παραπανω (σε επιπεδο δυνατοτητων) θα μπορουσε να μου προσφερει το διαμαντι. Για ενα πραγμα ομως σιγουρευτηκα οτι δεν ειναι ευθεως συγκρισιμες οι 2 συσκευες.

Το διαμαντι ανηκει στην κατηγορια pocket pc, γεγονος που ειχα παραγνωρισει μεχρι τωρα.

Σε καθε περιπτωση το αποκτω μεσω vodafone (μαλλον Αγγλικη συσκευη) στα 480Ε ενω απο τον Γερμανο στα 570 με την προυποθεση να ειναι συσκευη Αντιπροσωπειας (με Ελληνικα και υποστηριξη). Δεν εχω κανενα προβλημα με την Αγγλικη (Γαλλικη, Γερμανικη) γλωσσα, απλα θεωρω οτι σαν Ελληνας κατοικος στην Ελλαδα και εφοσον εχω δικαιωμα επιλογης για την διαφορα των 90Ε θα προτιμησω τα Ελληνικα.

Θα αφησω και αυτην την εβδομαδα να περασει διαβαζοντας (και γραφοντας) και στο τελος της θα οριστικοποιησω την επιλογη μου.

Και παλι ενα μεγαλο Ευχαριστω σε ολους οσους απαντησαν και προσπαθησαν να ξεδιαλυνουν ολες μου τις αποριες.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Στον Γερμανό δεν κανει 599; Το 570 που το ειδες; Γιατι θα το παρω κ εγω μαλλον αυτη την εβδομαδα απο γερμανο.
Samsung S21 Ultra

• Administrators
Για ενα πραγμα ομως σιγουρευτηκα οτι δεν ειναι ευθεως συγκρισιμες οι 2 συσκευες.

Το διαμαντι ανηκει στην κατηγορια pocket pc, γεγονος που ειχα παραγνωρισει μεχρι τωρα.

Να και κάποιος που το έψαξε πριν προβεί στην αγορά! :rolleyes:

Modpic.gif

Το αγόρασα σήμερα! Κάτι διαφανές σαν αυτοκόλλητα της οθόνης, είναι για προστασία της οθόνης? γιατί δεν γράφει τίποτα μέσα γι' αυτά. Επίσης, ξέρετε που μπορώ να βρώ καμιά θήκη σαν αυτή που δείχνει και στο manual?

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

• Administrators
Κάτι διαφανές σαν αυτοκόλλητα της οθόνης, είναι για προστασία της οθόνης?

Ναι... ένα είναι και πρόκειται για το screen protector. Να το βάλεις από την πρώτη μέρα. Είναι παραπάνω από απαραίτητο για την προστασία της οθόνης σου.

Modpic.gif

παιδια μια ερωτηση σαν κατοχος του διαμαντιου...

πως γινεται να ανοιγω εγω το πληκτρολογιο οποτε θελω και να μην ανοιγει αυτοματα μολις παω σε ενα μενου που θελει να πλητρολογησω κατι?

πχ... στα sms με το που παταω να κανω συνθεση ανοιγει αυτοματα...

ενω εγω θελω να παταω κατω και να το ανοιγω μονος

και ενα δευτερο!!!

εχω βρει χιλια πειραγματα μεσω registry...

στην registry μπαινω με καποιο προγραμμα ειδικο? αν ναι ποιο?

η κατευθειαν με καποιο προγραμμα που εχει ηδη το διαμαντακι?

Βαλε το resco explorer, ειναι το καλυτερο προγραμμα για διαχειρηση αρχειων, μαζι με αυτο θα εχεις και registry explorer.

Λεω να παρω καμια 10ρια διαμαντια απο εδω http://www.shop6818.com/productinfo.asp?id=1562

Μην κανετε καμια βλακεια, εγω παντως δεν θα το επιχειρουσα.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Μια ερωτηση

Για τα windows 6.1 απο που να κατεβασω flash player για να βλεπω flash videos on line?

Μεσα απο internet explorer?

Εδω θα βρείς το flash player 7.....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=211408

ΚΟΥΒΑΝΟΙ!!Κάθε Παρασκευή 19:00-21:00,για στοίχημα και όχι μόνο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Oι προτασεις μας στο betradio.dom.gr

football-manager.gr

blog-->koubanoiradio.blogspot.com